دسته‌ها
اخبار

کاسه گل کلم گیاهی سالم – گیاهی بر اساس بودجه


من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.

هیچ چیز به اندازه یک تازه پخته شده و گرم آرامش بخش نیست قابلمه گل کلم سالم ساخته شده از ابتدا این محصول با مواد ساده ای مانند سیب زمینی شیرین، گل کلم و سس ، بادام هندی فلفل قرمز خوشمزه درست شده است. کاسرول گل کلم گیاهی حتما لطفا

کاسه گل کلم گیاهی سالم را در ظرفی با پس زمینه کامل تکمیل کرد

کاسرول ها ممکن است کمی قدیمی به نظر برسند، اما راهی عالی برای ایجاد غذاهای مقوی و رضایت بخش هستند. این یکی کمی زمان می برد تا آماده شود، اما ارزشش را دارد!!

آیا می خواهید مقداری الهام از ماهیتابه بیشتری داشته باشید؟ این کاسرول کینوا لوبیا سیاه، کاسرول کدو سبز و سیب زمینی و فریتاتا سیب زمینی وگان را کاوش کنید.

چرا این دستور العمل کار می کند

  • باقی مانده ها عالی عمل می کنند روز بعد ارائه شد.
  • یک می سازد ظرف گرم و آرامش بخش برای شام.
  • آ دستور العمل با طعم عالی که برای تعطیلات و من،ت های خاص عالی است.
  • یک کاسرول گل کلم گیاهی حتی دوستان غیر گیاهخوار شما هم دوست خواهند داشت!

آنچه در این دستور غذا می گنجد

تنها چیزی که برای تهیه این کاسرول گل کلم سالم نیاز دارید مشتی مواد ساده است. بیایید به آنچه نیاز دارید نگاه کنیم:

مواد تشکیل دهنده کاسرول سیب زمینی شیرین و گل کلم با یک سطح سفید اندازه گیری شده است
  • کاشوبادام هندی: از بادام هندی خام و بدون نمک استفاده کنید. اینها باید از قبل در آب خیس شوند.
  • فلفل قرمز: ما آنها را برشته می کنیم تا سس خامه ای وگان را طعم دار کنیم.
  • روغن زیتون اضافی: برای تفت دادن فلفل قرمز
  • آب سبزیجات: برای افزودن مایع بیشتر به سس استفاده می شود. آب سبزیجات به آب ترجیح داده می شود زیرا طعم بیشتری می دهد.
  • فلفل قرمز: کمی طعم فلفلی ملایم به سس فلفل قرمز تفت داده شده اضافه می کند.
  • گل کلم و سیب زمینی شیرین: ستاره نمایش در این دستور غذا. برای بهترین طعم از تازه استفاده کنید.
  • موسیر ها: برای طعم ملایم پیاز که دیگر مواد داخل ظرف را تحت تاثیر قرار نمی دهد.
  • گشنیز و جعفری تازه: فقط کمی برای تزیین.

تعویض ها

  • گل كلم: برای اینکه این دستور غذا را بسیار رنگارنگ کنید، می تو،د از گل کلم بنفش استفاده کنید که کودکان و بزرگسالان به طور ی،ان آن را دوست خواهند داشت!
  • فلفل کبابی کوزه ای: با ،ید یک شیشه فلفل کبابی از مرحله تفت دادن فلفل ها بگذرید. اگرچه کباب ، خودتان مقرون به صرفه تر است.
  • موسیر ها: همچنین می تو،د از ،مت سفید پیاز سبز برای طعم ملایم مشابه پیاز استفاده کنید.
  • سیب زمینی شیرین دوست ندارید؟ به جای آن از سیب زمینی سفید استفاده کنید یا به سادگی گل کلم را دو برابر کنید.

طرز تهیه کاسرول گل کلم

  • 1) فلفل قرمز را تفت دهید. فلفل قرمز را به چهار ،مت برش دهید و در ورقه پخت به اندازه دلخواه بچینید. آنها را با روغن زیتون بپوش،د و کمی نمک روی آنها بپاشید. در فر از قبل گرم شده به مدت 45 دقیقه یا تا زم، که پوست فلفل ها سیاه شده و فلفل ها خوب و نرم شوند بپزید.
  • 2) آنها را از فر خارج کنید و بگذارید سرد شوند. وقتی به اندازه کافی سرد شدند، پوست فلفل ها را بردارید و دور بریزید.

