دسته‌ها
اخبار

مناقصه مرغ سرخ کن هوا – WellPlated.com


مورد علاقه همه دوران کودکی با شام سالم شب هفته از طریق ترد اضافی ملاقات می کند مناقصه مرغ سرخ کن هوا!

یک بشقاب مرغ سرخ کن کریسپی با سس

این دستور غذا را در Pinterest پین کنید تا برای بعد ذخیره شود

سنجاق آن!

نسخه‌ای خانگی از بیشترین درخواست‌های من در دوران رشد، این مرغ‌های سرخ‌شده در هوای سالم با مواد ساده و ارتقای جدی نسبت به غذاهای یخی که زم، از مادرم دعا می‌کردم هر شب برای شام سرو کند، درست می‌شوند.

از سنین تقریباً 4 تا 14 سالگی، مرغ مرغ (و پسر عموی اول آنها، ناگت مرغ) به نظر من اوج کمال آشپزی بودند.

من آنها را در هر مسیری که می رفتم سفارش می دادم، سعی می کردم یک جعبه یخ زده را مخفیانه داخل سبد ،ید مواد غذایی مادرم بگذارم، و اگر برای یک شام “فانتزی” (همه، چیلی) بیرون می خوردیم، آنها را از منوی پیش غذا به ،وان غذای اصلی خود سفارش می دادم. .

در یکی از سفرهای جاده‌ای اخیر، ما از مسیری عبور کردیم و به هر دلیلی، مجبور شدم انگشتان مرغ را همراه با سس انتخابی دوران کودکی‌ام، عسل (عسل) بخورم (همچنین الهام بخش مناقصه مرغ ،دل عسلی من بود).

یک بشقاب مرغ سرخ کن با سس دیپینگ

من که تازه شیفته بودم، سلاح جدیدم را برای ساختن نسخه های سالم از غذاهای دلخواه سرخ شده بیرون آوردم. سرخ کن هوای من.

مراقب طاق های طلایی باشید، شما مورد ضرب و شتم قرار گرفته اید!

بیرون ترد و ترد، داخل لطیف و کاملاً قابل فرو رفتن درست مانند می،ای سرخ کن هوا و موزارلا استیک های سرخ شده با هوا، این مرغ سرخ کن با هوای سالم رسماً جایگزین نسخه های منجمد و فست فود در قلب من شده است.

مرغ سرخ کن هوا در سس آغشته می شود

طرز تهیه مرغ سرخ کن با هوا

نکته کلیدی برای ترد ، مرغ، ،یبی از آرد سوخاری معمولی و آرد سوخاری پانکو است.

  • پودر سوخاری معمولی به راحتی به مرغ می ،بد، بنابراین یک پوشش کامل به دست می آورید.
  • آرد سوخاری پانکو بزرگتر بافت و ترد را به آن اضافه می کند.

برخی از دستور العمل ها نیاز به نرم ، مرغ سرخ کن با آرد دارند، اما (مانند سینه مرغ سرخ شده با هوا) به نظر من آرد سوخاری نان بهتری به دست می دهد که بیشتر یادآور انواع منجمد (به روشی خوب) است.

من چند چاشنی سبک پیشنهاد کرده ام که طعم لطیف مرغ را بدون از دست دادن سادگی جذابیتشان می دهد.

با خیال راحت آنها را مطابق با ترجیحات خود و خانواده خود تغییر دهید.


مواد تشکیل دهنده

  • فیله مرغ. مرغ مورد علاقه کودکان و بزرگسالان یک گزینه خوشمزه و سریع برای پروتئین بدون چربی است. در ا،ر خواربارفروشی‌ها می‌تو،د مرغ‌های ،د شده را پیدا کنید.

مناقصه مرغ خود را برش دهید

اگر خواربارفروشی شما فیله مرغ نمی فروشد، می تو،د خودتان از سینه مرغ درست کنید. یک سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست را از طول به صورت نوارهایی (به ضخامت حدود 1/2 اینچ) برش دهید.

