دسته‌ها
اخبار

نان گندم سیاه (وگان، بدون گلوتن)


این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. به ،وان یک همکار آمازون، من از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم. لطفا افشای من را بخو،د.

یک قرص نان گندم سیاه

پختن نان از ابتدا لازم نیست ترسناک باشد! حتی افراد مبتدی نیز می توانند این را نرم و کرکی کنند نان گندم سیاه. آرد گندم سیاه به این نان دل،ب تقویت کننده مواد مغذی و طعم آجیل می دهد! این به طور طبیعی گیاهی و بدون لبنیات است، با گزینه ای بدون گلوتن!

دستور تهیه نان گندم سیاه سالم وگان بدون گلوتن آسان برش داده شده روی تخته برش

هیچ چیز با حال و هوای خوب نان خانگی رقابت نمی کند. بوی فوق‌العاده‌ای دارد، طعم دنیاها را بهتر از آنچه در فروشگاه ،یداری کرده‌اید، می‌دهد و برای شما بهتر است! اگر نان مخمر شما را عصبی می کند، عرق نکنید. این دستور پخت نان گندم سیاه خانگی 10 دقیقه طول می کشد و حتی لازم نیست آن را ورز دهید.

گندم سیاه کامل یک دانه با مواد مغذی و باست، است که به آرد تبدیل می شود و در پنکیک گندم سیاه، کوکی ها، رشته فرنگی و حتی نان گندم سیاه استفاده می شود. طعمی آجیلی، کمی تلخ و خاکی دارد که در نان فوق العاده است. این نان قهوه ای بدون گلوتن به سرعت در خانه ما ناپدید می شود. من خودم را خوش شانس می دانم اگر یک برش قبل از اینکه از بین برود به دست بیاورم!

من دوست دارم از برش دل،بم که در کره بادام زمینی ریخته شده، روی آن آووکادو ریخته شده، یا با هوموس و خیارهای ورقه شده پوشانده شده، لذت ببرم! وقتی پایه شما نان آرد گندم سیاه است، هر رویه ای طعم خوشمزه ای دارد. این برش شماست، پس آن را همانطور که می خواهید بپوشید!

👩🏽‍🍳 چرا این دستور غذا جواب می دهد

  • ساخته شده با غلات کامل
  • بلغور گندم سیاه منبع خوبی از پروتئین است
  • دستور پخت نان آسان بدون ورز دادن
  • طعمی شبیه نان سبوس دار دارد
  • نان واقعی بدون مواد افزودنی و نگهدارنده
  • یک دستور العمل فوق العاده که نرم و کرکی است
  • بچه پسند
  • گزینه آسان نان وگان بدون گلوتن!

آ،ین ویدیوی دستور غذا!

🥘 مواد لازم

این دستور العمل سالم برای نان گندم سیاه با مواد گیاهی و بدون تخم مرغ درست می شود!

مواد لازم برای دستور تهیه نان سالم وگان بدون گلوتن آسان
  • تخم کتان: دانه کتان آسیاب شده و آب یک “تخم کتان” ایجاد می کنند، یک مخلوط ژلاتینی که در محصولات پخته شده مانند یک تخم مرغ عمل می کند. درست مثل تخم‌مرغ چیا که فقط با پودر کتان درست می‌شود. ساختار نان گندم سیاه را فراهم می کند.
  • آرد همه منظوره یا آرد GF: برای نان سبک و کرکی، استفاده از ،یبی از گندم سیاه و آرد همه منظوره یا آرد بدون گلوتن (برای تهیه این دستور آسان بدون گلوتن) مهم است. در حالی که نان گندم سیاه با 3 ماده قابل انجام است، یک نان بسیار متراکم ایجاد می کند!
  • پوسته شده آرد گندم سیاه: آرد نان گندم سیاه را می تو،د در فروشگاه مواد غذایی بهداشتی محلی خود پیدا کنید. معمولاً نزدیک آردهای جایگزین مانند آرد نخودچی یا آرد بادام است. آرد گندم سیاه خانگی نیز سریع و آسان درست می شود! به سادگی بلغور گندم سیاه را در یک غذاساز یا مخلوط کن با سرعت بالا مخلوط کنید تا تبدیل به پودر ریز شود. (بیشتر بد،د: چگونه گندم سیاه بپزیم).
  • پودر پوسته پسیلیوم: پودر پوسته دانه پسیلیوم نان را به هم متصل کرده و بافت و کشس، خمیر را افزایش می دهد.
  • پودر خمیرمایه: برای بالابر اضافی! بکینگ پودر به ور آمدن خمیر کمک می کند.
  • مخمر فوری: مخمر فوری نسبت به مخمر خشک فعال به زمان کمتری برای رشد نیاز دارد. همچنین نیازی به آبرس، مجدد ندارد. می تو،د آن را درست داخل مواد خشک بریزید! نان گندم سیاه بدون لبنیات با مخمر یک نان سبک و کرکی تولید می کند.
  • شکر نارگیل: مقدار کمی شیرینی طعم خاکی این نان گندم سیاه وگان را افزایش می دهد. شکر سفید یا شربت افرا نیز خوب عمل می کنند!
  • روغن زیتون رقیق: روغن زیتون طعم و بافت این نان را با دستور آرد گندم سیاه افزایش می دهد. همچنین به نان بافتی سبک و نرم می دهد.
  • سرکه سیب: اسید باعث تشویق مخمر به رشد می شود. این افزایش بهتری ایجاد می کند و طعم و بافت کلی آن را بهبود می بخشد.
  • شیر بادام: برای مرطوب ، خمیر! اگر رژیم گیاهخواری ندارید، شیر معمولی خوب است.
  • دانه های آفتابگردان: برای رویه مغزی و ترد.

