دسته‌ها
اخبار

برگر وگان {پروتئین بالا} – WellPlated.com


با گیاه خود ارتباط برقرار کنید و بهترین ها را بپزید وگان برگر دستور العمل شما همیشه سعی کنید! تهیه شده از لوبیا سیاه، مواد غنی از پروتئین و ادویه های گرم، به همان اندازه که خوش طعم هستند، رضایت بخش هستند.

یک همبرگر گیاهی با آووکادو، گوجه فرنگی، سالسا و پیاز

این دستور غذا را در Pinterest پین کنید تا برای بعد ذخیره شود

سنجاق آن!

بیرون کمی ترد، در داخل لطیف (نه لطیف!) و دارای طعمی شدید که در دستور غذای همبرگر گیاهی انتظار ندارید، اینها نه تنها بهترین همبرگرهای گیاهی هستند، بلکه یکی از بهترین همبرگرها هستند. – من تا به حال چشیده ام.

(برای یک دستور غذای گیاهی با طعم دیگر، این فلفل های شکم پر وگان را امتحان کنید.)

  • ساخته شده با مواد غذایی فوق العاده مانند لوبیا سیاه، بادام، دانه کتان، و غیره، این شیرینی های دودی رضایت بخش است. در یک کاسه جمع شوند.
  • آنها پروتئین بالایی دارند. هر یک بسته های عظیم 12 گرم پروتئین در هر برگر!
  • این همبرگرها برنده نقدهای تحسین برانگیز ج، گوشتخواران شده اند.
همبرگر وگان سالم در بشقاب با تاپینگ

چرا همبرگرهای گیاهی را از ابتدا بسازید؟

همبرگرهای گیاهی در حال حاضر کالای داغ بازار هستند، از برگر کینگ گرفته تا برگر وگان مک دونالد.

شیرینی های گیاهی و سویا یک کالای داغ هستند.

مشکل؟ ا،ر همبرگرهای وگان (و میله های پروتئین گیاهی) شما ،ید (و چرا همبرگرهای گیاهی می توانند ناسالم باشند) می توانند به شدت پردازش شوند.

این دستور برگر وگان خانگی؟ این چیزی نیست جز چیزهای خوب (همین مورد در مورد این انچیلاداهای وگان صدق می کند).

دو عدد همبرگر وگان روی نان

نقد و بررسی 5 ستاره

اینا خیلی خوبن من فقط زم، که به دستور غذای همبرگر گیاهی نیاز دارم به این موارد باز می گردم. خانواده گوشتخوار من هم آنها را دوست دارند!

– جیوون –

چگونه بهترین برگر گیاهی را درست کنیم

اگرچه من مدت‌هاست که طرفدار همبرگرهای گیاهی خوب به دلیل مواد ساده و فواید سلامتی آن‌ها هستم (این برگر قارچ پورتوبلو و برگرهای کینوآ مورد علاقه من را ببینید)، اما من یکی از آنها را دارم. گوشت ، با دستور العمل های استاندارد برگر سبزیجات.

ا،ر آنها حاوی پروتئین کافی برای رضایت بخش شکم نیستند تا من را برای بیش از یک ساعت یا بیشتر سیر نگه دارند.

در مورد این همبرگرهای وگان با پروتئین بالا اینطور نیست!

به لطف مواد غنی از پروتئین و فیبر بالا، آنها می توانند ساعت ها شما را حفظ کنند.

به خواندن ادامه دهید تا بد،د که چه چیزی باعث می‌شود این دستور پخت پتی همبرگر وگان پرقدرت به این شکل باشد فوق العاده.

یکی دیگر از برگرهای گیاهی مورد علاقه

همبرگر سبزیجات را از دست ندهید کتاب آشپزی من. آنها دیگر دستور پخت همبرگر گیاهی مورد علاقه من هستند!


مواد تشکیل دهنده

  • لوبیا سیاه. نه تنها برای سالاد مکزیکی وگان و لوبیا توستادا، لوبیا سیاه به دلیل فیبر، پروتئین و مواد معدنی فراوان، پایه اصلی برای همبرگرهای گیاهی است.
  • پودر دانه کتان. سرشار از امگا 3، آنتی ا،یدان ها و فیبرهای تقویت کننده سیستم ایمنی و مغز است.
  • بادام + ناگت. آجیل و دانه ها یک ایده خلاقانه برگر گیاهی هستند که بارها و بارها به آن باز خواهید گشت. آنها اومامی را اضافه می کنند که اغلب در دیگر دستور العمل های همبرگر بدون گوشت وجود ندارد.

نکته تعویض

در حالی که من ،یب مورد علاقه خود از آجیل و دانه‌ها را در این دستور غذا پیشنهاد کرده‌ام، با خیال راحت بازی کنید.

می تو،د گردو را با بادام با یک همبرگر گردوی گیاهی جایگزین کنید، به جای دانه کتان از تمام دانه های کنف استفاده کنید (یا برع،)، یا ،یب خود را امتحان کنید.

