اینها کاسه های مرغ آسیاب شده با مرغ آسیاب شده تند، سالاد کلم ترد و برنج سفید درست می شود. آنها یک وعده غذایی عالی برای آماده سازی وعده های غذایی و یک شام با پروتئین بالا هستند.
دستور پخت مرغ آسیاب شده را دوست دارید؟ این بولونیز مرغ آسیاب شده یا برگر مرغ آسیاب شده را امتحان کنید.
کاسه مرغ تند آسیاب شده
چه ،ی یک وعده غذایی آسان در شب را دوست ندارد؟ دستور العمل های مرغ آسیاب شده دستور العمل های عالی برای نگه داشتن در جیب پشتی شما هنگامی که به دنبال یک وعده غذایی با پروتئین بالا و خوشمزه هستید. این کاسه های مرغ آسیاب شده یکی از وعده های غذایی مرغ است.
چرا این دستور غذا را دوست خواهید داشت
- آنها با سس گوچوجانگ خوشمزه و تند درست می شوند.
- این کاسه های مرغ آسیاب شده با سبزیجات و پروتئین متعادل هستند.
- برای تهیه غذا عالیه
- باقی مانده آسان!
مواد تشکیل دهنده ویژه
در زیر لیستی از مواد اولیه برای این دستور غذا وجود دارد، نه کل لیست، بنابراین مطمئن شوید که برای لیست کامل مواد اولیه، تا کارت دستور غذا بروید.
- جوجه مزرعه: قهرمان این دستور غذا مرغ آسیاب شده است. مرغ آسیاب شده مورد علاقه ما اهل قفس است زیرا هیچ پرکننده ای ندارد و با گوشت تیره درست می شود، اما هر مرغ آسیاب شده این کار را انجام می دهد.
- برنج سفید دانه بلند: با خیال راحت از هر نوع برنجی که دوست دارید استفاده کنید.
- گوچوجانگ: gochujang یک خمیر فلفل قرمز ،ر شده است که معمولاً در آشپزی کره ای استفاده می شود.
- کلم: ترش و تازگی کلم تندی سس گوچوجانگ را متعادل می کند.
- گشنیز: طراوت گشنیز به این کاسه ها بی نظیر است.
- روغن کنجد: توصیه می کنیم از روغن کنجد به جای هر نوع روغن دیگری استفاده کنید. روغن کنجد طعم و مزه مشخصی دارد.
جایگزینی مواد تشکیل دهنده
- مرغ چرخ شده–> بوقلمون چرخ شده
- کلم قرمز–> کلم سبز
- فلفل دلمه ای سبز –> فلفل دلمه ای هر رنگی
- گوچوجانگ -> سریراچا
آن را بررسی کنید!
6 عدد ماریناد سینه مرغ
شما این 6 ماریناد مرغ ساده را دوست خواهید داشت. آنها به سینه مرغ شما طعم می دهند و به راحتی کنار هم قرار می گیرند!
طرز تهیه کاسه مرغ آسیاب شده
مطمئن شوید که تمام راه را به سمت کارت دستور غذا رفته تا لیست کامل مواد و دستور پخت نوشته شده را دریافت کنید.
- ابتدا برنج را آماده کنید تا زم، که سله و مرغ شما آماده شد، آماده مصرف شود. این مرحله از دستور العمل است که طول، ترین زمان را می برد.
- تمام مواد تشکیل دهنده سالاد کلم را در ظرفی بریزید و هم بزنید. آن را در یخچال بگذارید تا همه سبزیجات در سس خیس شوند.
- قبل از پختن دستور مرغ آسیاب شده، سس را درست کنید. گوچوجانگ، سرکه برنج، سس سویا، عسل، سس ماهی، رب گوجه فرنگی و روغن آووکادو را در ظرفی بریزید و مواد را با همزن بزنید.
- مرغ را در ماهیتابه تفت دهید تا نیمه پخته شود و سپس سس را به تابه اضافه کنید. مخلوط کنید و بگذارید بجوشد تا سس غلیظ شود.
- مرغ، برنج و سالاد کلم را در 4 تا 6 کاسه جداگانه اضافه کنید و با پیاز سبز و کنجد سرو کنید.
سوالات متداول
رنگ مرغ چرخ شده از صورتی به سفید یا قهوه ای طلایی می رسد. مایع مرغ نیز به جای صورتی یا قرمز شفاف می شود.
