دسته‌ها
اخبار

سوپ مارچوبه – WellPlated.com


بهشت ها را ستایش کنید و امید داشته باشید که روزهای گرم تری در راه است. سبزی بهاری مورد علاقه من، مارچوبه، بازگشته است. این ، به جای خامه غلیظ با ماست یون، درست شده است سوپ مارچوبه به همان اندازه سالم است و رضایت بخش.

سوپ مارچوبه سالم در یک کاسه با ماست یون،

این دستور غذا را در Pinterest پین کنید تا برای بعد ذخیره شود

سنجاق آن!

روزی از سال که من پیش‌بینی می‌کنم بیشتر نمی‌توان در تقویم علامت‌گذاری کرد یا از قبل برنامه‌ریزی کرد.

اولین لحظه در ماه مارس است که وارد فروشگاه می‌شوم و نمایشگری بزرگ و زیبا از مارچوبه‌های سبز رنگ و با قیمت من، را می‌بینم.

فصل مارچوبه بسیار کوتاه است.

به محض اینکه اینجا رسید، منوی خود را با این تارت آسان مارچوبه، مارچوبه برشته شده پر می کنم، مارچوبه را به Easy Quiche مورد علاقه خود و البته سوپ آسان مارچوبه امروزی اضافه می کنم.

ساقه مارچوبه تازه

بررسی 5 ستاره

«این سوپ را درست کردم. کاملا خوشمزه! یک نگهبان با تشکر از شما برای به اشتراک گذاری.”

– نادیا –

چرا سوپ مارچوبه را دوست دارم

این سوپ خامه‌ای مارچوبه نه تنها یکی از بهترین و باارزش‌ترین سبزیجات فصل را جشن می‌گیرد، بلکه این کار را به گونه‌ای انجام می‌دهد که در عین حال سالم و آرامش بخش باشد، که با روحیه ماه مارس من همخو، دارد.

  • از یک طرف، من آماده هستم که سنگینی زمستان را از بین ببرم و هوس چیزی سبکتر کنم (مثل این سالاد نخود). ماست یون، این کار را با خامه ای ، سوپ بدون اضافه ، چربی یا کا،ی اضافی انجام می دهد.
  • از طرف دیگر، هوا هنوز سرد است، و من به غذای راحت نیاز دارم (سلام، سوپ تره سیب زمینی) تا گرم شود و از من در برابر ته مانده های زمست، محافظت کند.

این دستور سوپ مارچوبه تعادل کامل بدن من است هوس می کند نیاز دارد از اوایل مارس تا آوریل… یا تا زم، که بتوانم پنجه هایم را روی مارچوبه فصلی بخورم.

دستور العمل آسان برای سوپ مارچوبه خامه ای با سیب زمینی

چگونه بهترین سوپ مارچوبه را درست کنیم

همانطور که من عاشق سوپ مارچوبه هستم، به ندرت آن را سفارش می دهم، زیرا بیشتر نسخه های رستور، بیشتر روی خامه و کمتر روی مارچوبه تمرکز می کنند. (در مورد سوپ قارچ هم همینطور است.)

سوپ خامه آسان من از مارچوبه این سبزی خاص بهاری را جشن می گیرد و اجازه می دهد ستاره نمایش باشد.

بهترین ،مت؟ این رویای خامه ای دستور پخت سوپ سالم است و کاملاً بدون خامه (مانند این سوپ سیب زمینی وگان) درست شده است!

سوپ ، مارچوبه کم کا،ی بدون خامه

راز خامه ای ، سوپ مارچوبه

در اینجا رازهای من در مورد بی مزه ترین ، سوپ مارچوبه است که به طور شگفت انگیزی کا،ی کمی دارد.

  • به جای خامه غلیظ اضافه کردم سیب زمینی طلای یوکانکه دارای بافتی غنی و خامه ای و طعم طبیعی کره ای هستند. شما نمی تو،د طعم آنها را بچشید. در عوض، سیب زمینی به ، سوپ مارچوبه بافت مجلل و مخملی من را می دهد، بدون نیاز به ، غلیظ. (در واقع سوپ مارچوبه را با آب مرغ درست کردم!)
  • ترفند دیگر من برای درست ، این سوپ خامه ای بدون خامه این است ماست یون،. از زم، که برای اولین بار آن را در این سوپ هویج سوخاری امتحان کردم، طرفدار وفادار اضافه ، ماست یون، به سوپ سبزیجاتم بودم. اینجا هم به همان اندازه فوق العاده است.

