دسته‌ها
اخبار

بدون پخت میله های کره بادام زمینی


میله های کره بادام زمینی.

می خواهید یک میان وعده سالم و سرشار از پروتئین در حال حرکت داشته باشید؟ اینها بدون پختن میله های کره بادام زمینی درمان مورد علاقه جدید شما خواهد بود! آنها ترد، شیرین، شور و به طرز مس،ه ای آسان هستند.

میله های کره بادام زمینی را روی یک بشقاب نپزید.

میله های کره بادام زمینی آسان

تلاش برای خوردن میان وعده سالم در یک برنامه شلوغ سخت است، اما این میله های جویدنی کره بادام زمینی برای صرفه جویی در روز اینجا هستند. آنها یک غذای آسان و بدون پخت را درست می کنند که تنها کاری که باید انجام دهید این است که آماده کنید، تنظیم کنید و فراموش کنید!

این دستور غذای ساده از کره بادام زمینی کاملا طبیعی و چیپس های شکلاتی کوچک برای طعم غیرقابل مقاومت کره بادام زمینی-شکلاتی، همراه با غلات Rice Chex و بادام زمینی بوداده برای یک ترد رضایت بخش استفاده می کند. واضح است که بچه ها آنها را دوست خواهند داشت، اما شما هم همینطور!

چه آنها را برای آماده سازی غذا شلاق بزنید و چه آنها را برای جمعیت زیادی سرو کنید، ناامید نخواهند شد.

چرا آنها را دوست خواهید داشت!

برای ،، که می خواهند شیرینی خود را به روشی سالم ارضا کنند عالی است.

این یک دستور العمل فوق العاده آسان برای پیروی است. فقط آماده کنید، فریز کنید و سرو کنید! نیازی به پخت نیست.

آ دستور غذای من، برای آماده سازی غذا که هر روز هفته به شما انرژی پایدار می دهد.

مواد لازم برای پختن میله های کره بادام زمینی در یک کاسه.

مواد مورد نیاز شما

  • چکش برنج: این غلات محبوب به این میله‌های کره بادام‌زمینی بدون افزودن کا،ی یا شکر اضافی، ترد رضایت بخشی می‌دهد.
  • کره بادام زمینی: کره بادام زمینی چکه ای برای این دستور غذا ضروری است. ما از Smuckers خامه ای کاملا طبیعی یا مارک Trader Joe استفاده می کنیم. اگر کره بادام زمینی چکه ای ندارید، ممکن است لازم باشد چند قاشق چایخوری روغن نارگیل ذوب شده را به کره بادام زمینی اضافه کنید.
  • شربت برنج قهوه ای: شربت برنج قهوه ای یک شیرین کننده گیاهی و کم گلوکز برای تهیه غذاهای کاملا شیرین بدون پخت است.
  • عسل: به ،وان یک شیرین کننده طبیعی برای یک خوراکی شیرین که هم سالم و هم خوشمزه است عالی است.
  • بادام زمینی: توصیه می کنیم از بادام زمینی برشته شده و نمکی برای تهیه میله هایی با طعم شیرین و شور استفاده کنید. بادام زمینی ساده طعم خواهد داشت، خوب… ساده.
  • مینی چیپس شکلاتی: چیپس های شکلات انحطاط میله های شما را افزایش می دهد. ما از چیپس های شکلاتی کوچک استفاده کردیم زیرا آنها فقط فضای کمی را اشغال می کنند.
  • نمک کوشر: نمک باعث می‌شود این میله‌های کره بادام‌زمینی بدون پخت به مقدار من،ی شیرین و شور باشد.
خمیر میله کره بادام زمینی را در ورقه پخت نپزید.

چگونه میله های کره بادام زمینی را بدون پخت درست کنیم

ظرف خود را آماده کنید

یک ظرف قابلمه ۹×۱۳ اینچی را با کاغذ روغنی بپوش،د و کنار بگذارید.

CHEX را ش،ت

Chex را به غذاساز اضافه کنید و نبض بزنید تا به قطعات کوچک تبدیل شوند.

