این روش آسان برای کامل چغندر بو داده همه چیز را تغییر می دهد! بدون پوست کندن، بدون فویل، و حتی اگر طرفدار چغندر نیستید، (با این حال) تفت دادن می تواند شما را تبدیل به یکی کند—می دانم زیرا این کار را برای من انجام داد.
این دستور غذا را در Pinterest پین کنید تا برای بعد ذخیره شود
سنجاق آن!
من از شکاک چغندر به عاشق چغندر تبدیل شدم، انتقالی که من کاملاً به چغندر بوداده نسبت می دهم.
مانند سایر سبزیجات ریشه ای (هویج برشته، سیب زمینی شیرین بو داده، سیب زمینی سرخ شده پارسنیپ)، هنگامی که چغندر در فر برشته می شود، قندهای طبیعی آن کاراملی می شود و طعم ها غلیظ می شوند و آنها را لطیف و ظریف می کند.
راز من برای ساده ترین چغندر بوداده
تفاوت چغندر در مقایسه با بیشتر سبزیجات ریشهدار این است که آمادهسازی آن دردناک است… یا من فکر میکردم.
همانقدر که من سالاد چغندر را دوست دارم، به ندرت آن را در خانه درست میکردم، زیرا زم، که چغندر را تمام کردم، دستها، تخته برش و پیشخوانم با آبمیوههای قرمز مشخص آغشته شدند.
سپس، من یک قطعه اطلاعات متحول کننده را برداشتم: هنگام تفت دادن، نیازی به پوست کندن چغندر نیست.
- پوست چغندر نازک است.
- با یک اسکراب کامل با یک برس سبزیجات از قبل، هنگامی که چغندرها تکه تکه شده و برشته شدند، پوست آن به سختی قابل تشخیص است.
- هر پوستی که تشخیص دهید به صورت یک لبه ترد به نظر می رسد، تضاد دلپذیری با فضای داخلی برشته شده لطیف.
طرز تهیه چغندر برشته
می تو،د چغندر را بدون جوشاندن، بدون فویل و بدون پوست کباب کنید!
- به سادگی چغندرها را تکه تکه کنید (یک ورقه روغنی تخته برش شما را تمیز نگه می دارد)، آنها را با روغن زیتون و ادویه ها تفت دهید و سپس چغندرها را هر طور که دوست دارید استفاده کنید.
- میتو،د چغندر برشته را به سالاد اضافه کنید، آنها را بلافاصله در تابه برای غذای سریع و گرم سرو کنید، یا چغندر برشته شده را با پنیر بز برای یک غذای بلندتر سرو کنید.
ایده های بیشتر برای راه های استفاده از چغندر برشته شده خوشمزه خود را در زیر مشاهده کنید.
در مورد فویل چطور؟
یکی از روشهای رایج برای پخت چغندر این است که آنها را در فویل بپیچید، تفت دهید و بعد از تفت دادن پوست آنها را بگیرید.
روش فویل زم، خوب است که بخواهید چغندر کامل برشته نرم تر و ظریف تری را برش دهید و در بشقاب سرو کنید، مخصوصاً سرد (مانند چغندر برشته با ریکوتا پرتقال عسلی در کتاب آشپزی خوب آبکاری شده).
اما برای یک غذای جانبی و لذت روزمره، از پوست کندن صرف نظر کنید و به جای آن، این چغندرهای برشته شده را درست کنید!
مواد تشکیل دهنده
- چغندر. چغندر که اغلب اشتباه گرفته می شود و مورد توجه قرار نمی گیرد، یک سبزی خاکی لذت بخش است. تفت دادن آنها را شیرین تر و لطیف تر می کند. چغندر سرشار از فیبر و ویتامین هایی از جمله ویتامین C، فولات و پتاسیم است.
- روغن زیتون. روغن زیتون فوق بکر به چغندر طعم می بخشد و از سوختن آن جلوگیری می کند.
- نمک + فلفل. چاشنی های ساده برای سبزیجات برشته ضروری است.
- سرکه بازامیک. یک اضافه اختیاری که من به شدت توصیه می کنم. طعم و اسیدیته فوق العاده ای می دهد و به خوبی با چغندر جفت می شود.
- پنیر بز + گیاهان تازه. روش مورد علاقه من برای سرو چغندر با پنیر بز خامه ای و دوش از گیاه، مانند آویشن تازه، ریحان، جعفری یا شوید است.
جهت
- چغندرها را ،د کرده و ،ید.
- آنها را به قطعات برش دهید.
- چغندرها را به یک ورقه پخت منتقل کنید و آنها را با روغن، نمک و فلفل بریزید.
- چغندرها را به مدت 30 دقیقه در دمای 400 درجه فارنهایت تفت دهید و یک بار تا نیمه بچرخ،د.
- چغندرها را با سرکه با،امیک بپاشید. 5 تا 10 دقیقه دیگر تفت دهید. با پنیر و سبزیجات بپاشید. حفاری در!
نکات ذخیره سازی
- برای ذخیره ،. چغندر را تا 4 روز در یک ظرف دربسته در یخچال قرار دهید.
