این ،ی استراگانوف قارچ دستور آشپزی رویاها از آن ساخته شده اند ،یب طعمی بین قارچ و سس استروگانف شور باورن،ی است.
این استراگانوف قارچ با قارچ های مقوی، ماست یون،/خامه ترش، آبگوشت و آویشن تازه تهیه می شود که با نودل های تخم مرغی تا می شود تا آرامش بخش ترین شام را ایجاد کند.
قارچ استروگانف = بهترین استروگانف گیاهخوار
هر ، زم، که میل به غذای راحت دارد، آن یک وعده غذایی را انتخاب می کند. هیچ چیز بیشتر از استروگانف غذای راحتی را فریاد نمی زند! این قارچ استروگانف یک غذای گیاهی ک،یک است که شما را شاد و سیر خواهد کرد.
چرا این قارچ را استروگانف درست کنیم؟
گیاه خواری: این دستور غذا نه تنها گیاهی است، بلکه پر از سبزیجات نیز هست! ما حداقل دو برابر (یا بیشتر) تعداد قارچ هایی را که بیشتر دستور العمل های قارچ استروگانف دیگر استفاده می کنند استفاده کردیم.
سالم: ما دوست داریم با تعویض ساده غذاهای سنتی را کمی سالم تر کنیم. ما علاوه بر افزودن سبزیجات بیشتر، به جای خامه ترش از ماست یون، نیز استفاده کردیم.
در 30 دقیقه آماده می شود: شام 30 دقیقه دیگر آماده است. بله لطفا.
قارچ استروگانف چه طعمی دارد؟
سس قارچ استروگانف طعمی شبیه به استروگانف گوشت ، دارد، اما طعم اومامی قطعاً طعم آن را به خود اختصاص می دهد زیرا برجسته ترین ماده در دستور غذا است.
در سس استروگانف قارچ چیست؟
سس استروگانف به طور سنتی با خامه ترش و رو، که مخلوطی از کره، آرد و شیر یا آبگوشت است درست می شود. بیشتر سسهای استروگانف پیاز، قارچ (حتی گوشت ، استروگانف) و سس ورسسترشر دارند.
ما با یک نسخه سالم تر از یک سس خامه ای و خوشمزه برای این قارچ استروگانف همراه با قارچ سه برابری و ماست یون، خوشمزه رفتیم!
مواد تشکیل دهنده سس قارچ استروگانف
در اینجا چیزی است که برای تهیه سس استروگانف نیاز دارید.
- آب سبزیجات – ما این دستور غذا را با استفاده از آب گوشت ، (که گیاهی نیست) درست کرده ایم و این نیز کار می کند.
- پیاز زرد – پیاز سفید یا پیاز نیز موثر است.
- سیر – سیر برای این سس ضروری است. این به طعم بسیار لذیذ اضافه می کند.
- قارچ – قارچ ها ستاره نمایش هستند. به پایین بروید تا ببینید کدام یک را توصیه می کنیم.
- سس ووسترشر – کمی سرکه واقعاً به آشکار ، تمام طعمهای اومامی کمک میکند.
- ماست یون، یا خامه ترش – ما هم از ماست و هم خامه ترش استفاده کرده ایم. بنابراین، با خیال راحت از هر کدام که می خواهید استفاده کنید.
- ارد – آرد به غلیظ شدن سس کمک می کند. ما از آرد سبوس دار سفید استفاده کردیم، اما آردهای همه منظوره هم کار می کنند.
از چه نوع قارچی استفاده کنید؟
هیچ قانونی وجود ندارد که از چه نوع قارچی در دستور پخت این قارچ استروگانف استفاده کنید. ما از مخلوطی از قارچ بلا، قارچ سفید و قارچ شیتاکه استفاده کردیم.
با خیال راحت با هر نوع قارچی که دوست دارید مانند پورتوبلو آزمایش کنید!
آن را امتحان کنید!
همیشه پان
این همیشه پان تابه مورد علاقه ما برای تفت دادن، بخارپز ،، سرخ ، و آب پز ، است. این یک تابه ن،ب است که ما به شدت توصیه می کنیم.