*دستگاه غذاساز ندارید؟ سپس Chex را در یک کیسه به اندازه گالن قرار دهید و آنها را با دستان خود بشکنید.

“خمیر” خود را درست کنید

بعد، اضافه کنید کره بادام زمینی، شربت برنج قهوه ای و عسل را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و آنقدر مخلوط کنید تا به قوام خمیری تبدیل شود.

سپس تکه های Chex، بادام زمینی و چیپس شکلات را در مخلوط کره بادام زمینی بریزید و مخلوط کنید تا همه مواد کاملا آغشته شوند.

*نکته حرفه ای: قبل از مخلوط ،، دست های خود را خیس کنید تا مطمئن شوید که همه چیز کاملا پوشیده شده است.

هیچ میله ای از کره بادام زمینی را در قالب کیک فشرده نکنید.

انتقال + مطبوعات

مخلوط کره بادام زمینی را در ظرف قابلمه خود بریزید، با دست یا کفگیر آن را به طور یکنواخت در ته تابه پخش کنید. مطمئن شوید که واقعاً مخلوط را فشار دهید تا همه چیز به هم ب،بد.

اجازه دهید میله ها تنظیم شوند

بعد، ظرف را با میله ها در فریزر قرار دهید تا 1-2 ساعت بماند. پس از سفت شدن، ظرف قابلمه را بردارید و به آرامی میله ها را با کاغذ روغنی از روی ظرف بردارید.

برش دهید، سرو کنید، + لذت ببرید!

میله ها را روی یک تخته برش بزرگ قرار دهید و آنها را با چاقوی تیز به هر شکلی که دوست دارید برش دهید. ما مستطیل ها را ترجیح می دهیم.

سرو کنید و از غذای ترد و خوشمزه خود لذت ببرید!

میله‌های کره بادام‌زمینی را که به صورت میله‌ای بریده شده است، نپزید.

نکات و ترفندهای دستور غذا

اگر خمیر شما کمی خشک است، عسل بیشتری اضافه کنید.

برای این دستور، مطمئن شوید که از کره بادام زمینی چکه ای استفاده می کنید. رطوبت موجود در روغن ها به شکل گیری این میله ها کمک می کند!

اطمینان حاصل کنید که میله های کره بادام زمینی را محکم در تابه فشرده کنید تا برش راحت تر انجام شود.

سوالات متداول

آیا می توانم میله های کره بادام زمینی بدون آجیل درست کنم؟

البته! به جای استفاده از کره بادام زمینی، از کره تخمه آفتابگردان استفاده کنید. فقط به خاطر داشته باشید که کره تخمه آفتابگردان طعم متفاوتی نسبت به کره بادام زمینی خواهد داشت.

آیا می تو،د میله های کره بادام زمینی را فریز کنید؟

آره. میله های کره بادام زمینی برای آماده سازی غذا یا برای لذت بردن بعداً عالی هستند. پس از اینکه میله‌هایتان سفت شد و برش خوردند، آن‌ها را تا ۴ ماه در یک ظرف دربسته در فریزر قرار دهید.

آیا می توانم از کره بادام زمینی ترد در میله های کره بادام زمینی بدون پخت استفاده کنم؟

آره. اگر کره بادام زمینی ترد را به کره بادام زمینی خامه ای ترجیح می دهید، حتماً مقداری روغن نارگیل به کره بادام زمینی خود اضافه کنید تا از قوام قطره ای آن اطمینان حاصل کنید. این کار تشکیل میله ها را بسیار آسان تر می کند.

میله های کره بادام زمینی را بر روی کاغذ روغنی نپزید.

ذخیره سازی

شکلات تخته ای کره بادام زمینی خود را به مدت 2 تا 3 هفته در یخچال در ظرف دربسته نگهداری کنید.

یخ زدن: تا حد امکان هوا را از ظرف دربسته یا کیسه ایمن فریزر خارج کنید و تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.

میله های کره بادام زمینی را روی یک بشقاب نپزید.


منبع: https://fitfoodiefinds.com/no-bake-peanut-،er-bars/