دسته‌ها
اخبار

ماهی تن | COOKTORIA


توسط ت،ا شف · این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد

اینها ماهی تن ترد و خوشمزه هستند آنها طعم معطر و مطبوعی دارند و مملو از پنیر پارمزان مغزدار و پیازچه هستند که آنها را به طرز شگفت انگیزی خوب می کند.

  ماهی تن در بشقاب

شما عاشق این ماهی تن ماهی ساده و آسان خواهید شد. این ظرف که از منگنه های انباری و یخچال درست شده، بسیار راحت و من، برای چیدن در یک لحظه است. به ،وان ناهار یا شام، به تنهایی، یا با کناره‌ها، دانه‌ها یا پروتئین‌های دیگر سرو می‌شود. طعم ها کاملاً متنوع هستند، بنابراین می تو،د این سرخ ،ی ها را با سایر غذاهای مورد علاقه خانواده سرو کنید.

تهیه شده با پنیر پارمزان برای طعمی آجیلی و پنیری و ،دل دیژون که مزه دار و تند است، طعم زیادی در این سرخ ،ی های ماهی تن سرخ شده وجود دارد. پودر سوخاری به آنها یک لایه بیرونی ترد می دهد که مکمل ماهی ،د شده لطیف است. و این غذا در کمتر از 30 دقیقه آماده می شود، بنابراین می تو،د حتی در شلوغ ترین شب های خود از آن لذت ببرید. بیایید در مورد موادی که برای درست ، این ماهی تن ماهی خوشمزه نیاز دارید صحبت کنیم.

آموزش تصویری

محتویات اصلی

  • کنسرو تن.
  • پنیر پارمسان.
  • پودرهای سوخاری. پانکو بهترین است.
  • تخم مرغ
  • پیازچه.
  • ،دل.
  • نمک و فلفل.

طرز تهیه این ماهی تن ماهی

1. در یک کاسه متوسط، ماهی تن و بقیه مواد را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید و اجازه دهید 10 دقیقه استراحت کند.

درست ، مخلوط برای سرخ ،ی ها

2. با کمک دست یک سرخ کن کوچک درست کنید. روغن آووکادو را به یک تابه ن،ب اضافه کنید و سرخ‌کرده‌ها را حدود 2 تا 3 دقیقه از هر طرف سرخ کنید.

سرخ ، سرخ ،ی ها
  ماهی تن سرخ شده در ماهیتابه

نکاتی برای بهترین ماهی تن سرخ شده

  • ماهی تن را خوب آبکش کنید. تا جایی که ممکن است آب را از قوطی های تن ماهی خارج کنید تا ماهی تن راحت تر با سایر مواد مخلوط شود. آب زیاد باعث شل شدن و ،د شدن مخلوط در هنگام پخت می شود.
  • اجازه دهید مخلوط استراحت کند. استراحت دادن به مخلوط ماهی تن به تخم‌مرغ‌ها و سایر مواد زمان می‌دهد تا جذب پودر سوخاری شوند و ،یبی منسجم ایجاد می‌کند که در هنگام پخت با هم باقی می‌مانند.
  • سرخ ،ی ها را به اندازه یکنواخت در آورید. از سوزاندن و نیم پز ، این سرخ ،ی ها با هم اندازه و ضخامت ی،ان آنها خودداری کنید.
  • بعد از اتمام پخت آنها را روی دستمال کاغذی قرار دهید. روغن اضافی را می توان با قرار دادن آنها در یک بشقاب با حوله کاغذی پس از سرخ شدن، جذب کرد.

تغییرات این دستور غذا

  • Sriracha را اضافه کنید. قبل از سرخ ،، با اضافه ، سریراچا به مخلوط، مقداری حرارت به این ماهی‌های تن ماهی بدهید. فقط هنگام مخلوط ، با دست های خالی مراقب باشید.
  • آن را فاقد گلوتن کنید. می تو،د پودر سوخاری پانکو را با پنکوی بدون گلوتن یا ،ده نان خانگی تهیه شده از نان بدون گلوتن جایگزین کنید.
  • چاشنی های دیگر را اضافه کنید. این دستور را با افزودن چاشنی خلیج قدیمی، فلفل قرمز، پودر چیلی، پودر سیر یا زیره امتحان کنید.
  • این سوخاری ها را با آب لیمو درست کنید. افزودن آب لیمو به مخلوط، طعمی روشن و مرکباتی به آنها می دهد که با غذاهای دریایی بسیار خوب است.

نحوه نگهداری و گرم ، مجدد

این ماهی تن ماهی را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید تا 4 روز. همچنین می تو،د پس از سرد شدن آنها را فریز کنید. کافی است آن ها را با کاغذ مومی جدا کنید و تا 3 ماه در کیسه زیپ دار فریزر نگهداری کنید. یک شبه آب کنید و دوباره در مایکروویو، روی اجاق گاز یا فر گرم کنید.

