وقت آن است که کاملاً پخته شود دنده روی گریل! دندههای کبابی شگفتانگیز ما با یک ماریناد آسان چاشنی میشوند و سپس قبل از کباب ، کامل، خشک میشوند.
دنده های آسان روی گریل
فصل کباب ، است و این دنده های آسان روی گریل برای حیاط خلوت بعدی شما عالی هستند. مالش دنده ای که استفاده می کنیم طعم زیادی را اضافه می کند و یک پوسته لذیذ روی دنده ها ایجاد می کند. این دستور غذا را برای خدمت به خانواده خود یا یک گروه بزرگ درست کنید.
برای دنده کبابی به چه تکه ای گوشت نیاز دارید؟
مطمئن شوید که برای این دستور دنده های گوشت خوک کودک را بردارید (نه دنده های یدکی). این برش را می توان دنده پشت بچه یا دنده خوک نامید!
چرا این دستور غذا را دوست خواهید داشت
- برای جمعیت عالی است– به راحتی می توان این دستور را دو برابر کرد و این دنده ها را روی گریل برای گروه بزرگی از مردم سرو کرد.
- بسته بندی شده با طعم– این دنده ها ترشی می شوند و برای طعم و لطافت مطلوب با یک مالش خشک مالیده می شوند.
- 3 ساعت دیگه آماده میشه– برخی از دستور العمل های دنده یک روز کامل طول می کشد. این دنده ها در عرض 3 ساعت آماده می شوند، بنابراین برای روزهای هفته و آ، هفته عالی هستند.
مواد تشکیل دهنده ویژه
- دنده های پشت بچه: دنده های پشت بچه از پشت خوک به سمت ستون فقرات است. آنها کوتاهتر هستند و در مقایسه با دنده های یدکی نرم تر و لاغرتر هستند.
- مواد تشکیل دهنده ماریناد: ماریناد این دنده ها روی گریل از شربت افرا، ورسسترشر، ،دل، سرکه سیب و سیر تازه درست می شود. تعادل ساده شیرین و شور.
- مالش دنده: این دنده ها با یک مالش خشک خوشمزه از ادویه های خوش طعم و کمی شکر قهوه ای مالیده می شوند تا ،ل شوند. برای اطلاعات بیشتر در مورد ساییدن دنده ما، این پست را بررسی کنید.
PS: اگر اهل سس هستید، سس bbq خانگی ما را امتحان کنید!
دستورالعمل ها در یک نگاه
مطمئن شوید که تمام راه را به سمت کارت دستور غذا رفته تا لیست کامل مواد و دستور پخت نوشته شده را دریافت کنید.
- دنده ها را برای مارینینگ آماده کنید و غشا را بردارید (به جزئیات زیر مراجعه کنید).
- ماریناد را با هم مخلوط کرده و دنده ها را به ماریناد منتقل کنید. اجازه دهید 1 ساعت در ماریناد بمانند. در اینجا گزینه ای وجود دارد که به آنها اجازه می دهد تا یک شب برای لطافت و طعم مطلوب بنشینند.
- اجازه دهید ماریناد از روی دنده ها چکه کند و دنده ها را با مالش خشک ،ید.
- دنده ها را حدود 1 ساعت در دمای 300 درجه فارنهایت گریل کنید. حرارت را تا 400 درجه فارنهایت افزایش دهید و اجازه دهید دنده ها به مدت 30 دقیقه دیگر گریل و کاراملی شوند.
چگونه می توان غشاء را از دنده ها جدا کرد
غشای دنده ها دنده ها را در کنار هم نگه می دارد و اگر به دنبال دنده های لطیفی هستید که به راحتی خورده شوند، پیشنهاد می کنیم غشا را بردارید.
برای برداشتن غشاء، یک چاقو را زیر غشا در پشت یک قفسه دنده قرار دهید و سپس با انگشتان خود غشاء را جدا کنید.
سوالات متداول
پخت این دنده روی گریل حدود 1 ساعت و 30 دقیقه طول می کشد. با کباب ، دنده ها در دمای پایین به مدت 1 ساعت شروع کنید و سپس حرارت را زیاد کنید تا زغال خوشمزه در ،مت بیرونی دنده ها بدست آید.
ما دنده ها را برای این دستور نمی پیچیم.
اینکه از چه نوع گریل استفاده می کنید یک ترجیح شخصی است. اگر نگران کننده باشد، کنترل دمای کوره گاز آسانتر است. در غیر این صورت، کوره های زغال چوب کار می کنند، فقط باید نظارت شوند تا دما ثابت بماند.
