پاستا گوجه فرنگی خشک شده
فوق العاده خامه ای با لایه هایی از طعم شگفت انگیز، این پاستا گوجه فرنگی خشک شده دستور غذا به اندازه کافی برای یک شام عاشقانه خاص است، اما به همین راحتی هر ،ی (حتی شوهر من) می تواند آن را با موفقیت مطلق درست کند.
چرا این دستور پاستا خامه ای را دوست خواهید داشت؟
- یک برنده آزمایش شده و واقعی. این یکی از محبوب ترین دستور العمل ها در Well Plated است، و چرا اینطور نباشد؟! خامه ای است، آسان است، و مملو از گوجه فرنگی های جویدنی و شیرین خشک شده در آفتاب است. (چرا گوجهفرنگیهای آفتابزده خیلی خوب هستند؟ چون طعم گوجهفرنگی را میگیرند و آن را غلیظ میکنند و به شما پول بیشتری میدهند!)
- اجازه دهید تکرار کنم: این است آسان. مانند سایر اس هادستور العمل های ماکارونی شب هفته (پاستا پستو مرغ، ودکا پنه آلا و پاستا ریکوتا) طعم آن با حداقل تلاش خیره کننده است (اگر شوهر من بتواند آن را بسازد، هر ،ی می تواند آن را بسازد!).
- ایده آل برای یک قرار شب در. آیا تا به حال برای یک قرار شام به یک رستوران ایتالیایی می روید و بعد تعجب می کنید که چرا برای یک بشقاب اسپاگتی 25 دلار می پردازید؟ پول خود را پس انداز کنید و به جای آن این پاستا گوجه فرنگی خشک شده را با مرغ برای شام بخورید.
بررسی 5 ستاره
“کاملا خوشمزه است، خانواده من گفتند که مانند غذای رستوران است!”
– کرستی –
طرز تهیه پاستا گوجه فرنگی خشک شده
مواد تشکیل دهنده
- پاستا سبوس دار. برو دنبال پاپیون آنها ماکارونی جنتلمن هستند. پاستا پنه یا شکل دیگری به اندازه لقمه نیز کار خواهد کرد.
- کره بدون نمک. در این دستور غذا بسیار برتر از روغن زیتون فوق بکر است.
- سینه مرغ بدون پوست. یا آنها را برای یک نسخه گیاهی کنار بگذارید
- گوجه فرنگی خشک شده. آیا آن شیشه کوچک قرمز گوجه فرنگی خشک شده را می بینید؟ این بهترین دوست جدید شماست (در این مورد نیز استفاده می شود پاستا سوسیس ایتالیایی). در شیشه را باز کنید، آن را به ماهیتابه اضافه کنید تا پاستا مرغ شما طعمی شبیه به سرد شدن با Giada پیدا کند.
- گیاهان و ادویه جات ترشی جات. سیر، پونه کوهی، نمک و فلفل همیشه ضروری – هم سیاه و هم کاین. در صورت تمایل، تکه های فلفل قرمز یک جایگزین ساده برای کاین است.
- سفید خشک شراب. چند قطره برای پاستا. برخی برای شما و تاریخ شما. بیشتر برای شما و تاریخ شما. (همچنین یک ستاره در این پاستا قارچ.)
- خامه فرم گرفته. کمی راه طول، را طی می کند، و ارزشش را دارد!
بدون ، سنگین
اگر می خواهید یک غذای ماکارونی دنج بدون استفاده از خامه غلیظ داشته باشید، این پاستا مرغ بیکن را امتحان کنید، که به جای آن از شیر و آرد برای همین اثر استفاده می کند.
- پنیر پارمسان. مایل اضافی بروید و خودتان را رنده کنید.
- اسفناج. مملو از موادی مانند آهن، ویتامین A، ویتامین C، ویتامین، K و فولات است. (دوست دارید افزودنی سالم را؟ برای شام بعدی خود این مرغ و پنیر توسک، را در نظر بگیرید.)
جهت
- پاستا را بپزید. آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.
- مرغ را بپزید. استفاده از کره از همان ابتدا طعم غنی می دهد.
- طعم سازها را هم بزنید. گوجه فرنگی خشک شده و شراب.
- پایان. بعد از کم شدن شراب، تابه را از روی حرارت بردارید و پاستا را به همراه خامه، اسفناج و پارمزان در آن بریزید.
- خدمت. همه چیز را با هم مخلوط کنید تا اسفناج پژمرده شود. لذت ببرید!
انواع دستور غذا
- گیاهان تازه را اضافه کنید. در پایان زمان پخت، ریحان، آویشن یا رزماری تازه را اضافه کنید.
