دسته‌ها
اخبار

وافل ماست یونانی بلوبری – لیمو کاسه®


این وافل ماست یون، بلوبری در داخل کرکی، از بیرون ترد است، در حالی که سرشار از پروتئین و غلات کامل است.

ریختن شربت روی وافل ماست یون، بلوبری.

فصل توت های تابست، در راه است و من و پسرانم نمی تو،م بیشتر از این هیجان زده باشیم. در حالی که من عاشق چیدن تمام محصولات زرق و برق دار میشیگان هستم، زغال اخته احتمالاً یکی از میوه های مورد علاقه من برای چیدن است زیرا برداشتن و جمع آوری آنها بسیار آسان است! برای کمک به شما در استفاده از آن توت های رسیده، دستور صبحانه مورد علاقه جدید خود را به اشتراک می گذارم: وافل ماست یون، بلوبری. بهترین راه برای استفاده از توت های تازه چیده شده در حال حاضر، یا انداختن برخی از آن توت ها در فریزر و تهیه این دستور وافل در تمام طول سال!

،اصر

  • آرد گندم کامل: من دوست دارم از آرد شیرینی پزی استفاده کنم زیرا وافل سبک تر و نرم تر ایجاد می کند. اما آرد همه منظوره هم جواب می دهد!
  • کنجاله دانه کتان: بدون طعم، اما مواد مغذی زیادی مانند آنتی ا،یدان ها و اسیدهای چرب امگا 3 به وافل اضافه می کند.
  • پودر خمیرمایه: به بلند شدن و پف دار شدن وافل کمک می کند.
  • دارچین: کمی شیرینی طبیعی و گرم به وافل ها اضافه می کند.
  • نمک: نمک به ،وان یک تقویت کننده طعم برای سایر مواد عمل می کند و در عین حال آنها را متعادل می کند.
  • تخم مرغ: تخم مرغ به ،وان عامل اتصال دهنده در این مخلوط وافل عمل می کند و همچنین پروتئین را به محصول نهایی اضافه می کند.
  • ماست یون،: ماست یون، غلیظ و خامه ای نسبت به ماست معمولی پروتئین بیشتری دارد.
  • و،ل: شیرینی و طعم طبیعی.
  • آب معدنی: راز کرکی بودن در داخل اما ترد بودن بیرون به وافل، اما اگر این چیزی است که دارید می تو،د از شیر نیز استفاده کنید.
  • بلوبری: تارت، تند و شیرین، من معمولاً از زغال اخته یخ زده در مخلوط وافل و زغال اخته تازه برای سرو استفاده می کنم.

طرز تهیه وافل ماست یون، بلوبری

اضافه ، آرد به کاسه

وافل ماست یون، بلوبری را با برداشتن یک کاسه بزرگ و اضافه ، آرد شروع کنید.

اضافه ، دانه کتان به کاسه

سپس پودر دانه کتان و دارچین را اضافه کنید.

اضافه ، بیکینگ پودر به کاسه

مواد خشک را با بکینگ پودر و کمی نمک تمام کنید.

مواد خشک را هم بزنید

تمام مواد خشک را با همزن بزنید تا یکدست شود و وسط آن را سوراخ کنید.

اضافه ، ماست به خمیر

سپس تخم مرغ های بزرگ خود را در سوراخی که ایجاد کرده اید بشکنید و ماست یون، را اضافه کنید.

اضافه ، و،ل به کاسه

کمی عصاره و،ل اضافه کنید.

اضافه ، آب سلتزر به خمیر

و سپس آب سلتزر را قبل از هم زدن با هم اضافه کنید تا یکدست شود.

زغال اخته را به مخلوط وافل هم بزنید.

زغال اخته ها را به آرامی با قاشق چوبی یا کاردک داخل آن بریزید.

افزودن مخلوط وافل به وافل ساز

سپس دسته خود را روی وافل از قبل گرم شده بپزید.

وافل ماست یون، بلوبری.

پخت و پز را تا زم، که تمام خمیرتان تمام شود ادامه دهید، سپس با شربت افرا و انواع توت های تازه سرو کنید و از وافل ماست یون، بلوبری خود لذت ببرید!

