این سالاد برنج قهوهای یون، با گوجهفرنگی گی،ی، خیار ترد، فتا خامهای و زیتون کالاماتا طعم مدیترانهای دارد.

سالاد یون، و تمام آن شور، ترد، خامه ای و شور یکی از روش های مورد علاقه من برای سرو غلات کامل است. غذاهای زیادی به شما اجازه نمی دهد که چنین طیف گسترده ای از مواد را در یک غذا سرو کنید – ذرت، گوجه فرنگی، زیتون، خیار و نخود فقط تعدادی از موادی هستند که در سالاد خوشمزه برنج قهوه ای یون، من گرد هم آمده اند.
،اصر
- برنج قهوه ای: غلات کامل و منبع عالی فیبر همراه با بسیاری از مواد مغذی دیگر در مقایسه با برنج سفید، من همچنین بافت جویدنی آن را دوست دارم.
- نخود: لوبیا گاربانزو نیز نامیده می شود، نخود منبع فوق العاده ای از پروتئین است و به راحتی قابل دسترسی است زیرا نخود کنسرو شده در این سالاد عالی عمل می کند!
- گوجه گی،ی: برشته یا تازه، من هر دو را در این سالاد دوست دارم، زیرا هر آماده سازی طعم خاص خود را اضافه می کند.
- خیار: خیار با طعم ملایم و کمی شیرین، آبرسان و سرشار از ویتامین است و همچنین یک ،صر رایج یون، است.
- پیازچه: پیاز سبز نیز نامیده می شود و طعم بسیار ملایم تری به سالاد می دهد و در عین حال به سالاد تازگی می بخشد.
- ذرت: کمی ترد شیرین به سالاد می دهد و می تو،د از آن به صورت تازه، منجمد یا کنسرو شده استفاده کنید!
- پنیر فتا: پنیر نرم و شکننده ای که طعمی تند و شور دارد و در ارتباط بسیار یون، است.
- زیتون کالاماتا: آنها به نام شهر یون، که در آنجا منشا گرفته اند، در مقایسه با زیتون سیاه معمولی شما، طعمی غنی و میوه ای دارند.
- لیمو: جای تعجب نیست که من چقدر طعم لیمو را دوست دارم، بنابراین از پوست لیمو و آب لیمو برای کمک به تهیه سس سالاد برنج استفاده می کنم.
- روغن زیتون: قلب سالم و با طعم ملایم، پایه من،ی برای هر سالاد، از جمله برنج است.
- پونه کوهی: پونه کوهی خشک کمی ملایم تر از تازه است، اما همچنان رایحه های خاکی و فلفلی را اضافه می کند.
- ن،ا: ن،اع خشک، برخلاف پونه کوهی خشک، در واقع در بعضی مواقع کمی قوی تر و کمی شیرین تر است. اما هنوز هم به دادن آن پیچ و تاب مدیترانه ای و یون، به این سالاد برنج کمک می کند.
- سیر: طعم آجیلی، تند و معطری که به سس سالاد کمک می کند.
طرز تهیه سالاد برنج قهوه ای یون،

سالاد برنج قهوهای یون، خود را با تفت دادن گوجهفرنگی (در صورت تمایل) و پختن برنج بر اساس دستورالعملهای بسته شروع کنید. سپس آنها را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید.

سپس خیار ،د شده، نخود، پیازچه و ذرت را اضافه می کنید.

پس از آن زیتون کالاماتا و پنیر فتا.

سپس با پونه کوهی خشک، ن،اع و مقداری نمک و فلفل برای طعم دادن مزه دار کنید.

در مرحله بعد، سالاد را با کمی روغن زیتون می پوش،د.

سپس پوست یک لیمو.

و سپس همان لیمو را آبگیری کنید، مطمئن باشید که هر دانه ای می گیرد.

در نهایت از a استفاده کنید میکرو هواپیما مقداری سیر تازه رنده کنید و هم بزنید تا یکدست شود و همه چیز به طور یکنواخت در سس آغشته شود.

