اگر عاشق تاکو هستید (چه ،ی که دوست ندارد)، دوباره عاشق این تاکوهای بره خواهید شد! بسیار خوش طعم و آبدار، بسیار آسان و آماده در 30 دقیقه! این دستور غذا را از دست ندهید!
این دستور تهیه شده توسط هیئت آمریکایی بره. همه نظرات مربوط به من است.
از زمان تاکو بره ما ما نتوانستیم مقاومت کنیم اما تاکو با گوشت بره درست کنیم.
بره آسیاب شده را تصور کنید، البته ما از بره آمریکایی استفاده می کنیم که ادویه بسیار زیبایی دارد. حالا مقداری سالسا آناناس شیرین (انبه یکی دیگر از سالساهای فوقالعادهای است که در اینجا درست میشود)، ، آووکادوی خوشطعم را به آن اضافه کنید، و میتو،د لذت ببرید!
این یک شام مورد علاقه در شب است و یک راه سرگرم کننده برای جشن گرفتن Cinco De Mayo با صدای بلند. ما عاشق غذاهای الهام گرفته از مکزیک مانند این ورقه پان فاجیتاس هستیم، Carne Asana FriesCrunchwrap Supreme و وقتی با گوشت بره درست می شوند، آنها را بیشتر دوست داریم!
گوشت تاکوی بره ما به زیبایی منجمد می شود، بنابراین می تو،د مقدار آن را دو برابر کنید و برای یک روز شلوغ در فریزر نگه دارید! همچنین برای تهیه غذا عالی است، بنابراین می تو،د گوشت تاکوی بره را با برنج، سالاد، روی پیتزا، رامن و خیلی چیزهای دیگر سرو کنید!
مواد لازم تاکو بره:
طرز تهیه تاکو بره
در اینجا نحوه درست ، بهترین تاکو بره آمده است:
با پختن پیاز در روغن زیتون به مدت ۲ تا ۳ دقیقه شروع کنید تا نرم و شفاف شود.
گوشت بره آمریکایی را به همراه سیر و مخلوط چاشنی تاکو اضافه کنید.
گوشت تاکو را بپزید تا قهوه ای شود. این باید حدود 5-6 دقیقه با حرارت بالا طول بکشد. USDA توصیه می کند که بره آسیاب شده به دمای داخلی 160 درجه فارنهایت برسد.
در آن مرحله گشنیز را اضافه کنید و گوشت تاکو آماده است.
سالسا آناناس را با مخلوط ، همه مواد در یک کاسه درست کنید.
برای ، آووکادو، به یک غذاساز نیاز دارید تا همه مواد را مخلوط کنید تا یکدست شود.
تاکوهای بره را جمع کنید
از تورتیلاهای مورد علاقه خود استفاده کنید: تورتیلاهای ذرت یا آردی هر دو در اینجا عالی هستند. همچنین احساس راحتی کنید که آنها را مانند ما به تصویر بکشید یا آنها را همانطور که هستند نگه دارید. اگر تاکوی سخت پوسته را ترجیح می دهید، از آن ها نیز استفاده کنید!
یک لایه نازک از ، آووکادو را کف هر تورتیلا ،ید.
گوشت تاکو پخته شده را روی آن قرار دهید.
مقداری سالسا آناناس اضافه کنید.
با مقداری مخلوط گوشت ، دیگر، برگ گشنیز، هالاپینو برش داده شده، آب لیموترش و تکه های فلفل قرمز پایان دهید.
به طور جدی بهترین!
فوراً از آنها لذت ببرید! تاکو به بهترین وجه درست می شود و بلافاصله از آن لذت می برید.
مطمئناً می تو،د گوشت تاکوی بره را از قبل آماده کنید، سالسا و ، آووکادو را نیز آماده کنید. فقط مطمئن شوید که تاکوها را درست قبل از سرو جمع کنید.
به نیش تاکوی کامل بره نگاه کنید! خیلی خوب!!
نکات تاکو بره
- به همین دلیل است که ما همیشه می گوییم بره آمریکایی ب،ید. بره آمریکایی محلی و تازه است. شما نه تنها گوشت بره باکیفیت و خوش طعم می،ید، بلکه از هزاران دامدار و کشاورز محلی که ساعتهای طول، کار میکنند، حمایت میکنید و هر روز نسل به نسل دلشان را میریزند.
