می تو،د فکر کنید کارنیتاس، که به “گوشت های کوچک” ترجمه می شود، به ،وان نسخه مکزیکی گوشت خوک کشیده شده، با تکه های اضافی لبه های ترد که خوردن آن لذتی محض است. طعم کارنیتا به گرمی ادویهای، آبدار و کمی مرکباتی است – آنها فوقالعاده هستند.
این دستور غذا را در Pinterest پین کنید تا برای بعد ذخیره شود
سنجاق آن!
گوشت کارنیتا که منشا آن در ایالت میچوآکان مکزیک است، اغلب به،وان تاکو مصرف میشود، با چند تزیین ساده مانند پیاز ،د شده و گشنیز (بهعلاوه بهترین دستور غذای گواکاموله، اگر هوادار هستید).
خود گوشت آنقدر آبدار و خوش طعم است که به چیز دیگری نیاز ندارد.
همچنین میتو،د کارنیتا را به،وان مرکب برای انچیلادا بخورید، آنها را در کوزادیلا قرار دهید، آنها را به یک کاسه بوریتو تبدیل کنید، یک پنیر کبابی حماسی درست کنید – تقریباً هیچ راه اشتباهی برای لذت بردن از آنها وجود ندارد.
- گوشت کارنیتاس با شانه خوک یا ته گوشت خوک تهیه میشود، برش سخت و مرمری که نیاز به پخت کم و آهسته دارد تا چربی آن به حالت ذوب درآید.
- به همین دلیل، کارنیتاها معمولاً به دلیل قدرت کم و آهستهاش در دیگ درست میشوند (برای یک دستور فوقالعاده به کارنیتاهای آهسته پز من مراجعه کنید) یا زودپز که کارها را سرعت میبخشد (به کارنیتاهای قابلمه فوری مراجعه کنید).
- با این حال، روش مورد علاقه من برای درست ، کارنیتا روی اجاق گاز است.
ایجاد کارنیتاهای معتبر در خانه
این دستور غذا بهترین تلاش من برای بازسازی تاکوهای خیاب، معتبری است که در مکزیک خوردم.
آنها یکی از بهترین لقمه های زندگی من بودند و رویاهای من را خالی از سکنه کرده اند.
از آنجایی که دستور پخت اصیل کارنیتا مست،م پختن تکههای گوشت خوک در گوشت خوک است، متوجه شدم که درست ، آنها روی اجاق به گوشت اجازه میدهد به آرامی در چربی و آبهای خودش بپزد، بهگونهای که قابلمه و قابلمه فوری تکرار نشوند.
- روی اجاق، آب میوه ها پخته و غلیظ می شوند و به گوشت عمق و غنای بی نظیری می دهند.
- مانند فلفل دلمه ای در مقابل فلفل دلمه ای به آن فکر کنید. هر دو هستند خوب، اما چه چیزی فلفل دلمه ای را درست می کند عالی این است که چقدر پیچیده و ضخیم می شود. این پیچیدگی ناشی از جوشیدن روی اجاق گاز است. ما همین را برای کارنیتاهایمان می خواهیم.
- هنگامی که تمام مایع پخته شد، به راحتی می توان تکه های کارنیتا را درست در قابلمه ترد کرد (در غیر این صورت، می تو،د کارنیتاها را در فر ترد کنید، اما قابلمه یک ظرف را ذخیره می کند).
طرز تهیه کارنیتا
کارنیتا به همان اندازه که به طعم و مزه آن مربوط می شود، به بافت گوشت نیز مربوط می شود.
- لقمه های گوشت باید فوق العاده آبدار باشد (ما داریم صحبت می کنیم، از آبدار تاکو شما بیرون می ریزد)، این یک امر داده شده است.
- چیزی که کارنیتا را با گوشت خوک آرام پز (علاوه بر استفاده از ادویه) متفاوت می کند گوشت ترد که در لبه ها تشکیل می شود. این بهترین بخش است!
با یک مشت ادویه آشپزی، مقداری مرکبات و کمی حوصله، می تو،د گوشت کارنیتای لطیف، لبه ترد و با شکوهی را درست در آشپزخانه خود درست کنید.
