دسته‌ها
اخبار

کیک آسان تمشک [+ Add-Ins]


من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.

این کاپ‌کیک‌های وگ، وگ، آسان تمشک، نرم، کرکی، مرطوب و پر شده با تمشک تازه یا یخ‌زده هستند و فقط در یک کاسه درست می‌شوند و 100% لبنیات و تخم‌مرغ ندارند!

کیک های تمشک کامل روی قفسه سیمی

کیک های سبک، کرکی، میوه ای وگان تمشک

طعم تابستان را با این کاپ کیک های تمشک و،لی و،لی بدون لبنیات میوه ای تسخیر کنید. آنها یک پایه کاپ کیک و،لی سبک و پف دار را با تمشک تازه یا منجمد تارت شیرین ،یب می کنند (بنابراین می تو،د در تمام طول سال از آنها لذت ببرید) در هر لقمه و با کره خامه ای وگان خامه ای انتخابی شما – لیمو، تمشک، و،ل و غیره اضافه می شود. .

تنها با 7 ماده ساده و ارزان (عمدتاً مواد اولیه انباری) و تنها یک کاسه، می تو،د یک دسته از این کیک های خوشمزه را در کمتر از 40 دقیقه درست کنید. آنها برای خدمت به جمعیت عالی هستند – و چندین نوع رژیم غذایی – زیرا در حال حاضر 100٪ بدون تخم مرغ و لبنیات هستند (که نمی تو،د بگویید!)، می توان آنها را بدون گلوتن تهیه کرد، و حتی ممکن است از قندهای تصفیه نشده استفاده کنند.

بعلاوه، آنها با بیش از ده ها طعم و تنوع بالایی که در زیر ذکر شده است برای کیک های کوچکی که مطمئنا مهمانان شما را در جشن تولد، پیک نیک، قلیان، روز مادر، چای بعد از ظهر، ولنتاین، حمام عروس و یا به ،وان یک وسط میهمانان شما را شگفت زده می کند، فوق العاده سازگار هستند. درمان هفته

در واقع، ما به شدت توصیه می‌کنیم دو دسته از این کیک کاپ کیک تمشک را هم بزنید تا بتو،د باقیمانده‌ها را همراه با کلوچه‌های بلوبری لیمویی، بلوندی‌های بیسکوف و کلوچه‌های کیک هویج در فریزر ذخیره کنید. به این ترتیب، هرگز چیز خوشمزه ای برای لذت بردن از شما تمام نخواهد شد.

مواد تشکیل دهنده

مواد لازم برای کاپ کیک تمشک آسان [+ Add-Ins] در برابر یک سطح سفید اندازه گیری شده است
  • ارد: آرد همه منظوره یا ،یب 50/50 آن و آرد سبوس دار سفید بهترین نتیجه را خواهد داشت. برای کاپ کیک های تمشک بدون گلوتن، از مخلوط همه منظوره بدون گلوتن مانند King Arthur’s یا Bob’s Red Mill استفاده کنید.
  • قند: ما از شکر گرانول سفید معمولی استفاده کردیم، اما می توان با گزینه های کمتر تصفیه شده مانند شکر نارگیل آزمایش کرد. فقط توجه داشته باشید که رنگ و طعم آن متفاوت خواهد بود.
  • جوش شیرین: برای بلند ، کاپ کیک های گیاهی برای داشتن بافتی سبک و پف دار.
  • عصاره و،ل: برای بهترین طعم از و،ل خالص و طبیعی استفاده کنید.
  • سرکه: سرکه سفید یا سرکه سیب به بهترین وجه با جوش شیرین واکنش نشان می دهد و باعث تقویت این کیک های بدون تخم مرغ می شود.
  • روغن: از روغن های خنثی مانند روغن نباتی یا روغن کانولا استفاده کنید. روغن نارگیل ذوب شده نیز ممکن است موثر باشد، اما طعم ملایمی از آجیل خواهد گذاشت.
  • نمک: کمی برای متعادل ، و تقویت طعم در این دستور کیک کیک وگان تمشک.
  • اب: یا شیر بدون لبنیات شیرین نشده انتخابی شما (شیر بادام، شیر جو دوسر، شیر سویا و غیره).
  • تمشک: از تمشک تازه یا منجمد (بدون نیاز به ذوب) استفاده کنید.
  • فراستینگ گیاهی: (اختیاری) چندین نوع فراستینگ این دستور پخت کیک های تمشک را تکمیل می کند. ی،ی با،ریم و،لی، لیمو، تمشک، نارگیل یا شکلات. یک لعاب ساده تمشک/لیمو یا فراستینگ پنیر خامه ای بدون لبنیات نیز موثر است.

