دسته‌ها
اخبار

سالاد کوسکوس اسرائیلی (گرم یا سرد سرو کنید!)


  • ابتدا پستو کلم پیچ را درست کنید. کف یک لیوان یا یک چاقوی سرآشپز بزرگ را بردارید و آن را روی هر حبه سیر بگذارید و محکم فشار دهید تا حبه سیر له شود تا صاف شود.

  • 1.5 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه کوچک روی حرارت متوسط/بالا گرم کنید. وقتی روغن زیتون معطر شد سیر را اضافه کنید. سیر را تفت دهید تا معطر و کمی طلایی شود.

  • سیر پخته شده را به همراه کلم پیچ، پنیر پارمزان، آب لیمو، گردو، نمک و روغن زیتون باقی مانده به غذاساز پرقدرت اضافه کنید.

    تمام مواد تشکیل دهنده پستو کلم پیچ در غذاساز.
  • مواد را در غذاساز بکوبید تا مواد مخلوط شوند و سپس همه مواد را به مدت 2 تا 4 دقیقه یا تا زم، که مواد غلیظ و ،ی شوند، با حرارت بالا فرآوری کنید. در طول زمان فرآوری حتماً چند بار کناره های غذاساز را ،اش دهید.

  • پستو پس از فرآوری باید غلیظ و خامه ای باشد. اگر پستو هنوز خشک و ، است، یک یا دو قاشق چای‌خوری روغن زیتون اضافه کنید، کناره‌های آن را بتراشید و به پردازش پستو ادامه دهید تا غلیظ و خامه‌ای شود. گاهی اوقات فرآوری طول،‌تر پستو باعث می‌شود روغن گردو خارج شود که رطوبت بیشتری به پستو می‌دهد. کنار بگذارید.

    پستو کلم در یک کاسه.
  • سپس ،، را بپزید. روغن زیتون را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط/ زیاد گرم کنید و ،، را اضافه کنید. ،، را به مدت 3-4 دقیقه یا تا زم، که قهوه ای طلایی شود برشته کنید. ،، را با کاردک به اطراف حرکت دهید. آب را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید بجوشد. حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید ،، با درب به مدت 10-12 دقیقه یا تا زم، که آب آن جذب شود، بجوشد.

  • ،، را باز کرده، با چنگال پف کرده و پستو را به ،، اضافه کنید. مخلوط کنید تا ،، با پستو آغشته شود. کنار بگذارید.

    ،، با پستو کلم پیچ.
  • فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید و یک سینی فر را با روغن زیتون چرب کنید یا کاغذ روغنی بپوش،د.

  • در یک کاسه کوچک، ادویه های مخصوص مخلوط ادویه را با هم مخلوط کنید تا ،یب شوند. کنار بگذارید.

    ادویه های خشک برای سالاد ،،.
  • مکعب های کدو حلوایی را به نیمی از ورقه پخت اضافه کنید و با روغن زیتون و نیمی از مخلوط ادویه بپاشید. روغن و ادویه ها را روی کدو حلوایی ماساژ دهید. کنار بگذارید.

  • در یک کاسه کوچک جداگانه، همه مواد برای لوبیاها را اضافه کنید و هم بزنید تا باقالی ها آغشته شوند. لوبیاها را با کدو حلوایی در وسط سینی فر پهن کنید. کدو و لوبیاها را به مدت 15 دقیقه بپزید و تا نیمه بریزید.

  • در حالی که کدو و لوبیا در حال پختن هستند گل کلم را آماده کنید یک سر کوچک گل کلم را به گلچه های بزرگ بشکنید و سپس گل کلم را مان،ین کنید. ما از مان،ین Kyocera در تنظیم 3.0 میلی متر استفاده کردیم. گل کلم را در یک کاسه بزرگ مان،ین کنید (حدود 4 فنجان خواهید داشت). بقیه روغن زیتون را به همراه بقیه مخلوط ادویه ها به گل کلم اضافه کنید و با احتیاط گل کلم را با روغن و ادویه ها بریزید. اگر برخی از قطعات از هم جدا شوند اشکالی ندارد.

    گل کلم روی تابه با ادویه جات ترشی جات.
  • گل کلم را با کدو حلوایی و لوبیا به سینی فر منتقل کنید و گل کلم را به مدت 10-12 دقیقه یا تا زم، که طلایی و گرم شود بپزید.

    کدو حلوایی، نخود و گل کلم روی یک ورقه پخت.
  • در حالی که گل کلم در حال پختن است، پیاز، جعفری، سرکه شراب قرمز، نمک و فتا را به یک کاسه سالاد بزرگ اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط شوند.

  • بعد از پختن سبزیجات، آنها را به همراه پیاز به کاسه سالاد اضافه کنید و تفت دهید تا مخلوط شوند. ،، را به کاسه سالاد اضافه کنید و دوباره هم بزنید. سالاد را با مقدار بیشتری فتا بپوش،د و لذت ببرید.

    تمام مواد لازم برای سالاد ،، در یک کاسه.

  • منبع: https://fitfoodiefinds.com/israeli-couscous-salad/