  • تخم مرغ. به آرد سوخاری کمک کنید تا به نرم مرغ ب،بد.
  • پانکو پودرهای سوخاری. پانکو روکش پودر سوخاری سبک تری ایجاد می کند که در سرخ کن هوا کاملا ترد می شود.
  • آرد سوخاری گندم کامل. آرد سوخاری معمولی به پوشاندن کامل نان مرغ در پخت نان کمک می کند و هر شکافی را که پانکو ممکن است پشت سر بگذارد پر می کند.
  • فلفل قرمز. خاکی ملایم و خوش طعمی را اضافه می کند.
  • پودر سیر. برای سیری لازم.
  • نمک + فلفل. موارد ضروری

جهت

  1. نوارهای مرغ را خشک و نمک بزنید.
یک کاسه تخم مرغ در کنار یک کاسه آرد سوخاری و یک بشقاب نان مرغ
  1. تخم مرغ ها را در یک کاسه بزنید و در ظرفی دیگر پودر سوخاری و ادویه ها را با هم مخلوط کنید.
گوشت خام را در آرد سوخاری فرو می کنند
  1. مرغ را در تخم مرغ ها بپوش،د، سپس مخلوط آرد سوخاری را بپوش،د.
مرغ خام روی یک ورقه پخت
  1. نان ها را روی یک ورقه پخت با پوشش روغنی قرار دهید.
گوشت خام نان شده در سبد سرخ کن بادی
  1. یک لایه ناندر را در سرخ کن بادی خود قرار دهید. با اسپری روغن زیتون بپوش،د.
مرغ سرخ کن هوای ترد
  1. مرغ را در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 7 تا 8 دقیقه در هوا سرخ کنید و تا نیمه ورق بزنید. با باقی مانده مرغ تکرار کنید. لذت ببرید!

نکته!

مدت زمان ماندن مرغ در سرخ کن هوا بستگی به مدل شما و همچنین میزان ترد بودن آنها دارد.

که در مدل من در دمای 400 درجه فارنهایت (400 درجه فارنهایت بهترین درجه حرارت برای سرخ ، مرغ است)، مرغ در عرض 7 تا 8 دقیقه پخته می شود.

یک بشقاب مرغ سرخ کن کریسپی با سس

پیشنهادات سس مرغ سرخ کن با هوا

زیرا غوطه ور شدن در سس مورد علاقه شما نیمی از لذت است!

نکات ذخیره سازی

  • برای ذخیره ،. مرغ سرخ کن با هوا را در یک ظرف نگهداری هوا تا 3 روز در یخچال قرار دهید.
  • برای گرم ،. باقیمانده غذاها را در فر با دمای 350 درجه فارنهایت، در سرخ کن هوا، یا (اگر ناامید هستید و به بافت اهمیتی نمی دهید) در مایکروویو دوباره گرم کنید.
  • یخ زدن. نان های مرغ سرخ کن با هوای پخته را در یک لایه روی یک ورقه پخت قرار دهید. منجمد کنید تا جامد شود، سپس منجمدهای منجمد را تا 3 ماه به یک ظرف نگهدارنده دربسته و ایمن در فریزر منتقل کنید. مستقیماً از یخ زده دوباره گرم کنید.

نکات ذخیره سازی

برای اطمینان از ترد شدن گوشت مرغ سرخ کن هوای منجمد پس از گرم شدن مجدد، از مایکروویو صرفنظر کنید. گرم ، مجدد آنها در فر یا سرخ کن به ترد شدن آنها کمک می کند.

مرغ سالم در سرخ کن بادی

چه چیزی را با مناقصه مرغ سرخ کن هوا سرو کنیم

مشاهده همه دستور العمل ها

ابزارهای پیشنهادی برای تهیه این دستور غذا

بهترین سرخ کن هوا

این مدل سرخ کن بادی دارای تنظیمات مختلف متعددی بوده و دارای یک قفسه برای کباب ، می باشد. لوازم جانبی نیز قابل شستشو در ماشین ظرفشویی هستند.

مرغ سرخ کن با هوا روی یک بشقاب سفید رنگ

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

به من بگو چه فکر می کنی!

امتیازی را در زیر در نظرات بگذارید و به من بگویید که چگونه دستور پخت را دوست داشتید.

سوالات متداول

آیا می توانم مرغ منجمد خام را با هوا سرخ کنم؟

مطمئناً می تو،د مرغ منجمد را در سرخ کن بادی قرار دهید، اما فقط در صورتی که مرغ سرخ کن با هوا را بدون نان پز درست کنید. از آنجایی که این دستور پخت نان است، ابتدا باید مرغ را آب کنید تا ،ده های نان ب،بد. مرغ یخ زده و خام برای قرار دادن در سرخ کن هوا کاملا بی خطر است.

آیا می توانم مرغ را بدون نان درست کنم؟

برای نرم ، مرغ بدون نان (مثلاً از رژیم غذایی کتو یا کم کربوهیدرات پیروی می کنید)، از نان پز ، صرف نظر کنید، از چاشنی سینه مرغ سرخ کن من استفاده کنید و مرغ را در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 7 تا 8 دقیقه طبق دستور بپزید. در این دستور پخت (این مرغ کبابی یکی دیگر از گزینه های خوشمزه است.)

