این سالاد ، ای ترد و با طراوت با کاهوی آیسبرگ، گوجه فرنگی آبدار، بیکن ترد، و با پنیر وینگرت آبی سیر تهیه می شود.
سالادها جزء اصلی رژیم غذایی من هستند و اگر به دنبال سالمتر خوردن، خوردن سبزیجات بیشتر، خوردن محلی و/یا تقویت ماکرو هستید، احتمالاً در رادار شما نیز هستند. من همچنین متوجه شده ام که حتی بچه های من از خوردن سالاد لذت می برند زیرا آنها هرگز خسته کننده نیستند. به من اعتماد کنید – لازم نیست سالادهای خسته کننده بخورید. سس های خوشمزه و سالم خود را درست کنید، طعم ها و بافت های مختلف را آزمایش کنید و با آن لذت ببرید. من عاشق این سالاد ،ای با بیکن و وینیگرت پنیر آبی هستم تا سالاد معمولی را بهم بریزد. و برای میزب، عالی است زیرا می تو،د ، ها را از قبل آماده کنید و سپس فقط با پانسمان در کناره سرو کنید! دیگر خبری از سالاد خیس نیست.
،اصر
- برای سالاد: کاهو، گوجه گی،ی، پیاز قرمز و بیکن پخته شده.
- برای وینیگرت: آب لیمو، روغن زیتون، عسل، سیر، ،دل دیژون، فل، چیلی، پنیر آبی، نمک و فلفل.
طرز تهیه سالاد ، ای با بیکن و وینیگرت پنیر آبی
من دوست دارم با درست ، پانسمان شروع کنم، بنابراین وقت دارد در یخچال خنک شود. با ریختن آب لیمو در یک پیمانه شروع کنید و سپس سیر را با یک عدد رنده کنید. میکرو هواپیما.
سپس روغن زیتون و ،دل دیژون را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا ،یب شوند.
عسل را هم بزنید.
و با فلفل چیلی و کمی نمک و فلفل تمام کنید. هم بزنید تا امولسیون شود سپس در یخچال بگذارید تا خنک شود.
در حالی که سس سرد است، کاهوی آیسبرگ خود را بردارید و آن را به 4 ،مت برش دهید.
یک پیاز قرمز را به ورقه های نازک برش دهید و گوجه فرنگی های گی،ی خود را از وسط نصف کنید.
سپس مقداری بیکن پخته ترد را بردارید و آن را به قطعات کوچکتر برش دهید. از طرف دیگر، می تو،د از تکه های بیکن استفاده کنید.
رویه ها را به طور مساوی روی برش های داخل بشقاب بپاشید.
سالاد را با ریختن روی سس و ریختن مقداری پنیر آبی به پایان برس،د. سرو کنید و لذت ببرید!
سوالات متداول
روش صحیح خوردن سالاد ، چیست؟
با چنگال و چاقو! آنها اغلب با استیک سرو می شوند، بنابراین می تو،د آن را با چاقوی استیک لقمه به لقمه برش دهید.
سالاد ، چه نوع کاهو است؟
کاهوی آیسبرگ تنها کاهویی است که در اطراف خود رشد میکند تا سرش را بسازد که وقتی به صورت بریده بریده میشود، بیشتر کنار هم میماند.
چگونه کاهو را برای سالاد ، ای برش می دهید؟
هسته را دست نخورده نگه دارید، بنابراین هیچ انتهایی مانند زم، که کاهو را برای سالاد ،د می کنید، بریده نمی شوید. سر کاهو را مستقیماً از وسط به 2 ،مت برش دهید، سپس دوباره به صورت قاچ برش دهید!
سالادهای خوشمزه تر
آیا این دستور را امتحان کردید و آن را دوست داشتید؟ دفعه بعد که آن را ساختید، یک ع، بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید! بر،ب بزنید @thelemonbowl و #thelemonbowl تا بتو،م سالاد شما را تحسین کنیم و به اشتراک بگذاریم.
دفعه بعد که در حال پختن یک وعده غذایی فانتزی یا شام هستید، این سالاد با ظاهر چشمگیر و به همان اندازه خوشمزه بیکن ، را با بیکن و وینیگرت پنیر آبی سرو کنید. شما مهمانان شام خود را شگفت زده خواهید کرد، من آن را تضمین می کنم.
چنگال شما منتظر است.
سالاد ، با بیکن و وینیگرت پنیر آبی
این سالاد ، ای ترد و با طراوت با کاهوی آیسبرگ، گوجه فرنگی آبدار، بیکن ترد، و با پنیر وینگرت آبی سیر تهیه می شود.
آماده سازی: 10 دقیقه
پختن: 10 دقیقه
جمع: 20 دقیقه
سنجاق
خدمات: 4
وینگرت پنیر آبی سیر
-
تکه های کاهوی آیسبرگ را روی یک بشقاب بزرگ قرار دهید و با پیاز ورقه شده، گوجه فرنگی و تکه های بیکن بپاشید.
-
در یک کاسه کوچک، هفت ماده اولیه وینگرت پنیر آبی سیر (همه چیز به جز پنیر آبی) را با هم مخلوط کنید.
خدمت: 1،کا،ی: 376کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 19gپروتئین: 12gچربی: 29gچربی های اشباع شده: 11gکلسترول: 43میلی گرمسدیم: 680میلی گرمپتاسیم: 465میلی گرمفیبر: 3gقند: 14gویتامین A: 1149IUویتامین سی: 20میلی گرمکلسیم: 184میلی گرماهن: 1میلی گرم
منبع: https://thelemonbowl.com/wedge-salad-with-bacon-blue-cheese/