دسته‌ها
اخبار

میگو فاجیتاس | COOKTORIA


توسط ت،ا شف · این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد

اینها فاجیتای میگو پر از می،ای لطیف با سبزیجات سرخ شده هستند. این غذا با تورتیلاهای گرم و رویه های مورد علاقه شما کاملاً خوشمزه است.

  فاجیتاس میگو در ماهیتابه

این فاجیتای میگو باورن،ی هستند! می،ا تا لطیف و لذیذ پخته می شوند و در چاشنی های مکزیکی خفه می شوند که طعم شگفت انگیزی به آنها می دهد. پیاز تفت داده شده، فلفل و هالاپینو فقط نت های شیرین و تند را به این غذا اضافه می کنند.

شما دوست خواهید داشت که چیدن این غذا برای خانواده تان آسان است. مقداری تورتیلا را گرم کنید، چند تا از چاشنی های مورد علاقه خود را بچینید و در مدت زمان کوتاهی شام را روی میز میل کنید. اینها همچنین به خوبی گرم می شوند تا بتو،د غذاهای باقیمانده را برای یک ناهار وسط هفته ذخیره کنید. بیایید نگاهی بیندازیم به آنچه برای درست ، این فاجیتای میگوی خوشمزه نیاز دارید.

آموزش تصویری

محتویات اصلی

  • میگو. می،ای جامبو یا بزرگ در اینجا بهترین هستند. دم روشن یا خاموش.
  • روغن زیتون. یا روغن دلخواه دیگر.
  • فلفل دلمه ای. هر رنگی. من قرمز را دوست دارم چون شیرین است و با جلاپنو سبز ،یب خوبی می دهد.
  • فلفل هالوپینو.
  • پیاز. سفید، زرد یا قرمز.
  • ادویه ها. پودر فلفل قرمز، زیره، پودر سیر، پاپریکا، پونه کوهی، نمک و فلفل سیاه.
  • آب لیمو. لیموترش در این دستور بسیار بهتر از لیمو است.
  • گشنیز. برای تزئین.

طرز تهیه فاجیتای میگو

1. مخلوط ادویه را درست کنید. در یک کاسه کوچک، پودر فلفل قرمز، زیره سبز، پاپریکا، پودر سیر، پونه کوهی، نمک و فلفل را مخلوط کنید.

مخلوط ، چاشنی ها

2. میگو را آماده کنید. می،ا را با یک حوله کاغذی خشک کنید و سعی کنید تا حد امکان رطوبت را از بین ببرید. می،ا را در ظرفی بریزید و روی آنها را با چاشنی بپوش،د.

چاشنی میگو

3. سبزیجات را سرخ کنید. 1 ½ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ بریزید و فلفل دلمه ای، هالاپینو و پیاز را اضافه کنید. حدود 4-5 دقیقه روی حرارت زیاد بپزید تا زم، که لکه های زغال اخته ظاهر شوند. به میزان مزه دار نمک بزنید و از ماهیتابه خارج کنید.

پختن سبزیجات

4. میگو را سرخ کنید. به همان ماهیتابه، یک و نیم قاشق غذاخوری روغن زیتون باقی مانده را اضافه کنید. می،ا را یک لایه بچینید و از هر طرف به مدت یک یا دو دقیقه با حرارت زیاد سرخ کنید. در صورت نیاز در دو دسته کار کنید تا مطمئن شوید که ماهیتابه را بیش از حد شلوغ نکنید.

سرخ ، میگو

5. خدمت. برای سرو، سبزیجات را به همراه میگو در ماهیتابه برگرد،د. برای یک دقیقه یا فقط تا زم، که سبزیجات دوباره داغ شوند حرارت دهید. روی ظرف را با آبلیمو بپاشید و گشنیز را روی آن بپاشید. با تورتیلاهای گرم، خامه ترش، گواکاموله و مخلوط پنیر مکزیکی رنده شده سرو کنید.

