توسط ت،ا شف · این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد
این سالاد مخلوط بهار بسیار با طراوت و خوش طعم است تهیه شده با گوجه فرنگی گی،، خیار، پنیر فتا و سس خانگی، یک غذای جانبی یا سبک عالی است.
اگر عاشق یک سالاد خوشمزه و ساده هستید، این سالاد می، اسپرینگ برای شما من، است. با خیار، گوجه فرنگی، آووکادو، پنیر فتا، دانه ها و یک سس خانگی تند درست می شود. طعم بسیار خوبی در این غذا وجود دارد و درست ، آن نیز بسیار آسان است.
این سالاد به تنهایی عالی است، اما می تو،د آن را با سایر غذاهای اصلی یا کناره های دیگر سرو کنید تا یک وعده غذایی کامل باشد. حتی می تو،د پروتئین را به سالاد اضافه کنید تا سیر کننده تر شود. اما هر طور که آن را سرو کنید، از هر لقمه ای از این سالاد خوش طعم بهاری لذت خواهید برد.
آموزش تصویری
اسپرینگ می، چیست؟
مخلوط بهار اصطلاحی است که برای مجموعه ای از سبزیجات استفاده می شود که معمولاً حاوی اسفناج، کاهوی نرم بچه، آروگولا، برگ های جوان چغندر و غیره است. همچنین ممکن است شامل رومای قرمز و سبز، شاتوت، اندیو و رادیچیو باشد.
محتویات اصلی
- مخلوط بهار.
- خیارها.
- گوجه فرنگیها.
- آووکادو.
- پیاز.
- دانه ها یا آجیل. من از تخمه کدو و آفتابگردان استفاده کردم.
- پنیر. فتا، پنیر آبی و مروارید موزارلا همگی برای این سالاد عالی هستند.
- مواد تشکیل دهنده سس. روغن زیتون، سرکه سیب، ،دل، سیر، شربت افرا، نمک و فلفل سیاه.
طرز تهیه سالاد بهاره
1. به یک شیشه کوچک، روغن زیتون، سرکه سیب، ،دل، سیر، شربت افرا، نمک و فلفل را اضافه کنید. با یک درب محکم بپوش،د و خوب تکان دهید.
2. در یک کاسه بزرگ مخلوط بهار، خیار، گوجه فرنگی، آووکادو، پیاز، پنیر فتا، تخم کدو تنبل و تخمه آفتابگردان را اضافه کنید. سس را روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید. بلافاصله سرو کنید.
نکات و ترفندهای مفید
- سس را از قبل مخلوط کنید. برای به دست آوردن طعم کامل سس، آن را از قبل در یک شیشه مخلوط کنید تا زم، که آن را به سالاد می، اسپرینگ خود اضافه می کنید، امولسیون شود.
- سبزیجات را به اندازه یکنواخت ،د کنید. بنابراین یک سبزی بر سالاد غالب نیست، همه چیز را به یک اندازه برش دهید. به این ترتیب، همه آنها می توانند در یک لقمه جا شوند.
- درست قبل از سرو سالاد را بپوش،د. برای جلوگیری از خیس شدن سالاد، درست قبل از سرو ، سالاد، آن را بپوش،د. هرچه بیشتر بماند، پانسمان بیشتر جذب برگ ها می شود.
- یک پانسمان دوتایی درست کنید. مقداری از این سس خوشمزه را برای هر زمان که می خواهید یک سالاد سریع تهیه کنید، در دسترس داشته باشید. بسته را دو برابر کنید و در یخچال نگهداری کنید.
تغییرات این دستور غذا
- پنیرهای مختلف را جایگزین کنید. من برای این سالاد از پنیر فتا استفاده کردم، اما می تو،د از پنیر آبی، گورگونزولا و مروارید موزارلا نیز استفاده کنید.
- آجیل و دانه های دیگر را اضافه کنید. مقداری بذر کتان، بادام هندی ،د شده، بادام یا گردو را به این سالاد می، اسپرینگ اضافه کنید.
- پانسمان دیگری را جایگزین کنید. این را با تعداد زیادی سس مختلف برای چرخش تازه درست کنید. با این امتحان کنید سس سالاد یون،، سس سالاد با،امیک بدون روغن، یا سس سالاد سرکه سیب.
- پروتئین اضافه کنید. با اضافه ، مقداری سینه مرغ کبابی، استیک، میگو یا ماهی قزل آلا، این غذا را به یک غذای سیر تبدیل کنید.
نحوه نگهداری آن
می تو،د سس را در ظرف درب دار تا 2 هفته در یخچال نگهداری کنید. اما سالاد فقط یک روز پس از ریختن در سس ماندگاری دارد. فقط آن را با پ،تیک بپوش،د یا آن را در یک ظرف در بسته در یخچال قرار دهید.
این سالاد می، بهار را با چه چیزی سرو کنید
- پاستا. این سالاد را به ،وان غذای جانبی برای ماکارونی مورد علاقه خود درست کنید پاستا کدو حلوایی سریع، پنه مرغ با سس گوجه فرنگی خشک شده، اسپاگتی با روغن زیتون و سیر، یا فتوچین کالاماری خامه ای.
