این خیارشورهای سریع ترد ژاپنی به راحتی درست میشوند و میانوعدهای کمکا،ی شور، شیرین و ترش برای سرو یا قبل از غذا هستند.
ترشی ها یکی از میان وعده های کم کا،ی مورد علاقه من هستند و این خیارشورهای ژاپنی سریع ناامید نمی شوند. با توجه به اینکه خیارها در اواسط تا اوا، تابستان فصل هستند، من اغلب آنها را هنگام بازدید از بازار کشاورزان محلی خود می چنگم. این دستور غذا با انواع خیارها کار می کند، اما برای خیارهای ترشی کوچکی که ممکن است در حیاط خلوت خود پرورش دهید نیز ایده آل است! یک میان وعده خوشمزه، یا غذای جانبی عالی برای شام الهام گرفته از آسیایی بعدی شما.
،اصر
- خیار: من دوست دارم از یک خیار “بدون دانه” استفاده کنم، مانند خیار ،یسی یا خیار ایر،، اما این دستور غذا با هر نوعی که دارید جواب می دهد!
- پیازچه: پیاز سبز نیز نامیده می شود، آنها به آرامی ترشی می شوند و طعم عالی و ملایم پیاز را القا می کنند.
- سرکه شراب برنج: ملایمتر از سرکه سفید و همچنین کمی شیرینتر، سرکه مهمترین ماده در هنگام ترشی است.
- من بید هستم: منبع عالی اومامی و زینگ شور این ترشی شیرین و شور.
- قند: مقدار عالی شیرینی را برای متعادل ، طعم های شور و ترش اضافه می کند.
- روغن کنجد: طعم آجیلی و خاکی دارد، طعمی قوی دارد، بنابراین مقدار کمی به شما کمک می کند.
طرز تهیه خیارشور سریع ژاپنی
خیارشور سریع ژاپنی خود را با برداشتن یک کاسه بزرگ و افزودن سس سویا و شکر شروع کنید، هم بزنید تا شکر بیشتر حل شود.
سپس سرکه برنج را اضافه کنید و اگر از طرفداران تند هستید، می تو،د مقداری رب چیلی یا فلفل قرمز نیز به آن اضافه کنید.
روغن کنجد را در آن بریزید و سپس هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
سپس برش های خیار خود را بردارید و با مخلوط ترشی به کاسه اضافه کنید.
پیازهای سبز را اضافه کنید و سپس هم بزنید تا همه چیز در مخلوط آغشته شود. اجازه دهید حداقل 15 دقیقه یا بیشتر بماند اگر می خواهید طعم قوی تری داشته باشید.
در صورت تمایل با کمی کنجد تزیین کنید و از ترشی ژاپنی خود لذت ببرید!
سوالات متداول:
خیار شور ژاپنی چه نام دارد؟
آنها در ژاپن چیزهای متفاوتی را ترشی می کنند و به طور کلی به آنها تسوکمونو می گویند. اما خیارشور از آنچه من اطلاع دارم کیوریزوکه نامیده می شود.
آیا خیارشور بد می شود؟
آنها ممکن است بد شوند، اما مدتی طول می کشد تا این اتفاق بیفتد. مراقب هرگونه تغییر رنگ یا واقعاً بد مزه یا بو باشید.
ماندگاری خیارشور ژاپنی در یخچال چقدر است؟
در ظرف دربسته در یخچال نگهداری می شود، می تو،د ترشی ها را به مدت 2-3 هفته میل کنید.
با خیار ژاپنی چی سرو می کنید؟
من فکر می کنم این خیار شور سریع در کنار هر غذای ژاپنی عالی خواهد بود! سوپ میسو، سوشی، کمی مرغ یا گوشت خوک کاتسو. یا فقط میان وعده آنها را به تنهایی!
اسنک های خانگی بیشتر
آیا این میان وعده را امتحان کردید و آن را دوست داشتید؟ دفعه بعد که آن را ساختید، یک ع، بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید! بر،ب بزنید @thelemonbowl و #thelemonbowl تا بتو،م غذای شما را تحسین کنیم و به اشتراک بگذاریم.
اگر عاشق هر نوع ترشی هستید، پس این خیار شور ژاپنی را دوست خواهید داشت.
چنگال شما منتظر است.
خیارشور سریع ژاپنی
این ترشیهای سریع ترد ژاپنی به راحتی درست میشوند و میانوعدهای کمکا،ی شور، شیرین و ترش برای سرو قبل یا همراه با غذا هستند.
آماده سازی: 5 دقایق
جمع: 5 دقایق
سنجاق
خدمات: 4
- 1 خیار بی دانه (نیم و نازک برش)
- 2 پیازچه (قطعه شده)
- ¼ فنجان سرکه شراب برنج
- 2 قاشق غذاخوری من بید هستم (کم سدیم)
- 1 قاشق چایخوری قند
- 1 قاشق چایخوری روغن کنجد
- 1 قاشق چایخوری رب چیلی (اختیاری)
- دانه کنجد برشته شده پشت (تزیین اختیاری)
-
در یک کاسه متوسط، سرکه، سویا، شکر، روغن کنجد و رب چیلی را با هم مخلوط کنید.
-
خیار و پیازچه را به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید. قبل از سرو، بگذارید ۱۵ دقیقه یا بیشتر در دمای اتاق بماند.
-
با کنجد سیاه بو داده تزیین کنید.
از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
ترشی را می توان از قبل درست کرد و چند روز در یخچال نگهداری کرد.
کا،ی: 36کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 4.2gپروتئین: 1.5gچربی: 1.4gچربی های اشباع شده: 0.2gچربی های چند غیر اشباع: 1.2gچربی ترانس: 0gکلسترول: 0میلی گرمسدیم: 11میلی گرمفیبر: 0.9gقند: 2g
منبع: https://thelemonbowl.com/،anese-quick-pickled-cu،bers/