دسته‌ها
اخبار

طرز تهیه و انجماد پستو ریحان


پستو ریحان به راحتی تهیه و منجمد می شود و طعم تازه تابستان را حفظ می کند. سالم و همه کاره – پستو کاملاً روی گوشت های کبابی ریخته می شود، با سبزیجات بخارپز ریخته می شود یا در سوپ هم زده می شود.

گذاشتن پستو روی پاستا

من عاشق تهیه پستو ریحان خانگی به صورت فله در تابستان هستم که ریحان تازه را می توان به صورت دسته ای پیدا کرد. من می توانم سس را در عرض چند دقیقه آماده کنم، و همچنین بسیار متنوع و ایده آل برای انجماد است. وقتی به یک ناهار یا شام سریع نیاز دارید، می تو،د یک مکعب پستو یخ زده بردارید و در عرض چند دقیقه یک پاستا سس میل کنید! در واقع بسیار ساده است، و من به شما نشان خواهم داد که چقدر آسان است که پستو ریحان خود را درست کنید و فریز کنید.

،اصر

  • ریحان تازه: چه از حیاط خودتان، چه از فروشگاه یا بازار کشاورز، باید تازه باشد!
  • پنیر پارمزان: آجیلی و شور است و به سس بافت و طعم می بخشد.
  • آجیل کاج: به جای استفاده از آجیل کاج خام، دوست دارم آنها را برشته کنم تا طعمی عمیق و غنی به آن اضافه کنم.
  • سیر: خاکی، آجیلی و تا حدودی تند، طعمی غنی به پستو می بخشد.
  • آب لیمو و پوست لیمو: طعم را روشن می کند و در عین حال تعادل اسیدی را به روغن زیتون، پنیر و آجیل اضافه می کند.
  • روغن زیتون: به پخش یکنواخت مواد در حین ،یب شدن کمک می کند و به پستو قوام قابل پخش آن را می دهد.

طرز تهیه و فریز ، پستو ریحان

آجیل کاج برشته شده

با برشته ، آجیل کاج شروع به درست ، پستو کنید. آنها را به مدت 6 یا 7 دقیقه در فر با دمای 350 قرار دهید تا خوب و قهوه ای رنگ شوند.

خشک ، ریحان

در حالی که آجیل کاج در حال برشته شدن است، می تو،د ریحان تازه خود را بشویید و خشک کنید.

افزودن برگ ریحان به غذاساز

سپس برگ های ریحان را از ساقه ها جدا کرده و به الف اضافه کنید غذاساز.

اضافه ، پنیر پارمزان به غذاساز

به دنبال آن پنیر پارمزان رنده شده است.

اضافه ، پوست لیمو به پستو

سپس حبه های سیر و پوست لیموی تازه را اضافه کنید.

افزودن آجیل کاج به پستو

سپس مغزهای کاج برشته شده خود را اضافه کنید.

اضافه ، نمک به پستو

قبل از روشن ، غذاساز خود را با مقداری نمک و فلفل به مزه کنید.

اضافه ، روغن زیتون به پستو

همانطور که پستو شما مخلوط می شود، روغن زیتون را به آرامی اضافه کنید تا به غلظت دلخواه شما برسد.

اضافه ، آب لیمو به پستو

آن را با آب لیموی تازه به پایان برس،د و آماده سرو روی مقداری ماکارونی، برس روی گوشت کبابی یا هر چیزی که فکرش را بکنید، دارید!

طرز تهیه و فریز ، پستو ریحان.

اما اگر از همه آن برای غذای خود استفاده نمی کنید، یک سینی یخ تمیز بردارید و با پستو پر کنید. روی آن را بپوش،د (اگر سینی های شما درب دار نباشد، روکش پ،تیکی کار می کند)، و در فریزر قرار دهید. از طرف دیگر، می تو،د عروسک های پستو را در بسته بندی پ،تیکی یا در کیسه های Ziploc قرار دهید و آنها را به این ترتیب منجمد کنید! اکنون پستوی ریحان را برای ماه‌های آینده آماده خواهید داشت!

