تاکوهای خیاب، وگان با استفاده از خانه به راحتی درست می شوند گوشت تاکو گیاهی درست شده با عدس، جو و ادویه جات! آن را با نان تورتیلا و تاپینگ های مورد علاقه خود برای درست ، سرو کنید تاکوهای گیاهی که نظرات تحسین برانگیز دریافت می کنند!
تاکو یک غذای گیاهی آسان است! امکان استفاده از مواد مختلف برای تهیه گوشت تاکو وگان بی پایان است! به علاوه، در خانه من، آنها همیشه یک ضربه هستند!
آیا می خواهید راه های بیشتری برای تهیه تاکوهای گیاهی کشف کنید؟ فکر می کنم اینها را دوست خواهید داشت تاکو توفو، تاکوهای صبحانه، و تاکو گل کلم. با آنها سرو کنید لوبیا چیتی قابلمه ای فوری، و برنج گل کلم اسپ،ایی برای یک وعده غذایی کامل
چرا این دستور العمل تاکو وگان کار می کند؟
- یک تاکوی گیاهی آسان این برای دوشنبه بدون گوشت، سه شنبه تاکو، یا هر زم، که هوس تاکو پیدا کنید، عالی است.
- تاکوهای خیاب، وگان زمان غذا را سرگرم کننده و خوشمزه می کند!
- یک غذای خانوادگی برای شب های هفته به اندازه کافی آسان است.
آنچه در این دستور غذا می گنجد
این تاکوهای عدس وگان با منگنه های آشپزی ساده تهیه می شوند. اگر همه آنها را ندارید، به راحتی می تو،د آنها را از فروشگاه مواد غذایی تهیه کنید.
- عدس قهوه ای: به تاکوهای گیاهی بافت گوشتی عالی می دهد. عدس سبز هم جواب میده! اگر می خواهید در مورد عدس بیشتر بد،د، در اینجا یک راهنمای کامل برای عدس آورده شده است.
- آب سبزیجات: پختن عدس در آب سبزیجات به جای آب طعم بیشتری به آن می دهد. اگر آب را عوض کنید، ممکن است نیاز به تقویت چاشنی داشته باشید.
- جو دوسر نورد شده: رطوبت را جذب می کند و به گوشت تاکوی گیاهی بافت بیشتری می بخشد.
- تکه های پیاز خشک: یک راه آسان برای اضافه ، طعم بدون هیچ گونه آمادگی!
- آبجو یا رب بدون مرغ یا سبزیجات: این منگنه انباری دستی طعم و مزه ای را به فیلینگ تاکو می بخشد.
- قند: فقط یک لمس برای افزایش طعم.
- چاشنی: ما از پاپریکا، زیره، پودر سیر، پودر چیلی، تکه های پیاز و فلفل کاین برای طعم دادن به گوشت تاکو وگان استفاده خواهیم کرد. همچنین می تو،د به جای ادویه های جداگانه از یک قاشق غذاخوری چاشنی تاکو استفاده کنید.
- روغن: برای تفت دادن پیاز تازه برای مخلوط ، با مخلوط استفاده می شود.
- پیاز تازه ،د شده: درست در انتها پس از آماده شدن مخلوط برای طعم بیشتر اضافه می شود.
- تورتیلا ذرت، پیاز ،د شده و گشنیز: برای سرو این تاکوهای خوشمزه عدس!
طرز تهیه تاکوهای گیاهی
این دستور العمل برای تاکوهای گیاهی تنها در چند مرحله ساده به سرعت با هم ،یب می شود. برای دستورالعمل های دقیق، کارت دستور غذا را بررسی کنید.
- 1) عدس ها را در قابلمه بریزید با آب سبزیجات و به جوش آوردن. در ظرف را بپوش،د و به مدت 15 دقیقه یا تا زم، که آب آن تبخیر شده و عدس ها نرم شوند بپزید.
- 2) عدس آبکش شده را به غذاساز اضافه کنید با جو دوسر آرد، تکههای پیاز، آبگوشت، شکر و ادویهها را در غذاساز اضافه کنید و آنها را تا زم، که مخلوط شوند، اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری آب سبزیجات بیشتری اضافه کنید تا به قوام دلخواه برسد.
- 3) کمی روغن را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید در یک ماهیتابه بزرگ و پیاز تازه ،د شده را اضافه کنید. بپزید تا کمی قهوه ای شود.
- 4) مخلوط را اضافه کنید از غذاساز تا ماهیتابه و حرارت دهید تا قهوه ای شود.
- 5) تورتیلاهای ذرت را گرم کنید و با گوشت تاکوی گیاهی سرو کنید. روی آن را گشنیز و پیاز تازه ،د شده بریزید.
نکات تخصصی و سوالات متداول
- از گرم ، تورتیلاهای ذرت غافل نشوید. آنها را نرم می کند و باعث می شود راحت تر بدون ش،تن تا شوند و طعم بهتری پیدا کنند.