  • فلفل قرمز + پیاز قرمز. برای ایجاد رنگ، فواید تغذیه ای اضافه شده، بافت، طعم تند و شیرینی جزئی.
  • جو دوسر نورد شده. فیبر بیشتر! این همبرگرهای گیاهی اینجا هستند تا شما را سیر نگه دارند.

یادداشت رژیمی

اگر می خواهید مطمئن شوید که این همبرگرهای گیاهی فاقد گلوتن هستند، جو دوسرهایی را انتخاب کنید که فاقد گلوتن هستند.

  • دانه کنف قلبها. فقط سه قاشق غذاخوری حاوی مقدار زیادی است 10 گرم از پروتئین کامل دانه‌های شاهدانه همچنین کم کربوهیدرات هستند و برای ،، که از رژیم غذایی سرخپوشان پیروی می‌کنند یا باید از کربوهیدرات آگاه باشند، انتخاب خوبی است. سلام، سوپر فود.

یادداشت مواد تشکیل دهنده

  • بذر شاهدانه در حال حاضر به طور گسترده در بسیاری از فروشگاه های مواد غذایی موجود است. شما همچنین می تو،د آنها را در آمازون.
  • علاوه بر این که یک راه عالی برای تقویت همبرگرهای گیاهی شما است، طعم دلپذیر و آجیلی آنها باعث می شود آنها را روی نان تست پاشیده و در سالادها و اسموتی ها خوش طعم کنید.
  • ادویه ها. پاپریکا دودی، زیره و پودر فلفل چیلی به این همبرگرها حالتی دودی می دهد که معمولاً فقط از گریل انتظار دارید. برای ما همبرگرهای بی مزه وجود ندارد!
  • آووکادو. یا گواکاموله خانگی. رویه برگر وگان شماره 1 انتخابی من. آووکادو غنا و ،ی را که معمولاً از پنیر دریافت می‌کنید، فراهم می‌کند، در حالی که لبنیات همبرگر را آزاد نگه می‌دارد.
ایده های آسان برگر وگان بدون گوشت

بهترین ،یب تاپینگ وگان برگر چیست؟

بهترین تاپینگ های وگان برگر آنهایی هستند که بیشتر از همه لذت می برید! به ایده نیاز دارید؟ در اینجا چند تا از برگرهای گیاهی و گیاهی مورد علاقه من آورده شده است:

جهت

فرآوری مواد اولیه برای برگرهای گیاهی در خانه
  1. فلفل قرمز و پیاز را در غذاساز بریزید. به یک کاسه همزن منتقل کنید.
مواد تشکیل دهنده در غذاساز
  1. بادام، دانه ها، کنجاله بذر کتان، سیر و ادویه ها را در غذاساز مخلوط کنید.
بهترین مواد وگان برگر در یک غذاساز
  1. نبض را بزنید تا ریز ،د شود، سپس به کاسه سبزیجات اضافه کنید.
همبرگرهای گیاهی سالم در یک غذاساز ساخته شده با لوبیا سیاه
  1. لوبیا سیاه، جو و آب را در غذاساز پوره کنید.
مخلوط ، برگرهای گیاهی در یک کاسه
  1. آنها را با سایر مواد داخل کاسه هم بزنید.
برگرهای گیاهی بدون نخود روی ورقه پخت
  1. مخلوط را به شکل نان برگر درآورید، سپس آنها را روی یک ورقه پخت قرار دهید. برگرهای گیاهی را به مدت 25 تا 30 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت بپزید و بعد از 20 دقیقه آن را برگرد،د. چاشنی ها را اضافه کنید و از آن لذت ببرید!

نکات ذخیره سازی

  • برای ذخیره ،. همبرگرهای گیاهی را تا 5 روز در یخچال و در ظرف دربسته نگهداری کنید.
  • برای گرم ،. باقیمانده غذا را روی یک ورقه پخت در فر با دمای 350 درجه فارنهایت یا در مایکروویو دوباره گرم کنید.
  • یخ زدن. همبرگرها را تا 3 ماه در یک ظرف محفوظ در فریزر فریز کنید. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود.

نکته برنامه غذایی

برگرها را طبق دستور تا زمان پخت آماده کنید. هر برگر را به صورت جداگانه بپیچید، سپس تا 2 روز در یخچال بگذارید یا تا 2 ماه در فریزر بگذارید.

چه چیزی را با برگرهای گیاهی سرو کنید

مشاهده همه دستور العمل ها

ابزارهای پیشنهادی برای تهیه این دستور غذا

بهترین غذاساز

آسان برای استفاده و برای انواع روش های مختلف آماده سازی مواد تشکیل دهنده.

برگر وگان بدون توفو روی نان با آووکادو

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

به من بگو چه فکر می کنی!

امتیازی را در زیر در نظرات بگذارید و به من بگویید که چگونه دستور پخت را دوست داشتید.

غذاهای فوق العاده، طعم های فوق العاده، رضایت فوق العاده.

من می توانم حال و هوای خوبی که از آشپزخانه هایمان ساطع می شود را حس کنم!

