دسته‌ها
اخبار

تاکوهای صبحانه {آماده در 15 دقیقه!} – WellPlated.com


زیرا یکی از بهترین غذاها نباید به ناهار یا شام محدود شود: تاکوهای صبحانه!

سه تاکو صبحانه آسان با مواد روی یک بشقاب

این دستور غذا را در Pinterest پین کنید تا برای بعد ذخیره شود

سنجاق کن!

تورتیلاهای کرکی که دور ،یبی سریع از تخم مرغ، لوبیا سیاه، و چاشنی های دلخواه شما (بیکن! آووکادو! سالسا!) پیچیده شده اند، صبحانه ای خوشمزه و سالم هستند که به راحتی روزهای هفته را با حال و هوای مفرح آ، هفته ادغام می کند.

تاکوهای صبحانه فقط یک چیز تگزاسی نیستند (علی رغم آنچه ممکن است یک تگزاسی مغرور به شما بگوید).

،یبی از تاکوهای صبحانه را در رستوران‌های سراسر ایالات متحده پیدا خواهید کرد

مکان مورد علاقه من برای داشتن آنها درست در خانه است!

  • آنها هستند سیر کننده و سالم. با تشکر، تخم مرغ و لوبیا سیاه برای فراو، پروتئین!
  • تو می تو، آنها را سفارشی کنید به هر جهت (ایده های زیر را ببینید).
  • پر ، به خوبی گرم می شود و آنها را درست می کند من، برای آماده ، غذا (درست مانند این فریزر صبحانه Quesadilla).
سه تاکوی سالم برای صبحانه

این دستور غذا هم هست به طرز خیره کننده ای ساده.

شما تمام مواد تاکو صبحانه را با هم در یک تابه می‌پزید، تورتیلاهایتان را با رها ، وحشی پر می‌کنید و بعد متعجب می‌شوید که چند روز متوالی طول می‌کشد تا از آن‌ها خسته شوید.

^^من نمی توانم عدد خاصی را به شما توصیه کنم، زیرا باقیمانده های ما مدت ها قبل از هوس ما برای آنها تمام شد.

تاکو برای صبحانه در بشقاب

طرز تهیه تاکو برای صبحانه

آنچه در تاکوی صبحانه می رود کاملاً به شما بستگی دارد!

  • تاکوی صبحانه تقریبا همیشه شامل می شود تخم مرغ (بسته صبحانه)، و شما می تو،د هر ،یبی از بیکن، سوسیس، پنیر را اضافه کنید، و مواد الهام گرفته از مکزیک مانند لوبیا، آووکادو و سالسا.
  • تاکوی صبحانه سالم مورد علاقه ما با تخم مرغ، لوبیا سرخ شده و حداقل دو تاپینگ درست می شود.

آنها مقرون به صرفه هستند، فوق العاده راضی کننده هستند و سرعت خوبی نسبت به کاسه معمولی جو دوسر فولادی ما دارند.


مواد تشکیل دهنده

  • نان ذرت مکزیکی. پوسته بسیار مهمی که تاکوهای صبحانه ما را کنار هم نگه می دارد. برای تاکو صبحانه می تو،د از تورتیلاهای ذرت یا تورتیلاهای آردی استفاده کنید.
  • تخم مرغ. تخم مرغ های پف دار و خوش طعم یکی از مواد ضروری تاکوی صبحانه در خانه ما است. تخم مرغ سرشار از پروتئین، همچنین به سیر ، و مغذی تر شدن تاکو کمک می کند.
  • لوبیا سیاه. لوبیا سیاه یک افزودنی فوق‌العاده برای تاکوی صبحانه است، زیرا سرشار از فیبر، پروتئین است و به خوبی با سایر مواد و مواد تاکو ،یب می‌شود.
  • کره. اضافه ، کره به ماهیتابه قبل از پختن تخم‌مرغ‌های همزده کمک می‌کند تا مطمئن شوید که خامه‌ای و خوشمزه هستند. ما همچنین کمی به لوبیاهای سرخ شده اضافه می کنیم تا طعم خوب و طعم واقعی رستوران را داشته باشیم.
  • ادویه ها. مخلوطی ساده از پودر سیر، پودر پیاز، نمک و فلفل کاین، طعم لوبیا سیاه سرخ شده را افزایش می دهد.

تاپینگ ها

زیرا بخشی از لذت خوردن تاکو در هر زم، از روز این است که آنها را با تاپینگ های مورد علاقه خود پر کنید!

