دسته‌ها
اخبار

همبرگر هوا سرخ کن – WellPlated.com


به لطف این دستور غذای آبدار، می تو،د طعم همبرگر تازه ای را بدون گریل داشته باشید. همبرگر هوا سرخ کن.

همبرگر هوا سرخ کن با پنیر و تاپینگ روی یک نان

این دستور غذا را در Pinterest پین کنید تا برای بعد ذخیره شود

سنجاق آن!

وقتی باران، برف یا خیلی گرم است، نیازی به ایستادن در بیرون از قیچی‌ها نیست.

یک همبرگر به سبک گریل می تواند سریع و راحت در آشپزخانه شما باشد، به لطف سرخ کن هوا شیک.

در این پست همه چیزهایی که برای آشپزی باید بد،د وجود دارد همبرگر خوش طعم و بیستراز جمله دمای من، برای سرخ ، برگر و نکاتی برای خوشبو و آبدار نگه داشتن شیرینی‌هایتان.

همبرگر سرخ شده با پنیر در بشقاب

سرخ ،ی هوا برای بهترین برگر و سیب زمینی سرخ شده

در مورد سرخ کن بادی صحبت شد، آیا هنوز یکی از آنها را دارید؟ میدونم وسایل آشپزخونه خیلی زیاده

چند سال پیش به سرخ کن هوا دادم. اکنون می بینم که این همه هیاهو برای چیست و کاملاً آن را پذیرفته ام!

همبرگر سرخ کن با یک طرف سرخ کن بادی سرخ کن از تمام مزایای سرخ کن به بهترین شکل استفاده می کند.

  • تو می تو، سالم نسخه های راحتی و غذاهای مورد علاقه فست فود.
  • سرخ کن هوا غذا را می پزد سریع، و چیز کمی وجود دارد بدون زمان پیش گرم.
  • تمیز ، آسان است. گریس را از دست نخواهید داد!
  • خیلی ترد. گرمای شدید سرخ کن به شما امکان می دهد غذاهایی با طعم “سرخ شده” (مانند حلقه های پیاز سرخ کن) ایجاد کنید. بدون سرخ ، عمیق و با روغن خیلی کم.
  • پروتئین های آبدار. سرخ کن هوا کار فوق العاده ای را انجام می دهد و پروتئین هایی مانند استیک سرخ کن هوا، ماهی قزل آلا با هوا سرخ کرده، و نان های همبرگر را از بیرون ترد می کند و در عین حال داخل آن ها را مرطوب و آبدار نگه می دارد.
  • طرف های ستاره ای. شما می تو،د سبزیجات ترد و داغی داشته باشید که طعم آنها سرخ شده است اما اینطور نیست.

برای یک تجربه غذاخوری ک،یک در خانه، یک دسته بزرگ از سیب زمینی سرخ کرده (یا سرخ کن سیب زمینی شیرین سرخ کن) درست کنید، سپس آنها را در فر گرم نگه دارید و یک دسته همبرگر سرخ کن با هوا را هم بزنید.

همبرگر هوا سرخ کن روی یک نان روی بشقاب

طرز تهیه همبرگر هوا سرخ کن

با بهترین دستور پخت همبرگر سرخ کن بادی آشنا شوید! آنها آسان، بسیار سالم تر از همبرگر استاندارد شما و خوش طعم هستند.

راز در چاشنی آن است، و من دقیقاً به شما نشان خواهم داد که چگونه این کار را به درستی انجام دهید تا یک همبرگر آبدار و با طعم کامل ارائه کنید که هرگز حدس نمی‌زنید بدون گریل انجام شده است.

از این دستور غذا به ،وان نقطه شروع استفاده کنید، سپس از پختن همبرگرهای دیگر در سبد سرخ کن خود لذت ببرید، مانند این برگر پنیر آبی.


مواد تشکیل دهنده

  • گوشت ،. من از گوشت چرخ کرده 90 درصد بدون چربی استفاده می کنم. این یک برش گوشت ، لاغرتر از آن چیزی است که معمولاً برای همبرگر استفاده می شود، این وعده غذایی سالم تر، چربی کمتر/کلسترول کمتری دارد.

