دسته‌ها
اخبار

ساندویچ میت لوف – WellPlated.com


جوک با، را روشن کنید و خودتان را به شکل سنتی برش دهید ساندویچ گوشت.

ساندویچ گوشت دو نیم شده

این دستور غذا را در Pinterest پین کنید تا برای بعد ذخیره شود

سنجاق آن!

یک ساندویچ میت‌لوف پاسخی است به باقی‌مانده‌ی لوف گوشت (دستور پخت کامل گوشت بوقلمون)، و اگر هنوز در مورد آن مطمئن نیستید، شما را عاشق میت‌لوف می‌کند.

وقتی دندان های خود را در نان نان تست و کره ای فرو می برید که گوشت آبدار را با پروولون ذوب شده کنار هم نگه می دارد، فکر می کنید: “این نمی تواند باشد. احتمالا گوشت باشی!»

میت لوف برای عشق هر کاری انجام می دهد! (صبر کنید، میت لوف اشتباه است).

ساندویچ گوشت باقی مانده چندان بی شباهت به ساندویچ استیک یا BLT نیست، هر دو ساندویچ گوشتی ک،یک و آرامش بخش.

من می‌دانم که ساندویچ گوشت‌بافته ممکن است شبیه چیزی باشد که سوزی کیو در یک غذاخوری دهه 1950 سفارش می‌داد، اما دلایل خوبی وجود دارد که چرا ساندویچ‌های گوشت و لوف گوشت بخشی ماندگار از فرهنگ آشپزی آمریکا بوده‌اند.

ساندویچ میت لوف روی هم چیده شده با پروولون ذوب شده

تاریخچه مختصری از میت لوف

  • میت لوف به ،وان راهی برای استفاده از ضایعات باقیمانده و پروتئین کشسان ایجاد شد و به این دلایل در دوران رکود بزرگ تبدیل به یک غذای اصلی شد.
  • امروزه، میت‌لوف هنوز یکی از مواد اصلی میز شام خانواده است، زیرا آسان، سالم است، مزه‌ای خوش طعم دارد، سیرکننده است و باقیمانده غذاها را درست می‌کند.

همچنین ممکن است احساسات متفاوتی در مورد میت‌لوف داشته باشید، اگر در دوران کودکی ضربه‌ای به میز شام داشته باشید که در اطراف تکه‌ای از گوشت مرموز خفه‌شده با سس گوجه‌فرنگی بود که مادرتان گفته بود دستور غذای مادربزرگ است.

من شما را تشویق می‌کنم با این دستور ساده ساندویچ باقی‌مانده گوشت، بر تعصب خود غلبه کنید و به میت‌لوف فرصتی دوباره بدهید.

ساندویچ های گوشت باقی مانده آسان

طرز تهیه ساندویچ گوشت سنتی

گام اول: لقمه گوشت درست کنید.

مرحله دوم: آن را به یک ساندویچ تبدیل کنید!

به آس، یک ساندویچ پنیر کبابی (مانند پنیر کبابی با هوا سرخ کن)، با زمان آماده سازی فقط پنج دقیقه، آماده در کمتر از 20 دقیقه زمان است.


مواد تشکیل دهنده

  • میت لوف! این میت لوف بوقلمون یک دستور پخت کامل گوشت بوقلمون است که می توان آن را با گوشت بوقلمون یا گوشت ، درست کرد. اگر به جای گوشت باقیمانده از یک لوف گوشت تازه پخته شده برای ساندویچ های لوف گوشت استفاده می کنید، قبل از برش دادن، بگذارید گوشت استراحت کند.
  • نان. می تو،د از نان ساندویچ مورد علاقه خود برای تهیه ساندویچ گوشت باقی مانده خود استفاده کنید. برای اینکه ساندویچ از هم نپاشد، چیز سفت‌تری مانند خمیر مایه یا چند دانه انتخاب می‌کردم.

بهترین نان برای ساندویچ گوشت

  • خمیر مایه بسیار عالی است زیرا شکل بیضی آن با شکل لوف گوشت مطابقت دارد و با هر لقمه یک ساندویچ مرتب می سازد.
  • نان مافین ،یسی با این دستور پخت ساندویچ میت لوف لذت بخش خواهد بود زیرا جیب های کوچک نان با سس مایونز (یا سایر چاشنی های ساندویچ گوشت دلخواه) و پنیر پر می شود.
  • نان جو دوسر یکی دیگر از دستور العمل های نان ساندویچی بدون ورز است که به اندازه کافی محکم است که میت لوف را نگه دارد.

نکته!

اگر نان شما بزرگ‌تر از تکه‌های لوف گوشت است، می‌تو،د چند تکه لوف گوشت را کبابی کنید، سپس برای هر ساندویچ چند تکه را کنار هم بچینید (پنیر تکه‌ها را کنار هم نگه می‌دارد).