جهت

  1. تورتیلاها را گرم کنید.
لوبیا له شده برای تاکو صبحانه ساده
  1. لوبیا و ادویه ها را در قابلمه ای با روغن اضافه کنید. له کنید تا کمی ، رنگ شود سپس در آب بریزید.
لوبیا سیاه در تابه
  1. بگذارید بجوشد. ،متی از کره را هم بزنید. تا-دا! لوبیا سرخ شده درست کردی
ریختن تخم مرغ در تابه
  1. تخم مرغ ها را هم زده و با کره به ماهیتابه اضافه کنید.
تخم مرغ برای تاکو صبحانه سالم
  1. تخم‌مرغ‌ها را به آرامی هم بزنید، مراقب باشید زیاد نپزید.
تخم مرغ پخته شده برای تاکو صبحانه
  1. پس از پخته شدن اما همچنان خامه ای، تخم مرغ ها را از روی حرارت بردارید و نمک را اضافه کنید.
پخش لوبیا روی تورتیلا
  1. تاکوها را با یک لایه لوبیا شروع کنید.
مونتاژ تاکو صبحانه در بشقاب
  1. با تخم مرغ و سایر مواد پرکننده و رویه های دلخواه تمام کنید. لذت ببرید!

انواع دستور غذا

از غذاهای ک،یک صبحانه مانند بیکن یا ژامبون گرفته تا ایده های خلاقانه تر (گوشت خوک کشیده شده!)، به همان اندازه که تصور شما بخواهد تاکوی صبحانه وجود دارد:

سه تاکو صبحانه آسان در یک بشقاب

نکات ذخیره سازی

  • برای ذخیره ،. لوبیاهای سرخ شده پخته شده و مخلوط تخم مرغ را در ظروف نگهداری جداگانه دربسته تا 3 روز در یخچال قرار دهید. تاکوهای مونتاژ شده را تا 2 روز در یک ظرف نگهداری دربسته در یخچال نگهداری کنید. هر روکش را جداگانه ذخیره کنید.
  • برای گرم ،. باقیمانده غذا را در تابه ای روی اجاق گاز روی حرارت متوسط ​​رو به پایین یا در مایکروویو دوباره گرم کنید.
  • یخ زدن. تاکوهای مونتاژ شده را با بسته بندی پ،تیکی محکم بپیچید، سپس آنها را در یک ظرف دربسته و ایمن در فریزر تا 3 ماه منجمد کنید. بگذارید یک شب در یخچال ذوب شود و قبل از گرم ، مجدد آن را باز کنید.

نکته آماده سازی غذا

تا 1 روز قبل، لوبیا سیاه سرخ شده را طبق دستور آماده کنید. آنها را در یک ظرف نگهداری دربسته در یخچال قرار دهید تا زم، که آماده جمع آوری تاکوها شوید. در صورت تمایل قبل از سرو گرم کنید.

ایده های باقی مانده

  • تاکوهای بیشتری درست کنید! این یک انتخاب واضح و خوشمزه است. فیل و تورتیلا را جداگانه گرم کنید، پر کنید و میل کنید.
  • سحری صبحانه. برای تاکو صبحانه سرخ شده، داخل اجاق گاز را با پنیر بریزید و گریل کنید. برای ایده های بیشتر به Breakfast Quesadilla مراجعه کنید.
  • کاسه تاکو صبحانه. پر ، را گرم کنید و آن را با برنج قهوه‌ای (برنج قهوه‌ای قابلمه فوری) یا برنج گل کلم، با مقدار زیادی آووکادو و ماست یون، مخلوط کنید.

چه چیزی را با تاکوهای صبحانه سرو کنید

تارت های خانگی پخته شده به ،وان غذای جانبی

مخلفات

تاتر توتس

1 ساعت

کاسه سالاد میوه آسان

سالاد

سالاد میوه

25 دقیقه

مافین ماست و،لی توت فرنگی روی توری خنک کننده

کلوچه

کلوچه ماست

31 دقیقه

مشاهده همه دستور العمل ها

ابزارهای پیشنهادی برای تهیه این دستور غذا

  • ماهی تابه. من، برای درست ، تخم مرغ.
  • پوره سیب زمینی. این ابزار نه تنها برای پوره ، سیب زمینی عالی است، بلکه می تواند لوبیا سیاه را نیز له کند.
  • کاردک ،تیکی. ابزار پیشرو من برای پختن تخم‌مرغ.

