دسته‌ها
اخبار

کباب خوک آرام پز (آسان + خوش طعم)


پین کباب خوک آهسته پز.
کباب گوشت خوک در بشقاب.
کباب گوشت خوک در قابلمه

ما کباب گوشت خوک قابلمه یک تغییر دهنده بازی است و حساسیتی را ارائه می دهد که به سختی می توان در برابر آن مقاومت کرد. این یک ،یب منحصر به فرد از طعم ها است، به لطف مالش خشک ویژه ما و جادوی پخت آهسته. به‌علاوه، مزیت اضافه‌شده یک سس خانگی، این را به بهترین کباب خوک آرام پز تبدیل می‌کند که آنلاین پیدا می‌کنید.

کباب گوشت خوک در یک بشقاب با سبزیجات.

این کباب گوشت خوک در قابلمه یکی از محبوب ترین دستور العمل های شام Fit Foodie Finds است! افراد زیادی این دستور غذا را برای خود درست کرده اند. به ،مت نظرات پایین بروید تا نظر خود را بنویسید یا نکات و ترفندهایی را از سایر خوانندگان دریافت کنید.

نظر ویژه

خیلی خوب! خواهر غذاخور من آن را دوست دارد. آن را همانطور که توضیح داده شد درست کردید، عمق کمی شیرین دارچینی بسیار اضافه شد. گوشت خوک نرم خشک نیست. سبزیجات سفت اما خورش شده در آب. تمام روز آن را بو می کرد و وقتی آماده شد گرسنگی می کشید! متش،!! -ریک

من نمی توانم تعداد دفعاتی را که این کباب گوشت خوک را در قابلمه درست کرده ام بشمارم. خانواده ام التماس می کنند و من همیشه متعهد هستم. آنها دوست دارند که این یک وعده غذایی کامل در یک غذا باشد – کباب گوشت خوک آبدار و لطیف و سبزیجات ریشه ای خو،.

طعم‌ها به لطف ،یب مخفی ما ی،ی کمی سرکه با،امیک، طعم‌دار با کمی شیرین هستند.

تهیه کباب گوشت خوک در قابلمه زندگی را آسان می کند. آیا عبارت “آن را تنظیم کنید و آن را فراموش کنید” را می د،د؟ وقتی صحبت از این دستور پخت کباب خوک آرام پز می شود، درست ترین جمله است.

در این کباب گوشت خوک دیگ چی هست؟

کباب گوشت خوک در قابلمه ما با شانه گوشت خوک بدون استخوان، مالش خشک گوشت خوک خانگی و ،یبی از سبزیجات ریشه ای دل،ب مانند هویج و سیب زمینی درست می شود.

کباب در یک مایع خوش طعم از سرکه با،امیک، شراب قرمز و آب مرغ پخته می شود که بعداً به یک آبگوشت خوشمزه تبدیل می شود.

PS: استفاده از اجاق گاز آهسته یک راه عالی برای آسان ، زمان غذا است. برخی از غذاهای فریزر مورد علاقه ما را که می تو،د درست کنید و بعداً فریز کنید، بررسی کنید!

چه مدت

سبزیجات ،د شده در بشقاب.

جایگزین ها و تغییرات

  • گوشت خوک: توصیه می کنیم از a شانه خوک بدون استخوان برای این دستور غذا به راحتی ،د می شود و طعم آن از این دنیا خارج می شود. ، خوک نیز کار خواهد کرد. با این حال، اگر برش دیگری از گوشت خوک دارید که باید از آن استفاده کنید، ادامه دهید و از آن استفاده کنید. ممکن است همان را ،د نکند، اما طعم آن خوشمزه خواهد بود. فقط مطمئن شوید که حدود 3 پوند است.
  • سبزیجات: سعی کنید از سیب زمینی شیرین، پیاز، سیر، رازیانه یا روتاباگا استفاده کنید.
  • شراب قرمز: اگر شراب قرمز را در دست ندارید، می تو،د کاملاً آب مرغ بیشتری را مصرف کنید.

