دسته‌ها
اخبار

ساندویچ کاپرز • دو عدد انجیر بنفش


ساندویچ Caprese یکی از ساندویچ های تابست، مطلق ما برای پیک نیک، سفرهای ساحلی، ناهار سبک و موارد دیگر است! ما همه چیز Caprese را در اینجا و همه چیز Burrata را دوست داریم، و امروز آنها را یک بار دیگر با طعم های روشن از ریحان پستو، گوجه فرنگی تابست، و غیره با هم ادغام کردیم!

دستی که یک ساندویچ کاپرز برش خورده را در دست گرفته که تمام لایه‌های مایونز ریحان، ریحان تازه، گوجه‌فرنگی، موزارلا و مقداری پنیر بورتا با شربت با،امیک را نشان می‌دهد.

آیا می‌تو،م یک دقیقه در مورد ،یب ساده و در عین حال نابغه‌ای از طعم‌ها که یک Caprese را می‌سازد صحبت کنیم؟ به همان اندازه که ساده است، گوجه فرنگی، موزارلای تازه و ریحان همراه با نمک، روغن زیتون و با،امیک. این ها برخی از بهترین دستور العمل هایی را که تا به حال داشته اید را می سازد!

ساندویچ Caprese امروزی افزودنی دیگری به برخی از دستور العمل های HIT Caprese و دستور العمل های Burrata ما در وب سایت است.

دستور العمل های Caprese که ما از آنها سیر نمی شویم:

دستور العمل های بوراتا که از آنها سیر نمی شویم:

دستی که تکه‌ای پنیر مردانا را در دست گرفته و آن را از هم جدا کرده و بافت داخلی آن را نشان می‌دهد

دستور ساندویچ کاپرز

دستی که یک تکه ساندویچ کاپرز را در دست گرفته است

با الهام از طعم‌های درخشان و زرق و برق دار سالاد ک،یک، ما از همان مواد استفاده کرده‌ایم و موارد اضافی مانند پنیر بوراتا، مایو ریحان پستو برای ب، نان و تعداد زیادی برگ ریحان تازه اضافه کرده‌ایم! یک نم نم نم نم از شربت با،امیک مثل مایه کیک است!

برای نان از نان فوکاچیا گیاهی ایتالیایی استفاده کردیم که از فروشگاه ،یداری شده بود. باید به ن، که با آن شروع می کنید توجه کنید زیرا بافت نهایی دستور پخت ساندویچ Caprese شما را تعیین می کند. بنابراین اگر همگی به کرانچ علاقه دارید، در عوض با یک نان نان سیاباتای ایتالیایی شروع کنید. و اگر اهل باگت هستید، آن را نیز دنبال کنید.

بهترین کار این است که ن، را انتخاب کنید که دست نخورده باشد و یک ساندویچ قابل حمل خوب درست کند.

مواد لازم ساندویچ کاپرز

مواد تشکیل دهنده ساندویچ کاپرز روی یک تخته چوبی شامل موزارلای تازه، گوجه فرنگی، برگ های ریحان تازه، پنیر بوراتا، پستو ریحان، شربت با،امیک و روغن زیتون

  1. گوجه فرنگی موروثی. تابستان است و آنها کاملاً در فصل، شیرین و سرشار از طعم هستند! به جای آن می تو،د نوع مورد علاقه خود را از گوجه فرنگی انتخاب کنید.
  2. موزارلای تازه اگر دوست دارید از موزارلای بدون لاکتوز استفاده کنید.
  3. برگ ریحان تازه. خیلی و خیلی از اینها!
  4. آرگولا. اختیاری است، اما ما عاشق افزودن سبزیجات به ساندویچ هایمان هستیم!
  5. ریحان پستو. طعم ریحان غنی تری به ساندویچ اضافه می کند
  6. روغن زیتون. روغن زیتون مراکشی با کیفیت مینا همان چیزی است که ما همیشه از آن استفاده می کنیم!
  7. شربت با،امیک. برای شیرینی و طعم بالسمیک.
  8. نان. فوکاچیا یا باگت یا سیاباتا برترین انتخاب های ما هستند.

مواد لازم ریحان مایو

ریحان ،یبات مایو شامل پستو ریحان، مایو روی تخته سفید

اساساً دو ماده در اینجا پایه هستند:

  1. بهترین پستو ریحان خانگی.
  2. مایو
  3. موارد اضافی: آب لیمو، نمک، فلفل، سیر. اینها همه اختیاری هستند.

