این دستور تهیه ماکارونی مرغ ایتالیایی آسان و خوشمزه با تکه های بزرگ مرغ، قلب های لطیف کنگر فرنگی و گوجه فرنگی خشک شده پر شده است.
شب پاستا بهترین شب در خانه ما است، نه فقط برای بچهها (که طرفدار پاستا هستند)، بلکه برای این مادر پرمشغله که در مورد یک شام سریع و آسان در شب است! ا،ر انبارها همیشه مقداری پاستا در قفسه دارند و سینه مرغ یکی از مواد اصلی در فریزر است. این پاستا مرغ ایتالیایی با کنگر فرنگی با استفاده از منگنه های آشپزی در کمتر از 20 دقیقه جمع می شود! بنابراین می تو،د روی چیزهای مهم تری تمرکز کنید.
،اصر
- پاستا: من دوست دارم از ماکارونی سبوس دار در صورت موجود بودن برای فیبر بالاتر استفاده کنم، اما از هر کدام که دارید استفاده کنید! من معمولا پنه یا پاپیون را دوست دارم.
- سینه مرغ: یک پروتئین بدون چربی خوب که هم به راحتی در دسترس و هم مقرون به صرفه است.
- شراب سفید: من دوست دارم از شراب برای لعاب دادن به تابه استفاده کنم زیرا اسید خوبی به سس اضافه می کند، اما می تو،د از آب مرغ نیز استفاده کنید!
- قلب کنگر فرنگی: یک شیشه قلب کنگر یک راه عالی برای طعم دادن به بسیاری از غذاها است، و این یک غذای کم سدیم و بدون چربی است که مملو از ویتامین های زیادی است.
- گوجه فرنگی خشک شده: گوجه فرنگی خشک شده سرشار از مواد مغذی و آنتی ا،یدان ها، طعمی اسیدی و تند دارد که معمولاً با گیاهان و ادویه ها همراه است.
- سیر: آجیلی، معطر و طعمی تند که برای پاستاهای ایتالیایی ضروری است.
- روغن زیتون: قلب سالم و طعم ملایم، به پختن مرغ و قهوه ای شدن یکنواخت آن کمک می کند.
- پنیر پارمسان: طعمی شور، آجیلی و تا حدودی تند که ظرف را کاملاً تمام می کند.
- ریحان: تا حدودی فلفلی و شیرین، من دوست دارم از ریحان تازه برای طعم دادن به این غذای ماکارونی استفاده کنم.
طرز تهیه پاستا مرغ ایتالیایی با کنگر فرنگی
با چرخ ، گوجه فرنگی و ریحان خشک شده شروع کنید.
سپس سینه های مرغ خود را مکعبی ،د کرده و با مقداری نمک و فلفل مزه دار کنید.
یک قابلمه بزرگ آب نمک را به جوش آورده و پاستا را اضافه کنید. قبل از آبکش ، و کنار گذاشتن، طبق دستورالعمل بسته بپزید و حدود یک فنجان از آب را ذخیره کنید.
در حین پختن پاستا، مقداری روغن زیتون را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید و مرغ را اضافه کنید. بپزید تا به طور یکنواخت قهوه ای شود.
مرغ را بیرون بیاورید و از شراب سفید یا آب مرغ برای لعاب زدایی در تابه استفاده کنید و با استفاده از یک قاشق چوبی تکه های گیر کرده کف آن را بتراشید.
سپس گوجه فرنگی خشک شده را به آن اضافه کنید.
و با استفاده از a میکرو هواپیما، سیر را اضافه کنید. حدود 30 ث،ه کوک کنید.
سپس قلب های کنگر فرنگی را اضافه کنید.
و مرغ رزرو شده با مقداری نمک و فلفل مزه دار کنید.
ماکارونی پخته و آبکش شده را به همراه یک قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه کنید. اگر ظرف کمی خشک به نظر می رسد، مقداری آب ماکارونی ذخیره شده اضافه کنید.
ظرف را با پنیر پارمزان و ریحان تازه تمام کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
پاستا مرغ ایتالیایی خود را با کنگر فرنگی سرو کنید و لذت ببرید!
سوالات متداول:
محبوب ترین پاستا ایتالیایی چیست؟
پاستاهای ایتالیایی زیادی وجود دارد، اما پنه بسیار محبوب است!
چند نوع پاستا در ایتالیا وجود دارد؟
طبق آنچه من دیدم، ایتالیا صدها نوع پاستا دارد! من فکر می کنم حدود 400، بسیار با تغییرات و نام های مختلف.
ماکارونی ایتالیایی باقی مانده را چگونه نگهداری می کنید؟
آن را تا 4 روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
دستور العمل های بیشتر One Pan
آیا این دستور را امتحان کردید و آن را دوست داشتید؟ دفعه بعد که آن را ساختید، یک ع، بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید! بر،ب بزنید @thelemonbowl و #thelemonbowl تا بتو،م غذای شما را تحسین کنیم و به اشتراک بگذاریم.
شام قبل از اینکه متوجه شوید روی میز خواهد بود و تمام خانواده از پاستا مرغ ایتالیایی من با کنگر فرنگی راضی خواهند شد.
چنگال شما منتظر است.
پاستا مرغ ایتالیایی با کنگر فرنگی
این دستور تهیه ماکارونی ایتالیایی آسان و خوشمزه با تکه های بزرگ مرغ، قلب های آرتیشو و گوجه فرنگی خشک شده پر شده است.
آماده سازی: 10 دقیقه
پختن: 10 دقیقه
جمع: 20 دقیقه
خدمات: 4
-
پاستا گندم کامل را طبق دستورالعمل بسته بپزید و 1 فنجان از مایع پخت نشاسته ای را برای بعد نگه دارید.
-
یک ماهیتابه عمیق را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید و 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید.
-
مکعب های مرغ را با نمک و فلفل بپاشید و به تابه داغ اضافه کنید. مرغ را حدود 5-7 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای شود، سپس با قاشق سوراخ دار از ماهیتابه خارج کنید. کنار گذاشتن
-
شراب سفید را به تابه داغ اضافه کنید تا لعاب بزند و با قاشق چوبی تمام تکه های قهوه ای شده را بتراشید. سیر را به ماهیتابه اضافه کنید و حرارت دهید تا معطر شود، حدود 30 ث،ه، قبل از اینکه قلب کنگر فرنگی، گوجه فرنگی خشک شده و حبه های مرغ رزرو شده را هم بزنید.
-
پاستا پخته شده را به همراه 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون و پنیر پارمزان باقی مانده در قابلمه هم بزنید. اگر ماکارونی کمی خشک به نظر می رسد، کمی از مایع پخت نشاسته ای ذخیره شده را به آن اضافه کنید. قبل از سرو، با نمک و فلفل مزه دار کنید. گرم سرو کنید.
خدمت: 1.5فنجان هاکا،ی: 555کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 49gپروتئین: 35gچربی: 21gچربی های اشباع شده: 3gکلسترول: 76میلی گرمسدیم: 619میلی گرمپتاسیم: 625میلی گرمفیبر: 2gقند: 1gویتامین A: 1190IUویتامین سی: 26.6میلی گرمکلسیم: 130میلی گرماهن: 3.5میلی گرم
منبع: https://thelemonbowl.com/italian-chicken-pasta-with-artic،kes/