نمک و فلفل بیشتری به طعم اضافه کنید، سپس سرو کنید و از سالاد برنج قهوه ای یون، خود لذت ببرید!
تعویض های آسان
- زیتون دوست ندارید؟ پیشنهاد می کنم زیتون کالاماتا را امتحان کنید، چون طعم بسیار متفاوتی با زیتون های سیاه معمولی دارد، اما می تو،د آنها را حذف کنید و همچنان یک سالاد بسیار خوشمزه داشته باشید!
- آن را بدون لبنیات تهیه کنید. پنیر فتا را کنار بگذارید یا آن را با سویا یا برنج کپی کنید.
سوالات متداول:
آیا سالاد برنج یخ می زند؟
این سالاد برنج به مدت 3-4 روز در یخچال خوب است، یا می تو،د آن را فریز کنید! گوجهفرنگی تنها مادهای است که ممکن است ذوب شود و کمی نرم شود.
چه غلاتی برای سالاد مفید هستند؟
برنج قهوه ای غلات مورد علاقه من است. اما گزینه های دیگر عبارتند از بلغور گندم، اسپلت، فارو یا فریکه.
باقی مانده ها را چگونه نگهداری می کنید؟
این سالاد در ظرف دربسته به مدت 2 تا 3 روز نگهداری می شود. ممکن است لازم باشد سس بیشتری اضافه کنید زیرا برنج به جذب خود ادامه می دهد.

غذاهای اصلی رایگان
آیا این سالاد را امتحان کردید و آن را دوست داشتید؟ دفعه بعد که آن را ساختید، یک ع، بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید! بر،ب بزنید @thelemonbowl و #thelemonbowl تا بتو،م غذای شما را تحسین کنیم و به اشتراک بگذاریم.

چه به دنبال یک ناهار سالم یا یک غذای خوشمزه برای شام باشید، سالاد برنج قهوهای یون، من مطمئناً خوشایند خواهد بود.
چنگال شما منتظر است.

سالاد برنج قهوه ای یون،
این سالاد برنج قهوهای با گوجهفرنگی گی،ی، خیار ترد، فتا خامهای و زیتون کالاماتا ،یب یون، دارد.
آماده سازی: 10 دقایق
پختن: 40 دقایق
جمع: 50 دقایق
سنجاق
خدمات: 4
- 1 فنجان برنج قهوه ای (آماده شده)
- 1 فنجان نخود (ابکش شده و آبکشی شده)
- 1 فنجان گوجه گی،ی (برشته شده یا تازه برای راهنمایی در مورد برشته ، به زیر مراجعه کنید)
- 1 فنجان خیار (قطعه شده)
- ½ فنجان پیازچه (ریخته شده)
- ½ فنجان ذرت (تازه، منجمد، باقی مانده کبابی و غیره)
- ¼ فنجان پنیر فتا (،د شده)
- ½ فنجان زیتون کالاماتا
- 1 پوست و آب لیمو
- 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون اضافی
- 1 قاشق سوپخوری پونه کوهی خشک
- 1 قاشق سوپخوری ن،اع خشک
- 2 میخک ها سیر (رنده شده)
- نمک و فلفل برای چشیدن
-
اگر میخواهید گوجهفرنگیهایتان را تفت دهید، آنها را از وسط نصف کنید و روی تابهای بچینید. روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل بریزید سپس در فر با دمای 400 به مدت 30 دقیقه تفت دهید.
-
در یک کاسه متوسط، برنج قهوه ای را با گوجه فرنگی، نخود، خیار، پیازچه، ذرت، فتا و زیتون ،یب کنید.
-
آب لیمو، پوست، روغن زیتون، پونه کوهی، ن،اع، سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
-
چاشنی را بررسی کنید و بر اساس آن تنظیم کنید. سرو کنید و لذت ببرید!
کا،ی: 234کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 31gپروتئین: 8.6gچربی: 8.6gچربی های اشباع شده: 1.9gچربی های چند غیر اشباع: 6.2gکلسترول: 5میلی گرمسدیم: 300میلی گرمفیبر: 6gقند: 3.5g
منبع: https://thelemonbowl.com/greek-brown-rice-salad/