نکته حرفه ای: برای صرفه جویی در زمان می تو،د به جای آن از فلفل قرمز کبابی شیشه ای استفاده کنید!

  • 3) محل بادام هندی، فلفل بوداده، آب سبزیجات، آب، پاپریکا و فلفل را در غذاساز یا مخلوط کن پرقدرت قرار دهید. مخلوط کنید تا همه چیز یکدست شود. سس را بچشید و در صورت ،وم نمک را اضافه کنید.
فرآیند افزودن مواد به غذاساز
شات فرآیند پس از ،یب مواد در غذاساز
  • 4) قطع کن گل کلم، موسیر و سیب زمینی شیرین شما. من از مان،ین برای سیب زمینی استفاده کردم که خیلی خوب کار کرد تا آن را به صورت نازک برش دهم.
فرآیند برش سیب زمینی شیرین
سیب زمینی شیرین، پیاز و گل کلم برش داده شده و بر روی تخته برش ،د شده
نزدیک پیاز روی تخته برش
از نزدیک سیب زمینی شیرین و پیاز روی تخته برش
  • 5) قابلمه را جمع کنید در یک ظرف قابلمه 9×13 در فر. با مقداری از سس خامه بادام هندی فلفل قرمز در کف ظرف شروع کنید و به اندازه ای که روی آن را بپوش،د، شروع کنید.
فرآیند افزودن سس به ظرف پخت
  • 6) اضافه ، یک لایه سیب زمینی شیرین و مقداری موسیر.
فرآیند اضافه ، برش های سیب زمینی شیرین به ظرف پخت
فرآیند افزودن موسیر به ظرف پخت
  • 7) گسترش یافتن انتشار یافتن یک لایه دیگر از سس و سپس گل کلم. آنقدر این کار را تکرار کنید تا ظرف پر شود و از همه مواد استفاده کرده باشید. مطمئن شوید که لایه رویی شما سس است.
فرآیند افزودن گل کلم به ظرف پخت
فرآیند اضافه ، یک لایه دیگر از سیب زمینی شیرین و پیاز به ظرف پخت
فرآیند افزودن لایه رویی سس به ظرف پخت
  • 8) پوشش ظرف پخت را با درب یا مقداری فویل آلومینیومی به مدت 45 تا 50 دقیقه بپزید. تا زم، که سبزیجات نرم شوند بپزید. درب ظرف را باز کنید و ظرف را حدود 10 دقیقه تفت دهید تا در صورت تمایل روی آن قهوه ای شود.
  • 9) وقتی آماده شد، آن را از فر خارج کرده و قبل از سرو با گشنیز و جعفری تزیین کنید.

نکات تخصصی

  • بادام هندی را به صورت عمده ب،ید برای صرفه جویی در پول.
  • مطمئن شوید که از بادام هندی خام و بدون نمک استفاده کنید.
  • سیب زمینی شیرین را به طور مساوی برش دهید بنابراین آنها به طور یکنواخت پخته می شوند و اگر دارید از مان،ین برای بهترین نتیجه استفاده کنید.
  • آیا نیاز به صرفه جویی در زمان دارید؟ به جای آن از فلفل قرمز تفت داده شده در شیشه استفاده کنید.

سوالات متداول

چگونه می توانم این دستور غذا را از قبل آماده کنم؟

پیشنهاد می کنم فلفل ها را از قبل تفت دهید و سپس خامه بادام هندی را درست کنید. تا پنج روز در یخچال نگهداری می شود. گلهای گل کلم را از قبل برش داده شده ب،ید یا آنها را از قبل برش دهید تا آماده استفاده شوند. من پیشنهاد می‌کنم درست قبل از اینکه ظرف را جمع کنید، سیب‌زمینی‌ها را برش بزنید.

آیا می تو،د این کاسرول گل کلم را با سیب زمینی شیرین فریز کنید؟

نه، توصیه نمی شود. من منجمد ، سیب‌زمینی‌های شیرین به این خوبی عمل نمی‌کند، زیرا تمایل دارند کمی نرم و لطیف شوند.

آیا می توانم از گل کلم منجمد استفاده کنم؟

بله، اما ابتدا آن را ذوب کرده و خوب آبکش کنید. هنگامی که منجمد می شود حاوی مایع بسیار بیشتری است، بنابراین برای بهترین نتیجه در این دستور، توصیه می کنم از آن مستقیماً از فریزر استفاده نکنید.

