دسته‌ها
اخبار

خرچنگ لینگوین در سس سیر شراب سفید


پاهای ،چنگ برفی شیرین با لینگوین در یک سس سیر سفید سبک و معطر ریخته می شود. ،چنگ لینگوین عالی در 5 مرحله آسان.

،چنگ لینگوین در شراب سفید و سس سیر.

غذاهای دریایی به من این احساس را می دهد که واقعاً یک تجربه ناهارخوری خوب را به خانه خود آورده ام. و در حالی که میگو و ماهی خوب هستند، من عشق پاهای ،چنگ. اگر تا به حال با تهیه ،چنگ برفی در خانه ترسیده اید، نترسید! واقعاً نمی‌توانست آسان‌تر باشد، و من یک غذای عالی پاستا با غذاهای دریایی برای اثبات آن دارم. این لینگوین ،چنگ در سس سیر شراب سفید باعث می شود که برای اطلاعات بیشتر برگردید.

،اصر

  • لینگوئینی: رشته فرنگی غلیظ تر که به خوبی با غذاهای دریایی جفت می شود زیرا به خوبی با سس های نازک تر و سبک تر پوشانده می شود.
  • سیر: سیر آجیلی و کمی تند، هنگام پختن به طور طبیعی شیرین می شود و یک پیش غذای عالی برای هر سسی است.
  • دانههای فلفل قرمز: کمی حرارت می آورد و طعم شراب و سس سیر را عمیق تر می کند.
  • پاهای ،چنگ برفی: گوشت ،چنگ لطیف، جویدنی و به طور طبیعی شور یکی از غذاهای مورد علاقه من است.
  • شراب سفید: ملایم، خشک و ،یبی عالی با غذاهای دریایی. من دوست دارم از چیزی مانند Sauvignon Blanc برای سس استفاده کنم، اما یک Chardonnay نیز خوب است.
  • آب لیمو: اسیدی روشن و تازه که سس را کامل می کند و طعم ،چنگ را نشان می دهد. طعم لیمو را با اضافه ، پوست لیمو نیز افزایش دهید!

طرز تهیه لینگوین ،چنگ در سس سیر شراب سفید

لیز پاهای ،چنگ را آماده می کند

با آماده ، پاهای ،چنگ خود، لینگوین ،چنگ خود را شروع کنید. بسته به نحوه ،ید آنها، آنها را طوری برش دهید که از هم جدا شوند و حدود 3-4 اینچ طول داشته باشند.

لینگوین آشپزی

سپس پاستا را در قابلمه ای آب جوش و نمک بپزید. بپزید تا آل دنته شود، مقداری از آب را ذخیره کنید، سپس آبکش کنید و کنار بگذارید.

سیر و فلفل قرمز را تفت دهید

سپس در یک تابه بزرگ سیر و تکه های فلفل قرمز را در روغن زیتون تفت دهید تا معطر شوند.

تفت دادن پاهای ،چنگ

سپس پاهای ،چنگ خود را اضافه کنید و قبل از استفاده از شراب سفید برای لعاب دادن به تابه، یک دقیقه دیگر تفت دهید. روی آن را بپوش،د و حرارت را کم کنید. اجازه دهید ،چنگ چند دقیقه بخار شود تا گرم شود.

اضافه ، پاستا به ماهیتابه

حالا لینگوین پخته شده را در تابه و همچنین آب ماکارونی ذخیره شده را هم بزنید.

لیز در حال فشار دادن آب لیمو

مقداری آب لیموی تازه به سس اضافه کنید.

ماکارونی و ،چنگ را هم بزنید

با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید، سپس هم بزنید تا همه چیز مخلوط شود.

پنیر تازه رنده شده در تابه

غذای خود را با پارمیجانو رژیانو (یا پنیر پارمزان) تازه رنده شده تمام کنید.

تزیین با جعفری

و جعفری تازه ،د شده.

،چنگ لینگوین در شراب سفید و سس سیر.

گرم سرو کنید و از لینگوین ،چنگ پخته شده خانگی خود با سس سیر شراب سفید لذت ببرید!

آن را تغییر دهید

  • پروتئین را تغییر دهید. این غذا با میگو یا گوش ماهی نیز عالی خواهد بود.
  • شراب نیست؟ مشکلی نیست. اگر شراب را در دسترس ندارید یا نمی نوشید، می تو،د به جای آن از آب مرغ برای سس استفاده کنید.
  • iتی بدون گلوتن به جای آن، لینگوین را با ماکارونی بدون گلوتن مورد علاقه خود عوض کنید.