- من همیشه هر بار که از مزرعه بره آمریکایی بازدید می کنم مجذوب می شوم. خانواده ها و داستان های آنها، تاریخچه آنها، سخت کوشی و عشق آنها به کاری که انجام می دهند از صمیم قلب است. بره پرورش یافته در ایالات متحده با کیفیت بالا است!
- بنابراین قبل از ،ید از قصاب یا بخش گوشت خود در فروشگاه مواد غذایی سوال کنید تا بد،د که بهترین گوشت بره موجود را ،یداری می کنید.
- می تو،د گوشت تاکو را از سه ماه قبل آماده کرده و فریز کنید. قبل از سرو، گوشت را در تابه یا مایکروویو گرم کنید.
- گوشت تاکو بره با برنج، سالاد، پاستا، رامن، پیتزا و خیلی چیزهای دیگر عالی سرو می شود! این یک گزینه عالی برای تهیه غذا است.
- سالسا آناناس را می توان دو روز قبل درست کرد و در یخچال نگهداری کرد. و ، آووکادو را می توان تا 4 روز قبل درست کرد.
- بهتر است از تاکو فوراً لذت ببرید، بنابراین مطمئن شوید که قبل از سرو آن را جمع کنید.
- اطمینان حاصل کنید که سس های اضافی را در کنار خود نگه دارید! هیچ ، نمی تواند به طعم بیشتر نه بگوید!
دستور پخت گوشت بره
سوسیس بره
نان پنیری با نان بره
سیب زمینی له شده با گوشت بره تند
کوفته آبدار تند ،ی
پیتزا ،ی Lahmacun
بهترین برگرهای بره پر شده با ناچوس
بشقاب کباب بره نهایی
کاسه پیتا
سوپ عدس مراکشی
زیر کبابی گوشت بره
تاکو بره
اگر عاشق تاکو هستید (چه ،ی که دوست ندارد)، دوباره عاشق این تاکوهای بره خواهید شد! بسیار خوش طعم و آبدار، بسیار آسان و آماده در 30 دقیقه! بره آسیاب شده را تصور کنید، البته ما از بره آمریکایی استفاده می کنیم که ادویه بسیار زیبایی دارد. حالا مقداری سالسا آناناس شیرین (انبه یکی دیگر از سالساهای فوقالعادهای است که در اینجا درست میشود)، ، آووکادوی خوشطعم را به آن اضافه کنید، و میتو،د لذت ببرید!
،اصر
-
1
پوند
بره آمریکایی – آسیاب شده -
1
قاشق سوپخوری
روغن زیتون -
1
پیاز قرمز
،د شده -
3
حبه های سیر
چرخ کرده -
1/4
فنجان
گشنیز ،د شده
چاشنی تاکو
-
1/2
قاشق چایخوری
هر کدام نمک و فلفل -
1
قاشق چایخوری
پونه کوهی -
1 1/2
قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز -
1/2
قاشق چایخوری
پودر پیاز -
1
قاشق چایخوری
پودر سیر -
1/2
قاشق چایخوری
پودر adobo
سالسا آناناس
-
1
فنجان
آناناس ،د شده
1/4 اینچ بگو -
1/3
فنجان
گشنیز
چرخ کرده -
1/2
فنجان
پیاز قرمز
چرخ کرده -
1
فلفل هالوپینو
چرخ کرده -
1
قاشق سوپخوری
آب لیمو -
1
قاشق سوپخوری
روغن زیتون -
1/4
قاشق چایخوری
نمک و پودر فلفل قرمز
، آووکادو
-
1
آووکادوی بزرگ
پوست کنده و بدون هسته -
1
فلفل هالوپینو
کم و بیش به سلیقه -
1/4
فنجان
خامه ترش -
2
قاشق غذاخوری
آب لیمو -
1/2
قاشق چایخوری
نمک -
1/3
فنجان
برگ گیشنیز -
2-3
قاشق غذاخوری
در صورت نیاز، آب برای رقیق شدن سس.
تاکوها را جمع کنید
-
نان ذرت مکزیکی
ذرت، آرد یا پوسته سفت - برگ گیشنیز
- قاچ های آهک
- برش های جالاپینو
- خلال فلفل قرمز
دستورالعمل ها
-
گوشت بره تاکو را درست کنید: روغن زیتون را در تابه ای روی حرارت متوسط گرم کنید.