مبا، بازار

می‌تو،د دستور پخت همبرگر مرغ سرخ‌کن یا برگر بوقلمون را با استفاده از بوقلمون یا مرغ به جای گوشت ، (یا حتی سوسیس مانند این برگرهای آبدار بوقلمون ایتالیایی) تغییر دهید. دمای داخلی را برای پخت دلخواه بررسی کنید، زیرا زمان پخت متفاوت است.

  • روغن زیتون. یکی از مزایای سرخ کن بادی توانایی آن در سبک ، غذاهای سنتی سنگین است زیرا می تو،د روغن، کره و سایر چربی ها کمتری استفاده کنید. دستور غذای من به 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر نیاز دارد. از آنجایی که ما از گوشت چرخ کرده لاغرتر استفاده می کنیم، این به مرطوب نگه داشتن پتی های همبرگر کمک می کند.
  • ،دل دیژون. این یکی اختیاری است، اما طعم اضافی کا-پو را اضافه می کند.
  • چاشنی ها. من از ،یب ک،یک نمک، فلفل و پودر سیر استفاده می کنم. ساده و کامل.
  • نان. اگر گلوتن ندارید یا به دنبال کربوهیدرات کمتری هستید، می‌تو،د همبرگر را به تنهایی یا در بسته‌بندی کاهو میل کنید، یا از سبک نان مورد علاقه‌تان استفاده کنید. بریوش برگر را نسبت به نان های نان سفید فروشگاهی معمولی تر (و ممکن است اضافه کنم خوشمزه تر) تر می کند. نان های چوب شور نیز خوش طعم و الهی هستند.

نکته!

نان ها را قبل از سرو برشته کنید. روی نان های برش خورده را کمی کره ،ید و برای چند دقیقه در فر یا توستر روی بریل قرار دهید. برای جلوگیری از سوختن، مانند شاهین تماشا کنید.

جهت

مخلوط ، مواد برای همبرگر سرخ ،ی در هوا
  1. گوشت ،، روغن، ،دل و ادویه ها را در یک کاسه بزرگ بریزید.
مخلوط ، گوشت ، برای همبرگر سرخ کن هوا
  1. به آرامی با چنگال هم بزنید تا ،یب شوند.
درست ، پتی برای همبرگر سرخ کن بادی
  1. به شکل پاتیل در آورید و یک گودی به آن اضافه کنید.
همبرگر سرخ ،ی در هوا
  1. همبرگرها را در دمای 375 درجه فارنهایت به مدت 8 تا 10 دقیقه در هوا سرخ کنید تا به دمای داخلی 155 درجه فارنهایت برسند و روی 6 دقیقه آنها را برگرد،د.
همبرگر تمام شده در سرخ کن هوا
  1. کمی بعد از ورق زدن دما را بررسی کنید تا مطمئن شوید که بیش از حد پخته نشوند.
همبرگر سرخ کن هوا با پنیر
  1. در آ،ین لحظه پخت پنیر را اضافه کنید. روی نان ها را به همراه مواد مورد علاقه خود به صورت گرم سرو کنید. لذت ببرید!

نکته!

اگر یک تکه پنیر اضافه کنید، این کار را در آ،ین دقیقه پخت انجام دهید تا خوب و آب شود. یا از پنیر رنده شده استفاده کنید که راحت تر آب می شود.

