این اسکاچروهای کره بادام زمینی عسلی بدون شربت ذرت و شکر سفید ساخته می شوند و طعم بهتری نسبت به OG دارند.
کره بادام زمینی + کره + شکلات = عشق
آیا چیزی بهتر از اسکاچرو وجود دارد؟ شما فقط نمی تو،د ،یب کره بادام زمینی، کره بادام زمینی و شکلات را ش،ت دهید. این ها یک دسر عالی برای پیک نیک، جشن تولد، غذاخوری و فقط برای یک غذای خوشمزه هستند!
دستور العمل ما بدون شکر سفید و شربت ذرت تهیه شده است. در عوض، ما از عسل و کمی روغن نارگیل استفاده می کنیم تا همان شیرینی و بافت عالی را به شما بدهیم! برای یادگیری نحوه ساخت آنها به ادامه مطلب بروید!
آنچه شما برای این اسکاچروها نیاز دارید
- کره بادام زمینی: کره بادام زمینی ما برای محصولات پخته شده است Smuchers کاملا طبیعی.
- عسل: از عسل هم برای شیرینی و هم برای ،بندگی استفاده می شود.
- ترد برنج: به راحتی می تو،د از غلات برنجی معمولی یا کریسپی برنج قهوه ای استفاده کنید. ما این دستور را با هر دو امتحان کردیم.
- شکلات چیپسی: رویه شکلاتی از تراشه های شکلات درست شده است. می تو،د از شکلات چیپسی های نیمه شیرین یا تلخ استفاده کنید.
- چیپس کره ای: هر اسکاچرو سزاوار سهم عادلانه ای از چیپس اسکاچ است!
- روغن نارگیل: از روغن نارگیل برای نرم ، کمی رویه شکلاتی استفاده می شود تا به راحتی از آن استفاده شود.
مورد علاقه ما
کره بادام زمینی
بسیاری از دستور العمل های ما نیاز به کره بادام زمینی طبیعی دارند که به صورت چکه ای باشد. این کره بادام زمینی طبیعی Smuckers یکی از کره های آجیل چکه ای ما است. برو جلو و انبار خود را انبار کن.
طرز تهیه اسکاچروهای پی بی عسل
برای دستور کامل، برای لیستی از مواد و دستورالعمل ها، به کارت دستور غذا بروید.
برای لایه پایین
- ابتدا یک تابه 9×13 اینچی را با کاغذ روغنی بپوش،د یا با اسپری پخت ن،ب اسپری کنید.
- سپس لایه زیرین میله ها را با مخلوط ، کره بادام زمینی، عسل و نمک در یک کاسه بزرگ آماده کنید. مخلوط کنید تا یکدست شود و سپس برنج کریستیال را داخل آن بریزید.
- مخلوط ترد برنج را کف تابه بریزید و با دست یا کفگیر مخلوط را داخل تابه فشار دهید.
برای لایه بالایی
- تراشه های شکلات، چیپس کره و روغن نارگیل را به یک قابلمه کوچک اضافه کنید. روی حرارت متوسط گرم کنید و مدام هم بزنید تا ذوب شود.
- پس از ذوب شدن از روی حرارت بردارید و مخلوط شکلاتی را روی لایه ترد برنج بریزید. ماهیتابه را تکان دهید و با کاردک شکلات را به طور یکنواخت پخش کنید.
- سپس به مدت حداقل 2 ساعت در فریزر قرار دهید.
- بعد از آماده شدن برش، از فریزر خارج کنید و بگذارید 20 دقیقه خنک شود. برش بزنید و لذت ببرید!
نحوه سرو اسکاچرو
میتو،د این اسکاچروهای سالم را برای یک دسر پرکننده به مربعهای بزرگ برش دهید، یا آنها را به تکههای لقمهای برش دهید تا یک خوراکی شیرین که در خدمت جمعیت است.
نکته حرفه ای: ما دوست داریم اسکاچروهای لقمه ای خود را برای یک دسر آسان در فریزر نگه داریم که می تو،م فقط در یک بشقاب قرار داده و سرو کنیم!
این میله ها را به توپ تبدیل کنید!
از آنجایی که ما طرفداران زیادی از دسرهای لقمه ای هستیم، این دستور غذا را با چرخاندن اسکاچروها به شکل توپ و فرو بردن آنها در شکلات آزمایش کردیم. ما قول می دهیم که آن را دوست خواهید داشت. در اینجا نحوه انجام آن آمده است:
- هنگامی که لایه زیرین خود را با هم مخلوط کردید، از یک قاشق غذاخوری بیسکویت استفاده کنید تا “خمیر” را در دستان خود قرار دهید.