  • کره. برای پوشش برش های نان برای برشته ، ساندویچ. می تو،د از روغن کره نیز استفاده کنید.
  • پنیر. من طعم ملایم و ضریب ذوب بالای پروولون را با لوف گوشت دوست دارم، اما می تو،د از پنیر دلخواهتان استفاده کنید.
  • مایو. یا ماست یون،، چاشنی خامه ای مورد علاقه من برای ساندویچ های گوشت. با پنیر ذوب شده مخلوط می شود تا یک ساندویچ خوش طعم از رویاهای شما ارائه دهد.

جهت

در حال تمرین گوشت روی تابه
  1. میت لوف برش خورده را تفت دهید (می تو،د یک ساندویچ گوشت باقی مانده سرد نیز بخورید – به زیر مراجعه کنید).
گوشت رویه پنیر
  1. نان کره ای را در ماهیتابه بریزید. روی آن را با سس مایونز یا ماست یون،، پنیر، میت لوف و تاپینگ بریزید.
ساندویچ گوشت روی ماهیتابه
  1. یک تکه دیگر از نان را روی آن قرار دهید، طرفین کره را به سمت بالا قرار دهید. ساندویچ های گوشت را از هر طرف گریل کنید تا نان برشته شود و پنیر آب شود، حدود 2 تا 4 دقیقه در هر طرف. لذت ببرید!

نکته!

صبور باش! کم و آهسته بودن پنیر ذوب شده و نان ترد اما نه سوخته را تضمین می کند. وسوسه نشوید که آن را روی حرارت متوسط ​​به بالا یا حتی متوسط ​​تند کنید.

نحوه سرو ساندویچ گوشت

مانند هر ساندویچی، تاپینگ‌ها می‌توانند پادشاه باشند، یا می‌تو،د هر طور که می‌خواهید از Plain Jane استفاده کنید.

گرم یا سرد؟

ساندویچ میت لوف را می توان گرم یا سرد میل کرد (سرد سرو می شود و روی آن مایونز به ،وان یک غذای ک،یک در نظر گرفته می شود)، اما من با توجه به این دستور برای پنیر آب شده و فاکتور نان برشته نسبت به گرم شدن آن موافق نیستم.

چاشنی ساندویچ گوشت

در حالی که یک ساندویچ گوشت برگر نیست، اما می توان آن را با تاپینگ های مشابه میل کرد.

  • مایو من دوست دارم سس مایونز را با ماست یون، ساده عوض کنم تا سبک بماند (و اگر از خوانندگان OG Well Plated هستید، می د،د که من چقدر از مایونز متنفرم).
  • سس کچاپ و ،دل.
  • سس تند.
  • نمک بپاشید.

پیشنهادات برتر بیشتر

تاپینگ های مورد علاقه خود را انتخاب کنید!

ساندویچ گوشت سنتی آسان

نکات ذخیره سازی

  • برای ذخیره ،. ساندویچ گوشت باقیمانده را در ظرفی دربسته تا 1 روز در یخچال قرار دهید.
  • برای گرم ،. باقیمانده غذاها را در یک تابه روی اجاق گاز روی حرارت متوسط ​​رو به پایین یا با پرس پ،نی گرم کنید یا از ساندویچ سرد لذت ببرید.
  • یخ زدن. به صورت جداگانه در پ،تیک بپیچید و سپس فویل کنید. قبل از گرم ، مجدد، اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود.

نکته آماده سازی غذا

این دستور 8 ساندویچ به دست می‌دهد، اما می‌تو،د آن را با هر مقدار گوشت باقی‌مانده تطبیق دهید. می تو،د ساندویچ ها را از روز قبل تا مرحله کباب ، آماده کنید. اگر یک ساندویچ را کباب کنید، می تو،د این کار را در یک تابه کوچک انجام دهید.

چه چیزی را با ساندویچ میت لوف سرو کنید

مشاهده همه دستور العمل ها

ابزارهای پیشنهادی برای تهیه این دستور غذا

  • ماهیتابه ن،ب. این تابه در سایزهای مختلف موجود است، قابل شستشو در فر و ماشین ظرفشویی است.
  • چاقوی نان. چاقوهای من، برای هر نوع کار برش و برش یک بازی را تغییر می دهد.
  • روغن پاش. این یک ابزار عالی برای تبدیل روغن پخت و پز انتخابی شما به اسپری است.

ست ماهیتابه ن،ب

این ماهیتابه های Calphalon با تمیز ، سریع هر یک از املت ها و ساندویچ های شما را برطرف می کند.

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

به من بگو چه فکر می کنی!

امتیازی را در زیر در نظرات بگذارید و به من بگویید که چگونه دستور پخت را دوست داشتید.

چه از مدت‌ها پیش عاشق ساندویچ‌های گوشتی باشید و چه تازه یاد می‌گیرید لحن خود را تغییر دهید، این میت‌لوف شگفت‌انگیز در اولین لقمه عشق خواهد بود.