یادداشتی در مورد گوشت خوک

ما این دستور غذا را با برش های لاغرتر گوشت خوک مانند گوشت خوک امتحان کرده ایم و این ی،ان نیست. شما واقعاً به چربی شانه خوک نیاز دارید تا این “افتادگی از استخوان” ایجاد شود. به ما اعتماد کنید.

کباب خوک در یک تابه چدنی

چند نکته در مورد طرز تهیه کباب خوک آهسته پز

  • با چاشنی ها سخاوتمند باشید.
  • هنگام ،د ، سبزیجات، دقت کنید که همه سبزیجات به یک اندازه بریده شوند تا به طور یکنواخت بپزند.
  • قبل از قرار دادن در آرام پز، شانه خوک را از همه طرف سرخ می کنیم. هنگام انجام این کار، مطمئن شوید که روغن زیتون در تابه چدنی شما داغ است. ما به دنبال پخت سریعی هستیم که گوشت را کاملاً قهوه ای می کند.
  • توصیه می کنیم شانه خوک خود را در قابلمه بپزید بالا برای 6-8 ساعت.

برش های تصویر گوشت خوک

کباب خوک در آرام پز

سوالات متداول

آیا باید به گوشت خوک آرام پز مایع اضافه کنم؟

بله، توصیه می کنیم به گوشت خوک آرام پز مایع اضافه کنید! سس خوشمزه ای ایجاد می کند و رطوبت را به محیط پخت اضافه می کند تا گوشت خوک را خوب و مرطوب نگه دارد.

برای شراب قرمز و یا سرکه با،امیک چه چیزی می توانم بنویسم؟

اگر نمی تو،د از شراب قرمز یا سرکه با،امیک استفاده کنید، برای آبگوشت بیشتر زیر آب بگذارید. با این حال ما به شدت توصیه می کنیم دستور العمل را همانطور که برای طعم نهایی نوشته شده است دنبال کنید!

آیا می تو،د کباب خوک را برای مدت طول، در قابلمه بپزید؟

پختن بیش از حد کباب گوشت خوک سخت است! هنگامی که گوشت خوک نرم می شود و از استخوان می افتد، یک نقطه شیرین وجود دارد. وقتی این اتفاق می افتد. مراقب گوشت خوک قبل از اینکه لطیف شود باشید!

چگونه کباب خوک را طعم دار کنم؟

می تو،د گوشت خوک را با هر یک از ادویه های مورد علاقه خود طعم دار کنید. ما بهترین مالش خشک را برای گوشت خوک توصیه می کنیم. مهم نیست از چه ادویه‌ای استفاده می‌کنید، حتما از نمک کافی استفاده کنید!

ذخیره سازی

برای نگهداری این کباب خوک آرام پز، اجازه دهید گوشت خوک کاملا خنک شود و آن را در ظرف دربسته قرار دهید. کباب خوک را می تو،د تا 7 روز در یخچال نگهداری کنید!

کباب گوشت خوک در یک بشقاب.

با کباب گوشت خوک چه می شود؟

کباب خوک تقریباً با هر چیزی خوب می شود! معمولاً این غذای سنگین‌تر است، بنابراین جفت ، آن با چیزی سبک‌تر همیشه ایده خوبی است! در اینجا جفت های مورد علاقه ما با این کباب خوک آرام پز وجود دارد!

کباب گوشت خوک با سبزیجات در بشقاب.

کباب خوک قابلمه

خوش طعم ترین کباب خوک آهسته پز با مالش خشک گوشت خوک خوشمزه، تن ها سبزیجات ریشه دار و یک سس خوش طعم درست می شود. امروز این کباب گوشت خوک را درست کنید!

