دسته‌ها
اخبار

کدو تنبل بو داده – WellPlated.com


وقتی می د،د وجود دارد، دیگر به این فکر نکنید که به چه طرفی خدمت کنید کدو حلوایی بلوط برشته شده. در اینجا یک قهرمان است که می تواند در هر زمان برای یک طرف سالم و آسان قدم بگذارد!

نیمی از کدو حلوایی بلوط برشته شده

این دستور غذا را در Pinterest پین کنید تا برای بعد ذخیره شود

سنجاق آن!

چیدن یک ظرف اصلی به اندازه کافی چالش برانگیز است، اما زم، که باید یک طرف آن را هم درست کنید، ممکن است احساس کنید که پرچم سفید را در پایان یک روز طول، به اهتزاز درآورید.

راهنما با این دستور العمل آسان کدو حلوایی بلوط برشته شده است.

مطمئناً، می تو،د یک طرف از سبزیجات بسته بندی شده و یخ زده را بخارپز کنید.

یا بگویید، «هیچ، امشب سبزی نخوریم. خیلی خسته ام.”

اجازه دهید سلول‌های مغزتان را نجات دهم و به شما بگویم که چگونه بهترین کدو بلوط را بپزید و چرا این سبزی به غذای شما افزوده می‌شود.

چرا کدو بلوط درست کنیم؟

  • بودجه پسند. به طور کلی یک محصول ارزان قیمت، کدو بلوط در دمای اتاق به مدت 2 تا 3 ماه تازه می ماند، بنابراین در ذخیره سازی آن راحت باشید.
  • پر كردن. من آنها را به اندازه یک سیب زمینی پخته سیر کننده و رضایت بخش می دانم.
  • مواد مغذی متراکم. کدو بلوط سالم است! آنها دارای ویتامین C، فیبر، آهن، فولات، پتاسیم و B1 هستند تا به چند مورد از مواد مغذی آنها اشاره کنیم.
  • همه کاره. آن‌ها برای هر شامی در شب‌های هفته متواضع هستند، اما می‌توانند به یک غذای جانبی معتبر در میز تعطیلات شکرگزاری برسند. علاوه بر برشته شدن، کدو حلوایی بلوط را می توان به صورت پوره، پر شده و در کاسرول نیز میل کرد. من آنها را به ،وان سوپ در این سوپ کدو بلوط یا پر شده برای غذای اصلی مانند کدو حلوایی بلوط پر شده با سوسیس دوست دارم.
  • آنها طعم خوبی دارند! بدون اجبار به سبزیجاتی که از آن لذت نمی برید تغذیه کنید. کدو حلوایی بلوط طعم دلپذیری مغزی و کمی شیرین دارد. قراره عاشقشون بشی
کدو حلوایی بلوط برشته شده سالم

طرز تفت دادن کدو بلوط

بهترین راه برای پخت کدو بلوط کامل، برشته است!

این کار به سادگی برش دادن، قلم مو، فصل و برشته ، است. نتایج خوشمزه است.

می تو،د به سادگی با نمک یا کمی شیرین با افزودن شکر قهوه ای یا شربت افرا مزه دار کنید.


مواد تشکیل دهنده

  • کدو حلوایی بلوط. کدو حلوایی با پوست مات و سبز تیره (کمی نارنجی خوب است) انتخاب کنید، کدویی که نسبت به اندازه‌اش احساس سنگینی می‌کند (سنگین=مرطوب!) و وزن آن کمتر از 3 پوند است (هر بزرگ‌تر باشد و معمولاً خشک‌تر و رشته‌تر هستند). از مصرف کدو حلوایی که لکه‌های نرم یا لکه‌دار هستند خودداری کنید.
  • روغن زیتون اضافی. برای اینکه با لعاب کاراملی برشته شود. کم مصرف نکنید زیرا ممکن است کدوها خشک یا سوخته شوند.
  • نمک. گاهی اوقات چاشنی ساده بهترین است.
  • شربت افرا. برای شیرینی طبیعی اضافی، می تو،د شربت افرا خالص را اضافه کنید. از شکر قهوه ای نیز می توان استفاده کرد.
چگونه کدو بلوط برشته شده را برش دهیم

چگونه یک کدو بلوط را برای بریان ، برش دهیم

یک چاقوی به اندازه کافی بزرگ و تیز، به علاوه کمی ماهیچه، این نوزادان را دقیقاً از وسط نصف می کند.

  • کدو حلوایی را به پهلو روی یک تخته برش قرار دهید.
  • نوک چاقوی خود را در مرکز کدو حلوایی قرار دهید، جایی که یک دوش طبیعی وجود دارد.
  • نیمه راه را برش دهید تا به مرکز با جیب هوا برسید، سپس با چاقوی خود از انتها تا انتهای آن کار کنید. ورق بزنید و بقیه راه را برش دهید.
  • وقتی نزدیک به جدا شدن است، آزادانه از هم جدا شوید و ساقه را روی یک نیمه بگذارید. نیازی به ب، از طریق ساقه نیست.
  • داخل رشته و دانه ها را بیرون بیاورید و دور بریزید (یا دانه ها را برای تهیه یک میان وعده برشته نگه دارید!)

جهت

کدو بلوط را نصف کرده و بیرون بیاورید
  1. کدو بلوط را ببرید و دانه ها را بردارید.
کدو حلوایی بلوط روی تابه پخت تا برشته شود
  1. روی کدو حلوایی روغن زیتون مالیده و نمک و شربت افرا (یا شکر قهوه ای، در صورت استفاده) بپاشید.
کدو بلوط برشته شده در تابه پخت
  1. کدو بلوط را در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 40 دقیقه تفت دهید. لذت ببرید!

