این املت سفیده تخم مرغ فتا و اسفناج راهی خوشمزه، کم کا،ی و پروتئینی برای شروع روز شماست.
صبحانه چیزی است که من معمولاً به شکل اسموتی مینوشم، اما دوست دارم تخممرغ بخورم وقتی که چند لحظه اضافی برای پختن یا خوردن در خانه قبل از شروع روز دارم. تخم مرغ پر از پروتئین و کا،ی کم، بهترین راه برای حفظ احساس سیری تا زمان ناهار و در عین حال دریافت ویتامین ها و مواد مغذی مهم است. املت سفیده تخم مرغ فتا و اسفناج من یک روش خوشمزه برای شروع روز و رسیدن به اه، تغذیه سالم است، به خصوص اگر سعی می کنید کا،ی را کاهش دهید!
،اصر
- سفیده تخم مرغ: در حالی که زرده تخم مرغ حاوی ا،ریت مواد مغذی است، سفیده تخم مرغ تقریباً به طور کامل پروتئینی بدون چربی یا کربوهیدرات است، و برای ،، که سعی در کاهش وزن یا عضله سازی دارند بسیار محبوب است.
- روغن زیتون: من معمولاً با روغن زیتون طبخ میکنم زیرا این روغن یک روغن سالم برای قلب است که طعم ملایمی دارد.
- پیاز قرمز: از نظر رنگ و طعم پر جنب و جوش، هنگام پختن نرم و شیرین می شود.
- گوجه فرنگی خشک شده: گوجهفرنگیهای خشک شده با بافت کمی جویدنی، ترشی دوستداشتنی و اسیدی به املت اضافه میکنند.
- اسفناج: من معمولاً از بچه اسفناج استفاده می کنم، زیرا برگ های آن کوچکتر است و به سرعت پخته می شود. اسفناج سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین E و منیزیم است.
- پنیر فتا: پنیر نرم و ،د شده از شیر بز که تند و شور است.
طرز تهیه املت سفیده تخم مرغ فتا و اسفناج
املت سفیده تخم مرغ فتا و اسفناج را با خلال ، پیاز قرمز، ،د ، گوجه فرنگی خشک شده و شستن اسفناج کودکتان شروع کنید.
سپس تخم مرغ ها را بردارید و زرده را از سفیده جدا کنید. روش مورد علاقه من برای انجام این کار این است که زرده را بین دو نیمه پوسته به عقب و جلو بریزید و اجازه دهید سفیده داخل کاسه بیفتد.
سپس سفیده های تخم مرغ را در ظرفی با همزن بزنید تا پف کند.
سپس روغن زیتون را در تابه ای روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.
پیاز و گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز نرم شده و شفاف به نظر برسد.
اسفناج و همچنین کمی نمک و فلفل را اضافه کنید، سپس تفت دهید تا اسفناج پژمرده شود.
وقتی اسفناج پژمرده شد و سبز روشن شد، حرارت را روی متوسط قرار دهید.
سپس سفیده تخم مرغ خود را بردارید و روی سبزیجات بریزید.
وقتی سفیدهها تقریباً پختند، فتا را روی آن ،د کنید و لبههای تخممرغ را از وسط تا کنید و املت را تشکیل دهید.
با زیتون کالاماتا یا تزئین شده با پیاز سبز یا جعفری سرو کنید و از املت سفید تخم مرغ فتا و اسفناج خود لذت ببرید!
سوالات متداول:
آیا املت سفیده تخم مرغ سالم است؟
از آنجایی که املت سفیده تخم مرغ سرشار از پروتئین است در حالی که کا،ی، چربی و کلسترول کمی دارد، املت سفیده تخم مرغ برای شما بسیار مفید است!
املت هست یا املت؟
هر دوی آنها درست هستند، با املت که املای آمریکایی شده غذای فرانسوی است.
آیا املت سفیده تخم مرغ کا،ی کمتری دارد؟
تخم مرغ ها به طور کلی کم کا،ی هستند و یک تخم مرغ حدود 71 کا،ی دارد. اما سفیده 1 تخم مرغ فقط 15 کا،ی دارد که باعث می شود املت سفیده تخم مرغ کا،ی کمتری نیز داشته باشد.
صبحانه های خوشمزه بیشتر
آیا این دستور را امتحان کردید و آن را دوست داشتید؟ دفعه بعد که آن را ساختید، یک ع، بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید! بر،ب بزنید @thelemonbowl و #thelemonbowl تا بتو،م غذای شما را تحسین کنیم و به اشتراک بگذاریم.
املت ها را سریع و آسان برای خودتان در خانه درست می کنید و املت سفیده تخم مرغ فتا و اسفناج من یک املت سالم و خوشمزه برای شروع روز شماست.
چنگال شما منتظر است.
املت سفیده تخم مرغ فتا و اسفناج
این املت سفیده تخم مرغ فتا و اسفناج راهی خوشمزه، کم کا،ی و پروتئینی برای شروع روز شماست.
آماده سازی: 5 دقیقه
پختن: 5 دقیقه
جمع: 10 دقیقه
خدمات: 1
- 3 سفیده تخم مرغ (زرده حذف شده – به یادداشت ها مراجعه کنید)
- 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
- 2 قاشق غذاخوری پیاز قرمز (ریخته شده)
- 2 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی خشک شده (ریخته شده)
- 2 فنجان ها اسفناج کوچک
- 2 قاشق غذاخوری پنیر فتا ،د شده
-
در یک کاسه کوچک، سفیدههای تخممرغ را حدود 1 دقیقه با همزن بزنید تا سبک و پف کند.
-
یک تابه ن،ب بزرگ را روی حرارت متوسط گرم کنید. تابه را با روغن زیتون بریزید سپس پیازها را به مدت 2 دقیقه تفت دهید تا شفاف شوند.
-
گوجه فرنگی خشک شده، اسفناج را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید تا اسفناج پژمرده شود. با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید.
-
با استفاده از یک کاردک ،تیکی، تمام سبزیجات را به وسط تابه منتقل کنید. مخلوط تخم مرغ را در آن بریزید و حرارت را تا حد متوسط کاهش دهید. در حین پختن تخممرغها، از کاردک برای بلند ، تخممرغهای پخته شده استفاده کنید و تابه را نگه دارید تا مخلوط آبریزش به سمت لبه بیرونی حرکت کند. این روش را تا جایی ادامه دهید که بتو،د به راحتی کاردک خود را در کل لبه تابه حرکت دهید.
-
در آ،ین دقیقه پخت، فتا را روی آن بپاشید. قبل از سرو تخم مرغ ها را روی آن بریزید.
برای جدا ، زرده از سفیده، زرده را با احتیاط بین دو نیمه پوسته بریزید و اجازه دهید سفیده ها بیرون بروند. از طرف دیگر، تخم مرغ را به آرامی در دست بگیرید تا سفیده ها از میان انگشتانتان بلغزند.
خدمت: 1املتکا،ی: 345کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 13gپروتئین: 18gچربی: 26gچربی های اشباع شده: 7gچربی های چند غیر اشباع: 2gچربی اشباع شده: 14gکلسترول: 30میلی گرمسدیم: 664میلی گرمپتاسیم: 995میلی گرمفیبر: 3gقند: 2gویتامین A: 6150IUویتامین سی: 48میلی گرمکلسیم: 252میلی گرماهن: 3میلی گرم
منبع: https://thelemonbowl.com/feta-and-spinach-egg-white-omelette/