ماهیتابه استیل ضد زنگ

این ماهیتابه با کیفیت بالا برای کارایی و طول عمر به طرز هنرمندانه ای طراحی شده است. حتی می توان از آن در فر استفاده کرد.

سه تاکو صبحانه آسان با مواد روی یک بشقاب

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

به من بگو چه فکر می کنی!

امتیازی را در زیر در نظرات بگذارید و به من بگویید که چگونه دستور پخت را دوست داشتید.

تاکو: نه فقط برای سه شنبه ها، نه فقط برای شام… و خدا را شکر!

وقتی یک دستور غذا به همان سرعت، آسان، مغذی و خوشمزه است مانند این دستور تاکو صبحانه، ما در تمام طول روز، هر روز به آنها نیاز داریم.

سوالات متداول

چگونه می توانم تاکوهای صبحانه وگان درست کنم؟

تخم مرغ ها را در این دستور با سوسیس وگان سرخ شده عوض کنید. حتما این تاکوهای توفو و تمپه تاکو را نیز بررسی کنید.

بهترین تاپینگ برای تاکو صبحانه چیست؟

ما تاکوی صبحانه خانگی خود را با آووکادو پر می کنیم، زیرا اگر بتو،م بهانه ای برای اضافه ، آووکادو به هر چیزی در این اطراف پیدا کنیم، معمولاً این کار را انجام می دهیم (به علاوه چربی های سالم آووکادو تاکوهای صبحانه را سیر کننده می کند). ما همچنین دوست داریم سالسا، پنیر و یک ماست یون، ساده (که طعم و بافتی مشابه خامه ترش دارد) برای پروتئین اضافی اضافه کنیم.

چه نوع پنیر برای تاکو صبحانه بهترین است؟

هر پنیر ذوب شده ای که به خوبی با تخم مرغ و لوبیا سرخ شده ،یب شود برای این دستور عالی است. چدار، جک فلفل، مونتری جک را امتحان کنید، یا برای تاکوهای صبحانه مکزیکی بیشتر، از کوتیجا استفاده کنید.

آیا می توانم از پوسته تاکوی بدون دانه استفاده کنم؟

اگر می‌خواهید تاکوی صبحانه بدون گلوتن را با استفاده از پوسته‌های تاکوی بدون غلات (مانند بادام، نخود یا کاساوا) درست کنید، مطمئناً می‌تو،د! تورتیلاهای ذرت نیز فاقد گلوتن هستند، البته بدون دانه (ذرت یک دانه است).

  • 8 تورتیلاهای کوچک ذرت یا آرد به دنبال اندازه خیابان باشید
  • 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون اضافی
  • 1 می تواند لوبیا سیاه سدیم را کاهش دهد 15 اونس شسته و آبکش شده
  • 1/4 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1/4 قاشق چایخوری پودر پیاز
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک کوشر به علاوه چند نیشگون
  • 1/8 قاشق چایخوری فلفل هندی
  • 1/4 فنجان اب
  • 1 قاشق سوپخوری کره بدون نمک ت،یم شده
  • 8 تخم مرغ های بزرگ

تاپینگ های مورد علاقه شما (حداقل 2 مورد را انتخاب کنید):

  • پنیر رنده شده
  • سالسا
  • آوکادوی ،د شده
  • بیکن پخته شده ،د شده
  • گشنیز ،د شده

  • تورتیلاها را در فر یا مایکروویو گرم کنید (به زیر مراجعه کنید).

  • ۱ قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه متوسط ​​روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. بعد از داغ شدن، لوبیا، پودر سیر، پودر پیاز، نمک و کاین را اضافه کنید. با پوره سیب زمینی یا قاشق محکم، کمی له کنید و هم بزنید تا زم، که لوبیاها خامه ای شوند اما همچنان بافت خوبی داشته باشند. در آب بریزید. بگذارید بجوشد و مدام هم بزنید تا بیشتر مایع بپزد و لوبیاها فوق العاده خامه ای شوند. 1/2 قاشق غذاخوری کره را هم بزنید تا آب شود. طعم و مزه را به دلخواه تنظیم کنید. روی آن را بپوش،د و کنار بگذارید تا گرم بماند.

