این دستور پخت بامیه بو داده 30 دقیقه ای ادویه دار، تعدادی گل کلم اضافه می کند و آنها را با هم در فر با مخلوط ادویه های خوش طعم تفت می دهد. ادویه ها کاملا معطر هستند تا نه تنها جوانه های چشایی ما را برآورده کنند بلکه فواید دارویی نیز دارند. این دستور بامیه گیاهی به راحتی برای وعده های غذایی در طول هفته درست می شود.
این غذای فوق العاده با یک طرف برنج باسماتی، یک غذای سریع و بسیار سالم است که به راحتی در یک شب هفته آماده می شود.
بامیه و گل کلم پخته شده با یکی از ادویه های مورد علاقه ما – زردچوبه درست می شود. اگر عاشق طعم ها هستید، ممکن است از این نخود زردچوبه سبزی و این برنج سرخ شده سیب زمینی شیرین نیز لذت ببرید.
چرا این دستور پخت بامیه برشته کار می کند؟
- وعده های غذایی خود را با یک غذای جانبی بامیه تازه درست کنید کمی متفاوت از معمولی.
- ،یب طعم عالی حاوی زیره، زردچوبه و فلفل سیاه.
- تفت دادن بامیه است یک آماده سازی سالم که طعم عالی دارد
آنچه در این دستور غذا می گنجد
این غذای بامیه و گل کلم برشته شده در فر با مواد ساده و سالم درست می شود. در اینجا نکات برجسته آنچه برای ساخت آن نیاز دارید آورده شده است.
- روغن با حرارت بالا: روغنی را انتخاب کنید که در دمای بالا به خوبی بپزد مانند آووکادو، سبزیجات یا ک،ا.
- بامیه: از بامیه تازه کامل استفاده کنید. برای بهترین طعم، بامیه های سایز کوچکتر را انتخاب کنید.
- گل کلم: ما تازه را ترجیح می دهیم اما در یک ،ج ، (و برای صرفه جویی در زمان) می تو،د از یخ زده استفاده کنید!
- نشاسته سیب زمینی: به سبزیجات لایه بیرونی طلایی و ترد می دهد.
- ادویه ها: زیره کامل، زردچوبه و فلفل کاین.
- طعم: گشنیز تازه و آب لیموترش طعم روشنی را اضافه می کنند.
بامیه چیست؟
بامیه یک غلاف کوچک خوشمزه است که در بسیاری از غذاهای سراسر جهان رایج است.
ممکن است در فروشگاه مواد غذایی محلی شما نیز موجود باشد، اما اگر نه، می توان آن را در بسیاری از خواربار فروشی های سبک بین المللی یا بازارهای تخصصی تر مانند فروشگاه های هند، آسیا، آفریقا و خاورمیانه پیدا کرد.
در تمام طول سال در ج، و خارج از آن محدوده زم، در دسترس است، معمولاً از ماه می تا اکتبر در فروشگاه ها یافت می شود.
پوست غلاف کمی تیره است و داخل آن حاوی دانه های ریز است. آب آن کمی ،ج است که ممکن است برای برخی ناخوشایند باشد. وقتی بامیه در فر پخته می شود پوست آن ترد می شود و به یک غذای خوش طعم تبدیل می شود.
طرز تهیه بامیه بو داده با گل کلم
درست ، بامیه سرخ شده در فر خوشمزه با گل کلم فقط به چند دقیقه زمان نیاز دارد تا آماده شود.
- 1) پیش گرم کنید فر را با دمای 450 درجه فارنهایت قرار دهید و روغن را روی یک ورقه ف،ی ،ید.
- 2) بامیه ها را ،د کنید به قطعات یک اینچی، کلاهکهای بالا و پایینهای نوک تیز را دور بیندازید.
- 3) محل بامیه و گل کلم را روی ورقه پخت قرار دهید و با دستان خود روغن را داخل آن بریزید.
- 4) بپاشید سبزیجات با نشاسته سیب زمینی، زیره، زردچوبه، فلفل قرمز و نمک. دوباره به کت بزنید.
- 5) سینی را قرار دهید در فر و به مدت 10 دقیقه بپزید. آن را از فر خارج کرده و روی حرارت قرار دهید تا یکدست شود و 10 تا 15 دقیقه دیگر بپزید تا سبزیجات هم قهوه ای و هم ترد شوند.
- 6) بپاشید بامیه تفت داده شده با گشنیز تازه ،د شده و آب لیمو را درست قبل از سرو اضافه کنید.
نکات تخصصی
- بامیه را نزدیک به زم، که قصد پخت آن را دارید ب،ید. کاملا شکننده است و برای مدت طول، در یخچال نمی ماند.
