لباس پوشیدن الهه سبز موفق می شود همزمان هم ،ی و هم سبک باشد—مانند جادو! شما طعم روشن و علفی این دستور تهیه سس سالاد سالم را دوست خواهید داشت.

چرا این سس سالاد را دوست خواهید داشت؟
- سریع و آسان. مواد را به غذاساز خود اضافه کنید، به آن بچرخ،د و تمام! فقط چند دقیقه زمان آماده سازی (و من قول می دهم ارزش دارد غذاساز خود را ،یف کنید!).
- فوق العاده خوش طعم. این یک پانسمان است که یک پانچ بسته می شود! ماست تند، آب لیمو مرکباتی، همه آن گیاهان، سیر و موارد دیگر. به علاوه، طعم سس هر بار بسته به گیاه، که استفاده می کنید کمی متفاوت است. البته در سالاد Green Goddess فوق العاده است، اما می تو،د از آن برای بسیاری از دستور العمل های سالاد من استفاده کنید.
- همه کاره. می تو،د از آن به ،وان سس سالاد، دیپ یا ساندویچ استفاده کنید (در BLT بسیار خوب است). با قاشق بخوریم؟ مهم نیست اگر انجام دهم!
- سالم. اینجا بدون مایونز یا خامه ترش! نسخه من از سس الهه سبز با ماست یون، پر پروتئین ساخته شده است، که به آن قوام حتی غنی تر و خامه تر می دهد، در حالی که مغذی تر از نسخه اصلی است (و مطمئناً مغذی تر از نسخه های ،یداری شده در فروشگاه از Panera، Costco و پسندیدن).

اطلاعات بیشتر درباره این لباس الهه سبز
لباس پوشیدن الهه سبز یک لباس ک،یک است.
در واقع، آن را حتی کمی یکپارچهسازی با سیستمعامل (در دهه 1920 توسط The Palace Hotel معروف کرد) است – اما با چند ترفند ساده، می تو،م دستور غذا را به روز کنیم تا سبک تر و سالم تر شود، اما همچنان به همان اندازه خامه ای و غنی شود.
در حالی که سس الهه سبز به خاطر پر بودن از گیاهان تازه معروف است، در اینجا چیزهای بیشتری در جریان است!
سس تند، سیر و حتی کمی اومامی است. با لایههای بسیار زیادی طعم، برای سرو هر سالادی عالی است.
این سس الهه سبز را با سالاد آروگولا ست کنید، آن را روی سیب زمینی کبابی بریزید، آن را با کباب مرغ بنوشید، از آن برای فرو بردن سیب زمینی سرخ کرده خانگی استفاده کنید، یا فقط با قاشق روی آن بریزید. همه چیز.

طرز تهیه لباس الهه سبز
مواد تشکیل دهنده
- ماست یون، ساده. می تو،د بدون چربی، کم چرب یا کامل استفاده کنید—فقط مطمئن شوید که ساده است!
- آب لیموی تازه فشرده. با مخلوط ، مقداری پوست لیمو در سس، مقداری طعم لیمو ترش اضافه کنید.
- روغن زیتون اضافی. اگر یکی با کیفیت بالاتر دارید، اینجا مک، عالی برای استفاده از آن است.
- ،یبی از گیاهان تازه و لطیف. اصولاً هر چیزی که ساقه چوبی نداشته باشد. ترخون تازه، جعفری، شوید، ریحان، پیازچه، گشنیز یا ن،اع همه گزینه های اینجا هستند.
نکته!
جعفری، شوید، ترخون و پیازچه ،یب مورد علاقه من از گیاهان دارویی برای سس الهه سبز خانگی است.
- سیر. ک،یک معطر.
- سس ووسترشر. اگر گیاهخوار هستید یا به غذاهای دریایی آ،ژی دارید، حتما یک بطری سس گیاهی ورسسترشر را بردارید. بله، شما می تو،د یک آنچوی را تعویض کنید.
- نمک و فلفل. میتو،د فلفل سیاه را سنگین کنید تا یک سس الهه سبز دانه فلفل درست کنید.
- پودر پیاز. اگر از پیازچه استفاده می کنید این را حذف کنید.
نکته تعویض
طرفدار ماست نیستی؟ در این دستور می تو،د از خامه ترش استفاده کنید. این نیست کاملا به ،وان سالم و سس حاصل کمی نازک تر خواهد بود، اما هنوز هم بسیار خوشمزه خواهد بود.
جهت

1. ،یب کنید. تمام مواد سس را در کاسه غذاساز یا مخلوط کن بریزید.

2. روند. مخلوط کنید تا سس تقریباً یکدست شود، با دانه های کوچک سبزی.