تمام ، ظرف
  فاجیتاس میگو در ماهیتابه با لیمو ترش تزئین شده است

نکات و ترفندهای مفید

  • چاشنی ها را از قبل مخلوط کنید. برای توزیع یکنواخت همه ادویه ها، قبل از اضافه ، آنها به میگو، آنها را با هم مخلوط کنید.
  • میگو را خشک کنید. اگر می،ای شما منجمد و ذوب شده بودند، رطوبت بیشتری دارند، بنابراین قبل از اضافه ، چاشنی ها، آنها را کاملا خشک کنید تا خوب ب،بند.
  • سبزیجات را به اندازه یکنواخت ،د کنید. فلفل ها و پیاز را ژولین بزنید تا همه به یک اندازه باشند. این امر پخت و پز یکنواخت را تضمین می کند.
  • ماهیتابه را بیش از حد شلوغ نکنید. می،ا را در یک لایه قرار دهید تا کاملا بپزند. اگر باید به صورت دسته‌ای کار کنید، بهتر از شلوغی است، زیرا میگو رطوبت را آزاد می‌کند و وقتی زیاد باشد، به جای سرخ ،، شروع به پختن در آب‌های خود می‌کنند.

تغییرات این دستور غذا

  • آنها را در فر بپزید. همچنین می تو،د این فاجیتای میگو را در فر و روی تابه درست کنید. همه چیز را به طور مساوی در یک لایه پخش کنید و بپزید تا تمام شود.
  • فلفل پوبلانو را اضافه کنید. پختن این فلفل ها طعمی شیرین و تند به غذا می بخشد.
  • تندترش کن با اضافه ، مقداری فلفل هندی به مخلوط چاشنی، این غذا را تندتر کنید.
  • چاشنی های دیگر را جایگزین کنید. طعم این غذا را با چاشنی های مختلف مانند بربر، پودر پیاز یا فلفل لیمو تغییر دهید.

نحوه نگهداری و گرم ، مجدد

باقیمانده این میگو فاجیتا را در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. تا 4 روز. می تو،د آن ها را دوباره در مایکروویو یا روی اجاق گاز گرم کنید تا کاملا گرم شوند.

این فاجیتای میگو را با چه چیزی سرو کنیم

  • برنج. این را با مقداری سرو کنید برنج با قارچ، برنج و لوبیا، یا برنج لیموی گشنیز و لوبیا سیاه.
  • لوبیا. از این فاجیتای میگو با مقداری لذت ببرید لوبیا چیتی مکزیکی، تاکیتو لوبیا سیاه پخته شده، یا قایق کدو سبز مکزیکی.
  • سالاد. این ظرف را با یک جور کنید سالاد نخود تازه، سالاد کلم با ذرت، یا سالاد کاهو آیسبرگ.
  • تاپینگ ها فاهیتای خود را با پنیر، خامه ترش، گواکاموله پر کنید. سس ذرت و لوبیای سیاه، یا پیکو د گالو.
  فاجیتاس میگو در بشقاب

امیدوارم شما هم مثل من این میگو را دوست داشته باشید. آنها ساده، خوش طعم و من، برای آشپزی در شب هستند.

دستور العمل های خوشمزه تر میگو:

فاجیتای میگو

ت،ا شف

اینها فاجیتای میگو پر از می،ای لطیف با سبزیجات سرخ شده هستند. این غذا با تورتیلاهای گرم و رویه های مورد علاقه شما کاملاً خوشمزه است.