کاسه گل کلم گیاهی سالم را در ظرفی با پس زمینه کامل تکمیل کرد

دستور العمل های بیشتر گل کلم گیاهی

ع، ها توسط آلفونسو رویا

  • فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید و فلفل قرمز را به ربع برش دهید. آنها را روی ورقه پخت هر اندازه قرار دهید و روی آن را با روغن زیتون و کمی نمک بپوش،د. به مدت 45 دقیقه یا تا زم، که پوست فلفل ها سیاه شده و فلفل ها نرم و لطیف شوند در فر بپزید. بعد از بیرون آوردن از فر بگذارید سرد شوند. سپس پوست فلفل ها را جدا کرده و دور بریزید.

  • بادام هندی، فلفل تفت داده شده، آب سبزیجات، آب، پاپریکا و فلفل را در غذاساز یا مخلوط کن پرقدرت بریزید. روشن کنید و به هم زدن ادامه دهید تا همه چیز صاف و بدون توده شود. بچشید و در صورت ،وم نمک اضافه کنید.

  • پس از آماده شدن سس، فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. گل کلم، موسیر و سیب زمینی شیرین خود را ،د کنید. من از مان،ین برای سیب زمینی استفاده کردم که خیلی خوب کار کرد تا آن را نازک برش دهم. پس از آماده شدن همه چیز، می تو،د شروع به چیدن قابلمه کنید.

  • با استفاده از یک ظرف قابلمه 9×13 در فر، ابتدا کف ظرف را با مقداری سس خامه بادام هندی فلفل قرمز بپوش،د، به اندازه ای که کف ظرف را بپوشاند اما نه زیاد. در مرحله بعد یک لایه سیب زمینی شیرین و مقداری موسیر، سپس یک لایه سس و یک لایه گل کلم درست می کنید. آنقدر این کار را تکرار کنید تا ظرف پر شود و از همه مواد استفاده کنید. دقت کنید که لایه رویی شما سس باشد و بعد آماده است تا داخل فر برود.

  • با یک درب یا مقداری فویل آلومینیومی بپوش،د و حدود 45 تا 50 دقیقه بپزید. تا زم، که سبزیجات نرم شوند بپزید و در صورت تمایل می تو،د حتی ظرف را باز کنید و ظرف را حدود 10 دقیقه تفت دهید تا روی آن قهوه ای شود.

  • از فر خارج کنید و با گشنیز و جعفری تزیین کنید سپس برش بزنید تا سرو کنید.

  • بادام هندی را به صورت عمده ب،ید برای صرفه جویی در پول.
  • مطمئن شوید که از بادام هندی خام و بدون نمک استفاده کنید.
  • سیب زمینی شیرین را به طور مساوی برش دهید بنابراین آنها به طور یکنواخت پخته می شوند و اگر دارید از مان،ین برای بهترین نتیجه استفاده کنید.
  • آیا نیاز به صرفه جویی در زمان دارید؟ به جای آن از فلفل قرمز تفت داده شده در شیشه استفاده کنید.

کا،ی: 221کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 20gپروتئین: 6gچربی: 14gچربی های اشباع شده: 2gچربی های چند غیر اشباع: 2gچربی اشباع شده: 9gسدیم: 206میلی گرمپتاسیم: 491میلی گرمفیبر: 4gقند: 6gویتامین A: 6916IUویتامین سی: 69میلی گرمکلسیم: 34میلی گرماهن: 2میلی گرم

سلب مسئولیت: اگرچه plantbasedonabudget.com سعی در ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای دارد، لطفاً توجه داشته باشید که اینها فقط ،ن هستند. اطلاعات تغذیه ای ممکن است بر اساس نوع محصول، نام تجاری ،یداری شده و سایر روش های غیر قابل پیش بینی تحت تأثیر قرار گیرد. Plantbasedonabudget.com هیچ مسئولیتی در قبال هیچ گونه ضرر و زیان ناشی از اتکای شما به اطلاعات تغذیه ای نخواهد داشت. اگر نیاز به پیروی از رژیم کا،ی خاصی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.

نویسنده: شانون

دوره: شام

غذا: آمریکایی

روش: فر

رژیم غذایی: وگان

کلید واژه ها: سس بادام هندی، گل کلم و سیب زمینی شیرین، دستور العمل های گل کلم، کاسرول گل کلم سالم، دستور العمل های سیب زمینی شیرین، کاسه گل کلم گیاهی، شام وگان، کاسرول گیاهی، شام گیاهی، سبزیجات



منبع: https://plantbasedonabudget.com/sweet-،ato-cauliflower-c،erole/