دسته‌ها
اخبار

کاری ژاپنی – WellPlated.com


امروز براتون یه دستور کاری مخصوص دارم: کاری ژاپنی. غلیظ و آرامش بخش است و ،یب منحصربفرد و غنی از نت های شیرین و خوش طعم آن از چند ماده مخفی سرچشمه می گیرد.

کاری ژاپنی روی یک بستر برنج

این دستور غذا را در Pinterest پین کنید تا برای بعد ذخیره شود

سنجاق کن!

“کاری” یک اصطلاح گسترده برای مخلوطی شبیه خورش از ادویه جات، آبگوشت و سایر گوشت ها و سبزیجات است.

معمولاً روی برنج یا با نان سرو می‌شود، مانند نان خانگی.

در سرتاسر آسیا، کاری متفاوت خواهید یافت.

در ایالات متحده، کاری تایلندی (مانند کاری سبز و مرغ کاری تایلندی) و کاری هندی (مرغ کره آهسته پز؛ مرغ تیکا ماسالا) شناخته شده ترین هستند.

کاری مرغ ژاپنی

آنچه کاری ژاپنی را خاص می کند

کاری ژاپنی (یا برنج کاری که به آن گفته می شود) با سایر کاری که امتحان کرده اید متفاوت است.

  • به جای ادویه های خشک (مانند کاری هندی) یا خمیر کاری (مانند کاری تایلندی)، با کاری رو،، مخلوطی از چربی، آرد و ادویه جات که همه با هم پخته شده اند.
  • آن دارد یک شیرینی امضا از چند افزودنی متمایز – سیب، پیاز و عسل.
  • این است فوق العاده خوش طعم. مواد غنی از Umami مانند سس سویا و داشی (که در زیر جایگزینی برای آنها دارم) به آن عمق استثنایی می بخشد.
  • این است ضخیممانند یک سس یا خورش غنی (کاری تایلندی در مقایسه با آن نازک تر است).
قابلمه کاری مرغ ژاپنی

کاری رو،

در ژاپن، کاری ژاپنی بسیار محبوب است، شما می تو،د کاری رو، (،یبی از چربی، آرد و ادویه جات که پایه طعم را تشکیل می دهد) به ،وان سس کاری در یک جعبه ،یداری کنید.

  • ا،ر رو، ها شامل ،یبی از پودر کاری ژاپنی (که خود ،یبی از ادویه جات مانند زردچوبه، گشنیز، رازیانه، یوزو، و غیره) به علاوه ادویه های اضافی مانند زیره، هل و کاین است.
  • هر سرآشپز ،یب مورد علاقه خود را از ادویه ها برای تهیه کاری رو، ژاپنی (یا مارک مورد علاقه سس کاری جعبه ای) دارد، بنابراین مانند هر دستور پخت خانگی، تنوع زیادی پیدا خواهید کرد.

برای اینکه کاری ژاپنی برای افرادی که مانند من دسترسی آماده به پودر کاری ژاپنی یا کاری رو، جعبه‌دار ندارند، در دسترس باشد، این کاری دارای یک کاری رو، خانگی آسان است که از آرد، روغن و ادویه جات تهیه شده است که در چاه یافت می‌شود. -کابینت ادویه جات یا هر فروشگاه مواد غذایی.

(برای تجربه منحصر به فرد کاری دیگر با ادویه های روزانه، کاری جامائیکا را بررسی کنید).

مواد جادویی

یکی از ،مت های مورد علاقه من در غذاهای ژاپنی، ،یب استادانه ای از طعم های شیرین، شور و تند آن است.

کاری ژاپنی نیز از این قاعده مستثنی نیست.

در حالی که هر دستور غذایی کاری ژاپنی منحصربه‌فرد است، می‌تو،د روی یافتن این اجزای طعم‌دهنده حساب کنید.

  • شیرین/میوه ای. هویج و پیاز (به طور طبیعی شیرین)، عسل و یک ،صر میوه ای مانند سیب های ریز ،د شده یا حتی موز له شده.
  • مرزه/امامی. سس سویا (به راحتی پیدا می شود) و داشی، که یک ،صر در ا،ر دستور العمل های کاری ژاپنی معتبر است. از آنجایی که مکان یابی آن در ایالات متحده دشوارتر است، من از آب قارچ برای ایجاد یک عامل umami شدید استفاده کردم.
  • تنگی / اسید. گوجه فرنگیها؛ پایان آب لیمو نیز محبوب است. برخی از دستور العمل ها به سس گوجه فرنگی نیاز دارند که یکی دیگر از اجزای شیرینی را اضافه می کند.
کاری مرغ ساده ژاپنی روی برنج

طرز تهیه کاری ژاپنی آسان

من برای غذاهای ژاپنی و فرهنگ احترام زیادی قائلم (ژاپن یکی از کشورهای مورد علاقه من است که تا به حال از آن بازدید کرده ام) و (مانند این مرغ کاتسو)، هیچ تظاهر به این نمی کنم که این دستور غذا باید معتبر باشد.

