دسته‌ها
اخبار

میگوی کباب شده آسان – فیت فودی ها


میگو آب پز.

این میگو کبابی دستور تهیه ساده ترین راه برای تهیه میگوی کاملا آبدار و ترد است! چاشنی شده با چاشنی کاجون و با سس کره عسل بهشتی سرو می شود.

این میگو به خودی خود طعم شگفت انگیزی دارد – اما به راحتی می توان آن را به یک غذای اصلی خوشمزه تبدیل کرد که روی پاستا یا برنج سرو شود.

میگو آب پز شده در یک کاسه سس کره عسل.

خوشمزه ترین دستور پخت میگو

در Fir Foodie Finds، ما همیشه به دنبال راه‌های جدیدی برای ساده‌سازی غذاهای مورد علاقه‌مان بدون ضربه زدن به کیفیت هستیم. بنابراین وقتی سعی کردیم می،ایمان را آب پز کنیم، متوجه شدیم که واقعاً چقدر سریع و آسان است!

نه تنها یک دستور غذای ساده است، بلکه میگو به همان اندازه آبدار می شود که اگر آن را سرخ یا کبابی کنید، آبدار می شود. تنها تفاوت این است که چقدر از بیرون ترد خوشمزه است! اساسا، این روش جدید مورد علاقه ما برای پختن میگو است.

چرا میگو را کباب کنید:

آب پز ، به شما می،ایی می دهد که از بیرون کاملا ترد و در داخل آبدار هستند.

این سریعترین راه برای پختن میگو است، زیرا فقط در 4 دقیقه آماده خوردن است!

ایده آل برای شب های شلوغ هفته زم، که به مقداری رزق و روزی فوری نیاز دارید.

میگوی خام در یک کاسه با چاشنی روی آن.

مواد لازم میگو کبابی

  • میگو: ما به شدت ،ید میگو جامبو با کیفیت را پیشنهاد می کنیم. معمولاً این بدان م،است که می،ایی را در ،مت اغذیه فروشی یا ،مت یخ زده پیدا می کنید که پوست کنده نشده اند. هدف در واقع ما را دارد میگوی جامبو مورد علاقه در حال حاضر. می تو،د آنها را در ،مت فریزر پیدا کنید.
  • روغن زیتون: برای ترشی ، میگو با چاشنی کاجون ضروری است.
  • چاشنی کاجون: چاشنی کاجون خانگی ما پررنگ، تند و خاکی است. این چاشنی عالی برای می،ای آب پز است!

سس کره عسل خوش طعم

این میگو تازه طعم فوق العاده ای دارد که در سس کره عسل خوشمزه ما آغشته شده است. این مقدار عالی کره، تند و شیرین است! تنها چیزی که نیاز دارید موارد زیر است:

  • کره
  • عسل
  • آب لیموی تازه
  • نمک و فلفل
می،ای چاشنی شده روی یک ورقه پخت آماده برای آب پز شدن.

طرز تهیه میگو آب پز

ROILER را روشن کنید

فر را روی درجه حرارت بالا قرار دهید و یک ورقه پخت را با فویل حلبی بپوش،د یا با اسپری پخت ن،ب اسپری کنید.

فصل میگو

سپس می،ای خام را با حوله کاغذی خشک کنید و به کاسه همزن منتقل کنید. می،ا را با روغن زیتون خشک کنید و با چاشنی کاجون مزه دار کنید. سپس میگو را با ادویه بریزید تا میگو کاملا آغشته شود.

آبگوشت

می،ا را به سینی فر پوشیده شده منتقل کنید و به مدت 4 دقیقه در فر قرار دهید و می،ا را به مدت 2 دقیقه تا نیمه برگرد،د.

اجازه دهید میگو خنک شود

وقتی میگو سفت و صورتی رنگ شد، آن را از فر خارج کرده و بلافاصله در بشقاب قرار دهید برای استراحت

سس کره عسل درست کنید

در حالی که میگو در حال استراحت است، کره ذوب شده، عسل، آب لیمو، نمک و فلفل را با همزن بزنید با هم تا زم، که ،یب شوند.

خدمت + لذت ببرید

میگو را با مخلوط کره سرو کنید یا میگو را روی پاستا یا برنج سرو کنید. لذت ببرید!

میگو آب پز روی یک ورقه پخت.

راه های دیگر برای مزه دار ، میگو آب پز

،یبات طعم بسیار زیادی وجود دارد که می تو،د برای می،ای آب پز استفاده کنید. در زیر ،یبات طعم جالب دیگری وجود دارد که می تو،د استفاده کنید:

  • پودر سیر + آویشن خشک
  • چاشنی ایتالیایی + نمک
  • پودر فلفل قرمز + پاپریکا + نمک
  • زیره، آبلیمو + نمک
  • پودر کاری یا خمیر کاری

جدیدترین دستور العمل های میگو

بیشتر

میگو آب پز روی یک ورقه پخت.

نکات مهم برای آب پز ، میگو

ما این دستور را با می،ای بزرگ و جامبو آزمایش کردیم. با خیال راحت از هر اندازه میگو که پیدا می کنید استفاده کنید. فقط مراقب باشید که چه مقدار چاشنی درست می کنید و بر اساس اندازه میگوی استفاده می کنید.

حواستان به می،ایتان باشد که در حال جوشیدن هستند! پخت آن باید 3 تا 5 دقیقه طول بکشد، اما زمان بسته به اندازه میگو شما متفاوت است. اگر می،ای خام در حال فر شدن هستند، آن موقع است که می د،د تمام شده است.

به یاد داشته باشید که می،ای خود را تا نیمه پخت برگرد،د. برخی از جوجه های گوشتی ممکن است ناهموار باشند، بنابراین باعث می شود که میگو به طور یکنواخت قهوه ای شود.

میگو کباب شده روی هم.

دسرهایی برای سرو با میگو آب پز

غذاهای جانبی بسیار زیادی وجود دارد که می تو،د برای خوردن در کنار این میگو آماده کنید. در حالی که این میگو به ،وان یک وعده غذایی کامل که روی پاستا یا برنج سرو می شود طعم عالی دارد، ما همچنین دوست داریم این میگو را قبل از یک دسر شیرین سرو کنیم تا تندی آن را جبران کنیم.

اینجا برخی از علاقه مندی های ما وجود دارد:

سوالات متداول

ماندگاری میگوی آب پز چقدر است؟

میگوی آب پز در صورتی که در ظرف در بسته در یخچال نگهداری شود تا 4 روز ماندگاری دارد.

چه چیزی با میگوی آب پز خوب جفت می شود؟

میگوی کباب شده خود را روی سالاد، پاستا یا به تنهایی به ،وان یک پیش غذای خوشمزه سرو کنید.

سریع ترین روش پخت میگو چیست؟

آب پز ، میگو یک روش سریع و موثر برای پختن میگو به کمال آبدار است.

ذخیره سازی

می،ای آب پز خود را به مدت 3 تا 4 روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.

میگو آب پز شده در بشقاب با یک کاسه کره عسل.

عکاسی: ع، های گرفته شده در این پست توسط اشلی مک گلاگلین از چشم انداز خوراکی است.


منبع: https://fitfoodiefinds.com/broiled-shrimp-recipe/