- سوپ. آن را با یک کاسه سوپ، به این شکل، جفت کنید سوپ قارچ دل،ب، سوپ سریع اورزو، سوپ رشته فرنگی نخودچی، یا سوپ کلم بوقلمون.
- پروتئین. آن را به یک وعده غذایی اضافه کنید کاسرول برنج مرغ، ماهی قزل آلا در سس خامه ای، یا سینه مرغ پر شده با اسفناج.
- طرفین. از این سالاد می، بهار در کنار مقداری از آن لذت ببرید کیک پوره سیب زمینی پارمزان، کلم بروکلی بخارپز، سیب زمینی شیرین پارمزان، یا مارچوبه بو داده.
امیدوارم از هر لقمه ای از این سالاد خوشمزه بهار لذت ببرید. این یک ناهار یا شام عالی است و حتی می تو،د آن را از شب قبل با یک سس کناری برای ناهار کاری تهیه کنید. این بسیار همه کاره است، من مطمئن هستم که شما همه تغییراتی را که می تو،د در این غذای عالی درست کنید، دوست خواهید داشت. لذت ببرید!
دستور العمل های بیشتر سالاد خوشمزه:
سالاد مخلوط بهار
ت،ا شف
این سالاد مخلوط بهار بسیار با طراوت و خوش طعم است تهیه شده با گوجه فرنگی گی،، خیار، پنیر فتا و سس خانگی، یک غذای جانبی یا سبک عالی است.
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان کل 15 دقیقه
دوره ناهار، سالاد
غذا آمریکایی
خدمات 2 وعده های غذایی
کا،ی 666 کیلو کا،ی
،اصر
<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle wprm-toggle-active" data-multiplier="1" data-servings="2" data-recipe="21294" style="background-color: #616161;color: #ffffff;" aria-label="Adjust servings by 1x">1x،on><،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="2" data-servings="2" data-recipe="21294" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 2x">2 برابر،on><،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="3" data-servings="2" data-recipe="21294" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 3x">3 برابر،on>
- 4 اونس مخلوط بهار
- 2 متوسط خیار، پوست کنده و ،د شده
- 1 فنجان گوجه گی،ی، نصف شده
- 1 بزرگ آووکادو، پوست کنده و ،د شده
- ¼ متوسط پیاز، نازک خلال شده
- ½ فنجان پنیر فتا ،د می شود*
- ¼ فنجان دانه کدو تنبل برشته شده یا خام
- ¼ فنجان دانه های آفتابگردان برشته شده یا خام
برای پانسمان
- 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 2 قاشق غذاخوری سرکه سیب
- 1 متوسط حبه سیر، ،د شده
- 1 قاشق چایخوری ،دل دیژون
- 1 قاشق چایخوری شربت افرا
- ½ قاشق چایخوری نمک دریا یا به سلیقه
- ¼ قاشق چایخوری فلفل
دستورالعمل ها
-
به یک شیشه کوچک، روغن زیتون، سرکه سیب، ،دل، سیر، شربت افرا، نمک و فلفل را اضافه کنید. با یک درب محکم بپوش،د و خوب تکان دهید.
-
در یک کاسه بزرگ مخلوط بهار، خیار، گوجه فرنگی، آووکادو، پیاز، پنیر فتا، تخم کدو و تخمه آفتابگردان را اضافه کنید. سس را روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید. بلافاصله سرو کنید.
یادداشت
نکات و ترفندهای مفید
- سس را از قبل مخلوط کنید. برای به دست آوردن طعم کامل سس، آن را از قبل در یک شیشه مخلوط کنید تا زم، که آن را به سالاد می، اسپرینگ خود اضافه می کنید، امولسیون شود.
- سبزیجات را به اندازه یکنواخت ،د کنید. بنابراین یک سبزی بر سالاد غالب نیست، همه چیز را به یک اندازه برش دهید. به این ترتیب، همه آنها می توانند در یک لقمه جا شوند.
- درست قبل از سرو سالاد را بپوش،د. برای جلوگیری از خیس شدن سالاد، درست قبل از سرو ، سالاد، آن را بپوش،د. هرچه بیشتر بماند، پانسمان بیشتر جذب برگ ها می شود.
- یک پانسمان دوتایی درست کنید. مقداری از این سس خوشمزه را برای هر زمان که می خواهید یک سالاد سریع تهیه کنید، در دسترس داشته باشید. بسته را دو برابر کنید و در یخچال نگهداری کنید.
تغذیه
کا،ی: 666کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 27gپروتئین: 16gچربی: 58gچربی های اشباع شده: 12gچربی های چند غیر اشباع: 10gچربی اشباع شده: 32gچربی ترانس: 0.01gکلسترول: 33میلی گرمسدیم: 971میلی گرمپتاسیم: 1271میلی گرمفیبر: 11gقند: 8gویتامین A: 1473IUویتامین سی: 49میلی گرمکلسیم: 272میلی گرماهن: 4میلی گرم
منبع: https://cooktoria.com/spring-mix-salad/