  • در یک کاسه بزرگ، تخم‌مرغ‌ها را با همزن بزنید تا کاملا با هم ،یب شوند و به رنگ زرد کم‌رنگ درآیند. یک تابه ن،ب متوسط ​​تا بزرگ را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. 1/2 قاشق غذاخوری کره باقی مانده را اضافه کنید. به محض اینکه شروع به کف ، و پاشیدن کرد، حرارت را کم کنید، بچرخ،د تا ظرف را بپوشاند، سپس تخم مرغ ها را داخل آن بریزید. به محض اینکه لبه‌های تخم‌مرغ‌ها به سختی شروع به سفت شدن ،د (این تقریباً بلافاصله اتفاق می‌افتد)، با یک کاردک ،تیکی، لبه‌های تخم‌مرغ را به آرامی به سمت مرکز تابه فشار دهید. اجازه دهید با استفاده از کاردک، تخم‌مرغ‌ها را به آرامی و به‌طور مداوم به سمت مرکز حرکت دهید و توده‌های بزرگ را بشکنید تا زم، که تخم‌مرغ‌ها تقریباً سه‌چهارم از زمان آماده‌شده به نظر برسند (هنوز باید خیلی خیس باشند تا بخورند). آن را از روی حرارت بردارید، سپس با کاردک به آرامی حرکت دهید، تا زم، که پخته شوند اما همچنان نرم شوند. کل این فرآیند 3 تا 5 دقیقه طول خواهد کشید. بعد از اینکه تخم مرغ ها پختند، آنها را با کمی نمک مزه دار کنید.

  • برای جمع آوری تاکو، یک لایه لوبیا، یک پیمانه تخم مرغ و سپس رویه های انتخابی خود بپاشید: پنیر، سالسا و آووکادو مورد علاقه ما هستند. بلافاصله لذت ببرید.

  • برای گرم ، تورتیلاها: توری را در وسط فر قرار دهید و فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. تورتیلاها را به دو دسته 4 تایی ت،یم کنید و هر پشته را در فویل بپیچید. پشته ها را روی یک ورقه پخت بدون روغن قرار دهید و به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر گرم کنید تا کاملا گرم شوند. یا، می تو،د آنها را 3 تا 4 در یک زمان به آرامی در مایکروویو گرم کنید. یک حوله مرطوب را روی آن قرار دهید تا خشک نشوند و به مدت 30 ث،ه حرارت دهید (توجه داشته باشید که وقتی در مایکروویو قرار می گیرند لثه تر می شوند، اما هنوز هم کار می کنند!).
  • برای پیشبرد: تا 1 روز قبل، لوبیا سیاه سرخ شده را طبق دستور آماده کنید. آنها را در یک ظرف نگهداری دربسته در یخچال قرار دهید تا زم، که آماده جمع آوری تاکوها شوید. در صورت تمایل قبل از سرو گرم کنید.
  • برای ذخیره ،: لوبیاهای سرخ شده پخته شده و مخلوط تخم مرغ را در ظروف نگهداری جداگانه در بسته به مدت 3 روز در یخچال قرار دهید. تاکوهای مونتاژ شده را تا 2 روز در یک ظرف نگهداری دربسته در یخچال نگهداری کنید. هر روکش را جداگانه ذخیره کنید.
  • برای گرم ، مجدد: باقیمانده غذا را در تابه ای روی اجاق گاز روی حرارت متوسط ​​رو به پایین یا در مایکروویو دوباره گرم کنید.
  • یخ زدن: تاکوهای مونتاژ شده را با بسته بندی پ،تیکی محکم بپیچید، سپس آنها را در یک ظرف دربسته و ایمن در فریزر تا 3 ماه منجمد کنید. بگذارید یک شب در یخچال ذوب شود و قبل از گرم ، مجدد آن را باز کنید.

خدمت: 1ساندویچ مکزیکیکا،ی: 148کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 12gپروتئین: 7gچربی: 8gچربی های اشباع شده: 3gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 3gچربی ترانس: 0.1gکلسترول: 167میلی گرمپتاسیم: 112میلی گرمفیبر: 2gقند: 0.4gویتامین A: 295IUویتامین سی: 0.04میلی گرمکلسیم: 47میلی گرماهن: 1میلی گرم

امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی پروژه ها و آموزش های مورد علاقه خود را ذخیره کنید.

ثبت نام

دستور العمل های بیشتر برای صبحانه دل،ب

مشاهده همه دستور العمل ها


منبع: https://www.wellplated.com/breakfast-tacos/