دسته‌ها
اخبار

سیب زمینی پخته شده با هوا سرخ کن {بهترین دستور غذا} – WellPlated.com


از بین تمام روش‌های پخت سیب‌زمینی، هرگز فکر نمی‌کردم که یک سیب‌زمینی پخته ساده، روشی باشد که مرا به استفاده از کلمه «متعالی» برانگیخت. با این حال ما اینجا هستیم: سیب زمینی پخته با هوا سرخ کن. از بیرون بسیار ترد و داخل آن فوق‌العاده کرکی است، سرخ‌کن بادی بهترین راه برای پختن اسپاد است که من با آن مواجه شده‌ام.

یک سرخ کن هوای ترد سیب زمینی پخته با بیکن

این دستور غذا را در Pinterest پین کنید تا برای بعد ذخیره شود

سنجاق آن!

من سیب زمینی پخته شده را دوست ندارم، فی نفسه (من نبض دارم).

برخلاف سیب‌زمینی سرخ‌کن یا سیب‌زمینی سرخ‌شده در فر، من بیشتر به دنبال آن‌ها برای رویه‌ها (آهم، بیکن سرخ‌کن هوا) بودم تا برای خود سیب‌زمینی.

ی،ی تا زم، که سعی کردم در سرخ کن هوا سیب زمینی بپزم.

  • پوست به طور م،بی تیره، براق و ترد می شود.
  • داخل آن به یک بالش پرزدار تبدیل می شود که برای پف ، آماده شده است.
  • من از بافت سیب‌زمینی سرخ‌کن بسیار راضی بودم، از اینکه رویه‌های سیب‌زمینی را سبک نگه داشتم خوشحال بودم (البته، می‌تو،د از این سوپ سیب‌زمینی پر شده یادداشت بردارید و آن‌ها را هر طور که می‌خواهید بپزید).
یک سرخ کن هوا سیب زمینی پخته شده با کره در بشقاب

بررسی 5 ستاره

«این سیب زمینی ها فوق العاده بودند! این خیلی سریعتر از پختن آنها در فر نیست – اما آنها بسیار بهتر هستند!

– استیسی –

خود سرخ کن هوا نیز مزایای خاص خود را ارائه می دهد (از این رو، مجموعه گسترده ای از دستور العمل های سرخ کن هوا).

  • سرخ کن هوا گرمای آشپزخانه شما را به حداقل می رساند زیرا سیب زمینی را در فضایی مرتب می پزد.
  • اجاق معمولی شما برای کارهای دیگر رایگان می ماند.
  • در حالی که زمان آماده سازی تقریباً ی،ان است، سرخ کن هوا معمولاً در زمان پخت سریعتر از فر معمولی است.
  • روغن کمتری برای ایجاد پوست ترد و دلپذیر مورد نیاز است و سرخ کن هوا را به گزینه ای برای پخت و پز سالم برای سیب زمینی تبدیل می کند.
یک چنگال برش سیب زمینی پخته در سرخ کن هوا

طرز تهیه سیب زمینی پخته با سرخ کن با هوا

فقط کمی روغن و کمی نمک لازم است تا سیب زمینی پخته ای درست کنید که برای سرو در کنار دستور غذای سرخ کن هوای مورد علاقه شما من، باشد.

نکته!

مدت زمان پخت سیب زمینی پخته در سرخ کن با توجه به مدل سرخ کن بادی و اندازه سیب زمینی متفاوت است..

  • سیب زمینی کوچک تا متوسط (8 تا 12 اونس): سرخ ، هوا برای 35 تا 45 دقیقه.
  • سیب زمینی بزرگ (12 اونس یا بیشتر): سرخ ، هوا برای 45 تا 55 دقیقه.

من این دستور را به ،وان سیب زمینی پخته شده با هوا سرخ کن نینجا آزمایش کردم (اینم مدل سرخ کن بادی من).

بسته به مدل خود، ممکن است لازم باشد زمان پخت را تنظیم کنید. وقتی شک دارید، زودتر چک کنید. شما همیشه می تو،د برای مدت طول، تری بپزید، اما سیب زمینی بیش از حد پخته شده قابل بازگرداندن نیست.