آن را تغییر دهید

  • توت را عوض کنید. در حالی که من فکر می کنم زغال اخته بهترین کار را دارد، می تو،د از تمشک یا توت فرنگی نیز در این وافل ها استفاده کنید.
  • آن را فاقد گلوتن کنید. آرد را با آرد بدون گلوتن خود عوض کنید و همه می توانند از این وافل ها لذت ببرند!
  • با طعم ها بازی کنید لیمو زغال اخته یک ،یب خوشمزه است، بنابراین سعی کنید کمی پوست لیموترش را برای کمی مرکبات اضافه کنید.

سوالات متداول:

وافل ها باید سفت باشند یا نرم؟

یک وافل ک،یک باید در داخل نرم باشد اما از بیرون ترد باشد. خیس نیست اما واقعاً به ترجیحات شخصی بستگی دارد. برخی از مردم آنها را نرم و برخی دیگر آنها را ترد تر ترجیح می دهند.

آیا وافل برای شما مفید است؟

بیشتر وافل ها سالم توصیف نمی شوند، اما من با استفاده از آرد سبوس دار، بدون شکر تصفیه شده، اضافه ، کنجاله دانه کتان و استفاده از ماست یون،، غذای خود را سالم تر می کنم!

چرا وافل من کرکی نیست؟

اطمینان حاصل کنید که خمیر خود را تا زم، که آماده نشده اید فوراً پخت و پز را شروع نکنید، درست نکنید، بگذارید خمیر شما بنشیند می تواند هوا را از دست بدهد و وافل های شما متراکم تر شود.

از نزدیک وافل ماست یون، بلوبری.

دستور العمل های بیشتر برای صبحانه

بخور، لایک کن، به اشتراک بگذار!

آیا این غذا را امتحان کردید و آن را دوست داشتید؟ دفعه بعد که آن را ساختید، یک ع، بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید! بر،ب بزنید @thelemonbowl و #thelemonbowl تا بتو،م غذای شما را تحسین کنیم و به اشتراک بگذاریم.

لیز در حال خوردن وافل ماست یون، بلوبری.

این وافل ماست یون، بلوبری یک روز خوشمزه است، یا می تو،د به راحتی آنها را روز بعد در مایکروویو یا توستر دوباره گرم کنید! هر وقت آنها را بخورید، می دانم که از آنها لذت خواهید برد.

چنگال شما منتظر است.

وافل ماست یون، بلوبری

وافل ماست یون، بلوبری

این وافل ماست یون، زغال اخته در داخل کرکی، از بیرون ترد است و سرشار از پروتئین و غلات کامل است.

آماده سازی: 5 دقایق

پختن: 20 دقایق

جمع: 25 دقایق

خدمات: 4

  • در یک کاسه بزرگ، مواد خشک را با هم مخلوط کنید: آرد را با نمک.

  • با یک قاشق چوبی یک کل کوچک وسط مواد خشک درست کنید. تخم مرغ، ماست و و،ل را با همزن بزنید و با مواد خشک مخلوط کنید.

  • در آب سلتزر بریزید و به آرامی هم بزنید تا به طور یکنواخت ،یب شود – توده ها خوب هستند!

  • زغال اخته را با استفاده از یک کاردک ،تیکی داخل آن بریزید.

  • خمیر را در از قبل گرم شده بریزید وافل ساز و طبق دستور سازنده بپزید تا قهوه ای طلایی شود.

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

آب سلتزر راز بیرونی وافل های ترد است، اما شیر وافل هایی به همان اندازه خوشمزه می سازد.


کا،ی: 291کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 43.3gپروتئین: 13.5gچربی: 7.3gچربی های اشباع شده: 0.5gچربی های چند غیر اشباع: 6.8gچربی ترانس: 0gکلسترول: 90میلی گرمسدیم: 696میلی گرمفیبر: 10.8gقند: 2.5g





منبع: https://thelemonbowl.com/blueberry-greek-yogurt-waffles/