مواد تشکیل دهنده

  • مارچوبه. پر از فیبر و مواد مغذی ضروری مانند فولات و ویتامین A، ویتامین C و ویتامین K، جای تعجب نیست که چرا من مجموعه ای قوی از دستور العمل های مارچوبه را در کتابخانه خود دارم.

نکته!

اطمینان حاصل کنید که یک اینچ یا بیشتر از نیزه های مارچوبه خود را جدا کرده اید. این انتهای سخت و چوبی مانند ،مت های لطیف مارچوبه پخته نمی شود. اگر آنها را روی آنها بگذارید، ممکن است سوپ مارچوبه رشته‌ای بخورید که به آرامی پوره نمی‌شود.

  • ماست یون،. در این سوپ مارچوبه سالم، خامه غلیظ، نصف و نیمه و حتی خامه ترش پیدا نمی کنید. در عوض، شما فقط چند عدد ماست یون، غنی از پروتئین و کم چرب خواهید یافت.

یادداشت مواد تشکیل دهنده

از ماست یون، بدون چربی استفاده نکنید. مقداری چربی لازم است تا اطمینان حاصل شود که ماست به آرامی با سوپ مخلوط می شود و هنگامی که به سوپ گرم اضافه می شود فوراً دلمه نمی شود.

  • تره فرنگی. یکی دیگر از سبزیجات بهاری مورد علاقه که به زیبایی با مارچوبه و سیب زمینی جفت می شود.
  • سیب زمینی طلایی یوکان. ترفند مخفی من برای خامه ای ، سوپ ها بدون لبنیات. این سیب زمینی های کره ای پس از پخته شدن و پوره شدن، مخملی و صاف می شوند.
  • بیکن. یک تاپینگ اختیاری، اما خوش طعم. من شخصاً دوست دارم بیکن دودی با شیرینی لطیف مارچوبه فصلی جفت شود، همانطور که در مارچوبه پیچیده شده بیکن دیده می شود.

یادداشت رژیمی

  • برای تهیه سوپ مارچوبه وگان. ماست یون، را حذف کنید. برای یک سوپ خامه‌ای وگان از مارچوبه، می‌تو،د ماست یون، را با ماست غیر لبنی مورد علاقه‌تان عوض کنید یا بادام هندی ،یبی مانند این سوپ هویج فوری قابلمه گیاهی را به آن اضافه کنید.
  • آب سبزیجات. اساس ما برای این دستور ساده سوپ سبزی است.
  • سیر. یک معطر ساده که سوپ را با یک لایه طعم و مزه وسوسه انگیز القا می کند.

جهت

  1. در صورت استفاده، بیکن را بپزید و ،د کنید (بیکن پخته و بیکن با هوا سرخ کن) دو روش آسان برای تهیه آن هستند.
پختن تره فرنگی در یک قابلمه بزرگ سوپ
  1. تره فرنگی را با سیب زمینی تفت دهید و بپزید تا تره فرنگی شروع به نرم شدن کند.
مارچوبه تازه نرم در اجاق هلندی برای سوپ
  1. سیر، آب گوشت، ساقه های مارچوبه ،د شده، نمک و فلفل را به مخلوط تره فرنگی و سیب زمینی اضافه کنید.
درست ، سوپ مارچوبه سالم در یک قابلمه بزرگ
  1. بگذارید بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و بجوش،د تا سبزیجات نرم شوند.
سوپ آسان مارچوبه بدون خامه در قابلمه
  1. سوپ را به حالت پوره در آورید تا به غلظت دلخواه برسد، سپس اجازه دهید چند دقیقه خنک شود.
خامه سوپ مارچوبه با ماست یون، در یک قابلمه بزرگ
  1. یک قاشق ماست یون، اضافه کنید.
با هم زدن سوپ مارچوبه خامه ای گیاهی
  1. آنقدر هم بزنید تا ماست کاملاً در سوپ جا بیفتد و سپس با نمک و فلفل اضافی مزه دار کنید. با چاشنی بیکن ،د شده، پیازچه، پنیر بز ،د شده و ماست یون، اضافی به دلخواه سرو کنید. لذت ببرید!