- اسکاچروها را به شکل توپ در آورید. گاهی اوقات اگر دستان خود را خیس کنید مفید است. آنها را کنار بگذارید.
- لایه شکلاتی را طبق دستور درست کنید.
- هر توپ را داخل شکلات ذوب شده بغلت،د و روی یک ورقه پخت با پوشش روغنی قرار دهید.
- برای اطمینان از سفت شدن شکلات، 1 ساعت در فریز قرار دهید.
ذخیره سازی
اجازه دهید رویه شکلاتی کاملا سفت شود. سپس آنها را در یک ظرف در بسته یا کیسه ای به اندازه گالن منتقل کنید و تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید. اگر ماهیتابه شما درب دارد، میتو،د برای نگهداری آسان لپهها را درست در تابه نگه دارید.
انجماد اسکاچرو
اجازه دهید تابه اسکاچروهای سالم کاملا ببندد و سپس آن را به صورت تکه تکه برش دهید و سپس داخل کیسه ای به اندازه گالن در فریزر قرار دهید. تا آنجا که ممکن است هوا را خارج کنید و تا 3 ماه منجمد کنید.
اسکاچرو کره بادام زمینی عسلی
این اسکاچروهای سالم با شکر طبیعی، کره بادام زمینی بدون نمک و روغن نارگیل (بدون شکر سفید یا شربت ذرت) درست می شوند! آنها در کمترین زمان آماده می شوند و یک چرخش سالم عالی روی این دسر ک،یک هستند.
آمادگی:30 دقایق
پختن:0 دقایق
جمع:30 دقایق
چربی 19
کربوهیدرات ها 31
پروتئین 7
،اصر
لایه زیرین
- 1.5 فنجان ها کره بادام زمینی کاملا طبیعی
- 1/2 فنجان عسل
- نیشگون گرفتن از نمک
- 4 فنجان ها کریسپی برنج قهوه ای
دستورالعمل ها
لایه زیرین
ابتدا یک تابه 9×13 اینچی* را با کاغذ روغنی بپوش،د یا با اسپری پخت ن،ب اسپری کنید.
لایه زیرین میله ها را با مخلوط ، کره بادام زمینی، عسل و نمک در یک کاسه بزرگ آماده کنید. مخلوط کنید تا یکدست شود و سپس برنج کریسپی را داخل آن بریزید.
مخلوط ترد برنج را کف تابه بریزید و با دست یا کفگیر مخلوط را داخل تابه فشار دهید. کنار بگذارید.
لایه بالایی
تراشه های شکلات، چیپس کره و روغن نارگیل را به یک قابلمه کوچک اضافه کنید. روی حرارت متوسط گرم کنید. مدام هم بزنید تا ذوب شود.
پس از ذوب شدن از روی حرارت بردارید و مخلوط شکلاتی را روی لایه ترد برنج بریزید. ماهیتابه را تکان دهید و با کاردک شکلات را به طور یکنواخت پخش کنید.
حداقل 2 ساعت در فریزر قرار دهید.
بعد از آماده شدن برش، از فریزر خارج کنید و بگذارید 20 دقیقه خنک شود. برش بزنید و لذت ببرید.
میله ها را در یخچال یا فریزر نگهداری کنید (وگرنه ذوب می شوند!).
نکات و نکات
- می تو،د از هر اندازه ای که دوست دارید استفاده کنید. برای میله های ضخیم تر، از تابه 9×9 اینچی و برای میله های نازک تر، از تابه 9×12 اینچی استفاده کنید.
- تغذیه بر اساس یک ماهیتابه 9×13 است که 36 میله نازک تر می سازد.
برای تبدیل آنها به توپ:
-
- هنگامی که لایه زیرین خود را با هم مخلوط کردید، از یک قاشق غذاخوری بیسکویت استفاده کنید تا “خمیر” را در دستان خود قرار دهید.
-
- اسکاچروها را به شکل توپ در آورید. گاهی اوقات اگر دستان خود را خیس کنید مفید است. آنها را کنار بگذارید.
-
- لایه شکلاتی را طبق دستور درست کنید.
-
- هر توپ را داخل شکلات ذوب شده بغلت،د و روی یک ورقه پخت با پوشش روغنی قرار دهید.
-
- برای اطمینان از سفت شدن شکلات، 1 ساعت در فریز قرار دهید.
ارزش غذایی
کا،ی: 304کیلو کا،ی کربوهیدرات ها: 31g پروتئین: 7g چربی: 19g فیبر: 2g قند: 20g
منبع: https://fitfoodiefinds.com/healthy-scotcheroos-video/