ریبسون گریل زم، انجام می شود که به دمای داخلی 195 درجه فارنهایت برسند. یکی دیگر از نشانههایی که دندهها درست شده است این است که با پختن گوشت، استخوان ظاهر میشود.
چه چیزی را با دنده کبابی سرو کنید
پیشنهاد ذخیره سازی
پیشنهاد میکنیم قبل از اینکه دندهها را به مدت 3 تا 5 روز در ظرف دربسته قرار دهید، بگذارید کاملا خنک شوند.
موارد بیشتر مورد علاقه ما…
دستور پخت دنده
آموزش
چگونه گوشت مورد علاقه خود را کباب کنید
،اصر
- 2-3 پوند دنده های پشت بچه استخو،
- 2 قاشق چای خوری نمک کوشر
- 2 قاشق چای خوری فلفل سیاه ،د شده
دستورالعمل ها
-
ابتدا قفسه دنده ها را آماده کنید. غشا را از دنده ها جدا کنید. برای جدا ، غشاء، یک چاقو را زیر غشا (که یک لایه لایه سفید است) در پشت یک قفسه دنده قرار دهید و سپس با انگشتان خود غشاء را جدا کنید.
-
نمک و فلفل کوشر را روی دنده ها ماساژ دهید و کنار بگذارید.
-
ماریناد دنده را درست کنید. همه مواد برای ماریناد دنده را در یک کاسه بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
-
دنده ها را به یک کیسه به اندازه گالن یا یک تابه 9×13 اینچی منتقل کنید. ماریناد را روی دنده ها بریزید. مطمئن شوید که دنده ها با ماریناد پوشانده شده است. دنده ها را به سمت پایین برگرد،د، روی آن ها را بپوش،د و برای حداقل 1 ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید تا دنده های لطیف تر و خوش طعم تر شوند.
-
مخلوط ادویه را درست کنید. همه مواد را برای مالش خشک در یک کاسه با هم ،یب کرده و مخلوط کنید تا ،یب شوند. کنار بگذارید.
-
گریل را تا 300 درجه فارنهایت گرم کنید.
-
دنده ها را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید ماریناد اضافی از دنده ها چکه کند. دنده ها را با حدود 4-6 قاشق غذاخوری (مقدار بسته به دنده متفاوت است) از مالش خشک مزه دار کنید. ادویه ها را از دو طرف به دنده ها ،ید تا کاملاً پوشانده شوند.
-
اجازه دهید دنده ها حداقل 15 دقیقه در دمای اتاق بمانند.
-
دنده ها را بپزید. دنده ها را روی گریل بریزید و گوشت را به مدت 1 ساعت روی حرارت غیر مستقیم بپزید.
-
دمای گریل را به 400 درجه فارنهایت برس،د. دنده ها را روی حرارت قرار دهید و مطمئن شوید که به سمت گوشت هستند. از یک برس برای پوشاندن دنده ها با سس bbq (در صورت استفاده) استفاده کنید. به مدت 10-15 دقیقه روی حرارت مستقیم گریل کنید و تا نیمه برگرد،د.
-
هنگامی که دمای داخلی به 195 درجه فارنهایت رسید، دنده ها را از گریل خارج کنید، اما همچنین می تو،د بگویید که دنده ها تمام شده اند زیرا شروع به نمایاندن استخوان می کنند.
-
اجازه دهید دنده ها 10 دقیقه استراحت کنند و سرو کنید.
نکات و نکات
- مالش خشک اضافی را در یک ظرف دربسته نگهداری کنید تا بعداً استفاده کنید.
- هر چه دنده ها طول، تر تر شوند، لطیف تر و خوش طعم تر خواهند بود.
- می تو،د از هر نوع سس bbq که دوست دارید استفاده کنید.
- این دستور فقط با دنده های پشت بچه تست شده است، هیچ نوع دنده دیگری وجود ندارد.
- اگر دوست دارید یک پوسته روی دنده هایتان بیشتر شود، قبل از کباب ،، مالش خشک بیشتری اضافه کنید.
ارزش غذایی
کا،ی: 512کیلو کا،ی کربوهیدرات ها: 41g پروتئین: 31g چربی: 26g فیبر: 2g قند: 30g
با ما هشتگ کنید
فراموش نکنید که پست های خود را در شبکه های اجتماعی با هشتگ تگ کنید، ما دوست داریم ببینیم شما در حال انجام چه کاری هستید!
عکاسی: ع، های گرفته شده در این پست توسط ارین از The Wooden S،et است.
منبع: https://fitfoodiefinds.com/ribs-on-the-grill/