دسته‌ها
اخبار

پاستا قارچ – WellPlated.com


این سالم پاستا قارچ دستور پخت خامه ای است اما به طرز جادویی درست شده است بدون ،. این ماکارونی قارچی ساده شکوه ناب قارچ ها را با طعم خاکی و بافت گوشتی خود جشن می گیرد.

پاستا قارچ سالم در یک کاسه بزرگ

این دستور غذا را در Pinterest پین کنید تا برای بعد ذخیره شود

سنجاق آن!

نودل ها در سس شراب رویایی می رقصند و در هر لقمه خوش طعم، تکه های قارچ جمع می کنند.

نکن a-shroom که قارچ ها بلا هستند

اگر این قارچ سرخ شده یا قارچ وگان استروگانف را امتحان کرده باشید، مطمئناً اینطور نیست.

این غذای ماکارونی سرشار از طعم‌های غنی است و قارچ‌ها آن را به یک غذای مستقل و ارزشمند تبدیل می‌کنند.

قابلمه بزرگ پاستا قارچ آسان

درباره این طرز تهیه پاستا قارچ

مانند بسیاری از دستور العمل های عالی ایتالیایی، از پاستا آل لیمون تا ودکا پنه آلا، طعم این پاستا قارچی بسیار بیشتر از مجموع اجزای آن است.

  • سس قارچ از قارچ و پیاز ساخته شده است که به آرامی در کره و روغن زیتون تفت داده می شود (یک شروع عالی برای هر دستور پخت قارچ، مانند ریزوتو قارچ).
  • با سیر و آویشن، شراب مارسالا (یا شراب سفید)، آبگوشت و پنیر پارمزان تازه ،یب شده است.
  • مانند پاستا سیر و پاستا ریکوتا، این ماکارونی قارچی خامه ای طعم انحطاط دارد، در حالی که به نوعی از خامه غلیظ استفاده نمی شود.

بذار ترفندهامو بهت یاد بدم

پاستا قارچ ایتالیایی در یک کاسه

طرز تهیه پاستا با قارچ بدون خامه

دوستداران قارچ، بعد از اینکه بد،د چگونه این پاستا رویایی را درست کنید، احساس زیبایی خواهید کرد.

امتیاز: در یک تابه جمع می شود.


مواد تشکیل دهنده

  • قارچ. ،ینی ها طعم ملایم و زمینی و بافت گوشتی دارند و قارچ انتخابی من برای پاستا قارچ هستند. ،ینی ها بالغ تر از قارچ سفید و جوان تر از پورتوبلو هستند، بنابراین می تو،د آنها را بین این دو طعم در نظر بگیرید.

نکته!

برای تسریع در آماده سازی غذا از قارچ های از قبل برش داده شده استفاده کنید.

  • پاستا. نودل گندم کامل یک جایگزین آسان و سالم است که پروتئین و فیبر بیشتری به غذا اضافه می کند. از پنه، زیتی، فوسیلی یا شکل نودل مورد علاقه خود استفاده کنید.
  • کره و روغن زیتون. قارچ ها پیاز هستند که در کمی کره و روغن زیتون تفت داده می شوند تا پایه آن درست شود.
  • گیاهان و آروماتیک. سیر و پیاز از مواد معطر سس ما هستند، به علاوه آویشن، پیازچه یا جعفری پاستا را تازه نگه می دارند.
  • شراب. شراب سفید خشک یا شراب مارسالا هر دو خوب عمل می کنند.

انتخاب یک شراب

مارسالا مدت زیادی در یخچال شما ماندگاری دارد و می تو،د از آن برای پختن دستور العمل های دیگری مانند مارسالا مرغ کروک پات استفاده کنید. اگر شراب سفید را انتخاب می کنید، می تو،د آن را با شام بنوشید. من Sauvignon Blanc را پیشنهاد می کنم. این پاستا سیر میگو یکی دیگر از دستور العمل های شگفت انگیز برای نوشیدن/آشپزی با شراب است.

  • ارد. برای غلیظ شدن سس.
  • ابگوشت. آب مرغ یا سبزیجات برای ساختن سس بیشتر و طعم دادن. برای گیاهخواری این غذا از سبزیجات استفاده کنید.
  • پنیر پارمزان. پنیر پارمزان تازه رنده شده ضروری است.

