به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.
این دستور پخت نان موز وگان از گیاهی بر اساس بودجه کتاب آشپزی
نان موز وگان بدون لبنیات، بدون تخم مرغ و آسان با سس سیب، لطیف، پف دار و نه خیلی شیرین است – برای سفارشی ، (با مخلوط/تاپینگ های مورد علاقه شما) به ،وان یک مکمل غذایی من، و رژیمی من، برای صبحانه، عالی است. برانچ، جعبه نهار، یا دسر!
نان موز سبک و کرکی با سس سیب
چه در شیرینی پزی کاملا مبتدی باشید، چه دوست دارید برای من،ت های خاص چیزهای خوشمزه درست کنید، یا بیشتر وقت خود را در آشپزخانه می گذر،د، نان موزی یکی از آن دسته از پخت های خاص است که مورد علاقه همه است (البته طرفداران موز متنفر نیستند. ).
سالم، آرامش بخش و خوشمزه است، و اکنون ما یک دستور پخت نان موزی وگان آسان (با تشکر از مادربزرگ دوستمان آرون!) را به اشتراک می گذاریم که لطیف، کرکی، و مورد علاقه بچه هاست و مورد علاقه مردم است!
این نان موزی وگان ساده با تنها 8 ماده غذایی ارزان قیمت و چند دقیقه آماده سازی، نه تنها برای تهیه آن بسیار ساده است، بلکه از سس سیب به جای تخم مرغ استفاده می کند تا رطوبت بیشتری بدون چربی اضافه کند. همچنین سفارشی ، آن با ترجیحات غذایی و طعمی شما بسیار آسان است و سبک ، بیشتر آن را بسیار آسان می کند.
به ،وان مثال، می تو،د از آرد گندم معمولی یا کامل استفاده کنید، شکر را با شکر یا شیرین کننده تصفیه نشده جایگزین کنید، مقدار شکر را کاهش دهید و با مخلوط ها و تاپینگ های مختلف آزمایش کنید که می تواند بافت و طعم و همچنین مواد مغذی را اضافه کند. مانند آجیل!) – همه به دنبال نان کامل شما هستند! گفتیم که می تو،د آن را به مافین یا نان مینی هم تبدیل کنید؟!
موز اضافی برای استفاده دارید؟ همچنین ممکن است از این پنکیک های موزی، کلوچه های وگان بلوبری موز یا کوکی های کدو سبز موزی لذت ببرید!
مواد تشکیل دهنده
- موز: برای داشتن بهترین طعم و شیرینی از موزهای نرم و بیش از حد رسیده (به موزهایی که لکه های قهوه ای زیادی روی پوست دارند توجه کنید).
- کره گیاهی: از مارک مورد علاقه خود استفاده کنید – Miyoko’s، Earth Balance و غیره.
- ارد: از آرد همه منظوره، آرد گندم کامل یا ،یب 50/50 هر دو استفاده کنید.
- قند: ما از شکر سفید گرانول معمولی استفاده می کنیم، اما گزینه های تصفیه نشده مانند شکر نارگیل یا شکر ،ما نیز موثر خواهند بود. در صورت تمایل، می تو،د مقدار شکر را کمی کاهش دهید یا آن را با یک شیرین کننده (مانند اریتریتول) جایگزین کنید.
- خمیرمایه ها: برای تهیه این نان موزی بدون تخم مرغ با بافت و پف دار به بیکینگ پودر و جوش شیرین نیاز دارید.
- سس سیب: سس سیب شیرین نشده جایگزینی قابل دسترس برای تخم مرغ و چربی است که به آن رطوبت و کمی شیرینی طبیعی اضافه می کند.
- نمک: برای افزایش طعم این نان موزی گیاهی.
چگونه موز را به سرعت برس،م؟
اگر یک یا دو روز وقت دارید، می تو،د آنها را در یک کیسه کاغذی با میوه های اتیلن زا (مثل سیب) قرار دهید. اگر فوراً به آنها نیاز داشتید، آنها را در فر با دمای 300 درجه فارنهایت/148 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زم، که پوست کاملاً سیاه شده و داخل آن نرم شود، بپزید.
چه چیز دیگری می توانم به یک نان موز وگان اضافه کنم؟
این دستور پخت نان موزی وگان، بوم خالی کاملی برای تن ها ،یب (و تاپینگ) بر اساس بافت و طعم است. برخی از موارد مورد علاقه ما عبارتند از:
Mix-Ins
- و،ل: 1 قاشق چایخوری عصاره یا خمیر و،ل به نان موز گیاهی عمق و طعمی شبیه دسر می بخشد.
- دارچین: حدود 1 قاشق چایخوری از این ادویه گرم کننده (جوز هندی) به طرز شگفت انگیزی با موز جفت می شود.
- توت ها: از حدود 1 فنجان زغال اخته، تمشک، توت فرنگی ریز ،د شده و غیره تازه یا منجمد (بدون نیاز به آب ،) استفاده کنید.
- میوه خشک شده: مانند کشمش، زغال اخته یا زردآلو و غیره.