سوالات متداول

چه چیز دیگری می توان از گوشت باقی مانده تهیه کرد؟

بدیهی است که ابتدا می خواهید این دستور پخت ساندویچ گوشت باقی مانده را امتحان کنید. اگر هنوز به دنبال ایده‌های بیشتری هستید، به استفاده از گوشت باقی‌مانده مانند کوفته‌ها فکر کنید (بالا،ه، میت‌لوف شبیه یک کوفته غول‌پیکر است). آن را روی پیتزا ،د شده امتحان کنید (خمیر کامل پیتزا خیلی آسان است)، یا ،د شده در سوپ سبزیجات، مانند سوپ مینسترون، برای افزودن مقداری پروتئین.

آیا می توانم یک ساندویچ گوشت بدون گلوتن درست کنم؟

میت‌لوف را می‌توان با تعویض پودر سوخاری با ،ده‌های نان بدون گلوتن تایید شده بدون گلوتن درست کرد و سپس با نان بدون گلوتن مورد علاقه‌تان، میت‌لوف بدون گلوتن را به ساندویچ تبدیل کرد. آسان!

ساندویچ گوشت باید گرم باشد یا سرد؟

یک ساندویچ گوشت را می توان گرم یا سرد میل کرد! اگر وقت دارید آن را در تابه برشته کنید، توصیه می کنم.

برای ساندویچ های گوشت

  • 4 برش ها گوشت باقی مانده برای یک دستور العمل عالی، گوشت بوقلمون را ببینید
  • اسپری ن،ب روغن کانولا یا کره اضافی
  • 8 برش ها خمیر مایه یا نان مشابه من یک نان بیضی شکل را دوست دارم که با شکل تکه گوشت مطابقت داشته باشد
  • 2 تا 3 قاشق غذاخوری مایو یا ماست یون، ساده، اختیاری
  • 1/4 فنجان پخش کره یا کره نرم شده
  • 4 برش ها پنیر پروولون پنیر چدار یا پنیر دلخواه شما

  • یک ماهیتابه بزرگ و ن،ب را با اسپری ن،ب بپوش،د یا با روغن یا کره برس بزنید تا پوششی سبک داشته باشید. ماهیتابه را با دمای متوسط ​​گرم کنید. دو برش گوشت را روی ماهیتابه قرار دهید. هر طرف را به مدت حدود 3 دقیقه بپزید تا زم، که گوشت در جاهایی کمی قهوه ای شود و گرم شود. اگر نان شما بزرگتر از تکه های لوف گوشت است، می تو،د چند تکه اضافی را گریل کنید، سپس برای هر ساندویچ چند تکه را کنار هم بچینید (پنیر تکه ها را کنار هم نگه می دارد).

  • در همین حال، یک طرف هر تکه نان را با یک لایه نازک مایونز (یا ماست یون،) و روی دیگر را با یک لایه نازک کره ای پخش کنید و کره را تا لبه های آن پخش کنید. برش های گوشت را از ماهیتابه خارج کنید. 2 برش نان را در تابه بریزید، کناره های آن را با کره به سمت پایین بریزید. روی هر کدام یک تکه پنیر، تکه گوشت گرم شده و هر نوع مواد دلخواه دیگر بپوش،د. تکه های دیگری از نان را روی آن قرار دهید، طرف های کره را به سمت بالا قرار دهید.

  • ساندویچ های گوشت را از هر طرف گریل کنید تا نان برشته شود و پنیر آب شود، حدود 2 تا 4 دقیقه در هر طرف (صبور باشید! کم و آهسته پنیر آب شده و ترد را تضمین می کند، اما نان سوخته نیست). این کار را با دو ساندویچ باقی مانده تکرار کنید. اجازه دهید ساندویچ ها چند دقیقه قبل از سرو خنک شوند.

  • برای ذخیره ،: ساندویچ گوشت باقیمانده را در ظرف دربسته تا 1 روز در یخچال قرار دهید.
  • برای گرم ،: باقیمانده غذا را در تابه ای روی اجاق گاز روی حرارت متوسط ​​رو به پایین یا با پرس پ،نی گرم کنید یا از ساندویچ سرد لذت ببرید.
  • یخ زدن: به صورت جداگانه در پ،تیک بپیچید و سپس فویل کنید. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود.

کا،ی: 910کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 86gپروتئین: 53gچربی: 40gچربی های اشباع شده: 11gچربی های چند غیر اشباع: 12gچربی اشباع شده: 14gچربی ترانس: 0.3gکلسترول: 190میلی گرمپتاسیم: 852میلی گرمفیبر: 4gقند: 12gویتامین A: 1100IUویتامین سی: 3میلی گرمکلسیم: 302میلی گرماهن: 9میلی گرم

امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی پروژه ها و آموزش های مورد علاقه خود را ذخیره کنید.

ثبت نام

ساندویچ های دهان آبی بیشتر

مشاهده همه دستور العمل ها


منبع: https://www.wellplated.com/meatloaf-sandwich/