برای با،رم تمشک وگان، پوره 1 فنجان تمشک و بجوش،د تا غلیظ شود، آن را صاف کنید تا دانه ها خارج شود، سپس تمشک خنک شده را در یک دسته از کره و،لی گیاهی بریزید یا استفاده کنید. مربا/پودر تمشک کم آب

انواع دستور العمل های خوشمزه

  • کیک لیمویی تمشک: شما به آب لیمو و پوست لیمو یک لیمو نیاز دارید. آب پرتقال و پوست آن نیز با تمشک به خوبی جواب می دهد.
  • کاپ کیک های تمشک شکلاتی سفید: چیپس یا تکه های شکلات سفید وگان را روی خمیر بپاشید یا روی کیک ها را با شکلات سفید آب شده بپاشید.
  • کاپ کیک شکلاتی تمشک: از این دستور کیک شکلاتی شاه توت بدون لبنیات استفاده کنید و توت ها را عوض کنید.
  • کاپ کیک تمشک بادام: حدود یک قاشق چایخوری عصاره بادام را اضافه کنید.
  • کاپ کیک رز تمشک: 1-2 قاشق چایخوری گلاب را به خمیر اضافه کنید.
  • کیک نارگیلی تمشک: 3 تا 4 قاشق غذاخوری نارگیل ،د شده شیرین نشده را به خمیر کاپ کیک اضافه کنید و/یا در صورت تمایل از فراستینگ نارگیل استفاده کنید.
  • سایر میوه ها: تمشک را با زغال اخته، توت فرنگی ریز ،د شده، شاه توت، هلو، انبه و غیره جایگزین یا مخلوط کنید.
  • روکش شکلاتی: پس از پخت کیک های و،لی تمشک، وسط آن را حک کنید و آن را با یک روکش شکلاتی وگان پر کنید.
  • کشک وگان: در صورت تمایل، کیک‌ها را با کشک لیموی گیاهی، کشک تمشک یا مربای تمشک/کولیس میوه‌ای پر کنید.

چگونه کاپ کیک تمشک درست کنیم؟

  • 1) ابتدا فر را با دمای 350 درجه فارنهایت/175 درجه سانتیگراد گرم کنید و یک قالب کاپ کیک را با کاغذ یا آستر کاپ کیک سیلی، بپوش،د.
  • 2) سپس، تمام مواد کیک تمشک (منهای تمشک) را در یک همزن ایستاده یا یک کاسه بزرگ با همزن برقی/همزن برقی دستی ،یب کنید. مخلوط کنید تا خوب مخلوط شود، اما مراقب باشید که خمیر بیش از حد کار نشود.
فرآیند اضافه ، مواد کیک کوچک به کاسه
  • 3) تمشک ها را با احتیاط داخل خمیر بریزید و سپس آن را در آسترهای کاپ کیک بریزید و ¾ آنها را پر کنید.
فرآیند اضافه ، تمشک به خمیر کیک کوچک
شات هم زدن تمشک را در مخلوط کیک کوچک پردازش کنید
فرآیند اضافه ، خمیر کاپ کیک به قالب مافین
کاپ کیک های از قبل پخته شده در قالب مافین
  • 4) کاپ کیک و،لی تمشک وگان را به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید، یا تا زم، که یک خلال دندان در مرکز یک کیک کوچک تمیز (یا فقط با چند ،ده ،ده) خارج شود.
ع، فرآیندی که پخت کیک‌ها را در قالب مافین نشان می‌دهد
کاپ کیک های پخته شده را در قالب مافین قرار دهید
  • 5) قبل از اینکه آنها را به توری خنک کننده منتقل کنید تا کاملا خنک شوند، اجازه دهید یک دقیقه خنک شوند. پس از خنک شدن، آن ها را با فراستینگ گیاهی مورد علاقه خود یخ زده و لذت ببرید!
ع، فرآیندی که نشان می‌دهد کیک‌ها روی قفسه سیمی خنک می‌شوند