نکته!

وقتی سوپ را با نمک چاشنی می کنید، توجه داشته باشید که اگر روی آن را با بیکن سرو می کنید، شور هم می شود، پس مراقب باشید زیاده روی نکنید.

نکات ذخیره سازی

  • برای ذخیره ،. باقیمانده غذا را تا 4 روز در ظرف دربسته نگهداری کنید.
  • یخ زدن. باقیمانده سوپ را در یک ظرف دربسته و ایمن در فریزر قرار دهید و آن را تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید. قبل از گرم ،، بگذارید یک شب در یخچال ذوب شود.
  • برای گرم ،. به آرامی روی اجاق گاز یا مایکروویو گرم کنید تا کاملا گرم شود.
بهترین دستور پخت سوپ مارچوبه بدون خامه

چه چیزی را با سوپ مارچوبه سرو کنید

در حالی که من سوپ مارچوبه را به تنهایی دوست دارم، اما یکی از دستور العمل های مورد علاقه من برای سرو در کنار یک غذای دیگر نیز هست.

ابزارهای پیشنهادی برای تهیه این دستور غذا

  • فر هلندی. ظرف مورد علاقه من برای تهیه همه دستور العمل های سوپ اجاق گاز مورد علاقه من است.
  • مخلوط کن غوطه وری. ابزاری مفید که همه آشفتگی ها را در یک گلدان نگه می دارد. البته می توان از مخلوط کن پرقدرت نیز استفاده کرد.
  • ملاقه. برای سرو (امیدوارم، مقدار زیادی) از این سوپ مارچوبه خامه ای.

بهترین مخلوط کن غوطه وری

این مخلوط کن غوطه وری دارای 12 سرعت و موتور 800 وات با بوست توربو می باشد. بعلاوه با پیوست های محکم، در زمان و هزینه آشپزخانه صرفه جویی می کند!

سوپ مارچوبه سالم در یک کاسه با ماست یون،

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

به من بگو چه فکر می کنی!

امتیازی را در زیر در نظرات بگذارید و به من بگویید که چگونه دستور پخت را دوست داشتید.

جرات داشته باش امیدوار باش مارچوبه (و در نتیجه بهار!) به زودی خواهد آمد.

وقتی آنها رسیدند، ما با این دستور العمل دوست داشتنی برای تهیه سوپ خامه ای آسان و سالم آماده خواهیم شد.

سوالات متداول

چرا سوپ مارچوبه من ملایم است؟

سوپ ملایم همیشه ناامید کننده است. اگر احساس می‌کنید سوپ شما چیزی کم دارد، مقداری چربی اضافی (مثلاً بیکن، کره یا شیر نارگیل)، اسید (مثلاً آب لیمو یا با،امیک) یا نمک اضافه کنید تا طعم‌ها را زنده کنید. گیاهان تازه یا پاشیدن پنیر پارمزان از دیگر تقویت کننده های طعم عالی هستند.

آیا سوپ مارچوبه فاقد گلوتن است؟

آره! همانطور که نوشته شده است، این سوپ مارچوبه فاقد گلوتن است.

آیا می توانم با مارچوبه منجمد سوپ مارچوبه درست کنم؟

من سعی نکردم این سوپ را با مارچوبه یخ زده درست کنم، بنابراین آزمایشی است. حس من این است که خوب کار می کند، بنابراین اگر آن را امتحان کنید، دوست دارم بشنوم که چگونه پیش می رود.

آیا باید مارچوبه را قبل از پختن خیس کنید؟

بستگی دارد. مارچوبه اغلب خیس می شود تا خاک یا شن روی ساقه ها باقی بماند. اگر احساس می کنید که مارچوبه شما می تواند از یک حمام اضافی استفاده کند، قبل از پختن آن را خیس کنید. در غیر این صورت، شستشوی سریع با آب خنک را کافی می دانم.