مواد تشکیل دهنده
- گوشت خوک. شانه خوک انتخاب من،ی برای کارنیتا است. این گوشت دارای محتوای چربی بالاتری است، به این م،ی که گوشت فوق العاده لطیف، خوش طعم و آبدار خواهد بود. گوشت خوک همچنین سرشار از پروتئین، کلسیم و آهن است.
نکته تعویض
ته گوشت خوک نیز برای این دستور غذا مفید خواهد بود. این دو برش فوقالعاده شبیه به هم هستند (از یک ،مت حیوان میآیند) و در صورت تعویض با یکدیگر به خوبی عمل میکنند.
- نارنجی. پوست و آب پرتقال طعم مرکباتی و کمی شیرینی را اضافه می کند.
- سیر + پیاز. دو ماده ساده که به ایجاد طعم عالی کمک می کند.
- ادویه ها. پودر چیلی چیپوتل، زیره سبز، پونه کوهی، نمک، فلفل، دارچین و میخک با هم ،یب می شوند تا ،یب کامل ادویه کارنیتا را ایجاد کنند. آنها طعم کارنیتا را دودی، خاکی و گرم می کنند.
پیشنهادات برتر
تاپینگ های کارنیتای خود را ساده نگه دارید، یا آن ها را با تمام مواد ثابت پر کنید:
جهت
- گوشت خوک را ،د کرده و مکعبی کنید.
- گوشت خوک را در یک قابلمه بزرگ بریزید، سپس پوست پرتقال و آب آن را اضافه کنید.
- سیر، پیاز و ادویه ها را اضافه کنید. آنقدر آب بریزید که فقط روی گوشت خوک را بپوشاند.
- قابلمه را به جوش آورید، سپس اجازه دهید کارنیتاها روی حرارت متوسط رو به پایین به مدت 1/2 ساعت بجوشد.
- حرارت را تا متوسط زیاد کنید، سپس کارنیتاها را 20 تا 30 دقیقه دیگر بپزید.
- مرتب هم بزنید، گوشت را جدا کنید و اجازه دهید لبه ها ترد شوند. گوشت کارنیتا را داخل تورتیلا بریزید، مواد اضافه کنید و از آن لذت ببرید!
نکات ذخیره سازی
- برای ذخیره ،. باقیمانده کارنیتا را در ظرفی دربسته تا 3 روز در یخچال قرار دهید.
- برای گرم ،. کارنیتاها را روی یک ورقه پخت در فر با دمای 350 درجه فارنهایت یا در مایکروویو دوباره گرم کنید.
- یخ زدن. بقایای غذا را در یک ظرف دربسته و ایمن در فریزر تا 3 ماه منجمد کنید. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود.
نکته آماده سازی غذا
گوشت خوک را تا 1 روز قبل ،د و برش دهید. آن را در یک ظرف نگهداری از هوا در یخچال قرار دهید تا زم، که دستور پخت را تمام کنید.
ایده های باقی مانده
کارنیتاهای باقیمانده را روی یک تخت کاهو برای سالاد پرکن بریزید. مواد دیگری مانند آووکادو، لوبیا، پنیر، گوجه فرنگی و پیاز سبز را برای طعم بیشتر اضافه کنید. کارنیتاهای باقیمانده نیز افزودنی فوقالعاده برای پنیر کبابی با هوا سرخکن است.
راه های خوردن کارنیتا
- تاکوها. راهی که ما اغلب از کارنیتاهایمان لذت می بریم.
- کاسه. برنج (یا کاهو)، کارنیتا، سبزیجات، آووکادو، سالسا و سایر مواد را در یک کاسه بریزید.
- چیپس ذرت. مرغ را در این ناچو مرغ با کارنیتا عوض کنید.
- صبحانه. تخممرغهای همزده را با کارنیتا، لوبیا سیاه، آووکادو، سالسا، ماست یون، (یا خامه ترش) و سایر موادی که دوست دارید برای یک صبحانه مقوی روی آن قرار دهید. این کارنیتاها همچنین یک افزودنی خوشمزه به تاکوهای صبحانه خواهند بود.
- سیب زمینی سرخ شده. هیچ ، نمی تواند در برابر یک بشقاب سیب زمینی سرخ کرده خانگی (یا سیب زمینی سرخ کن هوا) که روی آن کارنیتا قرار داده شده است، مقاومت کند. پنیر، خامه ترش و سایر مواد را به دلخواه اضافه کنید.