سوالات متداول

آیا می توانم آنها را بدون گلوتن درست کنم؟

اگر از مخلوط همه منظوره بدون گلوتن (باب قرمز آسیاب/ کینگ آرتور) روی انواع آرد استفاده می کنید، دستور العمل باید جواب دهد (ی،ی آرد بادام یا آرد نارگیل به تغییرات بیشتری در دستور پخت نیاز دارد). اگرچه ممکن است متراکم تر باشند.

آیا می توانم روغن موجود در دستور غذا را حذف کنم؟

ما سعی نکرده‌ایم آن را به طور کامل با چیز دیگری جایگزین کنیم، اگرچه می‌تو،د با استفاده از سس سیب شیرین نشده، آن را تا 50 درصد کاهش دهید. ما نمی تو،م نتایج را تضمین کنیم زیرا آن را امتحان نکرده ایم.

نکات دستور العمل حرفه ای

  • آرد را به درستی اندازه بگیرید: آن را در کیسه‌اش پف کنید، با قاشق داخل فنجان بریزید و آن را با چاقو هم سطح کنید (به‌جای اینکه فنجان را داخل کیسه آرد بریزید) تا از مقدار من، آرد برای کاپ‌کیک‌های سبک و پف دار تمشک وگان استفاده کنید.
  • خمیر را زیاد مخلوط نکنید: در غیر این صورت، گلوتن بیش از حد کار می کند و می تواند بر تراکم و رشد کیک های و،لی تمشک وگان تأثیر بگذارد.
  • برای کیک های کوچک تمشک: خمیر را بین دو سینی کوچک کاپ کیک ت،یم کنید و زمان پخت را کاهش دهید. توصیه می کنیم آنها را به مدت 12 تا 15 دقیقه یا تا زم، که خلال دندان تمیز بیرون بیاید بپزید.
  • شیرینی را تنظیم کنید: می تو،د مقدار شکر مصرفی را کمی افزایش یا کاهش دهید. ما هنوز سعی نکرده‌ایم آن را با گزینه‌ای بدون شکر جایگزین کنیم، زیرا ممکن است روی رطوبت/بافت تأثیر بگذارد، اما اگر امتحان کردید به ما اطلاع دهید.
  • برای کاپ کیک صورتی: برای رنگ طبیعی و افزایش طعم تمشک، پودر تمشک خشک شده را در انجماد بریزید (در مورد فراستینگ هم همینطور).
کیک های تمشک کامل روی قفسه سیمی

دستورالعمل های ذخیره سازی

کاپ کیک های تمشک وگان را به صورت آزاد روی آن قرار دهید کانتر به مدت 2-3 روز (فقط در صورت یخ زدگی یا با لعاب) یا در یخچال به مدت 5-7 روز. با،ریم گیاهی را از قبل آماده کنید تا تا زمان لوله شدن در یخچال نگهداری شود.

از طرف دیگر، کاپ کیک های توت گیاهی بدون یخ را فریز کنید و آنها را به سرعت منجمد کنید تا جامد شوند، سپس آنها را به یک کیسه فریزر تا 3 ماه. در صورت نیاز اجازه دهید یکی از آنها بر روی پیشخوان آشپزخانه ذوب شود.