در عوض، من تمام تلاش خود را کرده‌ام تا این غذای بسیار خاص و محبوب را به‌صورت کم‌کم بازسازی کنم تا ،، که خوش شانس نیستند به ژاپن سفر کنند (یا به طیف گسترده‌ای از مواد اولیه ژاپنی دسترسی داشته باشند) بتوانند آن را تجربه کنند. در خانه.


مواد تشکیل دهنده

  • جوجه. ران مرغ پر طعم پروتئین ایده آل برای این دستور غذا است. پختن آنها از سینه مرغ دشوارتر است، به این م،ی که در طول پخت نرم و آبدار می مانند.
  • زنجبیل + سیر. اینها طعم سازهای مهمی هستند، بنابراین مطمئن شوید که از چیز واقعی استفاده می کنید. ارزش قدم اضافی را دارد!
  • هویج. هویج که سرشار از فیبر و ویتامین است، هم یک افزودنی مغذی و هم خوشمزه برای این کاری است.
  • سیب زمینیها. سیب زمینی طلای یوکان در حین پخت کاملا لطیف می شود و بافت فوق العاده ای به کاری می بخشد.

نکته!

سیب زمینی ها را درشت ،د کنید تا در همان مدت زمان پخت هویج که سفت تر است تمام شود.

  • سیب. یک افزودنی شیرین لذت بخش که مکمل ،اصر شور و تند تر است. سیب در آبگوشت ذوب می شود و یک نت شیرین و میوه ای برای شما باقی می گذارد.
  • آبگوشت قارچ. بمب umami که به این کاری عمق می دهد. این تعویض من با داشی است که پیدا ، یا ساختن آن دشوار است.
  • من بید هستم. یکی دیگر از ستاره های umami.
  • نخود سبز منجمد. یک افزودنی ساده که به شما کمک می کند تا یک سبزی اضافی را وارد کنید.
  • ادویه ها. به لطف تعداد زیادی ادویه غنی و پررنگ، این کاری فاقد طعم و مزه نیست! زیره، گشنیز، زردچوبه، هل، دارچین، پودر چیلی و جوز هندی به گرما و عمق طعم می‌افزایند.
  • ارد. یک جزء حیاتی از رو، که به غلیظ شدن کاری کمک می کند.
  • رب گوجه فرنگی + عسل. این دو ماده جایگزین ساده من با سس کچاپ است که معمولاً در دستور العمل هایی مانند این استفاده می شود. این ،یب همان شیرینی تلخی را که سس گوجه فرنگی ایجاد می کند، اضافه می کند.

جهت

  1. مرغ را در روغن با نمک و فلفل تفت دهید. آن را در یک بشقاب بردارید. پیاز را با سیر و زنجبیل تفت دهید.
کاری مرغ ژاپنی
  1. سبزیجات، سیب رنده شده، آب گوشت، سس سویا و مرغ را اضافه کنید. بگذارید به جوش بیاید، سپس بگذارید بجوشد. ادویه ها را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
آبگوشت قارچ
  1. کاری رو را درست کنید: روغن را در یک قابلمه گرم کنید، سپس آرد را اضافه کنید.
کاری رو، ژاپنی
  1. ادویه ها را اضافه کنید.
کاری رو، ژاپنی
  1. قابلمه را از روی حرارت بردارید و رب گوجه فرنگی و عسل را با هم مخلوط کنید. مخلوط را به کاری اضافه کنید.
نخود فرنگی در کاری
  1. کاری را هم بزنید سپس بگذارید بجوشد و غلیظ شود. نخود فرنگی را اضافه کنید. خدمت کنید و لذت ببرید!

نکات ذخیره سازی

  • برای ذخیره ،. کاری را تا 3 روز در یک ظرف دربسته در یخچال قرار دهید.
  • برای گرم ،. باقیمانده غذا را در فر هلندی روی اجاق گاز روی حرارت متوسط ​​رو به پایین یا در مایکروویو دوباره گرم کنید.
  • یخ زدن. کاری را تا 3 ماه در یک ظرف نگهدارنده بدون هوا در فریزر منجمد کنید. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود.