3. پایان. سس را به سلیقه مزه دار کنید و از آن لذت ببرید!
یادداشت رژیمی
با استفاده از ماست یون، گیاهی مورد علاقه خود، این سس الهه سبز را بدون لبنیات درست کنید.
نکات ذخیره سازی
- برای ذخیره ،. سس الهه سبز را در ظرف دربسته تا 1 هفته در یخچال بگذارید.
- برای گرم ،. پانسمان الهه سبز را در یک ظرف در بسته یا کیسه فریزر تا 2 ماه فریز کنید.
- یخ زدن. بگذارید پانسمان قبل از استفاده در یخچال یخ بزند.
نکات ذخیره سازی
توجه داشته باشید که نکته انجماد فقط برای این طرز تهیه سس الهه سبز. سس سنتی الهه سبز با سس مایونز درست می شود که خوب یخ نمی زند.
چه چیزی را با لباس الهه سبز سرو کنیم
- کوزه های میسون. من عاشق استفاده از هر دو هستم سایز کوچکتر و اندازه بزرگتر برای نگهداری سس سالاد در یخچال
- آب میوه گیری مرکبات. بهترین راه برای اطمینان همه آب از لیمو شما خارج می شود – بدون دانه!
- غذاساز. برای داشتن بافتی صاف و ،ی.
نکاتی برای بهترین لباس الهه سبز
- سیر را ،د کنید قبل از مخلوط ،. به این ترتیب، به طور مساوی با سس الهه سبز شما مخلوط می شود و هیچ ، با یک تکه بزرگ سیر در سالاد خود نمی رسد!
- در صورت نیاز غذاساز را ،اش دهید. برای اطمینان از اینکه همه گیاهان به اندازه یکنواخت پردازش می شوند، ممکن است لازم باشد غذاساز را یک یا دو بار متوقف کنید و کناره ها را با یک کاردک ،تیکی بتراشید.
- از نمک کوشر استفاده کنید. اگر از نمک خوراکی استفاده می کنید، باید کمی کمتر از آن استفاده کنید زیرا کریستال ها کوچکتر هستند. با 3/4 قاشق چایخوری نمک سفره شروع کنید و مقدار بیشتری را به طعم اضافه کنید.
- از مقدار کمتری از گیاهان قوی تر استفاده کنید. در حالی که میتو،د تا 1 فنجان سبزی ملایمتری مانند ریحان اضافه کنید، مقدار گیاهان قویتری را که استفاده میکنید (مانند ن،ا یا ترخون) محدود کنید. برای راهنمایی بیشتر به یادداشت های دستور غذا مراجعه کنید.
- 1 فنجان ماست یون، ساده بدون چربی، کم چرب یا کامل
- 2 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه فشرده
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی
- 2 فنجان ها سبزیجات تازه مخلوط شده تقریباً ،د شده: جعفری، شوید، ریحان، پیازچه، گشنیز، ترخون، یا ن،اع*
- 1 حبه سیر تقریبا ،د شده
- 1 قاشق سوپخوری سس ووسترشر
- 1 قاشق چایخوری نمک کوشر
- 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه زمینی
- 1/4 قاشق چایخوری پودر پیاز در صورت استفاده از پیازچه حذف کنید
-
در غذاساز، ماست یون،، آب لیمو، روغن، سبزی های مخلوط، سیر، ورسسترشر، نمک، فلفل و پودر پیاز را بریزید.
-
مخلوط کنید تا یکدست شود و فقط لکه های کوچکی از گیاهان باقی بماند. نمک و فلفل را بچشید و به دلخواه تنظیم کنید. از سالاد، به ،وان دیپ، روی پاستا، با گوشت یا ماهی و غیره لذت ببرید!
- * برای اینکه گیاهان قویتر روی سس تأثیر بگذارند، از حدا،ر 1 فنجان جعفری، 1/4 فنجان پیازچه، 1/4 فنجان ن،ا و/یا 2 قاشق غذاخوری ترخون استفاده کنید. جعفری، شوید، ترخون و پیازچه ،یب مورد علاقه من است.
- برای ذخیره ،: سس الهه سبز را در ظرف دربسته به مدت 1 هفته در یخچال قرار دهید.
- برای گرم ، مجدد: پانسمان الهه سبز را در ظرف دربسته یا کیسه فریزر تا 2 ماه فریز کنید.
- یخ زدن: قبل از استفاده سس را در یخچال بگذارید تا آب شود.
خدمت: 1 از 6کا،ی: 74کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 4gپروتئین: 4gچربی: 5gچربی های اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 3gچربی ترانس: 0.002gکلسترول: 2میلی گرمسدیم: 2میلی گرمپتاسیم: 191میلی گرمفیبر: 1gقند: 2gویتامین A: 1690IUویتامین سی: 29میلی گرمکلسیم: 70میلی گرماهن: 1میلی گرم
امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید
یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی دستور العمل های مورد علاقه خود را ذخیره کنید و به برنامه های غذایی رایگان دسترسی داشته باشید.
ثبت نام من
سوالات متداول
سس الهه سبز طعمی خامه ای، تند و کمی اومی دارد، اما ستاره نمایش در اینجا قطعاً گیاهان هستند! از آنجایی که میتو،د از هر گیاهی که دوست دارید یا در دسترس دارید استفاده کنید، هر دسته از سس الهه سبز نتهای کمی متفاوت دارد.
سس الهه سبز نام خود را از رنگ سبز پر جنب و جوشی گرفته است که از تمام گیاهان استفاده شده در دستور تهیه می شود. مورخان مواد غذایی معتقدند این پانسمان توسط یک سرآشپز در هتل پا، در سانفرانسیسکو در دهه 1920 به افتخار نمایشنامه “الهه سبز” اختراع شد.
مانند بسیاری از سس ها و دیپ ها، 2 قاشق غذاخوری یک وعده غذایی استاندارد برای سس الهه سبز است.
سس سنتی الهه سبز حاوی آووکادو نیست، اما برخی از دستور العمل ها شامل آن می شوند.
دستور العمل های مرتبط
این سسها و سسهای سالم، آمادهسازی غذا را بسیار آسانتر میکنند!
منبع: https://www.wellplated.com/green-goddess-dressing/?adt_ei=%7B%7B%20subscriber.email_address%20%7D%7D