ایده های تاپینگ همبرگر سرخ کن هوا

  • سنتی. پنیر، کاهو، برش های گوجه فرنگی
  • چاشنی های استاندارد. سس باربیکیو، سس مایونز، ،دل، سس کچاپ
  • افزودنی های سرخ کن هوا. ترشی هوا سرخ کن، بیکن بادی سرخ کن، حلقه پیاز سرخ کن با هوا
  • طعم سطح بعدی. پیاز ترشی، فلفل قرمز تفت داده شده، ماست یون،، قارچ سرخ شده
  • آووکادوها. بهترین دستور غذای گواکامول، تکه های آووکادو
همبرگر هوا سرخ کن با مواد روی بشقاب

نکاتی برای سرخ ، همبرگر با هوا

  • برگرها را باید در سرخ کن هوا بپزید 375 درجه فارنهایت.
  • شلوغ نکنید! در صورت نیاز به صورت دسته ای بپزید تا اطراف هر پتی فضای خالی داشته باشد و آنها را در یک لایه بپزید.
  • آماده بودن را زودتر بررسی کنید. همبرگرها را بعد از 6 دقیقه از سرخ شدن در هوای طرف اول برگرد،د و فقط چند دقیقه دیگر بپزید.
  • از دماسنج گوشت استفاده کنید. متوسط ​​خوب = 150 تا 155. آفرین = 160 تا 165. اجازه دهید برگر شما مطابق با دمای داخلی بیشتر از ساعت بپزد.

نکات ذخیره سازی

  • برای ذخیره ،. باقیمانده کیک های همبرگر را در ظرف در بسته به مدت 3 روز در یخچال نگهداری کنید.
  • برای گرم ،. نان‌ها را در ماهیتابه‌ای گرم کنید، روی آن را با مقداری آب پوشانده تا خشک نشوند.
  • یخ زدن. کیک های همبرگر پخته شده را می توان تا 3 ماه در ظرف مخصوص فریزر منجمد کرد. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود.

نکات ذخیره سازی

می‌تو،د نان‌های همبرگر منجمد و نپخته را با هوا سرخ کنید. کیک های برگر را می توان آماده کرد، شکل داد و سپس منجمد کرد، سپس در هوا برای شام های آسان و درخواستی سرخ کرد. پتی برگر یخ زده را با تکه های کاغذ روغنی بین آنها نگهداری کنید.

نکته آماده سازی غذا

پتک ها را تا یک روز قبل آماده کرده و شکل دهید. در پ،تیک بپیچید و سپس درست قبل از سرخ ، هوا از یخچال بیرون بیاورید.

ایده های باقی مانده

پت های همبرگر سرخ کن هوای باقیمانده پروتئینی است که به راحتی می توان آن را در یک وعده غذایی جدید دوباره اختراع کرد.

چه چیزی را با همبرگر هوا سرخ کن سرو کنید

مشاهده همه دستور العمل ها

ابزارهای پیشنهادی برای تهیه این دستور غذا

  • سرخ کن هوا. این همونیه که من دارم و دوستش دارم!
  • دماسنج خواندن فوری. بهترین راه برای تشخیص زمان آماده شدن همبرگر و جلوگیری از پختن بیش از حد آن.
  • کاردک. این کاردک بسیار عالی است زیرا نازک و منعطف است و به راحتی می‌توان زیر پتک‌ها را بدون مزاحمت قرار داد.

دماسنج گوشت با خواندن فوری

من اصرار دارم که اگر قبلاً دماسنج گوشت ندارید، یک دماسنج گوشت بگیرید. این بهترین راه برای تشخیص اینکه آیا گوشت شما آماده است یا نه، از خوردن گوشت ناامن، ناپخته یا گوشتی که بیش از حد پخته شده است جلوگیری می کند (هر دو غم انگیز هستند).

همبرگر هوا سرخ کن با پنیر و تاپینگ روی یک نان

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

به من بگو چه فکر می کنی!

امتیازی را در زیر در نظرات بگذارید و به من بگویید که چگونه دستور پخت را دوست داشتید.

چیزبرگر سرخ شده در هوا با لقمه ای از آن خارج شده است

هنگامی که همبرگر سرخ کن هوا دارید، از طریق درایو از طریق OR به گریل نیازی نیست! جا-جا-جا-JUICY.

سوالات متداول

آیا باید برگرها را در سرخ کن هوا برگرد،د؟

آره! برگرهای سرخ کن بادی باید از هر طرف در سرخ کن بادی پخته شوند. آنها را در سمت اول طول، تر از طرف دوم می پزید.