- از عدس قهوه ای یا سبز استفاده کنید برای بهترین بافت عدسهای قرمز یا زرد هنگام پختن برای تهیه تاکوهای گیاهی خوب بسیار لطیف هستند.
- در صورت تمایل، تاکوهای بیشتری اضافه کنید! فضای زیادی وجود دارد تا تاکوهای خیاب، وگان خود را جاز کنید و آنها را خودتان بسازید. سالسا، سبزیجات یا هر چیز دیگری را که می خواهید اضافه کنید!
- غذاساز ندارید؟ اگر غذاساز ندارید می تو،د از مخلوط کن استفاده کنید، اما من آن را تست نکرده ام.
- یک گزینه مقرون به صرفه برای ادویه جات ترشی جات. از یک قاشق غذاخوری یا 1 ½ قاشق غذاخوری چاشنی تاکو از یک بسته استفاده کنید. معمولاً از ،ید همه ادویه ها ارزان تر است.
ساده ترین راه این است که آنها را در فویل بپیچید و به مدت 5-8 دقیقه در فر گرم کنید. اما برای طعم بیشتر و کمی زغال، آنها را روی گریل یا روی شعله گاز گرم کنید.
نحوه خدمت
موارد دلخواه مکزیکی وگان بیشتر
ع، ها توسط آلفونسو رویا
تاکوهای خیاب، گیاهی با عدس
تاکوهای خیاب، وگان با استفاده از وسایل خانگی به راحتی درست می شوند گوشت تاکو گیاهی درست شده با عدس، جو و ادویه جات! برای تهیه تاکوهای گیاهی که نظرات تحسین برانگیزی دریافت میکنند، آن را با تورتیلا و تاپینگهای مورد علاقهتان سرو کنید!
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان پخت 25 دقیقه
زمان کل 35 دقیقه
دوره شام نهار
غذا مکزیکی
خدمات 3 وعده های غذایی
کا،ی 629 کیلو کا،ی
-
عدس ها را در قابلمه ای با آب سبزیجات بریزید و بگذارید بجوشد. روی آن را بپوش،د و به مدت 15 دقیقه یا تا زم، که آب آن تبخیر شده و عدس ها نرم شوند بجوش،د. آبکش کنید و با جو در غذاساز قرار دهید. آرد، تکه های پیاز، آبگوشت، شکر و ادویه ها را در غذاساز اضافه کنید و تا زم، که با هم ،یب شوند، بفرستید. در صورت نیاز هر بار 1 قاشق غذاخوری آب سبزیجات اضافی اضافه کنید.
-
در یک تابه بزرگ، کمی روغن را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید و 2 قاشق غذاخوری پیاز ،د شده را به آن اضافه کنید. تفت دهید تا کمی قهوه ای شود. مخلوط فیلینگ را از غذاساز اضافه کنید و حرارت دهید تا قهوه ای شود.
-
تورتیلاهای ذرت را گرم کنید، پر کنید و در صورت استفاده با گشنیز و پیاز روی آن را پر کنید.
- از گرم ، تورتیلاهای ذرت غافل نشوید. آنها را نرم می کند و باعث می شود راحت تر بدون ش،تن تا شوند و طعم بهتری پیدا کنند.
- از عدس قهوه ای یا سبز استفاده کنید برای بهترین بافت عدسهای قرمز یا زرد هنگام پختن برای تهیه تاکوهای گیاهی خوب بسیار لطیف هستند.
- اگر می خواهید، تاکوهای بیشتری اضافه کنید! فضای زیادی وجود دارد تا تاکوهای خیاب، وگان خود را جاز کنید و آنها را خودتان بسازید. سالسا، سبزیجات یا هر چیز دیگری که می خواهید اضافه کنید!
کا،ی: 629کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 111gپروتئین: 27gچربی: 10gچربی های اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 3gچربی اشباع شده: 5gسدیم: 693میلی گرمپتاسیم: 1044میلی گرمفیبر: 30gقند: 7gویتامین A: 1146IUویتامین سی: 8میلی گرمکلسیم: 155میلی گرماهن: 8میلی گرم
سلب مسئولیت: اگرچه plantbasedonabudget.com سعی در ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای دارد، لطفاً توجه داشته باشید که اینها فقط برآورد هستند. اطلاعات تغذیه ای ممکن است بر اساس نوع محصول، نام تجاری ،یداری شده و سایر روش های غیرقابل پیش بینی تحت تأثیر قرار گیرد. Plantbasedonabudget.com هیچ مسئولیتی در قبال هرگونه ضرر یا خسارت ناشی از اتکای شما به اطلاعات تغذیه ای نخواهد داشت. اگر نیاز به پیروی از رژیم کا،ی خاصی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.
منبع: https://plantbasedonabudget.com/street-tacos/