جهت

تفت دادن قارچ در قابلمه بزرگ
  1. پاستا را بپزید. 1 فنجان آب پخت ماکارونی را رزرو کنید. قارچ ها را در کره و روغن زیتون بپزید. قارچ ها را در یک بشقاب بردارید.
تفت دادن پیاز برای پاستا قارچ
  1. پیازها را با نمک، فلفل و آویشن بپزید. سیر را هم بزنید.
شراب سفید برای پاستا قارچ
  1. شراب را اضافه کنید و بگذارید کم شود.
تفت دادن مواد در یک تابه بزرگ برای پاستا قارچ سالم
  1. آرد را اضافه کنید و مدام هم بزنید.
آبگوشت برای پاستا قارچ
  1. آب گوشت را به آرامی اضافه کنید.
پاستا قارچ خامه ای بدون خامه غلیظ
  1. بجوش،د.
رشته فرنگی و قارچ سرخ شده برای بهترین دستور پخت ماکارونی قارچ
  1. پاستا و قارچ را هم بزنید.
دستور پخت ماکارونی با قارچ خامه ای
  1. پارمزان و پیازچه را اضافه کنید.
پاستا قارچ ساده بدون خامه غلیظ
  1. هم بزنید تا ،یب شوند و در صورت نیاز آب پاستا را اضافه کنید. بلافاصله با پارمزان اضافی سرو کنید. لذت ببرید!

یادداشت رژیمی

برای اینکه این غذا بدون گلوتن باشد، ماکارونی بدون گلوتن مورد علاقه خود را عوض کنید و از دوغاب نشاسته ذرت (1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت مخلوط با 1 قاشق غذاخوری آب) به جای آرد برای غلیظ شدن استفاده کنید.

نکات ذخیره سازی

  • برای ذخیره ،. باقیمانده غذا را در ظرف در بسته در یخچال تا 5 روز نگهداری کنید.
  • برای گرم ،. در یک تابه ن،ب با مقداری آب گرم کنید. از طرف دیگر، می‌تو،د در مایکروویو با یک قطره آب گرم کنید تا پاستا را با پوشاندن دوباره آب کنید تا بخار شود.
  • یخ زدن. توصیه نمی‌کنم این ظرف را فریز کنید، زیرا لطیف می‌شود.

چه چیزی با پاستا قارچ سرو کنیم

در حالی که ماکارونی قارچ به خودی خود یک ستاره است، می تواند مکمل دیگر غذاهای افسانه ای نیز باشد.

ابزارهای پیشنهادی برای تهیه این دستور غذا

  • صافی. برای آبکش ، پاستا و همچنین شستن میوه ها و سبزیجات.
  • هم بزنید. من این همزن 9 اینچی را به یک همزن با اندازه کامل ترجیح می دهم زیرا کنترل آن آسان تر است.
  • سرویس قاشق چوبی. برای هم زدن، تفت دادن و تفت دادن، این بهترین ابزار است.

همزن کوچک اما قدرتمند

این همزن 9 اینچی تقریباً همه کارها را با اندازه کامل انجام می دهد، اما من مانور دادن و رسیدن به لبه های قابلمه را آسان تر می دانم.

پاستا قارچ سالم در یک کاسه بزرگ

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

به من بگو چه فکر می کنی!

امتیازی را در زیر در نظرات بگذارید و به من بگویید که چگونه دستور پخت را دوست داشتید.

دستور پخت ماکارونی قارچ

ماکارونی قارچی خامه ای و رویایی، شما همان چیزی هستید که برای شام امشب نیاز داریم!

سوالات متداول

آیا باید قارچ ها را بشوییم؟

قارچ‌ها را قبل از پختن باید تمیز کنید تا هرگونه ،یفی از بین برود، اما آنها را زیر آب نگذارید یا در آب غوطه‌ور نکنید وگرنه خیس می‌شوند. در عوض، برای تمیز ، قارچ ها، ،یفی ها را با یک حوله کاغذی مرطوب پاک کنید.

چه نوع قارچی را به پاستا اضافه کنم؟

انواع مختلف قارچ دارای مشخصات طعم متفاوتی هستند. می تو،د از یک یا ،یبی از انواع استفاده کنید. قارچ پورتوبلو بزرگترین و گوشتی ترین قارچ است. شما اغلب آنها را به ،وان یک جایگزین گوشت در غذاهای گیاهی مانند Mushroom Quesadilla و Portobello Mushroom Burger می بینید. اگر از پورتوبلو استفاده می کنید، آنها را کوچکتر برش دهید. ،ینی (که به آن بچه بلا نیز می گویند) بسیار طعم دهنده و بسیار متنوع است، از تاکوی قارچ گرفته تا سوپ قارچ. شیتاکه طعم دودی بیشتری دارد. من فقط قارچ دکمه ای را توصیه نمی کنم زیرا آنها خیلی ملایم و فاقد طعم هستند.

کدام پنیر برای پاستا بهتر است؟

پنیر پارمزان یک انتخاب ک،یک برای رویه یک غذای ماکارونی تازه است. در این دستور پاستا قارچ از پنیر پارمزان نیز در سس استفاده شده است. توصیه می‌کنم یک بلوک را تازه رنده کنید رنده میکروپلان.

