دسته‌ها
اخبار

سالاد تن نخود گیاهی – بر اساس بودجه


به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.

این سالاد ماهی تن نخود وگان 10 دقیقه ای خامه ای، تند، سالم، من، برای آماده سازی وعده های غذایی است و برای تهیه یک میان وعده یا ناهار پر از پروتئین گیاهی عالی است!

سالاد تن نخود گیاهی کامل روی نان روی سطح سفید

سالاد 20 دقیقه ای نخود خامه ای و خوشمزه وگان

ما قبلاً یک دستور العمل سالاد نخود له شده بدون سس مایو، بدون روغن و به طور کلی سبک تر به اشتراک گذاشته ایم، اما برای ،، که می خواهند یک سالاد ماهی تن ک،یک وگان شده باشد، این دستور العمل برای شماست. این سالاد ماهی تن نخودچی نه تنها ساده است، بلکه سالم، خوشمزه، مقرون به صرفه‌تر و پایدارتر است، با طعم و بافت «شبیه تن» واقعاً چشمگیر.

در حالی که ما ادعا نمی کنیم طعم آن ی،ان است، ،یب طعم پوسته پوسته و «گوشتی» نخود به آرامی له شده با سایر مواد ک،یک سالاد تن ماهی مانند کرفس، ترشی شوید، پیاز و سس مایونز باعث می شود که یک جایگزین ماهی تن گیاهی سیر کننده و رضایت بخش باشد. همچنین سرشار از پروتئین گیاهی و فیبر است.

بهترین از همه این است که دستور تهیه سالاد ماهی تن وگان برای آماده سازی غذا من، است. ایده آل برای زم، که به چیزی سریع و آسان، مملو از طعم، بافت و خوبی رضایت بخش نیاز دارید. همچنین فوق العاده همه کاره است – از آن در یک ساندویچ، بسته بندی سالاد، با کراکر لذت ببرید، یا به خواندن توصیه های مورد علاقه ما ادامه دهید.

به دنبال دستور العمل های نخود مقرون به صرفه اما پر طعم تر هستید؟ هوموس خامه ای خوشمزه، فلافل پخته شده، برگر کینوا نخودچی، یا تاکو سیب زمینی نخود را ببینید.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

چه ،ی می‌دانست که می‌تو،د یک جایگزین خوشمزه ماهی تن وگان با منگنه‌های ساده و ارزان‌قیمت شربت‌خانه درست کنید؟

مواد تشکیل دهنده سالاد تن نخود گیاهی با سطح سفید اندازه گیری شده است
  • نخود: برای سهولت از نخود کنسرو شده (معمولی یا کم سدیم) استفاده می کنیم، اما در صورت تمایل از 1 ½ فنجان نخود خانگی استفاده می کنیم.

به خودتان بپزید، به ¾ فنجان (حدود 125 گرم) نخود خشک نیاز دارید. بگذارید یک شب خیس بخورد، سپس آبکش کنید، آبکشی کنید و با آب تازه بجوش،د تا نرم شوند (حدود یک ساعت). آنها را با یک تکه جلبک دریایی کامبو بجوش،د تا طعم ماهی بیشتری پیدا کند.

  • کرفس: ترجیح می دهیم در صورت امکان از کرفس با رویه های برگ دار استفاده کنیم، البته لازم نیست.
  • ترشی شوید: ما دوست داریم از ترشی های شوید معمولی استفاده کنیم، اگرچه ترشی ترشی به اندازه کافی کار می کند (اگرچه ممکن است به شیرین کننده اضافه شده نیاز نداشته باشید).
  • پیاز سبز: (پیازچه ها) طعم ملایم تری به پیاز ارائه می دهد. با این حال، در صورت تمایل می تو،د از پیاز قرمز استفاده کنید.

پانسمان

  • سس مایونز گیاهی: از برند دلخواه خود استفاده کنید (یا خودتان بسازید). ممکن است بتو،د ماست یون، گیاهی را امتحان کنید، اگرچه طعم آن متفاوت است، بنابراین اولین انتخاب ما نیست.
  • ،دل: ،دل دیژون به خوبی کار می کند، اگرچه هر نوع، حتی غلات کامل، موثر است.
  • سرکه سیب: روش دیگر، از آب ترشی از شیشه ترشی شوید استفاده کنید. آب لیمو نیز موثر خواهد بود.
  • شیرین کننده: برای متعادل ، حرارت و طعم، از مقدار کمی شکر، جایگزین شکر یا شربت افرا/آ، استفاده کنید.
  • چاشنی ها: شامل پودر سیر، نمک و فلفل سیاه. مزه دار کنید.