دوره شام، غذای اصلی

غذا مکزیکی

خدمات 4 وعده های غذایی

کا،ی 300 کیلو کا،ی

،اصر

<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle wprm-toggle-active" data-multiplier="1" data-servings="4" data-recipe="21288" style="background-color: #616161;color: #ffffff;" aria-label="Adjust servings by 1x">1x<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="2" data-servings="4" data-recipe="21288" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 2x">2 برابر<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="3" data-servings="4" data-recipe="21288" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 3x">3 برابر

  • 1 ½ پوند میگوی جامبو، پوست کنده، دمی روشن یا خاموش
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 2 بزرگ فلفل دلمه ای قرمز، به صورت نواری ،د شده
  • 3 بزرگ jalapenos، به صورت نوار بریده شده است
  • 1 بزرگ پیاز را به صورت نیم دایره برش دهید

مخلوط ادویه

  • 1 قاشق چایخوری زیره
  • 1 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 1 قاشق چایخوری پونه کوهی
  • ½ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز یا به سلیقه
  • ½ قاشق چایخوری نمک دریا یا به سلیقه
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل یا به سلیقه

دستورالعمل ها

  • مخلوط ادویه را درست کنید. در یک کاسه کوچک، پودر فلفل قرمز، زیره سبز، پاپریکا، پودر سیر، پونه کوهی، نمک و فلفل را مخلوط کنید.

  • میگو را آماده کنید. می،ا را با یک حوله کاغذی خشک کنید و سعی کنید تا حد امکان رطوبت را از بین ببرید. می،ا را در ظرفی بریزید و روی آنها را با چاشنی بپوش،د.

  • سبزیجات را سرخ کنید. 1 ½ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ بریزید و فلفل دلمه ای، هالاپینو و پیاز را اضافه کنید. حدود 4-5 دقیقه روی حرارت زیاد بپزید تا زم، که لکه های زغال اخته ظاهر شوند. به میزان مزه دار نمک بزنید و از ماهیتابه خارج کنید.

  • میگو را سرخ کنید. به همان ماهیتابه، یک و نیم قاشق غذاخوری روغن زیتون باقی مانده را اضافه کنید. می،ا را یک لایه بچینید و از هر طرف به مدت یک یا دو دقیقه با حرارت زیاد سرخ کنید. در صورت نیاز در دو دسته کار کنید تا مطمئن شوید که ماهیتابه را بیش از حد شلوغ نکنید.

  • خدمت. برای سرو، سبزیجات را به همراه میگو در ماهیتابه برگرد،د. برای یک دقیقه یا فقط تا زم، که سبزیجات دوباره داغ شوند حرارت دهید. روی ظرف را با آبلیمو بپاشید و گشنیز را روی آن بپاشید. با تورتیلاهای گرم، خامه ترش، گواکاموله و مخلوط پنیر مکزیکی رنده شده سرو کنید.

یادداشت

تغییرات این دستور غذا

  • آنها را در فر بپزید. همچنین می تو،د این فاجیتای میگو را در فر و روی تابه درست کنید. همه چیز را به طور مساوی در یک لایه پخش کنید و بپزید تا تمام شود.
  • فلفل پوبلانو را اضافه کنید. پختن این فلفل ها طعمی شیرین و تند به غذا می بخشد.
  • تندترش کن با اضافه ، مقداری فلفل هندی به مخلوط چاشنی، این غذا را تندتر کنید.
  • چاشنی های دیگر را جایگزین کنید. طعم این غذا را با چاشنی های مختلف مانند بربر، پودر پیاز یا فلفل لیمو تغییر دهید.

نحوه نگهداری و گرم ، مجدد

باقیمانده این میگو فاجیتا را در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. تا 4 روز. می تو،د آن ها را دوباره در مایکروویو یا روی اجاق گاز گرم کنید تا کاملا گرم شوند.

تغذیه

کا،ی: 300کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 13gپروتئین: 36gچربی: 13gچربی های اشباع شده: 2gچربی های چند غیر اشباع: 2gچربی اشباع شده: 8gچربی ترانس: 0.01gکلسترول: 274میلی گرمسدیم: 461میلی گرمپتاسیم: 799میلی گرمفیبر: 4gقند: 6gویتامین A: 3509IUویتامین سی: 120میلی گرمکلسیم: 163میلی گرماهن: 3میلی گرم

این دستور پخت را امتحان کردید؟نظر خود را در زیر بنویسید، من بی صبرانه منتظر شنیدن شما هستم!


منبع: https://cooktoria.com/shrimp-fajitas/