🔪 دستورالعمل

در اینجا طرز تهیه این نان آرد گندم سیاه با مخمر تنها در شش مرحله ساده آورده شده است.

آماده سازی قلع نان: یک قالب نان را با کاغذ پخت بپوش،د. کنار بگذارید. تخم کتان درست کنید: در یک کاسه کوچک، دانه کتان و آب را مخلوط کنید. آن را به مدت 5 دقیقه کنار بگذارید تا غلیظ شود.

تخم کتان در یک کاسه

مواد خشک را با هم ،یب کنید: در کاسه بزرگ همزن، آردها، پودر پوسته پسیلیوم، بیکینگ پودر، مخمر، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید.

مواد مرطوب را اضافه کنید: بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست و در عین حال ،بناک شود.

مواد خشک و مرطوب را در یک کاسه با هم مخلوط کنید

بگذار نان بلند شود: خمیر را به ظرف آماده شده منتقل کنید و با کفگیر مرطوب به طور یکنواخت پخش کنید. آب از ،بیدن خمیر به کفگیر جلوگیری می کند. دانه ها را روی آن بپاشید، روی آن را بپوش،د، سپس در جای گرم بگذارید حجم آن دو برابر شود. در همین حین فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

دانه های آفتابگردان اضافه شده به خمیر نان

پخت نان: وقتی نان ور آمد، 45 تا 50 دقیقه در فر قرار دهید. نان وقتی آماده است که هنگام ضربه زدن به صدا توخالی برسد. اجازه دهید نان کاملا خنک شود قبل از برش های نازک.

نان پخته شده روی توری سیمی خنک می شود

برش بزنید و سرو کنید: این نان بدون گلوتن در یخچال تا 3 روز در ظرف دربسته در یخچال می ماند.

دستور تهیه نان گندم سیاه سالم وگان بدون گلوتن آسان برش داده شده روی تخته برش

💭 نکات تخصصی

  • حتما قالب نان را با کاغذ روغنی بپوش،د. این کار از ،بیدن نان گندم سیاه به ظرف پخت جلوگیری می کند.
  • برای نان پف دار به ،یب آرد نیاز دارید. دستور العمل های نان آرد گندم سیاه زم، بهترین است که از ،یب آرد استفاده شود. فقط استفاده از آرد گندم سیاه باعث می شود نان سفت و غلیظی با ور آمدن کمتر بدست آید.
  • از آردهای متراکم برای جایگزینی خودداری کنید. هر نوع آردی در این نان جواب نمی دهد. برای بهترین نتیجه، آرد همه منظوره را با آرد جایگزین مانند آرد جو دوسر یا آرد ارزن جایگزین نکنید. اگر می خواهید آن را بدون گلوتن درست کنید، یک جایگزین خوب برای آرد همه منظوره، یک ،یب آرد همه منظوره خواهد بود که برای دستور العمل های مخمر مانند نام تجاری King Arthur ایجاد شده است.

📖 تغییرات

در اینجا چند تاپینگ و تنوع آسان برای این نان گندم سیاه باورن،ی آورده شده است!

  • ایده های تاپینگ خوش طعم: تاپینگ ها فقط برای نان های سریع نیستند! من دوست دارم از تخمه آفتابگردان استفاده کنم، اما دانه های کدو تنبل، جو دوسر، کنجد، نمک دریایی، دانه های گندم سیاه و دانه های کتان همه گزینه های عالی هستند!
  • گسترش می یابد: پنیر خامه ای، کره آجیل، مربا، هوموس، آووکادوی له شده، پستو، پنیر ریکوتا، کره سیب و نوتلا، اسپری های خوشمزه ای هستند که می تو،د امتحان کنید.
  • دستور پخت نان بدون گلوتن گندم سیاه: آرد همه منظوره را با یک آرد همه منظوره بدون گلوتن 1:1 که شامل صمغ زانتان است، عوض کنید. من ،یبات آرد بدون گلوتن را ترجیح می دهم که حاوی ،یبی از آرد برنج قهوه ای و نشاسته تاپیوکا باشد.
  • خمیر مایه گندم سیاه: اگر می خواهید به جای آن نان خمیر ترش گندم سیاه بدون گلوتن درست کنید این دستور العمل را دنبال کنید!
  • طرز تهیه نان گندم سیاه کامل: 1/2 فنجان از آرد همه منظوره را با آرد گندم کامل عوض کنید.
  • نان چیا گندم سیاه: قبل از انتقال خمیر به ظرف نان، سه قاشق غذاخوری دانه چیا را مخلوط کنید. دانه های چیا به بافت و پروتئین اضافه می کنند!