مواد تشکیل دهنده

  • راست سیب زمینی. کرکی، نشاسته ای و محبوب. سیب زمینی در بخش تغذیه بد پوشیده می شود، اما این اغلب به دلیل روش پخت و پز (آهم، سیب زمینی سرخ شده) یا در میان رژیم هایی است که ترجیح می دهند از کربوهیدرات ها اجتناب کنند. با این حال، سیب زمینی در واقع مملو از ویتامین ها، فیبر و آنتی ا،یدان ها است.

نکته تعویض

این روش برای سیب زمینی های رست، سیب زمینی آیداهو و سیب زمینی های طلایی یوکان به خوبی جواب می دهد.

من استفاده از آن را برای سیب زمینی بچه، سیب زمینی قرمز یا سیب زمینی جدید توصیه نمی کنم، زیرا خیلی سریع پخته می شود. آنها را برای سیب زمینی سرخ شده و هویج ذخیره کنید.

  • روغن زیتون. مالیدن روغن زیتون به ،مت بیرونی سیب زمینی به ترد شدن پوست کمک می کند.
  • نمک. به پوست سیب زمینی بافت و طعم می بخشد.

پیشنهادات برتر

در حالی که من ترجیح دادم روی تاپینگ ها سبک باشم، شما می تو،د هر چیزی را اضافه کنید. پیشنهادات برای برخی از تاپینگ‌های مورد علاقه عبارتند از: تکه‌های بیکن، پیاز سبز، سیر، پنیر چدار رنده شده یا حتی فلفل دلمه‌ای فوری! شما همچنین می تو،د یک سبزی سالم مانند بروکلی سوخاری یا قارچ سرخ شده اضافه کنید.

جهت

دو سبزی روی تخته برش
  1. سیب زمینی ها را صاف کرده و خشک کنید، سپس روی آنها را با روغن و نمک بپوش،د. همه جا را با چنگال سوراخ کنید. در سبد سرخ کن هوا قرار دهید.
دو عدد سیب زمینی در سرخ کن بادی
  1. سیب زمینی های پخته شده را در یک لایه به مدت 25 دقیقه در دمای 400 درجه فارنهایت سرخ کنید. سیب زمینی ها را برگرد،د.
دو عدد سیب زمینی در سرخ کن بادی
  1. 10 تا 25 دقیقه دیگر در هوا سرخ کنید تا چنگال نرم شود. به بشقاب منتقل کنید.
دو عدد سیب زمینی سرخ کن هوا در بشقاب
  1. سیب‌زمینی‌ها را برش داده و باز کنید، مواد اضافه کنید و داخل آن بگردید!

روش های استفاده از سیب زمینی پخته با سرخ کن

جدای از بدیهیات (سرویس آن به ،وان غذای جانبی)، راه های بی شماری برای لذت بردن از سیب زمینی پخته در سرخ کن وجود دارد. در اینجا چند ایده مورد علاقه من وجود دارد:

یک سرخ کن هوا سیب زمینی پخته شده با کره و بیکن

نکات ذخیره سازی

  • برای ذخیره ،. سیب زمینی های پخته شده باقیمانده را در ظرف در بسته به مدت 4 روز در یخچال قرار دهید.
  • برای گرم ،. باقیمانده غذا را در یک ظرف پخت در فر با دمای 350 درجه فارنهایت یا در مایکروویو دوباره گرم کنید.
  • یخ زدن. سیب‌زمینی‌های سرخ‌کن هوا را در یک ظرف محفوظ از هوا در فریزر تا 3 ماه فریز کنید. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود.

نکته آماده سازی غذا

تا 1 روز قبل سیب زمینی ها را بشویید و خشک کنید.

سیب زمینی پخته شده را با سرخ کن هوا سرو کنید

مشاهده همه دستور العمل ها

ابزارهای پیشنهادی برای تهیه این دستور غذا

بهترین سرخ کن هوا

مهم نیست که کدام دستور پخت سرخ کن بادی را می خواهید درست کنید، این مدل ترفند را انجام می دهد. فضای بیشتری نسبت به سرخ کن های هوای استاندارد دارد!