طرز تهیه ساندویچ Caprese

دستی لایه ای از مایونز ریحان را روی نان پخش می کند تا شروع به درست ، ساندویچ کاپرز کند

  1. با پخش سخاوتمندانه سس مایونز ریحان روی هر نیمه از نان ،د شده خود شروع کنید. یک دست در حال مونتاژ ساندویچ با آرگولا، برگ های ریحان و اضافه ، گوجه فرنگی های موروثی
  2. در انتهای ساندویچ مقداری آرگولا به همراه چند برگ ریحان تازه بچینید. و حالا با گوجه فرنگی شروع کنید. آنها را به ضخامت 1/8 اینچ برش دهید و شروع به لایه برداری کنید.برش های موزارلای تازه و بوراتا روی گوجه فرنگی ها برای ساندویچ کاپرز قرار می گیرند.
  3. حالا ،ت پنیر است. پنیر موزارلای تازه ورقه‌ای نازک (به همان ضخامت گوجه‌فرنگی‌ها ،د شده) روی آن قرار می‌گیرد. ما عاشق پنیر بوراتا هستیم و به همین دلیل است که آن را نیز اضافه می کنیم! اختیاری است، اما به طور جدی چرا نه؟برگ های ریحان را روی پنیر در ساندویچ کپرس اضافه می کنند و با دست مقداری شربت با،امیک می ریزند.
  4. حالا وقت آن است که مقدار زیادی برگ ریحان تازه را روی پنیر اضافه کنید و مقداری شربت با،امیک بریزید. می تو،د هر چقدر که دوست دارید نم نم باران کنید. نم نم نم نم روغن زیتون و پاشیدن فلفل فلفل قرمز و نمک این دستور پخت خارق العاده ساندویچ کاپرز را تکمیل می کند.یک دست روی نان را بپوش،د تا ساندویچ کپریس بسته شود و قبل از برش دادن آن را کمی فشار دهید.
  5. حالا نان دیگری را که با سس مایونز ریحان آغشته شده است بردارید و آن را محکم روی فیلینگ قرار دهید. آن را کمی فشار دهید تا همه اجزای ساندویچ به هم ب،بند. سپس زمان برش است!دستی که تکه ای از دستور پخت ساندویچ کاپرز را در دست گرفته و لایه های زیبای مواد را نشان می دهد
  6. به طور جدی مقاومت ناپذیر!!

Caprese چیست؟

Caprese یک غذای ایتالیایی از جزیره کاپری است. با استفاده از موزارلای تازه، گوجه فرنگی و ریحان تازه، چاشنی شده با نمک، سرکه با،امیک و روغن زیتون درست می شود.

بهترین نان برای ساندویچ کاپرز چیست؟

دستی که نان را برای ساندویچ کاپرز گرفته و نوع نان فوکاچیا را نشان می دهد

نان مورد علاقه ما برای استفاده در این دستور غذا فوکاچیا است. اما هر نان ،د شده مانند سیاباتا یا خمیر ترش یا باگت عمل می کند. به طور کلی می‌خواهید از نان‌های سفید نرم اجتناب کنید، زیرا آن‌ها به اندازه کافی محکم نیستند تا رویه‌ها را تحمل کنند.

آیا به پستو ریحان نیاز دارم؟

ما همیشه دسته های بزرگی از پستو ریحان خود را درست می کنیم و من یک آموزش کامل در مورد انجماد و نگهداری آن به اشتراک می گذارم تا هرگز در تمام طول سال پستو ریحان تمام نشود! بنابراین در حالی که ما پستوی خانگی خود را دوست داریم، می تو،د از فروشگاه ،یداری شده استفاده کنید. به طور کلی بله برای دستور غذا به آن نیاز دارید.

چه چیزی می توانم به ساندویچ Caprese اضافه کنم؟

جدا از غذاهای ک،یک، گوشت های مورد علاقه خود، سبزیجات کباب شده و هر ماده ای را که دوست دارید اضافه کنید! به خاطر داشته باشید که ساندویچ را زیاد پر نکنید تا خوردن آن راحت تر باشد

ساندویچ مرغ Caprese

در حالی که ممکن است این را در یک پست جداگانه قرار دهیم، در حال حاضر می‌تو،د این کار را با اضافه ، مقداری مرغ کبابی، مرغ جوجه‌گردان پرشده با پستو ریحان، یا بهتر از آن مرغ کاپرز خنک شده و برش داده شده، درست کنید. قبل از ادامه کار با گوجه فرنگی، آن را روی سبزی ها اضافه کنید.

یک تخته ساندویچ کاپرز بریده و بسته بندی شده آماده برای رفتن به پیک نیک یا ناهار یا سفر ساحلی

ساندویچ کاپرز

ساندویچ Caprese یکی از ساندویچ های تابست، مطلق ما برای پیک نیک، سفرهای ساحلی، ناهار سبک و موارد دیگر است! ما همه چیز Caprese را در اینجا و همه چیز Burrata را دوست داریم، و امروز آنها را یک بار دیگر با طعم های روشن از ریحان پستو، گوجه فرنگی تابست، و غیره با هم ادغام کردیم!