می تو،د از سس گوچوجانگ کمتر و بیشتر رب گوجه فرنگی استفاده کنید تا این دستور غذا کمتر تند شود. افزودن کمی عسل اضافی نیز کمک می کند.
بله، می تو،د از بوقلمون چرخ کرده، گوشت چرخ کرده، گوشت خوک چرخ کرده یا حتی یک چرخ کرده گیاهی استفاده کنید.
آن را امتحان کنید!
سینه مرغ پر شده با کلم بروکلی و پنیر
سینه مرغ پر شده با کلم بروکلی و پنیر هرگز طعم بهتری نداشت! مالش خشک مرغ فوقالعاده خوش طعم و پر ، آسان بروکلی و پنیر باعث میشود این سینههای مرغ شکمشده طعم و طعم خوشمزه و پروتئینی داشته باشند.
دریافت دستور العمل
ذخیره سازی
مرغ، سالاد کلم و برنج را به مدت 5 روز در ظروف جداگانه در بسته نگهداری کنید.
موارد بیشتر مورد علاقه ما…
دستور پخت مرغ
،اصر
برنج
- 4 فنجان ها اب
- 1 قاشق چایخوری نمک کوشر
- 2 فنجان ها برنج سفید دانه بلند نپخته
دستورالعمل ها
-
یک قابلمه حاوی 4 فنجان آب نمک را به جوش بیاورید. برنج را اضافه کنید و به آرامی بجوش،د. حرارت را کم کنید و روی برنج را بپوش،د. 15-20 دقیقه یا تا زم، که آب جذب شود بپزید.
-
وقتی برنج تمام شد، بلافاصله حرارت را بردارید و با چنگال برنج را پف کنید. بگذارید برای بعد.
-
در حالی که برنج در حال پختن است، سالاد کلم را آماده کنید. فلفل سبز، کلم، ،مت سفید پیاز سبز، کنجد و گشنیز را به یک کاسه سالاد اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط شوند.
-
در ظرفی جداگانه سرکه برنج، روغن کنجد، آبلیمو، عسل و نمک را در ظرفی بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. مخلوط را روی سبزیجات سالاد کلم بریزید و هم بزنید تا همه سبزیجات داخل سس ببندند. سالاد کلم را در یخچال قرار دهید.
-
حالا مرغ گوچوجان را درست کنید. گوچوجانگ، سرکه برنج، سس سویا، عسل، سس ماهی و رب گوجه فرنگی را به یک کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. مطمئن شوید که تمام عسل با هم مخلوط شده و به ته کاسه ن،بیده است. کنار بگذارید.
-
روغن آووکادو را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط/بالا گرم کنید. وقتی روغن زیتون معطر شد مرغ چرخ کرده را به ماهیتابه اضافه کنید و مرغ را بپزید تا کاملا بپزد. اگر مقدار زیادی مایع در ماهیتابه وجود دارد (برخی از مرغ ها رطوبت بیشتری دارند) مرغ را صاف کرده و دوباره به ماهیتابه منتقل کنید.
-
سس گوچوجان را روی مرغ چرخ کرده بریزید و مخلوط کنید تا سس روی مرغ را بپوشاند. ماهیتابه را روی حرارت متوسط گرم کنید و مرغ و سس را روی حرارت ملایم قرار دهید. اجازه دهید مخلوط به مدت 5-10 دقیقه یا تا زم، که سس غلیظ شود بپزد.
-
از روی حرارت بردارید و روی آن را با کنجد و پیاز سبز اضافه کنید.
-
برنج پخته شده، سالاد کلم و مرغ فشفشه را به کاسه ها اضافه کنید و لذت ببرید.
نکات و نکات
- در این دستور در کل از 8 پیاز سبز استفاده شده است. ،مت سفید آن در سالاد و ،مت سبز آن به ،وان تزیین مرغ استفاده می شود.
- اگر این سس برای مرغ خیلی تند است، عسل بیشتری اضافه کنید.
- اگر مرغ فشفشه نعلبکی میل دارید سس را دو برابر کنید.
ارزش غذایی
کا،ی: 554کیلو کا،ی کربوهیدرات ها: 69g پروتئین: 33g چربی: 17g فیبر: 3g قند: 13g
با ما هشتگ کنید
فراموش نکنید که پست های خود را در شبکه های اجتماعی با هشتگ تگ کنید، ما دوست داریم ببینیم شما در حال انجام چه کاری هستید!
منبع: https://fitfoodiefinds.com/ground-chicken-bowls/