سوالات متداول

آیا می توان همبرگرهای گیاهی را نیم پز کرد؟

آره. در حالی که هیچ ماده‌ای در این دستور غذا وجود ندارد که در صورت پخته نشدن این پتی‌های همبرگر گیاهی برای خوردن آن‌ها خطرناک نباشد (مثلاً تخم‌مرغ، گوشت و غیره)، هنوز هم می‌توان آن‌ها را کم‌پخت. همبرگرهای گیاهی که نیم پز نشده اند، به دلیل محتوای آب زیاد، داخل آن ها لطیف خواهد بود.

چه چیزی باعث می شود همبرگرهای گیاهی به هم ب،بند؟

دستور العمل های همبرگر وگان از انواع ترفندها برای ،باندن پتی ها به هم استفاده می کنند. برای مثال، در این دستور غذا از جو آسیاب شده و کنجاله بذر کتان استفاده می شود که وقتی آسیاب می شوند ،بناک می شوند و با رطوبت تماس پیدا می کنند. سایر برگرهای وگان (که فاقد گلوتن نیستند) ممکن است آرد سوخاری را نیز انتخاب کنند. این مواد اصلی را از دستور غذا حذف نکنید وگرنه برگرهای گیاهی شما احتمالاً از بین می روند.

آیا برگرهای گیاهی واقعا سالم هستند؟

سالم بسته به رژیم غذایی شخصی و اه، تغذیه ای شما می تواند یک اصطلاح ذهنی باشد. با این اوصاف، وقتی از ابتدا با موادی با حداقل فرآوری شده تهیه می‌شود، همبرگرهای لوبیا سیاه وگان مانند این گزینه‌ای سالم برای ،، است که به دنبال یک غذای گیاهی غنی از پروتئین، کم قند و شکر هستند.

چه برگرهای وگان بدون سویا هستند؟

این یکی! اگر به دنبال یک همبرگر گیاهی بدون توفو یا سویا هستید، به دنبال آن نباشید.

ویدیو برگر گیاهی

اگر از ویدیوی برگر وگان لوبیا سیاه لذت می برید، لطفا در کانال یوتیوب ما مش، شوید. حتماً روی نماد BELL کلیک کنید تا بتو،د اولین ،ی باشید که از ارسال یک ویدیوی جدید مطلع می شوید (و از شما برای اشتراک متشکریم!).

ایده های برتر:

  • گوجه فرنگی ،د شده، آووکادو، آرگولا، پیاز قرمز خلال شده، آووکادو، ماست ساده (در صورت نیاز بدون لبنیات)، ،دل

  • یک توری را در وسط فر خود قرار دهید و از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی یا یک حصیر سیلپات بپوش،د.

  • فلفل قرمز و پیاز را در کاسه غذاساز مجهز به تیغه فولادی قرار دهید. نبض بزنید تا ریز شود. مخلوط را به یک کاسه همزن بزرگ منتقل کنید.

  • بادام، تخم کدو تنبل، دانه شاهدانه، کنجاله بذر کتان، سیر، نمک، زیره، پودر فلفل قرمز و پاپریکا دودی را به غذاساز اضافه کنید.

  • آنقدر هم بزنید تا به یک مخلوط دانه درشت تبدیل شود. با پیاز و فلفل قرمز داخل کاسه مخلوط کنید.

  • لوبیا سیاه، جو دوسر و 2 قاشق غذاخوری آب را در غذاساز بریزید.

  • آنقدر پوره کنید تا لوبیاها یکدست شوند و چند تکه کوچک باقی مانده باشد.

  • به کاسه همزن منتقل کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

  • مخلوط برگر را در ،مت های 1/3 فنجان در دستان خود بریزید. به شکل پتک هایی به اندازه کف دست که ضخامت آنها حدود 1 اینچ است.

  • روی سینی فر بچینید و به مدت 20 دقیقه بپزید، سپس آن را برگرد،د و 5 تا 10 دقیقه دیگر بپزید، تا زم، که گرم شود و ،مت های بیرونی کمی ترد شوند. روی نان ها را با هر نوع تاپینگ دلخواه سرو کنید.

  • برای ذخیره ،: باقیمانده برگرهای پخته شده را می توان به مدت پنج روز در یخچال نگهداری کرد.
  • برای گرم ، مجدد: دوباره به آرامی در مایکروویو گرم کنید تا کاملا گرم شود.
  • یخ زدن: کیک های پخته نشده را می توان به مدت 2 روز در یخچال یا به مدت 2 ماه منجمد کرد.

خدمت: 1(از 6)، بدون نان یا تاپینگکا،ی: 277کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 28gپروتئین: 14gچربی: 13gچربی های اشباع شده: 1gچربی ترانس: 1gپتاسیم: 474میلی گرمفیبر: 10gقند: 2gویتامین A: 790IUویتامین سی: 26میلی گرمکلسیم: 83میلی گرماهن: 4میلی گرم

امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی دستور العمل های مورد علاقه خود را ذخیره کنید و به برنامه های غذایی رایگان دسترسی داشته باشید.

ثبت نام من

دستور العمل های گیاهی بیشتر

مشاهده همه دستور العمل ها


منبع: https://www.wellplated.com/vegan-burger-recipe/