،اصر

ساندویچ کاپرز

  • 1
    نان فوکاچیا
    طعم دار یا ساده، یا نان ،د شده مورد علاقه شما
  • 1
    فنجان
    آرگولا
  • 5
    گوجه فرنگی موروثی
    به ضخامت 1/8 برش داده شده است
  • 2
    توپ ها
    موزارلای تازه
    به ضخامت 1/8 اینچ برش داده شده است
  • 1
    کم اهمیت
    پنیر بوراتا
    پاره پاره
  • 1
    فنجان
    برگ های ریحان
  • 1/2
    قاشق چایخوری
    نمک و فلفل
    کم و بیش به سلیقه
  • 2
    قاشق غذاخوری
    شربت با،امیک
    کم و بیش به سلیقه
  • 3
    قاشق غذاخوری
    روغن زیتون
    کم و بیش برای طعم دادن
  • 1/2
    قاشق چایخوری
    فلفل چیلی
    اختیاری

ریحان می

  • 2/3
    فنجان
    سس مایونز
    نور بهتر است
  • 3
    قاشق غذاخوری
    ریحان پستو
    دستور پخت اینجا
  • 1/4
    قاشق چایخوری
    آب لیمو
    اختیاری
  • 1
    نیشگون گرفتن
    نمک

دستورالعمل ها

  1. نان خود را انتخاب کنید و آن را از وسط نصف کنید.

  2. همه مواد مایونز ریحان را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

  3. دو طرف نان را با سس مایونز ریحان سخاوتمندانه ،ید.

  4. لایه بندی ساندویچ کاپرز را شروع کنید. با سبزی ها شروع کنید.

  5. آن را با گوجه فرنگی بگذر،د.

  6. مقدار زیادی ریحان تازه روی پنیر، و چاشنی که شامل نمک، فلکه فلفل، با،امیک و روغن زیتون به سلیقه شماست. با خیال راحت بیشتر یا کمتر از آن ها را اضافه کنید.

  7. نصف دیگر نان را روی فیل بگذارید و محکم فشار دهید.

  8. ساندویچ را برش بزنید و بلافاصله سرو کنید!

یادداشت های دستور غذا

Caprese چیست؟

Caprese یک غذای ایتالیایی از جزیره کاپری است. با استفاده از موزارلای تازه، گوجه فرنگی و ریحان تازه، چاشنی شده با نمک، سرکه با،امیک و روغن زیتون درست می شود.

بهترین نان برای ساندویچ کاپرز چیست؟

نان مورد علاقه ما برای استفاده در این دستور غذا فوکاچیا است. اما هر نان ،د شده مانند سیاباتا یا خمیر ترش یا باگت عمل می کند. به طور کلی می‌خواهید از نان‌های سفید نرم اجتناب کنید، زیرا آن‌ها به اندازه کافی محکم نیستند تا رویه‌ها را تحمل کنند.

آیا به پستو ریحان نیاز دارم؟

ما همیشه دسته های بزرگی از خودمان درست می کنیم پستو ریحان و من یک آموزش کامل در مورد انجماد و ذخیره آن به اشتراک می گذاریم تا هرگز در تمام طول سال پستو ریحان تمام نشود! بنابراین در حالی که ما پستوی خانگی خود را دوست داریم، می تو،د از فروشگاه ،یداری شده استفاده کنید. به طور کلی بله برای دستور غذا به آن نیاز دارید.

چه چیزی می توانم به ساندویچ Caprese اضافه کنم؟

جدا از غذاهای ک،یک، گوشت های مورد علاقه خود، سبزیجات کباب شده و هر ماده ای را که دوست دارید اضافه کنید! به خاطر داشته باشید که ساندویچ را زیاد پر نکنید تا خوردن آن راحت تر باشد

ساندویچ مرغ Caprese

در حالی که ممکن است این را در یک پست جداگانه قرار دهیم، در حال حاضر می‌تو،د این کار را با اضافه ، مقداری مرغ کبابی، مرغ جوجه‌گردان پرشده با پستو ریحان، یا بهتر از آن مرغ کاپرز خنک شده و برش داده شده، درست کنید. قبل از ادامه کار با گوجه فرنگی، آن را روی سبزی ها اضافه کنید.

ارزش غذایی

ساندویچ کاپرز

مقدار در هر خدمت

کا،ی 380
کا،ی از چربی 288

٪ ارزش روزانه*

چربی 32 گرم49%

چربی اشباع 4 گرم25%

چربی ترانس 0.05 گرم

چربی اشباع نشده 12 گرم

چربی تک غیراشباع 9 گرم

کلسترول 11 میلی گرم4%

سدیم 792 میلی گرم34%

پتاسیم 273 میلی گرم8%

کربوهیدرات ها 27 گرم9%

فیبر 3 گرم13%

شکر 5 گرم6%

پروتئین 7 گرم14%

ویتامین A 1315 IU26%

ویتامین سی 15 میلی گرم18%

کلسیم 40 میلی گرم4%

اهن 1 میلی گرم6%

* درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کا،ی است.


منبع: https://www.t،urplefigs.com/caprese-sandwich/