یک سرخ کن هوا سیب زمینی پخته شده با کره و بیکن

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

به من بگو چه فکر می کنی!

امتیازی را در زیر در نظرات بگذارید و به من بگویید که چگونه دستور پخت را دوست داشتید.

سیب زمینی پخته شده در استیک هاوس، schmeak،use.

ما بهترین دستور پخت سیب زمینی پخته را در اینجا داریم!

سوالات متداول

آیا باید سیب زمینی پخته شده با هوا سرخ کن را در فویل بپیچم؟

نه. برخلاف سیب‌زمینی پخته شده، نیازی به پیچیدن سیب‌زمینی در فویل در سرخ‌کن نیست.

آیا باید قبل از سرخ ، در هوا، سیب زمینی هایم را سوراخ کنم؟

آره. در حالی که خطر انفجار سیب زمینی در سرخ کن هوا بسیار کم است، سوراخ ، آن قبل از سرخ ، با هوا ضرری ندارد. این باعث می شود که بخار خارج شود.

آیا می توانم اینها را به سیب زمینی دو بار پخته شده تبدیل کنم؟

بله، من فکر می کنم اینها می توانند سیب زمینی های دوبار پخته شده با هوا سرخ کن خوشمزه باشند. هنگامی که دستور پخت را طبق دستور کامل کردید، داخل آن را بردارید و با کره، شیر (یا خامه غلیظ)، نمک و فلفل مخلوط کنید. سیب زمینی های زده شده را بین پوست ها ت،یم کنید. حدود 4 دقیقه در هوا تفت دهید سپس پنیر را اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه دیگر تفت دهید. (حتما سیب زمینی شیرین دوبار پخته من را نیز بررسی کنید.)

چه نوع روغنی را می توان در سرخ کن بادی استفاده کرد؟

بسیاری از انواع روغن ها را می توان در سرخ کن هوا برای سیب زمینی پخته استفاده کرد. روغن زیتون پیشنهاد من برای این دستور غذاست (و دستور پخت سرخ کن هوا در دمای 400 درجه یا کمتر). در غیر این صورت، روغن هایی با نقطه دود بالا مانند روغن کانولا، روغن آووکادو، روغن هسته انگور و حتی اسپری پخت و پز ایده آل هستند.

  • 2 بزرگ یا 4 عدد سیب زمینی سرخ شده کوچک هر تعداد که در سرخ کن هوای شما در یک لایه قرار می گیرند
  • 1 1/2 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی
  • ½ قاشق چایخوری نمک کوشر
  • رویه های انتخابی: کره، ماست یون، ساده بدون چربی (یا خامه ترش)، پیازچه تازه ،د شده، بیکن پخته و ،د شده*

  • * از دستور العمل های آسان من برای بیکن سرخ کن با هوا یا بیکن پخته شده در فر استفاده کنید.
  • برای ذخیره ،: سیب زمینی های پخته شده را در ظرف دربسته به مدت 4 روز در یخچال قرار دهید.
  • برای گرم ، مجدد: باقیمانده غذاها را در یک ظرف پخت در فر با دمای 350 درجه فارنهایت یا در مایکروویو دوباره گرم کنید.
  • یخ زدن: سیب زمینی ها را تا 3 ماه در یک ظرف محفوظ در فریزر منجمد کنید. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود.

خدمت: 1(از 3)کا،ی: 256کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 44gپروتئین: 5gچربی: 7gچربی های اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 5gپتاسیم: 1026میلی گرمفیبر: 3gقند: 2gویتامین A: 2IUویتامین سی: 14میلی گرمکلسیم: 32میلی گرماهن: 2میلی گرم

امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی پروژه ها و آموزش های مورد علاقه خود را ذخیره کنید.

ثبت نام

سبزیجات سرخ کن هوای آسان تر

مشاهده همه دستور العمل ها


منبع: https://www.wellplated.com/air-fryer-baked-،ato/