طرز تهیه قارچ استروگانف
این قارچ استروگانف یک شام بسیار آسان برای تهیه هر شب هفته است. ظرف 30 دقیقه آماده می شود، بنابراین در کمترین زمان با یک کاسه بزرگ غذای راحتی خواهید نشست!
قارچ ها را تفت دهید
اولین قدم برای تهیه قارچ استروگانف، تفت دادن قارچ است. یک اشتباه رایج هنگام تفت دادن قارچ این است که آنها شروع به پختن آنها در دمای خیلی بالا می کنند و زمان کافی برای رطوبت برای پختن قارچ در آنها نمی دهند.
یک زن و شوهر نکات
قارچ ها را به ماهیتابه اضافه کنید و حتما قارچ ها را داخل روغن بریزید و روی آن ها نمک بپاشید. مهم است که روغن یا نمک را کم نکنید. نمک به جذب رطوبت قارچ کمک می کند.
شروع به تفت دادن قارچ ها روی حرارت متوسط کنید نه روی حرارت زیاد. میخواهید ابتدا قارچها را به آرامی تفت دهید و سپس چند دقیقه آ، قارچها را روی حرارت متوسط رو به بالا سرخ کنید تا سرخ شوند.
سعی کنید قارچ ها را بیش از حد در ماهیتابه فشار ندهید. اجازه دهید قارچ ها بنشینند و مایع خود را خارج کنند.
وقتی قارچ ها هنوز پر هستند، اما قهوه ای طلایی می شوند، متوجه خواهید شد که چه زم، قارچ ها آماده هستند.
بعد از تفت دادن قارچ ها، پیاز و سیر را اضافه کنید تا پیاز شفاف شود.
آبگوشت و آرد را با هم ،یب کنید
پس از پخته شدن قارچ ها، زمان آن است که ،یبی از آبگوشت و آرد را به آن اضافه کنید. آرد را در یک فنجان آب گوشت مخلوط کنید.
معمولاً برای دوغابی مانند این، نشاسته ذرت را به مایع گرم اضافه می کنید، اما برای این دستور نیازی به استفاده از نشاسته ذرت نیست. به ما اعتماد کن
مخلوط را به آرامی داخل تابه بریزید و همه چیز را با حرارت متوسط هم بزنید تا آبگوشت شروع به حباب زدن کند.
چگونه سس استروگانف را غلیظ می کنید؟ به جای رو،، این قارچ استروگانف را با دوغاب آرد و آب گوشت غلیظ می کنیم.
سس استروگانف را درست کنید
وقتی دوغاب غلیظ شد به آرامی ماست یون،، بقیه آب گوشت و آویشن تازه را داخل تابه اضافه کنید و مخلوط کنید. ماست یون، طعم لذیذی به سس میافزاید و آن را به لذیذ تبدیل میکند!
وقتی سس داغ شد، قارچ استروگانف را روی نودل سرو کنید.
سس سنتی تری می خواهید؟
ما طرفداران بزرگ ماست یون، هستیم، اما شما می تو،د آن را با خامه ترش که بسیار سنتی تر است، عوض کنید. حتی می تو،د ماست یون، و خامه ترش 50/50 بخورید. انتخاب شما!
نکات قارچ استروگانف
ما از آرد برای غلیظ ، این قارچ استروگانف استفاده کردیم زیرا متوجه شدیم طعم آن بسیار بهتر از دوغاب نشاسته ذرت است.
بهترین جایگزین برای خامه ترش (که در استروگانف سنتی استفاده می شود) ماست یون، است نه شیر. ماست یون، همان طعم و ضخامت خامه ترش را دارد.
برای تهیه قارچ استروگانف بدون گلوتن، از ماکارونی بدون گلوتن و آرد همه منظوره بدون گلوتن برای غلیظ شدن استفاده کنید.
این دستور غذای گیاهی یا بدون لبنیات نیست زیرا به ماست یون، یا خامه ترش نیاز دارد. با این حال، گیاهخوار است.