چگونه می توانم برگر نرم تر درست کنم؟

هنگام مخلوط ، گوشت پتی، مراقب باشید که گوشت را بیش از حد مخلوط نکنید یا به آن دست نزنید و آن را خیلی محکم نگیرید، در غیر این صورت طعم سفت خواهد داشت. همچنین، بررسی کنید زود برای آماده شدن برای جلوگیری از پختن بیش از حد

چگونه همبرگر را با هوا سرخ کنیم تا خوب انجام شود؟

یک برگر خوب پخته شده بین 160 تا 165 درجه فارنهایت در نظر گرفته می شود (ما متوسط ​​را ترجیح می دهیم که حدود 150 تا 155 درجه فارنهایت است). اگر یک همبرگر خوب یا متوسط ​​را ترجیح می دهید، چند دقیقه دیگر به زمان لازم برای پخت اضافه کنید.

  • 1 پوند 90٪ گوشت چرخ کرده بدون چربی
  • 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون اضافی
  • 2 قاشق چای خوری ،دل دیژون اختیاری
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک کوشر
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه زمینی

برای خدمت

  • 4 نان های همبرگری ما نان های بریوش یا چوب شور را دوست داریم، در صورت تمایل برشته می شوند
  • رویه های انتخابی: کاهو، گوجه فرنگی ،د شده، آووکادو، سس باربیکیو، سس کچاپ و غیره.

  • گوشت ، را در یک کاسه همزن بزرگ قرار دهید. روغن، ،دل، پودر سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید.

  • با یک چنگال، به آرامی هم بزنید تا ،یب شود، مراقب باشید که گوشت فشرده نشود (تا حد ممکن برای لطیف ترین همبرگرها، آن را کم کنید). به آرامی آن را به 4 قیچی مساوی با ضخامت 1/2 اینچ در آورید. با انگشت شست، به آرامی یک فرورفتگی در مرکز فشار دهید.

  • سرخ کن هوا را از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. پتی ها را در سبد قرار دهید و در اطراف هر کدام فاصله بگذارید (در صورت نیاز به صورت دسته ای بپزید). همبرگرها را به مدت 6 دقیقه در هوا سرخ کنید، سپس برگرد،د و پخت را ادامه دهید تا دمای داخلی برگر به 155 درجه فارنهایت برسد، ی،ی حدود 2 تا 4 دقیقه دیگر. زیاد نپزید، در غیر این صورت همبرگرها خشک می شوند. اگر می خواهید پنیر اضافه کنید، این کار را در آ،ین دقیقه پخت و پز انجام دهید. روی نان ها را به همراه مواد مورد علاقه خود به صورت گرم سرو کنید.

  • برای ذخیره ،: باقیمانده کیک های همبرگر را در ظرف در بسته به مدت حدا،ر 3 روز در یخچال نگهداری کنید.
  • برای گرم ،: نان‌ها را در تابه‌ای گرم، روی آن‌ها را با مقداری آب گرم کنید تا خشک نشوند.
  • یخ زدن: کیک های همبرگر پخته شده را می توان تا 3 ماه در ظرف مخصوص فریزر منجمد کرد. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود.

خدمت: 1برگر (فقط پتی)کا،ی: 234کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 1gپروتئین: 23gچربی: 15gچربی های اشباع شده: 5gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 8gچربی ترانس: 1gکلسترول: 74میلی گرمسدیم: 393میلی گرمپتاسیم: 376میلی گرمفیبر: 0.2gقند: 0.05gویتامین A: 3IUویتامین سی: 0.01میلی گرمکلسیم: 17میلی گرماهن: 3میلی گرم

امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی دستور العمل های مورد علاقه خود را ذخیره کنید و به برنامه های غذایی رایگان دسترسی داشته باشید.

ثبت نام من

دستور العمل های سرخ کن هوا مورد علاقه خواننده

مشاهده همه دستور العمل ها


منبع: https://www.wellplated.com/air-fryer-hamburgers/