نکته آماده سازی غذا

مرغ، پیاز، سیر، هویج و سیب زمینی را تا یک روز قبل ،د کنید. در یخچال بگذارید تا زم، که دستور پخت را تمام کنید.

ایده های باقی مانده

باقیمانده غذاها را با سرو ، کاری روی تختی از برنج یا رشته فرنگی به یک وعده غذایی مقوی تبدیل کنید (نودل سوبا، رامن یا اودون همگی خوشمزه هستند).

چه چیزی را با کاری ژاپنی سرو کنید

این کاری ژاپنی با سالاد یا سبزیجاتی مانند بروکلی و بادمجان به خوبی ست می شود.

مشاهده همه دستور العمل ها

ابزارهای پیشنهادی برای تهیه این دستور غذا

بهترین فر هلندی

این اجاق هلندی چدنی میناکاری شده سنگین برای یک عمر در آشپزخانه شما خواهد بود. در مجموعه ای از رنگ ها می آید.

کاری ژاپنی روی یک بستر برنج

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

به من بگو چه فکر می کنی!

امتیازی را در زیر در نظرات بگذارید و به من بگویید که چگونه دستور پخت را دوست داشتید.

آماده، تنظیم، (کاری) رو،!

سوالات متداول

آیا می توانم به جای رب گوجه فرنگی از سس کچاپ استفاده کنم؟

اگر ترجیح می دهید در این دستور غذا از سس کچاپ استفاده کنید، می تو،د آن را با ،یب رب گوجه فرنگی و عسل تعویض کنید. رب گوجه فرنگی را حذف کنید و 1 قاشق غذاخوری کچاپ و 1 قاشق غذاخوری عسل اضافه کنید.

آبگوشت قارچ چیست؟

آبگوشت قارچ معمولاً از قارچ، ادویه جات ترشی جات، گیاهان و مواد معطر تهیه می شود. خوش طعم است و عمق طعم فوق العاده ای را ارائه می دهد. می تو،د آن را در نزدیکی آبگوشت مرغ، گوشت ، و سبزیجات در خواربار فروشی پیدا کنید.

آیا می توانم سینه مرغ را با ران عوض کنم؟

با توجه به طعم غنی، آبدار بودن و توانایی تحمل زمان پخت طول، تر، به نظر من ران مرغ بهترین انتخاب برای این دستور پخت است. من دستور غذا را با سینه مرغ تست نکرده ام و می ترسم در نهایت بیش از حد پخته شوند. گفته شد، اگر برایتان مهم نیست که مرغ کمی خشک شود، ادامه دهید.

  • برنج قهوه ای آماده برای سرو، به برنج قهوه ای قابلمه فوری مراجعه کنید
  • 2 قاشق غذاخوری روغن کانولا یا روغن هسته انگور ت،یم شده
  • 1 1/2 پوند ران مرغ بدون استخوان و بدون پوست به قطعات به اندازه لقمه برش دهید
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک کوشر به علاوه اضافی به طعم
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه زمینی
  • 1 پیاز زرد بزرگ به تکه های ضخیم 1 اینچی برش دهید
  • 1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده
  • 4 میخک ها سیر چرخ کرده (حدود 4 قاشق چایخوری)
  • 4 هویج متوسط پوست کنده و مورب به برش های 1/2 اینچی برش دهید
  • 4 سیب زمینی طلای یوکان پوست کنده و به قطعات 2 اینچی برش دهید
  • 1 سیب فوجی شسته و رنده شده (پوست برداری اختیاری است، حدود 1 فنجان یک بار رنده شده)
  • 4 فنجان ها آب قارچ*
  • 1 قاشق سوپخوری سس سویا کم سدیم
  • 1 فنجان نخود فرنگی منجمد

برای کاری رو،:

  • 1 قاشق سوپخوری زیره آسیاب شده
  • 2 قاشق چای خوری گشنیز آسیاب شده
  • 1 1/2 قاشق چای خوری زردچوبه پودر شده
  • 1 قاشق چایخوری هل آسیاب شده
  • 1/4 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
  • 1/4 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • 1/8 قاشق چایخوری جوز هندی آسیاب شده
  • 2 قاشق غذاخوری روغن کانولا یا روغن هسته انگور
  • 2 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
  • 1 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
  • 3 قاشق غذاخوری عسل

  • در یک فر هلندی یا قابلمه بزرگ و محکم مشابه، 1 قاشق غذاخوری روغن را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. مرغ، نمک و فلفل را اضافه کنید. مرغ را تفت دهید، هر چند دقیقه یکبار هم بزنید تا زم، که بیشتر پخته شود، حدود 5 تا 6 دقیقه (بعداً پخت تمام می شود). به یک بشقاب یا کاسه منتقل کنید و کنار بگذارید.