چه چیز دیگری می توانم اضافه کنم؟

  • جلبک دریایی: برای افزودن طعم ماهی بیشتر، مقداری چاشنی نوری، پودر ،س یا ورقه های نوری ،د شده را به آن اضافه کنید. این افزودنی است که ما برای تقویت طعم ماهی تن توصیه می کنیم.
  • کپر: اگرچه کم هزینه ترین چیزی نیست که در انباری خود پیدا می کنید، 2 تا 3 قاشق چایخوری از آن می تواند احساس تند و ماهی را در ظرف بیشتر کند.
  • ادویه ها: این دستور غذای ماهی تن وگان را با پاپریکا دودی، پودر پیاز یا پودر چیلی/فلفل کاین (یا سس تند) طعم دهید.
  • سبزیجات: با فلفل دلمه ای ریز ،د شده، هویج رنده شده، ذرت، خیار و/یا گوجه فرنگی (بدون دانه) و زیتون، ترد تازه و شادابی بیشتری به آن اضافه کنید.
  • گیاهان تازه: جعفری و/یا شوید تازه نیز خوب عمل می کنند.
  • آووکادو: برای ،ی شدن بیشتر، کمی آووکادو را با نخود له کنید.
  • مخمر تغذیه ای: فقط کمی برای افزایش پیچیدگی طعم در دستور پخت ماهی تن نخود.

طرز تهیه سالاد تن ماهی نخود وگان

  • 1) ابتدا نخود را آبکش کرده و آبکشی کنید، سپس از چنگال یا پوره سیب زمینی در یک کاسه بزرگ استفاده کنید تا زم، که نخودها همه ش،ته شوند اما نرم نشوند (نمی خواهید نخود کامل باقی بماند).
فرآیند له ، نخود در یک کاسه
فرآیند له ، نخود در یک کاسه
  • 2) سپس کرفس (شامل رویه سبز برگدار)، پیاز سبز و ترشی را خلالی کرده و به مخلوط نخود اضافه کنید.
فرآیند افزودن سبزیجات به کاسه
فرآیند افزودن سبزیجات به کاسه
  • 3) تمام مواد سس را اضافه کنید، فقط با یک ،مت از سس مایونز و ،دل گیاهی شروع کنید و به طعم اضافه کنید (بعضی ها بیشتر یا کمتر از هر کدام را ترجیح می دهند)، خوب مخلوط کنید. سپس مزه دار کنید.
فرآیند افزودن سبزیجات به کاسه
شات مخلوط ، مواد با هم در یک کاسه
شات مخلوط ، مواد با هم در یک کاسه
  • 4) در نهایت، سالاد تن ماهی وگان را به مدت یک ساعت (یا حتی یک شب) به یخچال منتقل کنید تا خنک شود و «مارینه شود». لذت ببرید!

متناوبا، از سوی دیگر، از عملکرد پالس در یک غذاساز کوچک استفاده کنید. با این روش می تو،د تمام مواد را (بعد از مرحله 2) در پردازنده بریزید و هر بار 1-2 ث،ه پالس کنید تا به غلظت دلخواه شما برسد.

نکات برتر دستور غذا

  • برای صرفه جویی در زمان: از یک غذاساز برای له ، نخودها به غلظت دلخواه خود و یک ،دکن غذا و/یا مان،ین برای کمک به برش سریع و ،د ، سبزیجات استفاده کنید.
  • قوام را تنظیم کنید: ما ماهی تن وگان ، با بافت زیاد را ترجیح می‌دهیم، اما آن را بیشتر له کنید و اندازه افزودنی‌های سبزیجات را تنظیم کنید تا حس/بافت دهان را تغییر دهید.
  • بگذارید استراحت کند: این زمان تضمین می کند که طعم ها زمان برای مخلوط شدن دارند و طعم و قوام سالاد تن نخود را بهبود می بخشد.
کاسه کامل سالاد تن نخود گیاهی در برابر یک سطح سفید

چگونه تن نخود را سرو کنیم؟

ما عاشق لذت بردن از سالاد ماهی تن وگان روی یک رول سیاباتا (یا نان شیرینی / پیتا) با گوجه فرنگی و آووکادو هستیم (به صورت اختیاری با هالاپینو ،د شده برای ضربه زدن). با این حال، می تو،د آن را به ،وان پیش غذا یا کنار غذاهای زیر نیز میل کنید:

  • کراکر و چیپس
  • مواد خام مانند فلفل دلمه ای، چوب هویج، خیار و غیره.
  • بستری از سبزیجات برگ دار (اسفناج، آرگولا، کاهو و غیره) و دیگر کاسه های سالاد
  • در بسته بندی هایی مانند بسته بندی کاهو یا این بسته بندی های گیاهی هوموس
  • برای درست ، قایق آووکادو پر از نخود
  • در یک ساندویچ همراه با سوپ گوجه فرنگی یا سوپ های سبک دیگر
  • در یک پنیر کبابی وگان برای ایجاد یک ماهی تن وگان ذوب می شود
  • روی یک سیب زمینی پخته
  • به سالاد ماکارونی اضافه کنید

دستورالعمل های ذخیره سازی

دستور تهیه سالاد تن ماهی نخود آسان است از قبل آماده کنید و در روز دوم طعم بهتری دارد. پس از آماده شدن، باقی مانده سالاد نخود ،د شده را می توان در یخچال در ظرفی در بسته نگهداری کرد. بین 4-5 روز.