- Quesadilla. کارنیتا یک فیلینگ خوشمزه ،ادیلا درست می کند.
ابزارهای پیشنهادی برای تهیه این دستور غذا
ماهی تابه استیل ضد زنگ
با کناره های بالا و فولاد ضد زنگ با کیفیت بالا و بادوام، این ماهی تابه ای خواهد بود که دائماً به آن دسترسی دارید.
آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟
به من بگو چه فکر می کنی!
امتیازی را در زیر در نظرات بگذارید و به من بگویید که چگونه دستور پخت را دوست داشتید.
دستور غذای امروز نزدیک ترین چیزی است که من به بازسازی آن لحظه خوشبختی تاکو کارنیتا در مکزیک رسیده ام. من بی صبرانه منتظرم تا شما هم آنها را تجربه کنید!
سوالات متداول
آره! می تو،د کارنیتا را به جای اجاق گاز در آرام پز درست کنید. برای دستورالعملها به بخش «یادداشتها» در زیر مراجعه کنید یا به جای آن دستور العمل کارنیتاهای آهسته پز من را بررسی کنید.
کارنیتا با تاکوی گوشت خوک متفاوت است زیرا هدف این است که گوشت را ترد کند. در حالی که گوشت خوک برای تاکو معمولاً ترد و کبابی می شود (یا در ماهیتابه پخته می شود)، کارنیتاها در قطره های خود پخته می شوند و سپس روی اجاق گاز یا در فر زیر جوجه گوشتی ترد می شوند. البته، میتو،د از گوشت کارنیتا برای تهیه تاکوی گوشت خوک استفاده کنید—پس به این فکر کنید که همه تاکوهای گوشت خوک، تاکوی کارنیتا نیستند.
در حالی که این کارنیتاها مملو از طعمهای عمیق و دودی هستند و کمی تند هستند، اما تند نیستند. پودر چیلی چیپوتل یک ضربه می افزاید، اما طاقت فرسا نیست. اگر به ادویه حساس هستید، مقدار آن را کاهش دهید.
برای کارنیتا:
- 3 1/2 به 4 پوند شانه خوک یا ، خوک
- 1 نارنجی بزرگ پوست و آب میوه
- 6 میخک ها سیر چرخ کرده (حدود 2 قاشق غذاخوری)
- 1 پیاز بزرگ به تاس های 1/4 اینچی برش دهید
- 2 قاشق چای خوری پودر چیلی چیپوتل
- 2 قاشق چای خوری زیره آسیاب شده
- 2 قاشق چای خوری پونه کوهی خشک
- 1 قاشق سوپخوری نمک کوشر
- 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه زمینی
- 1/4 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
- 1/4 قاشق چایخوری میخک زمین
برای خدمت:
- چیپس ذرت
- پیاز ترشی
- گشنیز
-
گوشت خوک را از چربی اضافی جدا کرده و به مکعب های 1 اینچی برش دهید.
-
برای درست ، روی اجاق گاز (برای روش های جایگزین به بخش یادداشت ها مراجعه کنید): گوشت خوک را در یک قابلمه بزرگ قرار دهید. پرتقال را مستقیماً در قابلمه رنده کنید، سپس آب آن را بگیرید.
-
سیر، پیاز، پودر چیلی چیپوتل، زیره، پونه کوهی، نمک، فلفل سیاه، دارچین و میخک را اضافه کنید. به اندازه ای آب بریزید که گوشت خوک به سختی در آب فرو برود.
-
مایع را روی حرارت زیاد به جوش بیاورید، سپس حرارت را به متوسط یا متوسط به پایین کاهش دهید و به آرامی بجوشد. با یک قاشق، آن را جدا کرده و هر کفی کف آلودی را که به سطح می آید دور بریزید.
-
اجازه دهید 1 1/2 ساعت بدون درب بجوشد و در صورت نیاز کمی آب اضافه کنید تا گوشت خوک کمی در آب بماند (اگر چند ،مت کوچک از سطح مایع عبور کند اشکالی ندارد؛ ممکن است نیازی به اضافه ، نداشته باشید.