- آن را گیاهی کنید. مرغ را رها کنید و یک قوطی نخود یا لوبیا سفید یا مرغ گیاهی مورد علاقه خود را اضافه کنید.
- سبزهای مختلف را امتحان کنید. چغندر سوئیسی یا رنگین کم، یا آرگولا نیز در اینجا کار می کند.
- مقداری Umami اضافه کنید. زیتون های فانتزی ایتالیایی – یا حتی زیتون های کالاماتا بدون هسته – مقداری طعم آب نمک و اومامی را به این دستور پخت ماکارونی گوجه فرنگی خشک شده خامه ای اضافه می کنند.
نکات ذخیره سازی
- برای ذخیره ،. باقیمانده ماکارونی گوجه فرنگی خشک شده را در ظرفی دربسته به مدت 2 روز در یخچال قرار دهید.
- برای گرم ،. به آرامی در مایکروویو یا روی اجاق گاز گرم کنید و روی آن را با کمی آب مرغ یا خامه غلیظ بریزید تا خشک نشود.
- یخ زدن. پاستا را در یک ظرف دربسته و ایمن در فریزر به مدت حدا،ر 3 ماه منجمد کنید. قبل از گرم ، مجدد، یک شب در یخچال ذوب کنید.
ایده های باقی مانده
گاهی اوقات مقدار کمی پاستا باقی مانده است، اما ،وما برای یک وعده غذایی کامل کافی نیست. در این موارد، من دوست دارم آن را با اضافه ، یک وعده بزرگ سبزیجات در کنار آن حجیم کنم. کلم بروکلی کبابی، کدو سبز سرخ شده یا مارچوبه برشته همگی گزینه های عالی هستند.
چه چیزی را با پاستا گوجه فرنگی خشک شده سرو کنید
- سالاد. وعده غذایی خود را با سالاد آروگولا یا سالاد بوراتا کامل کنید.
- طرف های گیاهی. شما هرگز نمی تو،د با سبزیجات سرخ شده اشتباه کنید! من این پاستا را با لوبیا سبز و بادمجان سوخاری دوست دارم.
- نان. بله، ما در اینجا کربوهیدرات را در بالای کربوهیدرات سرو می کنیم، اما شما دانستن می خواهید سس خامه ای باقی مانده را با یک تکه نان روغن زیتون رزماری یا فوکاچیا بدون خمیر خیس کنید!
ابزارهای پیشنهادی برای تهیه این دستور غذا
- رنده پنیر. درست مانند آنهایی که در رستوران ایتالیایی مورد علاقه شما استفاده می کنند.
- صافی. من این یکی را دوست دارم زیرا روی سینک قرار می گیرد.
- ماهی تابه. از مارک های مد روز و رنگ های آب نبات صرف نظر کنید و ماهیتابه ای ب،ید که تا آ، عمر بماند.
نکات و ترفندهای دستور غذا
- از یک ماهیتابه بزرگ استفاده کنید. میخواهید فضایی برای هم زدن داشته باشید، بدون اینکه پاستا روی دو طرف تابه بریزد. هیچ ، نمی خواهد آن آشفتگی را پاک کند!
- Mise en Place داشته باشید. به عبارت دیگر، قبل از شروع پخت و پز مطمئن شوید که همه مواد را آماده کرده اید. این یک دستور العمل سریع است، به این م،ی که شما زم، برای م، و آماده ، مواد ندارید.
- پنیر خود را رنده کنید. این هست بنابراین مهم! پارمزان تازه رنده شده به آرامی در سس خامه ذوب می شود، در حالی که پارم رنده شده ،یداری شده در فروشگاه (به قول بچه ها “پنیر ،زان”) هرگز به طور کامل آب نمی شود و به سس شما بافت عجیبی می دهد.