تغییرات چاشنی

نیازی به علاقه به چاشنی ها نیست، زیرا بلوط ها به طور طبیعی طعم دهنده هستند، اما اگر می خواهید:

  • برای طعم بیشتر، پنیر پارمزان، پودر سیر، نمک و فلفل بپاشید.
  • برای طعم هندی کمی گارام ماسالا اضافه کنید.
  • ادویه ها را با پودر فلفل قرمز، زیره سبز و/یا فلفل دلمه ای برای حرارت کمی تقویت کنید.
  • حال و هوای ایتالیایی را با مخلوط پونه کوهی، سیر و کره اضافه کنید.

نکات ذخیره سازی

  • برای ذخیره ،. باقی مانده کدو بلوط برشته شده را در ظرف در بسته در یخچال به مدت 4 تا 5 روز نگهداری کنید.
  • برای گرم ،. کدو بلوط برشته شده را دوباره روی یک ورقه پخت در فر با دمای 350 درجه فارنهایت یا در مایکروویو گرم کنید.
  • یخ زدن. باقیمانده غذاها را در یک ظرف محفوظ از هوا در فریزر تا 3 ماه فریز کنید. دوباره از یخ زده گرم کنید.

نکته آماده سازی غذا

کدو بلوط را یک روز قبل آماده کنید و روغن زیتون و چاشنی ها را برش دهید و به آن اضافه کنید. در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید تا زم، که برای برشته شدن آماده شوید.

با کدو حلوایی بلوط برشته چه چیزی سرو کنیم

کدو حلوایی بلوط یک غذای سالم، خوش طعم و آسان برای تکمیل یک وعده غذایی است، مانند یک گوشت اصلی، مرغ کباب یا ماهی.

مشاهده همه دستور العمل ها

ابزارهای پیشنهادی برای تهیه این دستور غذا

چاقوی سرآشپز همه چاقوهای سرآشپز

این چاقوی سرآشپز 8 اینچی یک ، کار است. تمام سبزیجات سرخ شده خود را به راحتی در فر آماده کنید. این چاقو با تیغه ای انعطاف پذیر و دسته پلی پروپیلن ارگونومیک، تیز باقی می ماند و در دست شما احساس فوق العاده ای می کند.

نیمی از کدو حلوایی بلوط برشته شده

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

به من بگو چه فکر می کنی!

امتیازی را در زیر در نظرات بگذارید و به من بگویید که چگونه دستور پخت را دوست داشتید.

کدو حلوایی بلوط برشته شده ساده در بشقاب

هر موقعیت جانبی با کدوی بلوط برشته شده آسان حل می شود.

معضل طرف شام خود را از تکان دادن پرچم سفید به رقص شاد تبدیل کنید.

سوالات متداول

آیا کدو بلوط را با پوست می‌پزید؟

آره! نیازی به لایه برداری نیست. یکی دیگر از دلایلی که برای تهیه کدو حلوایی بلوط تهیه می شود، این است که نخود فرنگی آسان است.

آیا می تو،د پوست کدو بلوط را بخورید؟

آره! همانطور که اگر دوست دارید می تو،د پوست سیب زمینی را برای فیبر و تغذیه اضافی بخورید، می تو،د پوست کدو بلوط را بخورید. بعد از تفت دادن نرم می شوند. اگر ترجیح می دهید پوست را نخورید، به سادگی آن را دور بریزید.

آیا کدو حلوایی باید برشته شود یا پایین؟

نصف کدو حلوایی بلوط بهترین طرف برش بو داده است بالا. اگر پایین باشند، بیشتر از کباب بخار می‌شوند و کمی خیس می‌شوند.

چگونه می د،د که کدو حلوایی بلوط چه زم، انجام می شود؟

کدو بلوط زم، برشته می شود که لبه های آن شروع به چروک شدن کرده و گوشت آن چنگال شود. حدود 40 دقیقه در دمای 400 درجه فارنهایت برنامه ریزی کنید.

  • 2 کدو حلوایی بلوط متوسط حدود 1 1/2 پوند هر کدام
  • 4 قاشق چای خوری روغن زیتون اضافی
  • 1/4 تا 1/2 قاشق چایخوری نمک کوشر
  • 1 1/2 قاشق غذاخوری شربت افرا خالص یا شکر قهوه ای روشن یا تیره، اختیاری

  • برای ذخیره ،: باقی مانده کدو بلوط را در ظرف در بسته در یخچال به مدت 4 تا 5 روز نگهداری کنید.
  • برای گرم ،: کدو بلوط برشته شده را دوباره روی یک ورقه پخت در فر با دمای 350 درجه فارنهایت یا در مایکروویو گرم کنید.
  • یخ زدن: باقیمانده غذاها را در یک ظرف محفوظ از هوا در فریزر تا 3 ماه فریز کنید. دوباره از یخ زده گرم کنید.

خدمت: 1نصف کدو حلواییکا،ی: 142کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 28gپروتئین: 2gچربی: 4gچربی های اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 3gپتاسیم: 765میلی گرمفیبر: 3gقند: 4gویتامین A: 791IUویتامین سی: 24میلی گرمکلسیم: 79میلی گرماهن: 2میلی گرم

امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی دستور العمل های مورد علاقه خود را ذخیره کنید و به برنامه های غذایی رایگان دسترسی داشته باشید.

ثبت نام من

دستور العمل های بیشتر کدو حلوایی برای عشق

کدو حلوایی یک طرف سالم و همه کاره ایجاد می کند!

مشاهده همه دستور العمل ها


منبع: https://www.wellplated.com/roasted-acorn-squash/