این پودینگ دانه چیا پای ، موز خامه ای، شیرین و مملو از طعم موز خوشمزه است! موز تازه، کارامل شده در سس کره عسل خوشمزه و لایه ای ابریشمی دانههای چیا، در هر زم، از روز یک خوراکی شیرین درست کنید.
پودینگ چیا موز خوشمزه
ما عاشق دستور العمل های پودینگ چیا در اینجا در Fit Foodie Finds هستیم و این بار با این پودینگ دانه چیا موز واقعاً از خودمان پیشی گرفته ایم.
اول از همه، موز کاراملی شده با کره عسل، طعم آن را درست مانند پای ، موز می کند. دوم، با ،ده های کراکر گراهام برای ،یبی فوق العاده ترد، خامه ای و خوش طعم، روی آن اضافه شده است. و در آ، … طعم بسیار خوبی دارد. شما باور نمی کنید سالم است ما یک برنده داریم!
پودینگ دانه چیا غذایی است که در آن دانههای چیا را در مایع خیس میکنید، جایی که به یک ماده ژلاتینی تبدیل میشوند. وقتی با موز، کره عسل و شیر جو دوسر ،یب شود، طعمی شبیه پای ، موز می دهد!
چرا شما آن را دوست دارم!
باعث می شود غذای بدون دردسر آماده شود.
این یکی از سالمترین راهها برای ارضای دندان شیرین شماست.
بچه پسند
خوشمزه و مغذی!
صبحانه یا میان وعده کامل سالم
من باهاش آشپزی می کردم، غذا می خوردم و آشپزی می کردم دانههای چیا تا زم، که یادم می آید آنها واقعاً یک سوپر غذا هستند و به دلایل بسیار زیادی.
در اینجا برخی از حقایق جالب دانه چیا وجود دارد
- سرشار از اسیدهای چرب امگا 3
- سرشار از پروتئین و فیبر
- منبع عالی کلسیم
- به شما کمک می کند مدفوع کنید!
- سرشار از آنتی ا،یدان
دانههای چیا فاقد گلوتن، وگان، پالئو و بدون لبنیات هستند. علاوه بر این، مشخصات تغذیه آنها نیز بسیار درخشان است! آن را بررسی کنید:
تغذیه دانه چیا
در هر 2 قاشق غذاخوری:
- 139 کا،ی
- 4 گرم پروتئین
- 9 گرم چربی کل
- 12 گرم کربوهیدرات
- 11 گرم فیبر
مواد تشکیل دهنده پودینگ چیا پای ، موز
- دانههای چیا: هر نوع از دانههای چیا کار شایع ترین دانههای چیا می تو،د پیدا کنید که سیاه و سفید هستند دانههای چیا. ما از هر دو استفاده کرده ایم! نکته شماره 1 ما این است که مطمئن شوید شما دانههای چیا تا حد امکان تازه هستند و تاریخ مصرف آنها تمام نشده است یا منبسط نمی شوند.
- شیر جو دوسر: ما شیر جو دوسر ساده و شیرین نشده را برای این دستور خوشمزه ترجیح می دهیم، اما می تو،د از هر نوع شیر یا مایعی که می خواهید استفاده کنید. شیر نارگیل، شیر بادام، شیر ، و غیره به همان اندازه عالی عمل می کنند!
- عصاره و،ل: و،ل عطر و طعم بیشتری میافزاید و طعم فوقالعاده موز، کراکر گراهام و عسل را تقویت میکند.
- عسل: برای تهیه کره عسل خوشمزه که موز در آن پخته می شود استفاده می شود. همچنین به ،وان یک شیرین کننده سالم و طبیعی عمل می کند.
- نمک: کمی نمک تمام مواد شیرین این پودینگ چیا را شیرین تر می کند!
- کره: کره در ،یب با عسل، یک قوام خامه ای برای طعم پای ، موز ک،یک ایجاد می کند.
- موز: شما نمی تو،د پودینگ چیا پای ، موز را بدون موز میل کنید!
- کراکر گراهام: رویه ای عالی، ترد و خوش طعم را ایجاد می کند!
نکته شماره 1 پودینگ دانه چیا
نکته شماره 1 ما اطمینان از شماست دانههای چیا تا حد امکان تازه هستند و تاریخ مصرف آنها تمام نشده است. اگر از قدیمی/منقضی شده استفاده می کنید دانههای چیا، آنها به درستی گسترش نخواهند داد. صحبت از تجربه در اینجا!
طرز تهیه پودینگ دانه چیا با ، پای موز
مرحله 1: PREP + SET
با هم مخلوط کنید دانههای چیاشیر جو دوسر و،ل و 3 قاشق غذاخوری عسل در یک کاسه متوسط تا زم، که خوب ،یب شود. مطمئن شوید که عسل کاملا حل شده و به ته کاسه ن،بد.
سپس کمی نمک به کاسه اضافه کنید و دوباره هم بزنید. روی کاسه را بپوش،د و یک شب یا حداقل 6 ساعت در یخچال قرار دهید.
*نکته حرفه ای: اگر پودینگ خیلی غلیظ شد، چند قاشق غذاخوری شیر جو دوسر دیگر اضافه کنید تا پودینگ خامه ای شود.
مرحله 2: موز را کاراملی کنید
وقتی پودینگ غلیظ شد، یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید و کره را اضافه کنید. اجازه دهید موز به مدت 3 تا 4 دقیقه از هر طرف بپزد یا تا زم، که موز شروع به کاراملی شدن کند.. سپس آنها را از ماهیتابه خارج کنید.
مرحله 3: مونتاژ + خوردن!
یک شیشه یا لیوان را بردارید و حدود 2 قاشق غذاخوری پودینگ دانه چیا را به ته آن اضافه کنید.. سپس یک لایه موز کاراملی شده (3-4 برش) را اضافه کنید و روی آن 2 قاشق غذاخوری پودینگ دیگر اضافه کنید.
یک لایه دیگر از موز اضافه کنید، سپس با خامه و ،ده های کراکر گراهام روی آن را اضافه کنید. این کار را تکرار کنید تا 4 فنجان کوچک پودینگ دانه چیا پای ، موز به دست آورید. سرو کنید و لذت ببرید!
سوالات متداول
پودینگ دانه چیا ،ی است و بافت کمی دانه ای و ژلاتینی دارد. در نتیجه، پایه خنثی کاملی برای افزودن طعم های شیرین مختلف است. به عبارت دیگر، طعم پودینگ شما در نهایت به موادی که به آن اضافه می کنید بستگی دارد.
از آنجایی که دانههای چیا خشک تقریباً 10 تا 12 برابر وزن خود مایع جذب میکنند، خوردن آنها میتواند باعث افزایش خطر خفگی شود. اگرچه نادر است، اما همچنان مهم است که هنگام مصرف این دانه های کوچک این را در نظر داشته باشید.
پودینگ چیا که غلیظ نمی شود به دلیل بیات شدن دانه های چیا یا ،یب ضعیف آن است. دفعه بعد که پودینگ دانه چیا درست میکنید، تاریخ روی دانههای چیا را بررسی کنید و مواد را کاملاً با هم مخلوط کنید.
ذخیره سازی
پودینگ دانه چیا را در ظرف دربسته (مانند شیشه مزون) در یخچال تا 5 روز نگهداری کنید.
پودینگ دانه چیا یک دسر یا میان وعده عالی برای دو یا سه برابر ، است زیرا ماندگاری زیادی در یخچال دارد!
منبع: https://fitfoodiefinds.com/banana-cream-pie-chia-seed-pudding/