- نارنجی: پوست یک پرتقال را برای طعم ملایم مرکبات اضافه کنید.
- شکلات وگان: چه ،ی نان موز شکلاتی وگان را دوست ندارد؟ از چیپس یا تکه ها استفاده کنید و با ¼ فنجان شروع کنید و به اولویت افزایش دهید.
- اجیل ،د شده: ¼ تا ¼ فنجان گردوی ،د شده، گردو، فندق، بادام، پسته و غیره را اضافه کنید. تخمه آفتابگردان یا تخمه کدو تنبل نیز موثر است.
- نارگیل ،د شده: برای طعم لطیف و بافت اضافی، چند قاشق غذاخوری نارگیل ،د شده شیرین نشده اضافه کنید. این به خوبی با میوه ها و شکلات های گیاهی نیز جفت می شود.
مهم نیست که کدام ،یب را انتخاب می کنید، آنها را داخل خمیر بریزید درست قبل از انتقال آن به قالب نان. مقداری را کنار بگذارید تا روی آن بپاشید.
تاپینگ ها
- شکر درشت (برای ترد اضافی)
- تاپینگ استروسل (شیرین و کاهنده)
- فراستینگ پنیر خامه ای وگان
- کره بادام زمینی (قبل از پخت داخل خمیر چرخانده می شود)
- مربای توت فرنگی یا تمشک (در بالا)
چگونه نان موز وگان درست کنیم؟
- 1) ابتدا فر را با دمای 350 درجه فارنهایت/175 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب نان را کمی چرب کنید.
- 2) سپس در یک کاسه، کره گیاهی و شکر را خامه بزنید تا سبک و پفکی شود. همچنین، موز را در یک کاسه کوچک جداگانه له کنید.
- 3) سپس مواد خمیر مایه، نمک و سس سیب را با هم مخلوط کنید.
- 4) آرد و موز را به طور متناوب اضافه کنید، ½ فنجان آرد و ¼ فنجان موز را هر بار (با آرد شروع کنید) و بین هر اضافه مخلوط کنید.
ما دریافتیم که این روش جلوگیری از مخلوط ، بیش از حد گلوتن در آرد را آسانتر میکند. فقط نیاز به مخلوط ، کمی بین هر افزودن دارد—چند توده خوب هستند.
روش دیگر، یک چاه در مرکز مواد خشک ایجاد کنید، مواد خیس را اضافه کنید و با استفاده از یک کاردک آنها را تا کنید تا “فقط” مخلوط شوند.
- 5) خمیر را به قالب نان منتقل کنید و به مدت 50 تا 60 دقیقه بپزید تا زم، که خلال دند، که در مرکز فرو کرده اید تمیز (یا با چند ،ده ریزه) خارج شود.
سپس اجازه دهید نان موز وگان حداقل 15 دقیقه در تابه بماند و سپس آن را به توری سیمی خنک کننده منتقل کنید تا بیشتر خنک شود. لذت ببرید!
سوالات متداول
یک ،یب آرد بدون گلوتن همه منظوره مانند King Arthur’s یا Bob’s Red Mill ممکن است با استفاده از نسبت 1:1 کار کند. با این حال، نان موز بدون گلوتن گیاهی احتمالا متراکم تر و کمی خشک تر خواهد بود، بنابراین ممکن است نیاز به تغییرات بیشتری داشته باشد. از استفاده از آردهای تکی مانند آرد بادام یا آرد نارگیل خودداری کنید.
بله، فقط باید زمان پخت را به حدود 17 تا 20 دقیقه کاهش دهید یا دستور پخت مافین موز بدون روغن را بررسی کنید!
می تو،د این دستور غذا را با ماست یون، گیاهی یا یک ماده پوره شده دیگر مانند پوره کدو تنبل یا سیب زمینی شیرین امتحان کنید (البته دومی روی طعم و رنگ آن تاثیر بیشتری می گذارد).
این دستور العمل باید هنگام جایگزین ، شکر با شربت افرا جواب دهد، اما مطمئن شوید که فقط از نصف مقدار آن استفاده کنید تا خمیر بیش از حد خیس نشود.
مراقب باشید آرد زیاد اضافه نکنید، خمیر را بیش از حد مخلوط نکنید یا نان را بیش از حد بپزید – که همه منجر به خشکی می شود.
نکات و نکات دستور العمل برتر
- آرد را به درستی اندازه بگیرید: آن را با قاشق در پیمانه اندازه گیری بریزید و به جای اینکه مستقیماً از کیسه آرد بردارید، آن را با چاقو صاف کنید. آرد زیاد منجر به پخت غلیظ تر می شود.
- خمیر را بیش از حد مخلوط نکنید: می تو،د گلوتن موجود در آرد را زیاد کار کنید و یک نان موزی متراکم، خشک و گیاهی بپزید. توده ها در خمیر خوب هستند.
- از خمیرمایه های تازه استفاده کنید: در غیر این صورت نان موز بدون تخم مرغ به درستی پف نمی کند. مطمئن شوید که آنها در تاریخ هستند.