-
حرارت را تا متوسط زیاد کنید. 20 تا 30 دقیقه دیگر پخت را ادامه دهید. تمام مایع پخته می شود (به نظر می رسد یک تن مایع است، اما می شود!). مرتب هم بزنید تا زم، که گوشت در جاهایی از هم جدا شود و تکه های ترد شود. اگر در هر نقطه ای گوشت واقعاً می سوزد، کمی آب بپاشید و کف قابلمه را بتراشید. برای سرو، گوشت را داخل تورتیلا بریزید و رویه های دلخواه را اضافه کنید.
- برای درست ، در اجاق گاز آرام: گوشت را طبق دستور ،د کنید. در یک کاسه، ادویه ها، سیر، آب پرتقال و پوست پرتقال را با هم مخلوط کنید. پیاز را در کف آرام پز بریزید، سپس حبه های گوشت خوک را روی آن اضافه کنید. مخلوط آب را روی گوشت خوک بریزید و آن را بپوش،د. روی آن را بپوش،د و به مدت 5 تا 6 ساعت در دمای پایین یا 4 تا 5 ساعت در حالت بالا بپزید تا گوشت خوک نرم شود. فر خود را روشن کنید تا برشته شود. گوشت خوک را در آهسته پز با دو چنگال ،د کنید، سپس گوشت خوک رنده شده را داخل سس بریزید. از یک قاشق سوراخ دار برای انتقال گوشت خوک به یک ورقه پخت که با فویل آلومینیومی پوشانده شده است، استفاده کنید. 3 تا 5 دقیقه آب پز کنید. گوشت خوک را هم بزنید و آن را با مقدار بیشتری از سس بریزید. 3 تا 5 دقیقه دیگر آب پز کنید.
- برای درست ، در یک قابلمه فوری: گوشت خوک را طبق دستور ،د کنید و با 2 قاشق چایخوری نمک مزه دار کنید. بگذارید 30 دقیقه بماند. در یک کاسه، ادویه ها، سیر، آب پرتقال و پوست پرتقال را با هم مخلوط کنید. پیاز و 1 قاشق غذاخوری روغن را به قابلمه فوری اضافه کنید. حدود 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. Instant Pot را خاموش کنید. تقریباً نیمی از یک قوطی 14 اونسی آب مرغ کم سدیم را در آن بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید تا تکه های گیر کرده غذا جدا شود. گوشت خوک را اضافه کنید، سپس بقیه آب گوشت و مخلوط آب را در آن بریزید. هم بزنید. درب قابلمه فوری را ببندید و ببندید. با فشار بالا به مدت 45 دقیقه بپزید. اجازه دهید فشار به طور طبیعی به مدت 15 دقیقه آزاد شود. فر خود را روشن کنید تا برشته شود. گوشت خوک را در قابلمه فوری ،د کنید، سپس گوشت خوک رنده شده را داخل سس بریزید. از یک قاشق سوراخ دار برای انتقال گوشت خوک به یک ورقه پخت که با فویل آلومینیومی پوشانده شده است، استفاده کنید. 3 تا 5 دقیقه آب پز کنید. گوشت خوک را هم بزنید و آن را با مقدار بیشتری از سس بریزید. 3 تا 5 دقیقه دیگر آب پز کنید.
- برای ذخیره ،: باقیمانده کارنیتاها را در ظرف دربسته تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.
- برای گرم ،: کارنیتاها را روی یک ورقه پخت در فر با دمای 350 درجه فارنهایت یا در مایکروویو دوباره گرم کنید.
- یخ زدن: کارنیتاها را در یک ظرف دربسته و ایمن در فریزر تا 3 ماه منجمد کنید. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود.
خدمت: 1(از 6)کا،ی: 259کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 4gپروتئین: 32gچربی: 12gچربی های اشباع شده: 4gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 5gکلسترول: 108میلی گرمپتاسیم: 630میلی گرمفیبر: 1gقند: 1gویتامین A: 234IUویتامین سی: 5میلی گرمکلسیم: 55میلی گرماهن: 3میلی گرم
امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید
یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی پروژه ها و آموزش های مورد علاقه خود را ذخیره کنید.
ثبت نام
دستور العمل های خوشمزه تر گوشت خوک
منبع: https://www.wellplated.com/carnitas/