  • 3 برش ها بیکن برش ضخیم (اختیاری)
  • 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون اضافی
  • 1 فنجان تره فرنگی ریز ،د شده ،مت های سفید و سبز روشن؛ یا پیاز زرد یا موسیر را عوض کنید
  • 2 سیب زمینی طلای یوکان متوسط پوست کنده و به تاس های 1/2 اینچی (حدود 10 اونس) بریده شده
  • 2 میخک ها سیر چرخ کرده
  • 3 فنجان ها آب سبزیجات کم سدیم یا آب مرغ
  • 2 پوند مارچوبه برش داده و به قطعات 1 اینچی برش دهید
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک کوشر
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1/2 فنجان 2% ماست یون، به علاوه اضافی برای سرو (از بدون چربی استفاده نکنید یا ممکن است دلمه شود و سوپ به اندازه خامه ای نخواهد بود)

  • در صورت تهیه با بیکن: طبق این راهنما آن را برای بیکن پخته شده در فر یا بیکن در هوا سرخ کن آماده کنید. ،د یا تاس بریزید و کنار بگذارید.
  • روغن زیتون را در یک اجاق هلندی یا قابلمه مشابه متوسط/بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. تره فرنگی و سیب زمینی را اضافه کنید و هر از گاهی هم بزنید تا زم، که تره فرنگی شروع به نرم شدن کند، حدود 2 تا 3 دقیقه. سیر را اضافه کنید و حدود 30 ث،ه تفت دهید تا معطر شود.

  • آب گوشت، مارچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید.

  • بگذارید بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و 10 تا 15 دقیقه بجوش،د تا سبزیجات نرم شوند.

  • با یک مخلوط کن غوطه وری، سوپ را پوره کنید تا یکدست شود. (همچنین می تو،د با احتیاط آن را به صورت دسته ای در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و آن را با هم مخلوط کنید. مراقب باشید سوپ داغ تمایل به پاشیدن دارد!) سوپ مخلوط شده را در قابلمه برگرد،د و بگذارید چند دقیقه خنک شود.

  • ماست یون، را اضافه کنید.

  • هم بزنید، سپس با نمک و فلفل اضافی مزه دار کنید. به یاد داشته باشید که اگر بیکن را روی آن اضافه کنید، نمک نیز می شود، پس مراقب باشید زیاده روی نکنید.

  • آن را داغ سرو کنید، روی آن را با بیکن ،د شده، کمی پیازچه تازه و یک عدد ماست یون، اضافی به دلخواه سرو کنید.

  • گزینه گیاهی: بیکن را حذف کنید. برای کمی ترد، سعی کنید در دستور غذای من برای سالاد کلم برو،ل تراشیده سزار، «کروتون» نخود برشته شده را جایگزین کنید.
  • گزینه وگان: بیکن و ماست یون، را حذف کنید. برای تهیه یک سوپ خامه‌ای مارچوبه وگان، سعی کنید ماست غیر لبنی مورد علاقه خود را جایگزین کنید.
  • برای ذخیره ،: باقیمانده غذا را تا 4 روز در ظرف دربسته نگهداری کنید.
  • برای گرم ،: به آرامی روی اجاق گاز یا مایکروویو گرم کنید تا کاملا گرم شود.
  • یخ زدن: می‌تو،د سوپ مارچوبه را تا 3 ماه در ظرف مخصوص نگهداری در فریزر منجمد کنید. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود.

خدمت: 1(از 4)، بدون بیکنکا،ی: 329کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 37gپروتئین: 15gچربی: 15gچربی های اشباع شده: 5gچربی های چند غیر اشباع: 2gچربی اشباع شده: 7gچربی ترانس: 0.04gکلسترول: 19میلی گرمپتاسیم: 1057میلی گرمفیبر: 9gقند: 8gویتامین A: 2115IUویتامین سی: 39میلی گرمکلسیم: 120میلی گرماهن: 6میلی گرم

امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی دستور العمل های مورد علاقه خود را ذخیره کنید و به برنامه های غذایی رایگان دسترسی داشته باشید.

ثبت نام من

دستور العمل های بیشتر مارچوبه

مشاهده همه دستور العمل ها


منبع: https://www.wellplated.com/cream-of-asparagus-soup/