سوالات متداول:

آیا باید ،چنگ برفی بپزید؟

نه. از آنجایی که پاهای ،چنگ برفی همیشه به صورت از پیش پخته شده فروخته می شود، شما به م،ای واقعی کلمه باید آنها را بپزید تا زم، که گرم شوند. 3-4 دقیقه تاپ. ،چنگ شیرین و شور کاملاً با شراب سفید خشک و سیر معطر در این دستور العمل شگفت انگیز ،چنگ لینگوین با سس شراب سفید جفت می شود.

تفاوت بین ،چنگ برفی و شاه ،چنگ چیست؟

تفاوت اصلی این است که ،چنگ های برفی کوچکتر، با پاهای نازک تر و بلندتر هستند. آنها همچنین دارای پوسته نازک تری هستند که پخت و ش،تن آنها را آسان تر می کند.

چگونه باقی مانده ها را ذخیره کنم؟

این ماکارونی در ظرف دربسته نگهداری می شود و تا 3 روز در یخچال نگهداری می شود.

لینگوین ،چنگ با سس سیر شراب سفید.

آن را دوست داشته باشید، آن را بخورید، آن را به اشتراک بگذارید!

این غذای ماکارونی رو امتحان کردید؟ دفعه بعد که آن را ساختید، یک ع، بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید. بر،ب بزنید @thelemonbowl و #thelemonbowl تا بتو،م غذای شما را تحسین کنیم و به اشتراک بگذاریم.

دستور العمل های بیشتر غذاهای دریایی

لیز در حال خوردن لینگوین ،چنگ با سس سیر شراب سفید.

اگر شما هم مثل من عاشق غذاهای دریایی هستید، پس از پختن بیشتر آن در خانه نترسید. My Crab Linguine یک مکان عالی برای شروع است.

چنگال شما منتظر است.

،چنگ لینگوین در سس سیر شراب

،چنگ لینگوین در سس سیر شراب سفید

پاهای ،چنگ برفی شیرین با لینگوین در یک سس سیر سفید سبک و معطر ریخته می شود. ،چنگ لینگوین عالی در 5 مرحله آسان.

آماده سازی: 10 دقایق

پختن: 10 دقایق

جمع: 20 دقایق

سنجاق

خدمات: 4

  • 8 اونس لینگوین گندم کامل (طبق دستورالعمل بسته با رزرو 1/2 فنجان مایع پخت پخته شده است)
  • ¼ فنجان روغن زیتون اضافی
  • 2 میخک ها سیر (رنده شده)
  • 1 نیشگون گرفتن دانههای فلفل قرمز
  • 1 پوند پاهای ،چنگ برفی از قبل پخته شده (به قطعات 3-4 اینچی برش دهید)
  • ½ فنجان شراب سفید خشک یا آب مرغ (مانند سوویگنون بلان)
  • ¼ فنجان آب لیمو
  • نمک و فلفل برای چشیدن
  • چرخ کرده جعفری و پارمیجانو رژیانو (تزیین اختیاری)
  • روغن زیتون را روی حرارت متوسط ​​در یک تابه بزرگ و عمیق گرم کنید. سیر را به مدت 30 ث،ه یا تا زم، که معطر شود تفت دهید.

  • تکه های فلفل قرمز و پای ،چنگ را به تابه اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. شراب سفید را در تابه بریزید تا لعاب دهد.

  • حرارت را زیاد کنید و بگذارید بجوشد سپس با درب بپوش،د تا ،چنگ‌ها بخار شوند و حدود 2 تا 3 دقیقه گرم شوند.

  • ماکارونی را به همراه مایع پخت و پز رزرو شده و آب لیمو بریزید. با نمک و فلفل مزه دار کنید.

  • لینگوین ،چنگ را در یک ظرف بزرگ پاستا سرو کنید و با آن تزئین کنید چرخ کرده جعفری و پارمیجیانا رجیانو برای طعم دادن.

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید


کا،ی: 370کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 42.3gپروتئین: 17.2gچربی: 16gچربی های اشباع شده: 1.8gچربی های چند غیر اشباع: 14.2gچربی ترانس: 0gکلسترول: 0میلی گرمسدیم: 397میلی گرمفیبر: 6gقند: 0.3g





منبع: https://thelemonbowl.com/crab-linguine-in-a-white-wine-garlic-sauce/