چه چیزی می توانم به پاستا قارچ اضافه کنم؟

من عاشق قارچی بودن این پاستا هستم، اما مطمئناً می تو،د مقداری اسفناج اضافه کنید (همراه با قارچ ها را در انتها هم بزنید تا پژمرده شوند) و/یا برای یک غذای کامل تر، سینه مرغ پخته شده را برش دهید.

  • 8 اونس ماکارونی گندم کامل خشک مانند پنه، زیتی، فوسیلی یا شکل دلخواه شما
  • 3 قاشق غذاخوری کره بدون نمک ت،یم شده
  • 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون اضافی
  • 1 پوند قارچ cremini (baby bella) ورقه شده
  • 1 پیاز کوچک زرد ،د شده
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک کوشر
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه زمینی
  • 1/4 قاشق چایخوری آویشن خشک
  • 2 میخک ها سیر چرخ کرده
  • 1/4 فنجان شراب سفید خشک یا شراب خشک مارسالا
  • 2 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
  • 1 فنجان آب مرغ کم سدیم یا آب سبزیجات
  • 1/2 فنجان پنیر پارمزان ریز رنده شده
  • 2 قاشق غذاخوری پیازچه تازه ،د شده یا جعفری برگ تخت

  • ماکارونی را بپزید: یک قابلمه بزرگ با آب نمک فراوان بجوش،د. پاستا را اضافه کنید و طبق دستورالعمل بسته تا زم، که آل دنته شود تفت دهید. 1 فنجان مایع پخت ماکارونی را رزرو کنید (فراموش نکنید!). پاستا را آبکش کنید و کنار بگذارید.

  • در یک ماهیتابه عمیق (12 اینچی) یا فر هلندی، 1 قاشق غذاخوری کره و روغن زیتون را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. قارچ ها را اضافه کنید و بپزید و مرتباً هم بزنید تا قارچ ها کمی قهوه ای شوند و مایع آن بپزد، حدود 8 تا 10 دقیقه. قارچ ها را در یک بشقاب بردارید.

  • حرارت را تا متوسط ​​کم کنید. 2 قاشق غذاخوری کره باقی مانده را اضافه کنید و بچرخ،د تا پوشش داده شود. پیاز، نمک، فلفل و آویشن را اضافه کنید. پیازها را مرتباً هم بزنید تا نرم شوند و کمی قهوه ای شوند، حدود 8 دقیقه. حرارت را به میزان لازم کم کنید تا پیازها نرم شوند اما زیاد تیره نشوند. سیر را هم بزنید.

  • شراب را اضافه کنید، حرارت را تا متوسط ​​افزایش دهید و اجازه دهید 2 دقیقه کم شود.

  • آرد را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا تکه های سفید خشکی باقی نماند. آبگوشت را هر بار چند بار بریزید و مدام هم بزنید تا گلوله ها تشکیل نشوند. قبل از اضافه ، آبگوشت بعدی، مطمئن شوید که همه چیز را کاملا با هم ،یب کنید. پس از اضافه شدن تمام آبگوشت، آن را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا بجوشد. بگذارید بپزد و مدام هم بزنید تا مایع به نصف کاهش یابد، حدود 3 تا 4 دقیقه.

  • حرارت را خاموش کنید. پاستا و قارچ و سپس پارمزان و پیازچه را با هم مخلوط کنید. هم بزنید تا مخلوط شوند، مقداری از آب ذخیره شده پاستا را به آن اضافه کنید تا در صورت نیاز پاستا شل شود. بچشید و به دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید. بلافاصله با پارمزان اضافی سرو کنید.

  • برای ذخیره ،: باقیمانده غذا را در ظرف دربسته در یخچال تا 5 روز نگهداری کنید.
  • برای گرم ،: در یک تابه ن،ب با مقداری آب گرم کنید. از طرف دیگر، می‌تو،د در مایکروویو با یک قطره آب گرم کنید تا پاستا را با پوشاندن دوباره آب کنید تا بخار شود.

خدمت: 1خدمت ،کا،ی: 419کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 48gپروتئین: 15gچربی: 17gچربی های اشباع شده: 8gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 6gچربی ترانس: 0.3gکلسترول: 33میلی گرمپتاسیم: 637میلی گرمفیبر: 5gقند: 4gویتامین A: 439IUویتامین سی: 3میلی گرمکلسیم: 148میلی گرماهن: 1میلی گرم

امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی دستور العمل های مورد علاقه خود را ذخیره کنید و به برنامه های غذایی رایگان دسترسی داشته باشید.

ثبت نام من

قارچ های بیشتری برای دوست داشتن

مشاهده همه دستور العمل ها


منبع: https://www.wellplated.com/mushroom-pasta/