تعویض های آسان

  • اگر ریحان ندارید: اسفناج، جعفری، آرگولا یا گشنیز
  • به جای پارمزان : پنیر پکورینو، رومانو یا گرانا پادانو
  • به جای دانه کاج : گردو، پسته یا بادام هندی

سوالات متداول:

پستوی خانگی چقدر نگه می دارد؟

پستو به مدت 5-7 روز در یخچال نگهداری می شود.

پستو یخ زده چه مدت نگهداری می شود؟

پستو یخ زده حداقل 3 ماه نگهداری می شود.

آیا برای تهیه پستو باید از روغن زیتون استفاده کرد؟

روغن زیتون از ا،ید شدن جلوگیری می کند و از قهوه ای شدن پستو جلوگیری می کند. من هرگز سعی نکردم از روغن زیتون استفاده نکنم.

طرز تهیه و فریز ، پستو ریحان روی پاستا.

دستور پخت با پستو

بخور، لایک کن، به اشتراک بگذار!

آیا این روش را امتحان کردید؟ دفعه بعد که آن را ساختید، یک ع، بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید! بر،ب بزنید @thelemonbowl و #thelemonbowl تا بتو،م غذای شما را تحسین کنیم و به اشتراک بگذاریم.

لیز در حال خوردن پستو ریحان تازه

حالا آن را بخورید یا بعداً بخورید، حالا که طرز تهیه و فریز ، پستو ریحان را می‌د،د، همیشه شروع به استفاده از آن خواهید کرد!

چنگال شما منتظر است.

گذاشتن پستو روی پاستا

طرز تهیه و انجماد پستو ریحان

لیز دلاکروچه

آب و پوست لیمو به این دستور پخت سنتی پستو ریحان روشنایی و طراوت می بخشد. ایده آل برای انجماد و استفاده در پاستا، سوپ، ماریناد و موارد دیگر.

زمان آماده سازی 5 دقایق

زمان کل 5 دقایق

دوره سس

غذا ایتالیایی

خدمات 24

کا،ی 119 کیلو کا،ی

<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle wprm-toggle-active" data-multiplier="1" data-servings="24" data-recipe="22909" style="background-color: #000000;color: #ffffff;" aria-label="Adjust servings by 1x">1x<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="2" data-servings="24" data-recipe="22909" style="background-color: #000000;color: #ffffff;border-left: 1px solid #000000;" aria-label="Adjust servings by 2x">2 برابر<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="3" data-servings="24" data-recipe="22909" style="background-color: #000000;color: #ffffff;border-left: 1px solid #000000;" aria-label="Adjust servings by 3x">3 برابر

  • 4 فنجان ها ریحان تازه
  • 1 فنجان رنده شده پارمسان
  • ½ فنجان آجیل کاج تست شده
  • 3 میخک ها سیر
  • 1 لیمو آب و پوست
  • 1 فنجان روغن زیتون اضافی
  • نمک و فلفل برای چشیدن
  • برای برشته ، آجیل کاج، روی یک ورقه پخت به صورت یک لایه قرار دهید و با دمای 350 به مدت 6-7 دقیقه بپزید تا قهوه ای شود.

  • در یک بزرگ غذاسازریحان، پارمزان، آجیل کاج، سیر، آب لیمو و پوست را با هم بپزید.
  • به آرامی در روغن زیتون بریزید و پوره کنید تا یکدست شود. با نمک و فلفل مزه دار کنید.

خدمت: 2قاشق غذاخوریکا،ی: 119کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 1gپروتئین: 2gچربی: 12gچربی های اشباع شده: 2gکلسترول: 4میلی گرمسدیم: 64میلی گرمپتاسیم: 42میلی گرمفیبر: 1gقند: 1gویتامین A: 245IUویتامین سی: 3.2میلی گرمکلسیم: 56میلی گرماهن: 0.3میلی گرم

کلمه کلیدی طرز تهیه و فریز ، پستو

[relevanssi_related_posts]




منبع: https://thelemonbowl.com/basil-pesto-recipe-guide-for-freezing/