- از بامیه بزرگ خودداری کنید از آنجایی که طعم آنها کاملاً چوبی است و دارای بافتی سفت و فیبری بیشتر است.
- از یک سینی فر بزرگ استفاده کنید با فضای کافی برای پخش سبزیجات وقتی خیلی نزدیک به هم هستند به جای کباب ، بخار میشوند و ممکن است به اندازه کافی ترد نشوند.
- اگر بامیه را پیدا نکردید یا طرفدار آن نیستید، این را فقط با گل کلم یا گل کلم و قارچ درست کنید – خوشمزه خواهد بود!
سوالات متداول
پخت بامیه با حرارت خشک مانند تفت دادن در فر یا سرخ ،، روشی عالی برای پخت بامیه برای کاهش بافت ،ج آن است. در فر با حرارت زیاد بپزید و بامیه ها را به صورت دوره ای حرکت دهید تا همه طرف ها ترد شوند.
بله همینطور است! بامیه سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین C و K است. همچنین کا،ی کمی دارد، منبع خوبی از فیبر و حاوی مقداری پروتئین است. پخت آن در فر از حداقل روغن استفاده می کند و آن را به یک غذای جانبی سالم برای وعده های غذایی تبدیل می کند.
دستور العمل های بیشتر غذای جانبی سبزیجات
ع، ها توسط آلفونسو رویا
دستور پخت بامیه سوخاری ادویه دار
این دستور پخت بامیه بو داده 30 دقیقه ای ادویه دار، تعدادی گل کلم اضافه می کند و آنها را با هم در فر با مخلوط ادویه های خوش طعم تفت می دهد. ادویه ها کاملا معطر هستند تا نه تنها جوانه های چشایی ما را برآورده کنند بلکه فواید دارویی نیز دارند. این دستور بامیه گیاهی به راحتی برای وعده های غذایی در طول هفته درست می شود.
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان پخت 20 دقیقه
زمان کل 30 دقیقه
دوره شام نهار
غذا آمریکایی، هندی
خدمات 2 سروینگ ها
کا،ی 215 کیلو کا،ی
-
فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید و روغن را روی یک ورقه ف،ی قرار دهید.
-
بامیه ها را به قطعات یک اینچی ،د کنید، کلاهک ها را دور بریزید و ته آن ها نوک تیز باشد.
-
بامیه و گل کلم را روی ورقه پخت قرار دهید و با دستان خود روغن بریزید. نشاسته سیب زمینی، زیره، زردچوبه، فلفل هندی و نمک بپاشید و دوباره آن را بپوش،د.
-
در فر قرار دهید و به مدت 10 دقیقه بپزید، از فر خارج کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا یکدست شود و 10 تا 15 دقیقه دیگر بپزید تا سبزیجات هم قهوه ای و هم ترد شوند.
-
گشنیز تازه ،د شده بپاشید و آب لیمو را درست قبل از سرو اضافه کنید.
- بامیه را نزدیک به زم، که قصد پخت آن را دارید ب،ید. کاملا شکننده است و به خوبی در یخچال نگهداری نمی شود.
- از بامیه بزرگ خودداری کنید از آنجایی که طعم آنها کاملاً چوبی است و دارای بافتی سفت و فیبری بیشتر است.
- از یک سینی فر بزرگ استفاده کنید با فضای کافی برای پخش سبزیجات وقتی خیلی نزدیک به هم هستند به جای کباب ، بخار میشوند و ممکن است به اندازه کافی ترد نشوند.
- اگر بامیه را پیدا نکردید یا طرفدار آن نیستید، این را فقط با گل کلم یا گل کلم و قارچ درست کنید – خوشمزه خواهد بود!
کا،ی: 215کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 31gپروتئین: 9gچربی: 9gچربی های اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 6gسدیم: 1267میلی گرمپتاسیم: 1445میلی گرمفیبر: 11gقند: 8gویتامین A: 1347IUویتامین سی: 176میلی گرمکلسیم: 221میلی گرماهن: 5میلی گرم
سلب مسئولیت: اگرچه plantbasedonabudget.com سعی در ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای دارد، لطفاً توجه داشته باشید که اینها فقط ،ن هستند. اطلاعات تغذیه ای ممکن است بر اساس نوع محصول، نام تجاری ،یداری شده و سایر روش های غیر قابل پیش بینی تحت تأثیر قرار گیرد. Plantbasedonabudget.com هیچ مسئولیتی در قبال هیچ گونه ضرر و زیان ناشی از اتکای شما به اطلاعات تغذیه ای نخواهد داشت. اگر نیاز به پیروی از رژیم کا،ی خاصی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.
منبع: https://plantbasedonabudget.com/crispy-،ed-okra-and-cauliflower/