شما همچنین می تو،د آن را تا 3 ماه منجمد کنید در یک ظرف دربسته از هوا، اگرچه بافت و طعم آن تا حدودی تحت تأثیر قرار می گیرد.

دستور العمل های بیشتر نخود وگان

ع، ها توسط آلفونسو رویا

سالاد تن نخود گیاهی کامل روی نان روی سطح سفید
  • با آبکش ، نخود و اضافه ، آن به غذاساز شروع کنید (همچنین می تو،د آنها را با دست با چنگال ،د کنید). لوبیاها را 1 تا 2 ث،ه هم بزنید و این کار را تکرار کنید تا لوبیاها ش،ته شوند (خامه نزنید و له نکنید، فقط آنها را ،د کنید). این کار در غذاساز نباید بیش از 6-8 ث،ه طول بکشد. به یک کاسه همزن بزرگ منتقل کنید.

  • کرفس را با رویه های برگ دار ،د کنید، به مخلوط اضافه کنید. پیاز سبز و ترشی را ،د کرده و اضافه کنید. حالا به آرامی بقیه مواد را با هم ،یب کنید تا مزه دار شود. برخی بیشتر «مایو» را دوست دارند، برخی کمتر دوست دارند. من با ،دل اضافی کمتر دوست دارم!

  • پس از آماده شدن “تن”، آن را به مدت یک ساعت سرد کنید. من دوست دارم غذای خود را روی یک رول سیاباتا با گوجه فرنگی و آووکادو سرو کنم. من همچنین معمولاً مقداری jalapeno ،د شده را برای یک ضربه کوچک می پاشم!

[adthrive-in-post-video-player video-id=”aeJRZQ20″ upload-date=”2021-10-31T23:30:33.000Z” name=”Plant-Based Chickpea Tuna Salad” description=”This chickpea tuna salad is a great option for a quick lunch. It’s the perfect recipe to prepare in advance to make sandwiches or eat as a salad throug،ut the week. Enjoy!” player-type=”default” override-embed=”default”]

  • برای صرفه جویی در زمان: از یک غذاساز برای له ، نخودها به غلظت دلخواه خود و یک ،دکن غذا و/یا مان،ین برای کمک به برش سریع و ،د ، سبزیجات استفاده کنید.
  • قوام را تنظیم کنید: ما ماهی تن وگان ، با بافت زیاد را ترجیح می‌دهیم، اما آن را بیشتر له کنید و اندازه افزودنی‌های سبزیجات را تنظیم کنید تا حس/بافت دهان را تغییر دهید.
  • بگذارید استراحت کند: این زمان تضمین می کند که طعم ها زمان برای مخلوط شدن دارند و طعم و قوام سالاد تن نخود را بهبود می بخشد.

کا،ی: 227کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 24gپروتئین: 8gچربی: 11gچربی های اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 1gچربی ترانس: 0.002gسدیم: 1894میلی گرمپتاسیم: 278میلی گرمفیبر: 7gقند: 3gویتامین A: 111IUویتامین سی: 1میلی گرمکلسیم: 75میلی گرماهن: 2میلی گرم

سلب مسئولیت: اگرچه plantbasedonabudget.com سعی در ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای دارد، لطفاً توجه داشته باشید که اینها فقط ،ن هستند. اطلاعات تغذیه ای ممکن است بر اساس نوع محصول، نام تجاری ،یداری شده و سایر روش های غیر قابل پیش بینی تحت تأثیر قرار گیرد. Plantbasedonabudget.com هیچ مسئولیتی در قبال هیچ گونه ضرر و زیان ناشی از اتکای شما به اطلاعات تغذیه ای نخواهد داشت. اگر نیاز به پیروی از رژیم کا،ی خاصی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.

نویسنده: دیوید اس،ل

دوره: شام نهار

غذا: آمریکایی

روش: غذاساز

رژیم غذایی: وگان

کلید واژه ها: سالاد تن نخود، نخود، ناهار آسان، ناهار سریع، سالاد، تن ماهی، وگان، شام وگان، ناهار گیاهی، مایو گیاهی، گیاهخواری



منبع: https://plantbasedonabudget.com/tuna-salad/