این را با چه چیزی سرو کنیم

  • دانه ها. این غذا را در کنار یا در کنار بشقاب غلات، مانند با برنج با قارچ، اسپاناکوریزو (برنج اسفناج یون،)، سالاد سفره، سالاد کینوا مدیترانه ای، یا کینوا با قارچ و فتا.
  • پروتئین ها این سرخ ،ی ها را با مقداری جفت کنید گوشت خوک سرخ کن هوا، استیک ماهی تن آهی، توفو سرخ شده ترد، یا سینه مرغ شکم پر فلفل سوخاری.
  • سبزیجات. از آنها با یک ظرف جانبی لذت ببرید دستور پخت کلم بروکلی بخارپز، مارچوبه کبابی، کلم برو،ل بو داده سیر، یا تاکو بامیه برشته شده.
  • سیب زمینیها. ماهی تن خود را با مقداری سرو کنید سیب زمینی پارمزان سرخ شده، سیب زمینی فینگرلینگ سوخاری، سیب زمینی سوخاری بچه، یا الف کاسه سیب زمینی دو بار پخته.
ع، نزدیک از سرخ ، ماهی تن

این ماهی‌های تن ماهی ترد، طعم‌دار و بسیار آسان درست می‌شوند. این دستور العملی است که وقتی در یک شب شلوغ هفته برای شام نیاز به الهام داشتید، از خوردن آن خوشحال خواهید شد. بهترین بخش این غذا این است که آماده ، و نگهداری آن آسان است، بنابراین می تو،د آن را برای شام درست کنید یا برای ناهار فردا ذخیره کنید. این ظرف همه چیز را انجام می دهد! لذت ببرید!

دستور العمل های غذاهای دریایی خوشمزه تر برای امتحان:

ماهی تن

ت،ا شف

اینها ماهی تن ترد و خوشمزه هستند آنها طعم معطر و مطبوعی دارند و مملو از پنیر پارمزان مغزدار و پیازچه هستند که آنها را به طرز شگفت انگیزی خوب می کند.

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پخت 20 دقایق

زمان کل 30 دقایق

دوره غذای اصلی

غذا آمریکایی

خدمات 4 وعده های غذایی

کا،ی 235 کیلو کا،ی

،اصر

<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle wprm-toggle-active" data-multiplier="1" data-servings="4" data-recipe="22823" style="background-color: #616161;color: #ffffff;" aria-label="Adjust servings by 1x">1x<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="2" data-servings="4" data-recipe="22823" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 2x">2 برابر<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="3" data-servings="4" data-recipe="22823" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 3x">3 برابر

  • 14 اونس کنسرو ماهی تن، آبکش شده
  • ¾ فنجان پنیر پارمزان، رنده شده
  • ½ فنجان آرد سوخاری پانکو
  • 2 بزرگ تخم مرغ
  • 3 قاشق غذاخوری پیازچه ،د شده
  • 1 قاشق غذاخوری ،دل دیژون
  • ½ قاشق چایخوری نمک دریا یا به سلیقه
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل یا به سلیقه

دستورالعمل ها

  • در یک کاسه متوسط، ماهی تن و بقیه مواد را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید و اجازه دهید 10 دقیقه استراحت کند.

  • با کمک دست یک سرخ کن کوچک درست کنید. روغن آووکادو را به یک تابه ن،ب اضافه کنید و سرخ‌کرده‌ها را حدود 2 تا 3 دقیقه از هر طرف سرخ کنید.

یادداشت

تغییرات این دستور غذا

  • Sriracha را اضافه کنید. قبل از سرخ ،، با اضافه ، سریراچا به مخلوط، مقداری حرارت به این ماهی‌های تن ماهی بدهید. فقط هنگام مخلوط ، با دست های خالی مراقب باشید.
  • آن را فاقد گلوتن کنید. می تو،د پودر سوخاری پانکو را با پنکوی بدون گلوتن یا ،ده نان خانگی تهیه شده از نان بدون گلوتن جایگزین کنید.
  • چاشنی های دیگر را اضافه کنید. این دستور را با افزودن چاشنی خلیج قدیمی، فلفل قرمز، پودر چیلی، پودر سیر یا زیره امتحان کنید.
  • این سوخاری ها را با آب لیمو درست کنید. افزودن آب لیمو به مخلوط، طعمی روشن و مرکباتی به آنها می دهد که با غذاهای دریایی بسیار خوب است.

نحوه نگهداری و گرم ، مجدد

این ماهی تن ماهی را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید تا 4 روز. همچنین می تو،د پس از سرد شدن آنها را فریز کنید. کافی است آن ها را با کاغذ مومی جدا کنید و تا 3 ماه در کیسه زیپ دار فریزر نگهداری کنید. یک شبه آب کنید و دوباره در مایکروویو، روی اجاق گاز یا فر گرم کنید.

تغذیه

کا،ی: 235کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 7gپروتئین: 30gچربی: 9gچربی های اشباع شده: 4gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 3gچربی ترانس: 0.01gکلسترول: 141میلی گرمسدیم: 889میلی گرمپتاسیم: 281میلی گرمفیبر: 1gقند: 1gویتامین A: 453IUویتامین سی: 2میلی گرمکلسیم: 279میلی گرماهن: 3میلی گرم

این دستور پخت را امتحان کردید؟نظر خود را در زیر بنویسید، من بی صبرانه منتظر شنیدن شما هستم!


منبع: https://cooktoria.com/tuna-fritters/