سری مهارت های چاقو ما با یک آموزش ساده در مورد نحوه برش چغندر سوئیس ادامه می یابد. در این پست نحوه تمیز ، چغندر و نکاتی در مورد بهترین روش نگهداری آن را به شما نشان خواهم داد.
اصول اولیه چغندر سوئیسی: برش، شستشو و ذخیره سازی
امروز ما در مورد همه چیز Chard صحبت می کنیم! هر سال من شارد رنگین کمان را در باغم پرورش می دهم، بنابراین در تهیه و ذخیره مقادیر زیادی چغندر کاملاً ماهر شده ام. بنابراین امروز نکات برتر خود را در مورد نحوه تهیه این سبزی سبز برگ به اشتراک می گذارم. ما بهترین راه برای ،د ،، شستن و نگهداری چغندر را بررسی خواهیم کرد.
- اگر با سوئیس چارد تازه کار هستید، خوشحال می شوم که آن را به شما معرفی کنم زیرا فوق العاده مغذی است.
- در حالی که از نظر فنی در فصل تابستان و اوایل پاییز است، یکی از آن سبزیجات است عالی در طول سال!
- خوشمزه هم هست! طعم خاکی و کنتراست ساقه های ترد و برگ های لطیف را دوست خواهید داشت. این مثل دو سبزی در یک است!
هنگامی که نکات زیر را در مورد نحوه تمیز ، سوئیس شارد مطالعه کردید، به علاوه آماده ، چغندر خود، آماده خواهید بود یکی از دستور العمل های سوئیس چارد ما را امتحان کنید، مانند چارد سوئیسی سوئیسی ساده ما. برای مبتدیان بسیار آسان و عالی است.
چگونه چغندر سوئیسی را برش دهیم
نکته حرفه ای: هر دو برگ و ساقه شاتوت خوراکی هستند، اما نکته کلیدی برای برش چغندر این است که ساقه ها و برگ ها را جدا جدا کنید. آنها با سرعت های مختلف طبخ می کنند، بنابراین جدا ، آنها مهم است.
ابتدا دسته چغندر را به صورت ضربدری روی سطح کار قرار دهید. ساقه های پایه برگ ها را جدا کرده و کنار بگذارید.
2. برگ ها را به صورت نوارهای طولی و سپس به صورت مربعی برش دهید.
3. ساقه ها را به قطعات کوچک به طول حدود ½ اینچ برش دهید.
نحوه شستن چارد سوئیس ،د شده
برگ های ،د شده شاتوت را با پر ، سالاد اسپینر با آب بشویید، برگ ها را اضافه کنید و سپس بچرخ،د. سبد را بیرون بیاورید و هر خاک یا شنی را در ته چرخان سالاد بگذارید. آب را تخلیه کنید و خشک کنید.
برگها را از سبد خارج کرده و ساقهها را اضافه کنید. روی آنها آب سرد بریزید و بچرخ،د تا شنها از بین بروند. سپس سبد را از آب خارج کرده و آب آن را تخلیه کنید. خشک کنید یا روی حوله آشپزخانه خشک ،ید تا آب آن گرفته شود.
آیا Chard را می توان منجمد کرد؟
آره! مانند بسیاری از سبزیجات برگدار دیگر، مهم است که شارد را در آب جوش قبل از انجماد، بلانچ کنید تا از تجزیه آنزیم های طبیعی در طول زمان جلوگیری شود. در اینجا نحوه یخ زدن چغندر آورده شده است:
- یک قابلمه بزرگ آب را به جوش بیاورید. یک کاسه آب یخ درست کنید و کنار بگذارید.
- برگ های شاتوت را به آب در حال جوش اضافه کنید و بگذارید بپزد تا پژمرده شوند (کمتر از 1 دقیقه).
- فوراً شغال را با استفاده از یک قاشق سوراخ دار یا یک صافی کوچک از آب خارج کرده و در آب یخ فرو کنید.
- خوب آبکش کنید و روی سینی فر پهن کنید. فریز کنید تا جامد شود.