- برای گرم ،. باقیمانده غذا را به آرامی روی یک ورقه پخت در فر با دمای 350 درجه فارنهایت یا در مایکروویو گرم کنید.
- یخ زدن. چغندرها را تا 3 ماه در یک ظرف دربسته و ایمن در یخچال فریز کنید. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود.
نکته آماده سازی غذا
چغندرها را 1 روز قبل ،د کنید، بشویید و ،د کنید. آنها را در یخچال بگذارید تا زم، که دستور پخت را تمام کنید.
با چغندر برشته چه کنیم
چه چیزی را با چغندر برشته سرو کنید
از استیک گرفته تا سالمون، تعداد بیشماری از گزینههای پروتئینی خوشمزه وجود دارد که به خوبی با چغندر ،یب میشوند.
ابزارهای پیشنهادی برای تهیه این دستور غذا
بهترین تخته برش بدون لغزش
این تخته برش با لبههایی که پیشخوان را میگیرند، هنگام ،د ، از زیر شما بیرون نمیلغزد.
آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟
به من بگو چه فکر می کنی!
امتیازی را در زیر در نظرات بگذارید و به من بگویید که چگونه دستور پخت را دوست داشتید.
چغندر برشته برای همه!
سوالات متداول
آره! اگر ترجیح می دهید چغندر برشته پوست کنده بخورید، مطمئناً می تو،د این کار را انجام دهید. از پوست کن سبزیجات استفاده کنید. در صورت تمایل همیشه این امکان را دارید که دستکش بپوشید.
چغندر تفت داده شده با آب پرتقال (آن را روی چغندرهای برشته قبل از سرو فشار دهید) طعم خوشمزه ای خواهد داشت. یا پارمزان، فتا یا پنیر آبی را امتحان کنید. قطره چکان روغن گردو باعث میشود که آجیل اضافه شود.
بله، این دستور پخت چغندر برشته بدون لبنیات و همانطور که نوشته شده وگان است. به سادگی اضافه ، اختیاری پنیر را کنار بگذارید.
- 2 پوند چغندر حدود 6 تا متوسط یا 3 تا خیلی بزرگ
- 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون اضافی
- 1/2 قاشق چایخوری نمک کوشر
- 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه زمینی
- 1 قاشق سوپخوری سرکه بازامیک اختیاری
موارد اضافی اختیاری بیشتر:
- 3 قاشق غذاخوری پنیر بز ،د شده یا پنیر فتا یا 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده
- ریحان تازه ،د شده آویشن، جعفری یا شوید
-
یک توری را در مرکز فر خود قرار دهید و از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ورقه پخت بزرگ و لبه دار را با کاغذ روغنی بپوش،د.
-
انتهای بالای و ریشه چغندرها را جدا کنید، سپس با یک برس سبزیجات کاملاً بشویید (نیازی به پوست کندن چغندرها نیست، هورا!).
-
خشک کنید و به قطعات 1 تا 1 ½ اینچی برش دهید، قطعات را تقریباً به همان اندازه نگه دارید تا به طور یکنواخت برشته شوند (نکته: برای تمیز نگه داشتن تخته برش، قبل از ب، چغندرها، یک ورقه پوستی روی آن قرار دهید) .
-
چغندرها را در مرکز ورقه پخت آماده شده قرار دهید. روی آن روغن، نمک و فلفل را اضافه کنید. روی چغندرها را بریزید تا به طور یکنواخت پوشش داده شود، سپس آنها را در یک لایه یکنواخت پخش کنید.
-
چغندرها را به مدت 30 دقیقه تفت دهید و یک بار تا نیمه برگرد،د. از فر خارج کرده و با سرکه با،امیک (در صورت استفاده) بپاشید. روی آن را بپوش،د، سپس چغندرها را در یک لایه باز کنید. به فر برگرد،د و تفت دادن را ادامه دهید تا چغندرها نرم شوند، حدود 5 تا 10 دقیقه دیگر.
-
از فر خارج کرده و به دلخواه با پنیر و سبزی بپاشید. از آن به صورت گرم، سرد روی سالاد یا در دمای اتاق لذت ببرید.
- برای ذخیره ،: چغندر را تا 4 روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
- برای گرم ،: باقیمانده غذاها را به آرامی روی یک ورقه پخت در فر با دمای 350 درجه فارنهایت یا در مایکروویو دوباره گرم کنید.
- یخ زدن: چغندرها را تا 3 ماه در یک ظرف محفوظ در فریزر منجمد کنید. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود.
خدمت: 1(از 4)، بدون اضافاتکا،ی: 132کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 22gپروتئین: 4gچربی: 4gچربی های اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 3gپتاسیم: 743میلی گرمفیبر: 6gقند: 16gویتامین A: 76IUویتامین سی: 11میلی گرمکلسیم: 38میلی گرماهن: 2میلی گرم
امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید
یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی دستور العمل های مورد علاقه خود را ذخیره کنید و به برنامه های غذایی رایگان دسترسی داشته باشید.
ثبت نام من
سایر مخلفات سبزیجات برشته شده
منبع: https://www.wellplated.com/roasted-beets/