آیا می توانم از چاشنی های مختلف برای مناقصه مرغ سرخ کن استفاده کنم؟

بله، مطمئناً می تو،د ادویه های مختلف را در این دستور تعویض کنید. برای ،، که از طعم مرغ تند لذت می برند، مقداری فلفل کاین به مخلوط آرد سوخاری اضافه کنید. اگر از طرفداران مرغ سرخ کن پارمزان سیر هستید، پنیر پارمزان و پودر سیر اضافی را اضافه کنید. برای طعم ایتالیایی، پاپریکا را با چاشنی ایتالیایی تعویض کنید.

برای مناقصه مرغ سرخ کن:

  • 2 پوند فیله مرغ حدود 14
  • 2 قاشق چای خوری نمک کوشر ت،یم شده
  • 2 تخم مرغ های بزرگ
  • 1/3 فنجان آرد سوخاری پانکو
  • 1/3 فنجان آرد سوخاری گندم کامل
  • 2 قاشق چای خوری فلفل قرمز
  • 1 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه زمینی
  • اسپری روغن زیتون

  • با دستمال کاغذی، مرغ را خشک کنید. با 1/2 قاشق چایخوری نمک کوشر بپاشید.

  • در یک کاسه کم عمق (یک ظرف پای خوب کار می کند) تخم مرغ ها را با هم بزنید. در یک کاسه کم عمق دوم، پانکو، آرد سوخاری، پاپریکا، پودر سیر، فلفل و 1/2 قاشق چایخوری نمک باقی مانده را با هم مخلوط کنید. یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوش،د و آن را در نزدیکی خود نگه دارید.

  • روی مرغ ها را بپوش،د: چند تکه کار کنید، هر تکه مرغ را در تخم مرغ فرو کنید، سپس در مخلوط آرد سوخاری فرو کنید و به آرامی آن را در حد نیاز بزنید تا ب،بد. اضافی را از بین ببرید.

  • مرغ را به سینی پخت آماده شده منتقل کنید. با تکه های باقی مانده تکرار کنید.

  • سرخ کن هوا را روی 400 درجه فارنهایت گرم کنید. اگر می خواهید مرغ را بین دسته ها گرم نگه دارید، فر معمولی را روی 250 درجه فارنهایت روشن کنید. سبد سرخ کن هوا را با اسپری روغن زیتون بپوش،د، سپس مرغ را به صورت تکی اضافه کنید. به طوری که آنها با هم تماس نداشته باشند (من می توانم 4 تا در یک زمان بپزم). روی مرغ ها را با اسپری روغن بپوش،د.

  • مرغ را به مدت 7 تا 8 دقیقه بپزید، سبد سرخ کن هوا را بیرون بیاورید و تکه های آن را یک بار تا نیمه برگرد،د. (مرغ باید حداقل 165 درجه فارنهایت را روی دماسنج خواندن فوری ثبت کند و ،مت بیرونی آن قهوه ای طلایی و ترد می شود.) این کار را با باقیمانده نرم مرغ تکرار کنید و بین دسته ها به دلخواه آنها را در فر گرم نگه دارید. از گرم لذت ببرید.

  • برای ذخیره ،: مرغ را تا 3 روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
  • برای گرم ،: باقیمانده غذا را در فر با دمای 350 درجه فارنهایت، در سرخ کن هوا یا در مایکروویو دوباره گرم کنید.
  • یخ زدن: مرغ پخته شده را به صورت یک لایه روی یک سینی فر قرار دهید. منجمد کنید تا جامد شود، سپس منجمدهای منجمد را تا 3 ماه به یک ظرف نگهدارنده دربسته و ایمن در فریزر منتقل کنید. دوباره از یخ زده گرم کنید.

خدمت: 1(از 4)کا،ی: 343کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 12gپروتئین: 53gچربی: 9gچربی های اشباع شده: 2gچربی های چند غیر اشباع: 2gچربی اشباع شده: 3gچربی ترانس: 1gکلسترول: 227میلی گرمپتاسیم: 913میلی گرمفیبر: 2gقند: 1gویتامین A: 680IUویتامین سی: 5میلی گرمکلسیم: 37میلی گرماهن: 2میلی گرم

امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی پروژه ها و آموزش های مورد علاقه خود را ذخیره کنید.

ثبت نام

دستور العمل های خوشمزه تر سرخ کن هوا

مشاهده همه دستور العمل ها


منبع: https://www.wellplated.com/air-fryer-chicken-tenders/