پاستا گوجه فرنگی خشک شده
#wprm-recipe-user-rating-0 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-0 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * {fill: url(#wprm-recipe-user-rating-0-33); }#wprm-recipe-user-rating-0 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * {fill: url(#wprm-recipe-user-rating-0-50); }#wprm-recipe-user-rating-0 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * {fill: url(#wprm-recipe-user-rating-0-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-0-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-0-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-0-66 stop { stop-color: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-0.wprm-user-rating-allowed.wprm-user-rating-not-voted:not(.wprm-user-rating-voting) svg * {fill-opacity: 0.3; }،اصر
- 8 اونس پاستا گندم کامل هر شکلی که دوست دارید (توصیه می شود: پاپیون یا لینگوئینی)
- 1 قاشق سوپخوری کره بدون نمک
- 1 1/2 پوند سینه مرغ بدون پوست بدون استخوان به قطعات به اندازه لقمه برش دهید
- 1 شیشه گوجه فرنگی خشک شده ژولین بسته بندی شده در روغن زیتون (7 اونس) آبکش شده است
- 3 میخک ها سیر چرخ کرده
- 1/2 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
- 1/2 قاشق چایخوری نمک کوشر به علاوه اضافی برای پختن پاستا
- 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1/4 قاشق چایخوری فلفل هندی
- 1/4 فنجان شراب سفید خشک (مانند پینو گریجیو) یا آب مرغ کم سدیم
- 2/3 فنجان خامه فرم گرفته
- 1/2 فنجان پنیر پارمزان تازه رنده شده به علاوه اضافی برای خدمت
- 2 فنجان ها اسفناج کوچک
دستورالعمل ها
- یک قابلمه بزرگ آب را به جوش بیاورید. چند قاشق چایخوری نمک بپاشید، سپس پاستا را اضافه کنید و طبق دستورالعمل بسته، درست تا زم، که آل دنته (کمی سفت و جویدنی، اما نه سفت) بپزد، بپزید. آبکش کنید و کنار بگذارید.
- در همین حال، کره را در یک تابه بزرگ و عمیق روی حرارت متوسط آب کنید. وقتی ماهیتابه داغ شد، مرغ را اضافه کنید و بپزید تا همه طرف ها کمی طلایی شوند، حدود 3-4 دقیقه.
- حرارت را کم کنید، سپس گوجه فرنگی خشک شده، سیر، پونه کوهی، نمک، فلفل سیاه و فلفل کاین را اضافه کنید و فقط تا زم، که معطر شود، حدود 30 ث،ه تفت دهید. شراب را اضافه کنید و 2 دقیقه بپزید، تا زم، که مایع تبخیر شود، گاهی اوقات هم بزنید. از روی حرارت بردارید.
- به تابه، خامه فرم گرفته، سپس پاستا، اسفناج و 1/2 فنجان پارمزان را اضافه کنید. 30 ث،ه هم بزنید تا اسفناج بپزد. با پنیر پارمزان اضافی بپاشید و سرو کنید.
یادداشت
- برای ذخیره ،: باقیمانده ماکارونی گوجه فرنگی خشک شده را در ظرف در بسته به مدت 2 روز در یخچال قرار دهید.
- برای گرم ،: به آرامی در مایکروویو گرم کنید و روی آن کمی آب مرغ یا خامه غلیظ ،ید تا خشک نشود.
- یخ زدن: پاستا را در ظرف دربسته و ایمن در فریزر به مدت حدا،ر 3 ماه منجمد کنید. قبل از گرم ، مجدد، یک شب در یخچال ذوب کنید.
تغذیه
سوالات متداول
در حالی که من تا به حال این دستور غذا را همانطور که نوشته شده آزمایش کرده ام، می تو،د با موفقیت خامه را با یک قوطی شیر نارگیل پرچرب عوض کنید. اگر میخواهید با این جایگزینهای غیر لبنی (یا موارد دیگر) آزمایش کنید، مایلم نتایج شما را بشنوم.
اگر فقط به گوجهفرنگیهای خشک شده در کیسهای دسترسی دارید، برخلاف بستهبندیشده در شیشه حاوی روغن، پیشنهاد میکنم قبل از افزودن به ظرف، آنها را به مدت 10 دقیقه در آب گرم آب کنید. این تضمین میکند که گوجهفرنگیها نسبت به سفت یا چرمی، کاملا لطیف خواهند بود.
اگر میخواهید این دستور پاستا را بدون گلوتن درست کنید، پاستا گندم کامل را با انواع ماکارونی بدون گلوتن مورد علاقه خود عوض کنید. مانند همیشه، حتماً بر،ب سایر مواد خود را بررسی کنید تا تأیید کنید که آنها در یک مرکز تأیید شده بدون گلوتن فرآوری شده اند و حاوی هیچ گونه افزودنی حاوی گلوتن نیستند.
دستور العمل های مرتبط
شب پاستا بهترین شب هفته است! در اینجا تعدادی دیگر از شام های ماکارونی مورد علاقه من است.
پاستا
پاستا گوجه فرنگی خشک شده
پاستا
رب لیمو
وعده های غذایی یک دیگ
ماکارونی کدو
منبع: https://www.wellplated.com/sun-dried-tomato-pasta/?adt_ei=%7B%7B%20subscriber.email_address%20%7D%7D