  • در قابلمه ای که اکنون خالی است، 1 قاشق غذاخوری روغن و پیاز را اضافه کنید. هر چند وقت یکبار هم بزنید تا زم، که قهوه ای شود و شفاف شود، حدود 5 تا 7 دقیقه. سیر و زنجبیل را با هم مخلوط کرده و حدود 30 ث،ه مدام هم بزنید تا معطر شود.

  • هویج، سیب زمینی، سیب، آب قارچ، سس سویا و مرغ را اضافه کنید. روی حرارت زیاد به جوش بیاورید، سپس آن را کم کنید تا به آرامی بجوشد. هر تفاله ای که به سطح آمده است را از بین ببرید. اجازه دهید بدون درب بجوشد، تا زم، که سیب زمینی و هویج نرم شوند، حدود 15 دقیقه.

  • در همین حال، کاری رو را درست کنید: در یک کاسه کوچک زیره، گشنیز، زردچوبه، هل، دارچین، پودر فلفل قرمز و جوز هندی را با هم مخلوط کنید.

  • در یک قابلمه متوسط، 2 قاشق غذاخوری روغن را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. آرد را اضافه کنید و با قاشق چوبی سریع و عمدی هم بزنید تا آرد برشته شود تا طلایی تیره و قهوه ای قارچی شود، حدود 4 دقیقه.

  • ادویه ها را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر به پختن و هم زدن ادامه دهید.

  • ادویه ها را از روی حرارت بردارید و رب گوجه فرنگی و عسل را هم بزنید تا یکدست شوند. با کاری داخل قابلمه بکشید.

  • کاری را زیاد هم بزنید، مطمئن شوید که خمیر ادویه خیلی خوب ،یب شده باشد. بگذارید بجوشد و بگذارید بپزد تا سیب زمینی ها خوب شوند و چنگال نرم شوند و کاری کمی بیشتر غلیظ شود، حدود 5 دقیقه.

  • از روی حرارت بردارید و نخودها را هم بزنید. چاشنی را به دلخواه بچشید و تنظیم کنید. اجازه دهید حداقل 5 دقیقه خنک شود، سپس با برنج قهوه ای سرو کنید.

  • * من از آبگوشت قارچ برند Pacific Foods استفاده کردم.
  • برای کاری تند یا کمی تند، 1/4 تا 1/2 قاشق چایخوری پودر کاین را به مخلوط ادویه خود اضافه کنید.
  • برای دستور العمل کاری ژاپنی معتبر با استفاده از مکعب های کاری رو، بسته بندی شده به JustOneCookbook.com مراجعه کنید.
  • برای ذخیره ،: کاری را در ظرف دربسته تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.
  • برای گرم ،: باقیمانده غذا را در فر هلندی روی اجاق گاز روی حرارت متوسط ​​رو به پایین یا در مایکروویو دوباره گرم کنید.
  • یخ زدن: کاری را در یک ظرف محفوظ از هوا در فریزر تا 3 ماه منجمد کنید. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود.

خدمت: 1 (از 6)کا،ی: 447کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 47gپروتئین: 30gچربی: 16gچربی های اشباع شده: 2gچربی های چند غیر اشباع: 4gچربی اشباع شده: 8gچربی ترانس: 0.1gکلسترول: 108میلی گرمپتاسیم: 1243میلی گرمفیبر: 7gقند: 17gویتامین A: 7110IUویتامین سی: 39میلی گرمکلسیم: 122میلی گرماهن: 4میلی گرم

امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی پروژه ها و آموزش های مورد علاقه خود را ذخیره کنید.

ثبت نام

دستور العمل های کاری دنج بیشتر

یک کاسه کاری M،aman با برنج و بادام زمینی

وعده های غذایی یک دیگ

ماسامان کاری

50 دقیقه

مرغ کاری پانانگ در بشقاب

وعده های غذایی یک دیگ

پانانگ کاری

40 دقیقه

توفو کاری خامه ای در بشقاب با برنج

اصلی بدون گوشت

توفو کاری

45 دقیقه

مشاهده همه دستور العمل ها


منبع: https://www.wellplated.com/،anese-curry/