- با افزودن آزمایش کنید–ins: با گزینه های بسیار، از آزمایش ، برای یافتن ،یب طعم مورد علاقه خود لذت ببرید.
- برای درست ، نان های کوچک: مخلوط را در تابه ها ت،یم کنید و زمان پخت را به همان نسبت کم کنید تا زم، که خلال دند، که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید. زمان پخت بسته به اندازه قالب استفاده شده متفاوت خواهد بود.
- قوام خمیر: اگر خمیر خیلی غلیظ به نظر می رسد، مقداری شیر گیاهی را هر بار یک قاشق به مقدار من، اضافه کنید.
دستورالعمل های ذخیره سازی
پس از پخته شدن، نان موز سس سیب وگان را روی آن قرار دهید کانتر به مدت 2-3 روز یا در یخچال به مدت 5-7 روز.
شما همچنین می تو،د آن را تا 3 ماه منجمد کنید، یا کامل یا با کاغذ روغنی بین برش ها. در بسته بندی پ،تیکی بپیچید و در کیسه Ziplock/Stasher قرار دهید تا از سوختن فریزر جلوگیری شود.
سپس آن را بگذارید تا در دمای اتاق ذوب شود یا یک برش را مستقیماً از یخ زده در توستر یا مایکروویو گرم کنید.
چگونه خدمت کنیم؟
یک تکه از این نان موزی وگان آسان را گرم یا در دمای اتاق، به تنهایی یا با:
- پخش سخاوتمندانه از کره گیاهی
- کره بادام زمینی یا کره دانه/آجیل مورد علاقه شما
- با مربای میوه، ژله یا کنسرو
- با یک قاشق بستنی وگان (یا خامه خوب) گرم کنید
- پخش شکلات وگان
- یک عدد ماست گیاهی (و مقداری آجیل اختیاری)
همچنین برای سرو به ،وان بخشی از یک برانچ بزرگتر در کنار کلوچه، پنکیک، گرانولا، میوه، غلات و غیره عالی است.
دستور العمل های بیشتر موز وگان
ع، ها توسط آلفونسو رویا
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (170 درجه سانتیگراد) گرم کنید و قالب نان را چرب کنید.
در یک کاسه، مارگارین وگان و شکر را با همزن بزنید تا مخلوط پفکی و رنگ پریده شود.
بیکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و سس سیب را با هم مخلوط کنید.
آرد و موز را به طور متناوب اضافه کنید، هر بار ½ فنجان آرد و ¼ فنجان موز را اضافه کنید و با آرد شروع کنید. بعد از هر بار اضافه ، خوب مخلوط کنید.
خمیر را با قاشق داخل قالب نان بریزید. به مدت 1 ساعت یا تا زم، که نان طلایی شود بپزید.
- آرد را به درستی اندازه بگیرید: آن را با قاشق در پیمانه اندازه گیری بریزید و به جای اینکه مستقیماً از کیسه آرد بردارید، آن را با چاقو صاف کنید. آرد زیاد منجر به پخت غلیظ تر می شود.
- خمیر را بیش از حد مخلوط نکنید: می تو،د گلوتن موجود در آرد را زیاد کار کنید و یک نان موزی متراکم، خشک و گیاهی بپزید. توده ها در خمیر خوب هستند.
- از خمیرمایه های تازه استفاده کنید: در غیر این صورت نان موز بدون تخم مرغ به درستی پف نمی کند. مطمئن شوید که آنها در تاریخ هستند.
کا،ی: 156کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 28gپروتئین: 2gچربی: 4gچربی های اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 2gچربی ترانس: 0.03gسدیم: 219میلی گرمپتاسیم: 96میلی گرمفیبر: 1gقند: 12gویتامین A: 255IUویتامین سی: 2میلی گرمکلسیم: 24میلی گرماهن: 1میلی گرم
سلب مسئولیت: اگرچه plantbasedonabudget.com سعی در ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای دارد، لطفاً توجه داشته باشید که اینها فقط ،ن هستند. اطلاعات تغذیه ای ممکن است بر اساس نوع محصول، نام تجاری ،یداری شده و سایر روش های غیر قابل پیش بینی تحت تأثیر قرار گیرد. Plantbasedonabudget.com هیچ مسئولیتی در قبال هیچ گونه ضرر و زیان ناشی از اتکای شما به اطلاعات تغذیه ای نخواهد داشت. اگر نیاز به پیروی از رژیم کا،ی خاصی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.
دوره: صبحانه، دسر
غذا: آمریکایی
روش: فر
رژیم غذایی: وگان
کلید واژه ها: سس سیب، سس سیب به ،وان جایگزین تخم مرغ، نان موز، نان، دستور العمل های صبحانه، دستور العمل های برانچ، بدون لبنیات، بدون تخم مرغ، گیاهی، وگان، نان موز گیاهی، دسر گیاهی، گیاهی
منبع: https://plantbasedonabudget.com/aarons-vegan-banana-bread/