تغییرات
اگر به دنبال اضافه ، مواد غذایی یا سبزیجات بیشتر به استروگانف خود هستید، ما اینجا هستیم تا به شما بگوییم که این یک ایده عالی است. وقتی پیازها را داخل ماهیتابه اضافه کردید، سبزیجات دیگر را با قارچ تفت دهید. در اینجا چند ایده وجود دارد:
- نخود فرنگی
- هویج
- سیب زمینیها
- موسیر
ذخیره سازی
اجازه دهید استروگانف کاملا خنک شود. سپس در ظرف دربسته انتقال دهید و تا 3 تا 5 روز نگهداری کنید.
استراگانوف قارچ
این ،ی ترین و خوش طعم ترین قارچ استروگانف موجود در اینترنت است. این غذا با قارچ های مقوی، ماست یون،، آبگوشت و آویشن تازه درست می شود که با نودل های تخم مرغی تا می شود تا راحت ترین شام را ایجاد کند!
آمادگی:15 دقایق
پختن:20 دقایق
جمع:35 دقایق
چربی 14
کربوهیدرات ها 14
پروتئین 10
،اصر
- 10 اونس نودل تخم مرغ پهن
- 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون جدا از هم
- 20 اونس قارچ مخلوط ورقه های نازک (از پورتوبلو و قارچ سفید استفاده کردیم)
- 1/2 پیاز سفید بزرگ ،د شده
- 5 میخک ها سیر
- 1/2 قاشق چایخوری نمک جدا از هم
- 1/2 قاشق چایخوری فلفل آسیاب شده
- 2 فنجان ها آب سبزیجات جدا شده (یا هر نوع)
- 3 قاشق غذاخوری آرد گندم کامل سفید
- 1/2 فنجان 2% ماست یون، گزینه ای برای استفاده از خامه ترش به جای آن
دستورالعمل ها
-
دستورالعمل بسته بندی پشت نودل تخم مرغی خود را دنبال کنید و یک قابلمه بزرگ آب نمک را به جوش بیاورید. نودل تخم مرغ را اضافه کنید.
-
اجازه دهید نودل های تخم مرغ بپزند تا آل دنته شوند و سپس آب رشته ها را صاف کنید.
-
نودل ها را با آب سرد بشویید و کنار بگذارید.
-
سپس یک تابه بزرگ (یا فر هلندی) را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید و 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید.
-
وقتی روغن زیتون معطر شد، همه قارچ ها و 1/4 قاشق چایخوری نمک را به تابه اضافه کنید و حرارت را روی حرارت متوسط/کم قرار دهید.
-
قارچ ها را به مدت 6 تا 8 دقیقه تفت دهید و هر 3 تا 4 دقیقه آنها را بریزید.
-
۱ قاشق غذاخوری دیگر روغن زیتون به قارچ ها و همچنین پیاز و سیر اضافه کنید. همه چیز را با هم مخلوط کرده و 2 تا 3 دقیقه دیگر تفت دهید.
-
در حالی که سبزیجات در حال پختن هستند، آرد را به 1 فنجان آب گوشت اضافه کنید و هم بزنید تا آرد بیشتر حل شود.
-
حرارت را روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید و مخلوط آرد و آبگوشت را به آرامی داخل تابه بریزید و مرتب هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود.
-
استروگانف را از روی حرارت بردارید و بگذارید فقط یک دقیقه خنک شود تا وقتی ماست یون، را اضافه می کنید دلمه نشود سپس بقیه آب گوشت، ماست یون،، فلفل و آویشن تازه را به آرامی به تابه اضافه کنید. و مخلوط کنید تا ،یب شوند.
-
مخلوط را به جوش آورده و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید.
-
نودل های تخم مرغ را داخل سس قارچ استروگانف بریزید و بگذارید مخلوط روی حرارت ملایم گرم شود تا نودل ها داغ و آماده مصرف شوند.
ارزش غذایی
کا،ی: 217کیلو کا،ی کربوهیدرات ها: 14g پروتئین: 10g چربی: 14g فیبر: 3g قند: 5g
منبع: https://fitfoodiefinds.com/mushroom-stroganoff-recipe/