-
پیازها را اضافه کنید و حدود 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
-
به پیازها، گوشت بره، چاشنی تاکو و سیر را اضافه کنید. همه را با هم مخلوط کرده و در حین هم زدن روی حرارت متوسط به مدت 6 تا 8 دقیقه بپزید. USDA توصیه می کند که بره آسیاب شده به دمای داخلی 160 درجه فارنهایت برسد.
-
وقتی گوشت بره پخت، گشنیز را به آن اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.
-
برای تهیه سالسا آناناس: همه مواد را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و چاشنی آن را تنظیم کنید.
-
برای ، آووکادو: همه مواد را در یک کاسه غذاساز بریزید و تا زم، که سس خامهای یکدستی به دست بیاید، این کار را انجام دهید.
-
برای جمع آوری تاکوها: از نوع مورد علاقه خود از تورتیلا استفاده کنید، می تو،د انتخاب کنید که زغال اخته کنید یا نه.
-
یک لایه از ، آووکادو را کف تورتیلا ،ید.
-
روی آن را با مقدار زیادی گوشت تاکو بپوش،د.
-
سالسا آناناس را روی آن قرار دهید.
-
گوشت تاکو، ، آووکادوی اضافی، گشنیز بیشتر، فلکه فلفل قرمز، تکه های لیموترش و تاکوی مورد علاقه خود را اضافه کنید.
-
بلافاصله لذت ببرید
یادداشت های دستور غذا
نکات تاکو بره:
- به همین دلیل است که ما همیشه می گوییم بره آمریکایی ب،ید. بره آمریکایی محلی است و تا حد ممکن تازه است. شما نه تنها گوشت بره باکیفیت و خوش طعم می،ید، بلکه از هزاران دامدار و کشاورز محلی که ساعتهای طول، کار میکنند، حمایت میکنید و هر روز نسل به نسل دلشان را میریزند.
- من همیشه هر بار که از مزرعه بره آمریکایی بازدید می کنم مجذوب می شوم. خانواده ها و داستان های آنها، تاریخچه آنها، سخت کوشی و عشق آنها به کاری که انجام می دهند از صمیم قلب است. بره پرورش یافته در ایالات متحده با کیفیت بالا است!
- بنابراین قبل از ،ید از قصاب یا بخش گوشت خود در فروشگاه مواد غذایی سوال کنید تا بد،د که بهترین گوشت بره موجود را ،یداری می کنید.
- می تو،د گوشت تاکو را از سه ماه قبل آماده کرده و فریز کنید. قبل از سرو، گوشت را در تابه یا مایکروویو گرم کنید.
- گوشت تاکو بره با برنج، سالاد، پاستا، رامن، پیتزا و خیلی چیزهای دیگر عالی سرو می شود! این یک گزینه عالی برای تهیه غذا است.
- سالسا آناناس را می توان دو روز قبل درست کرد و در یخچال نگهداری کرد. و ، آووکادو را می توان تا 4 روز قبل درست کرد.
- بهتر است از تاکو فوراً لذت ببرید، بنابراین مطمئن شوید که قبل از سرو آن را جمع کنید.
- مطمئن شوید که سس های اضافی را در کنار خود نگه دارید! هیچ ، نمی تواند به طعم بیشتر نه بگوید!
ارزش غذایی
تاکو بره
مقدار در هر خدمت
کا،ی 276
کا،ی از چربی 198
٪ ارزش روزانه*
چربی 22 گرم34%
چربی اشباع شده 9 گرم56%
چربی ترانس 1 گرم
چربی اشباع نشده 1 گرم
چربی تک غیراشباع 10 گرم
کلسترول 61 میلی گرم20%
سدیم 460 میلی گرم20%
پتاسیم 113 میلی گرم3%
کربوهیدرات ها 6 گرم2%
فیبر 1 گرم4%
شکر 2 گرم2%
پروتئین 14 گرم28%
ویتامین A 408 IU8%
ویتامین سی 9 میلی گرم11%
کلسیم 38 میلی گرم4%
اهن 1 میلی گرم6%
* درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کا،ی است.
منبع: https://www.t،urplefigs.com/lamb-tacos/