کاپ کیک و کلوچه وگان آسان

ع، ها توسط آلفونسو رویا

  • فر را با دمای 350 درجه (175 درجه سانتیگراد) فارنهایت گرم کنید. قالب کاپ کیک را با فنجان های سیلی، یا کاغذی بپوش،د.

  • در کاسه همزن برقی (یا در یک کاسه بزرگ با استفاده از همزن برقی دستی)، همه مواد به جز تمشک را با هم مخلوط کنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. مراقب باشید بیش از حد مخلوط نشود.

  • تمشک ها را داخل خمیر بریزید.

  • خمیر را در هر فنجان پخت بریزید تا سه چهارم آن پر شود.

  • به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید. یک کیک کوچک را با ،باندن یک خلال دندان در وسط تست کنید. اگر خلال دندان خشک شد، کاپ کیک ها آماده هستند. اجازه دهید 1 دقیقه خنک شوند و سپس به توری خنک کننده منتقل کنید.

  • پس از خنک شدن کامل، با فراستینگ مورد علاقه خود فراست کنید.

  • خمیر را زیاد مخلوط نکنید: در غیر این صورت، گلوتن بیش از حد کار می کند و می تواند بر تراکم و رشد کیک های و،لی تمشک وگان تأثیر بگذارد.
  • برای کیک های کوچک تمشک: خمیر را بین دو سینی کوچک کاپ کیک ت،یم کنید و زمان پخت را کاهش دهید. توصیه می کنیم آنها را به مدت 12 تا 15 دقیقه یا تا زم، که خلال دندان تمیز بیرون بیاید بپزید.
  • شیرینی را تنظیم کنید: می تو،د مقدار شکر مصرفی را کمی افزایش یا کاهش دهید. ما هنوز سعی نکرده‌ایم آن را با گزینه‌ای بدون شکر جایگزین کنیم، زیرا ممکن است روی رطوبت/بافت تأثیر بگذارد، اما اگر امتحان کردید به ما اطلاع دهید.
  • برای کاپ کیک صورتی: برای رنگ طبیعی و افزایش طعم تمشک، پودر تمشک خشک شده را در انجماد بریزید (در مورد فراستینگ هم همینطور).

کا،ی: 152کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 26gپروتئین: 2gچربی: 5gچربی های اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 3gچربی اشباع شده: 1gچربی ترانس: 0.03gسدیم: 190میلی گرمپتاسیم: 33میلی گرمفیبر: 1gقند: 13gویتامین A: 3IUویتامین سی: 3میلی گرمکلسیم: 6میلی گرماهن: 1میلی گرم

سلب مسئولیت: اگرچه plantbasedonabudget.com سعی در ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای دارد، لطفاً توجه داشته باشید که اینها فقط برآورد هستند. اطلاعات تغذیه ای ممکن است بر اساس نوع محصول، نام تجاری ،یداری شده و سایر روش های غیرقابل پیش بینی تحت تأثیر قرار گیرد. Plantbasedonabudget.com هیچ مسئولیتی در قبال هرگونه ضرر یا خسارت ناشی از اتکای شما به اطلاعات تغذیه ای نخواهد داشت. اگر نیاز به پیروی از رژیم کا،ی خاصی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.

دوره: دسر

غذا: آمریکایی

روش: فر

رژیم غذایی: وگان

کلید واژه ها: کاپ کیک تمشک کاستکو، کاپ کیک بدون لبنیات، کاپ کیک وگان آسان، کاپ کیک بدون تخم مرغ، کاپ کیک میوه ای، دستور کاپ کیک تمشک، کاپ کیک تمشک، پر ، تمشک برای کاپ کیک، کاپ کیک تابست،، کاپ کیک وگان، کاپ کیک وگان و فراستینگ



منبع: https://plantbasedonabudget.com/easy-raspberry-cupcakes-add-ins/