- شارد را به یک کیسه قابل آب بندی مجدد منتقل کنید و تا 6 ماه در یخ نگه دارید.
دستور پخت چارد سوئیسی
از مطالعه شما بسیار متشکریم. اگر در اینجا تازه کار هستید، ممکن است بخواهید در آن ثبت نام کنید خبرنامه ایمیل من برای دریافت برنامه رایگان منوی هفتگی و آ،ین دستور العمل ها مستقیماً در صندوق ورودی خود. اگر این دستور را درست می کنید، لطفاً برگردید و رتبه بندی و بررسی ستاره را بگذارید. من دوست دارم نظر شما را بشنوم!
آشپزی مبارک! ~کتی
چاپ
شرح
در اینجا مراحل ب، و شستن برگ های چغندر سوئیس آورده شده است. مهم است که برگ ها و ساقه ها را جدا نگه دارید زیرا با سرعت های متفاوتی می پزند.
1 سوئیس شارد سر بزرگ (حدود 3/4 پوند)
- دسته چغندر را به صورت ضربدری روی سطح کار قرار دهید.
- ساقه های پایه برگ ها را جدا کرده و کنار بگذارید.
- برگ ها را به صورت نوارهای طولی برش دهید و سپس به صورت مربعی برش دهید.
- ساقه ها را به قطعات کوچک به طول حدود ½ اینچ برش دهید.
- با پر ، سالاد اسپینر با آب بشویید، برگ ها را اضافه کنید و سپس بچرخ،د. سبد را بیرون بیاورید و هر خاک یا شنی را در ته چرخان سالاد بگذارید. آب را تخلیه کنید و خشک کنید.
- برگها را از سبد خارج کرده و ساقهها را اضافه کنید. روی آنها آب سرد بریزید و بچرخ،د تا شنها از بین بروند. سپس سبد را از آب خارج کرده و آب آن را تخلیه کنید. خشک کنید یا روی حوله آشپزخانه خشک ،ید تا آب آن گرفته شود.
- ساقه ها را در یک ظرف کوچک یا ظرف بسته بندی شده قرار دهید و برگ های بریده شده را در یک کیسه زیپلاک بزرگ جداگانه قرار دهید، کیسه تولید کنید یا ظرف قابل آب بندی مجدد. تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید.
- زمان آماده سازی: 5 دقیقه
- زمان پخت: قبلا، پیش از این
- دسته بندی: سبزی
- روش: مهارت های چاقو
- غذا: آمریکایی
تغذیه
- اندازه خدمت: 1 فنجان
- کا،ی: 7 کا،ی
- چربی: 0 گرم
- فیبر: .5 گرم
- پروتئین: .6 گرم
کلید واژه ها: نحوه برش چغندر، نحوه برش چغندر، نحوه شستن چغندر، نحوه نگهداری چغندر
درباره نویسنده
کیت وبستر
کیتی وبستر در کالج اسکیدمور هنر و عکاسی خوانده و فارغ التحصیل موسسه آشپزی نیو،ند است. او از سال 2001 که برای اولین بار در آشپزخانه آزمایشی در مجله EatingWell شروع به کار کرد، یک توسعه دهنده حرفه ای دستور العمل بوده است. دستور العمل های او در مجلات متعددی از جمله Shape، Fitness، Parents و چندین نشریه Edible Communities در میان دیگران منتشر شده است. کتاب آشپزی او، Maple {Quirk Books} در سال 2015 منتشر شد. او دستور العمل های فصلی سالم را در سال 2009 راه اندازی کرد. او با همسر، دو دختر نوجوان و دو آزمایشگاه زرد در ورمونت زندگی می کند. در اوقات فراغتش، میتو،د او را در باشگاه، آشپزی، چیدن ،م، درست ، شربت افرا و مراقبت از باغ چندسالهاش پیدا کنید.
منبع: https://www.healthyseasonalrecipes.com/،w-to-cut-clean-and-store-swiss-chard/