آمادگی:25 دقایق

پختن:8 ساعت ها

جمع:8 ساعت ها 25 دقایق

چربی 17

کربوهیدرات ها 38

پروتئین 37

،اصر

  • 6 سیب زمینی رست متوسط ربع شده
  • 1 پیاز سفید متوسط ،د شده
  • 6 هویج متوسط هر کدام را به 4 ،مت ،د کنید
  • 4 میخک ها سیر تقریبا ،د شده
  • 3 پوند کباب شانه خوک بدون استخوان
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 6 شاخه های رزماری همراه
  • 6 شاخه های آویشن همراه
  • 2 قاشق غذاخوری سرکه بازامیک
  • 1/2 فنجان شراب قرمز
  • 1/2 فنجان سوپ مرغ

غلیظ کننده

  • 1.5 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

دستورالعمل ها

  • ابتدا مالش خشک گوشت خوک را با مخلوط ، همه ادویه ها در یک کاسه کوچک با هم آماده کنید. کنار بگذارید.

  • سپس سبزیجات را آماده کنید. یک چهارم 6 عدد سیب زمینی سرخ شده، یک پیاز سفید را ،د کنید، 6 عدد هویج متوسط ​​را به 4 تکه ،د کنید و 4 حبه سیر را تقریباً ،د کنید.

  • مخلوط سبزیجات را در کف قابلمه خود قرار دهید.

  • سپس، کباب شانه خوک را با مالش خشک ،ید. اطمینان حاصل کنید که هر گوشه و سوراخی با مالش پوشیده شده است.

  • حدود 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه بزرگ چدنی روی حرارت متوسط/بالا گرم کنید. وقتی روغن زیتون معطر شد، شانه خوک را به مدت 2 دقیقه از هر طرف بپزید.

  • سپس کباب خوک را در قابلمه روی سبزیجات قرار دهید. اطمینان حاصل کنید که ماهیتابه را بتراشید تا تمام ذرات لذیذ آن گرفته شود و آن را نیز به قابلمه اضافه کنید.

  • با استفاده از ریسمان نانوایی، آویشن و رزماری را به هم ب،ب،د و آن را روی گوشت خوک قرار دهید.

  • سپس در یک پیر، بزرگ، سرکه با،امیک، شراب قرمز و آب مرغ را با هم مخلوط کنید. سپس آن را روی کباب گوشت خوک بریزید.

  • ظرف را بپوش،د و به سمت بالا برگرد،د. بگذارید حدود 6 تا 8 ساعت بپزد (اگر می تو،د کباب خوک را در نیمه پخت برگرد،د، اگر نمی تو،د نگران نباشید!).

  • گوشت و سبزیجات را از قابلمه خارج کرده و بسته سبزی را دور بریزید. با استفاده از دو چنگال، کباب گوشت خوک را تکه تکه کنید و کنار بگذارید.

  • 1/2 فنجان از مایع باقیمانده در قابلمه را در پیر، مخصوص مایکروویو قرار دهید. نشاسته ذرت را هم بزنید. مخلوط نشاسته ذرت را به مدت 45 ث،ه در مایکروویو قرار دهید (مخلوط باید غلیظ و ژلاتینی باشد). از مایکروویو خارج کنید و مخلوط نشاسته ذرت را در مایع موجود در قابلمه هم بزنید تا به شکل یک سس نازک غلیظ شود.

  • گوشت خوک و سبزیجات را دوباره داخل قابلمه بریزید یا آن را به یک بشقاب بریزید و مخلوط کنید و همه چیز را با سس بپوش،د.

نکات و نکات

  • اگر از قبل ماسک خشک گوشت خوک خانگی ما را در دسترس دارید، حدود 1/2 فنجان مالش را برای یک تکه گوشت 3 پوندی استفاده کنید.
  • سس: در صورت تمایل بیشتر مواد سس (سرکه با،امیک، شراب قرمز و آب مرغ) را دو برابر کنید.
  • دارچین: ما دوست داریم که کمی دارچین واقعاً طعم این کباب گوشت خوک را افزایش دهد. اگر دارچین را دوست ندارید، به راحتی آن را حذف کنید.

ارزش غذایی

کا،ی: 462کیلو کا،ی کربوهیدرات ها: 38g پروتئین: 37g چربی: 17g فیبر: 3g قند: 13g

دستور العمل های بیشتر گوشت خوک

عکاسی: ع، های گرفته شده در این پست توسط ارین از The Wooden S،et است.


منبع: https://fitfoodiefinds.com/slow-cooker-pork-roast/