🍽️ پیشنهادات خدمت

روش های بسیار متنوعی برای سرو این نان گندم سیاه آسان وجود دارد! اینجا برخی از علاقه مندی های ما وجود دارد:

❓ سوالات متداول دستور العمل

آیا آرد گندم سیاه سالم تر از آرد سفید است؟

آره! نه تنها کمتر فرآوری شده است، بلکه فیبر، پروتئین و مواد مغذی بیشتری را فراهم می کند. این یک منبع عالی از منیزیم و منگنز است، به علاوه این یک پروتئین کامل است که حاوی هر هشت اسید آمینه ضروری است! به طور طبیعی بدون گلوتن نیز هست.

آیا می توانم به جای آرد نان از آرد گندم سیاه استفاده کنم؟

آرد گندم سیاه جایگزین 1:1 برای آرد معمولی نان مبتنی بر گندم یا آرد همه منظوره نیست. نتیجه نهایی ممکن است درست از آب در نیاید یا بسیار متراکم باشد. بهتر است فقط 25 درصد آرد گندم را با آرد گندم سیاه جایگزین کنید.

آیا گندم سیاه گلوتن دارد؟ آیا افراد سلیاک می توانند آرد گندم سیاه بخورند؟

ممکن است تعجب کنید که آیا در آرد نان گندم سیاه گلوتن وجود دارد، زیرا “گندم” در نام آن است. اما علیرغم نامش، گندم سیاه گلوتن ندارد و برای مبتلایان به بیماری سلیاک بی خطر است. اصلا ربطی به گندم ندارد و در واقع یک شبه غلات یا دانه ای است که مانند دانه عمل می کند!

آیا می تو،د نان گندم سیاه بدون گلوتن را منجمد کنید؟

نان گندم سیاه جوانه زده برای انجماد عالی است! قبل از برش بگذارید تا دمای اتاق خنک شود. شما نمی خواهید نان را بدون برش آن منجمد کنید، زیرا در آن صورت نمی تو،د تک تک تکه های آن را در صورت نیاز یخ زدایی کنید.

نان را برش دهید سپس کل نان را در پ،تیک بپیچید. دوباره در فویل آلومینیومی بپیچید سپس در یک کیسه پ،تیکی بزرگ یا ظرف دربسته قرار دهید. تا 6 ماه فریز کنید.

برای یخ زدایی، یا یک شبه در یخچال ذوب کنید و سپس در فر یا توستر گرم کنید، یا فقط مستقیماً از یخ زده در توستر، توستر یا فر معمولی گرم کنید تا کاملا گرم شود.

دستور تهیه نان گندم سیاه سالم وگان بدون گلوتن آسان برش داده شده روی تخته برش

🍞 دستور العمل های نان بدون گلوتن و وگان بیشتر!

این دستور غذایی وگان را دوست دارید؟ لطفا یک را بگذارید امتیاز 5 ستاره 🌟 در دستور پخت زیر و/یا بررسی در بخش نظرات در پایین صفحه!

شما همچنین می تو،د من را دنبال کنید فیس بوک، توییتر، اینستاگرام، و پینترست برای دیدن غذاهای خوشمزه، سالم و من، برای خانواده، و اگر سوالی دارید، من اینجا هستم تا کمک کنم!

📋 کارت دستور غذا

نان گندم سیاه

پختن نان از ابتدا لازم نیست ترسناک باشد! حتی افراد مبتدی نیز می توانند این نان گندم سیاه نرم و پف دار را درست کنند. آرد گندم سیاه به این نان دل،ب تقویت کننده مواد مغذی و طعم آجیل می دهد! این به طور طبیعی گیاهی و بدون لبنیات است، با گزینه ای بدون گلوتن!

زمان آماده سازی10 دقیقه

زمان پخت45 دقیقه

افزایش زمان45 دقیقه

زمان کل1 ساعت 40 دقیقه

دوره: نان، صبحانه

غذا: آمریکایی، وگان

رژیم غذایی: بدون گلوتن، کم چرب، وگان، گیاهخوار

خدمات: 16 برش ها

کا،ی: 145کیلو کا،ی

  • نان ورقه شده را می توان تا 2 ماه منجمد کرد.
  • استفاده از کاردک خیس برای صاف ، خمیر کمک می کند تا در حین پخش شدن خمیر به کفگیر ن،بد.
  • برای جلوگیری از افتادن دانه ها از روی نان پس از پخت، دانه ها را به آرامی روی نان فشار دهید.
  • برای اینکه این نان بدون گلوتن باشد، آرد همه منظوره را با مخلوط آرد بدون گلوتن مورد علاقه خود جایگزین کنید.

خدمت: 1تکه | کا،ی: 145کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 19g | پروتئین: 3g | چربی: 7g | چربی های اشباع شده: 1g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 4g | سدیم: 109میلی گرم | پتاسیم: 99میلی گرم | فیبر: 5g | قند: 1g




منبع: https://pickyeaterblog.com/buckwheat-bread/