دسته‌ها
اخبار

ذرت کبابی در فویل (طرف تابستان عالی!)


ذرت کبابی که در فویل روی یک بشقاب پیچیده شده است.

با این کار هر بار ذرت کاملا پخته شده را دریافت کنید ذرت کبابی در فویل دستور آشپزی. اگر چندین چیز را همزمان کباب می کنید، این روش برای شما من، است. فویل قلع به بخارپز شدن ذرت کمک می کند و می توان آن را روی حرارت غیر مستقیم قرار داد.

ذرت کبابی بعد از کباب شدن

چرا ذرت کبابی را در فویل درست کنیم؟

فصل گریل + فصل ذرت یک مسابقه ساخته شده در بهشت ​​است. در حالی که ما عاشق کباب ، ذرت به طور مستقیم روی گریل هستیم، گاهی اوقات پیچیده ، آن در فویل عملی تر است.

این روش کباب ، ذرت به ذرت اجازه می دهد تا داخل فویل قلع بخار شود و اگر چندین چیز را همزمان کباب می کنید (سرفه سرفه، استیک های کبابی ما کاملا با ذرت کبابی جفت می شوند) گزینه بسیار خوبی است.

ما نمی‌تو،م ذرت‌های خسته‌کننده را کنار بگذاریم، به همین دلیل است که پیشنهاد می‌کنیم قبل از کباب ،، ذرت‌ها را در کره سیر ،ید. به ما اعتماد کنید، این یک انفجار طعم در دهان شما و یک ،یب سرگرم کننده است.

آنچه برای ذرت کبابی نیاز دارید

وقتی صحبت از ذرت کبابی بسته بندی فویل به میان می آید، چند مورد ضروری وجود دارد که ما همیشه برای موفقیت در اختیار داریم:

  • ورقه ی آلومینیومی: ما فویل های سنگین را برای کباب ، دوست داریم زیرا احتمال پاره شدن آن کمتر است.
  • کره: کره و ذرت واقعا دو نخود در غلاف هستند. از کره استفاده کنید. چیزهای واقعی
  • ذرت تازه روی لپه: همیشه توصیه می کنیم در صورت امکان از ذرت تازه استفاده کنید. شما باید کارهای ،یف لایه برداری و تکان دادن را انجام دهید، اما برای تازگی ارزشش را دارد.

مدت زمان کبابی ذرت در فویل

گریل خود را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. ذرت بسته فویل را روی شعله مستقیم قرار دهید و حدود 25 تا 30 دقیقه گریل کنید، حدود 15 دقیقه تا نیمه ورق بزنید.

می‌تو،د به‌راحتی چیزهای دیگر را هم‌زمان کباب کنید، بنابراین توصیه می‌کنیم غذای اصلی‌تان را در کنار ذرت کبابی در فویل تهیه کنید تا همه چیز در همان زمان تمام شود.

اشاره کوتاه: در صورت نیاز، همیشه می تو،د ذرت کبابی خود را از حرارت مستقیم و به حرارت غیر مستقیم منتقل کنید تا برای چیزهای دیگر فضا ایجاد کنید. ممکن است لازم باشد ذرت خود را کمی بیشتر بپزید.

فویل حلبی با 4 خوشه ذرت روی آن قرار داده شده است

چگونه یک بسته فویل کامل بسازیم

ما ذرت کبابی را در فویل دوست داریم زیرا به شما امکان می دهد روی حرارت مستقیم یا غیر مستقیم بپزید.

برای دریافت بسته فویل عالی، تنها کاری که باید انجام دهید این است که مطمئن شوید بسته از همه طرف محکم بسته شده است.

با مهر و موم ، بسته فویل، شما نه تنها تمام چاشنی های خوشمزه و کره را روی ذرت روی لپه نگه می دارید، بلکه از اثر بخار دهی خوب داخل بسته فویل نیز بهره مند می شوید.

قبل از اینکه روی کباب برود، کره نرم شده روی خوشه ها پخش می شود

تنوع طعم

ذرت وقتی در کره آغشته شود بسیار بهتر است و این یک واقعیت است. برای این دستور، ما از ،یب اصلی کره + سیر استفاده می کنیم تا طعم آن بسیار خوب شود. در اینجا چند ایده طعم دیگر وجود دارد که می تو،د با کره مخلوط کنید:

ذرت روی لپه با کره پخش شده روی آن، روی فویل حلبی گذاشته و آماده برای تبدیل به یک بسته فویل

ذخیره سازی

اجازه دهید ذرت شما کاملا خنک شود. سپس لپه ها را داخل ظرف دربسته بریزید و به مدت 3 تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید.

برای یخ زدن: اجازه دهید ذرت خنک شود. سپس هسته های لپه را برش داده و در کیسه ای به اندازه گالن بریزید. تا حد امکان هوا را خارج کنید تا از سوختن فریزر و یخ زدگی تا 3 ماه جلوگیری شود.

با ذرت باقی مانده چه کنیم؟

یکی از کارهای مورد علاقه ما برای انجام ذرت کبابی، ذخیره باقیمانده آن برای استفاده مجدد است. اجازه دهید ذرت کاملا خنک شود، سپس با یک چاقوی تیز، دانه ها را از لپه جدا کنید. در اینجا برخی از دستور العمل های متمرکز بر ذرت برای امتحان وجود دارد!

بسته فویل با ذرت روی بلال داخل آن بسته شده است
4 خوشه ذرت بعد از کباب شدن در یک کاسه

ذرت کبابی در فویل

ذرت کبابی در فویل یک گزینه عالی برای ،، است که بیش از یک چیز را در یک زمان کباب می کنند، زیرا می توان آن را روی حرارت غیر مستقیم پخت. به علاوه، هر بار بی نقص ظاهر می شود.

آمادگی:10 دقایق

پختن:30 دقایق

جمع:40 دقایق

چربی 14

کربوهیدرات ها 31

پروتئین 5

،اصر

  • 4 خوشه ذرت تکان خورده
  • 4 قاشق غذاخوری کره دمای اتاق
  • 3 میخک ها سیر پوست کنده و ،د شده (~ 1 1/2 قاشق غذاخوری)
  • 1/8 قاشق چایخوری نمک
  • 1/8 قاشق چایخوری فلفل

دستورالعمل ها

  • گریل را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • یک قایق فویل حلبی با دو تکه فویل حلبی ایجاد کنید. با دو تکه فویل بلند یک ضربدر درست کنید، ذرت را در وسط قرار دهید.

  • سپس کره نرم شده، سیر، نمک و فلفل را به یک کاسه اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید تا مخلوط شوند.

  • یک قاشق غذاخوری کره سیر را به هر خوشه ذرت اضافه کنید و کره را به طور مساوی روی هر خوشه ذرت پخش کنید.

  • در نهایت، فویل حلبی را روی ذرت تا کنید و فویل حلبی را ببندید تا هوا نتواند از قایق فویل حلبی خارج شود.

  • ذرت ها را در فویل روی گریل قرار دهید. می تو،د آن را روی حرارت مستقیم یا غیر مستقیم بپزید.

  • اگر روی حرارت مستقیم می پزید، حدود 20 دقیقه گریل کنید و هر 4 تا 5 دقیقه بچرخ،د. اگر روی حرارت غیر مستقیم کباب کنید، ممکن است چند دقیقه بیشتر طول بکشد. می د،د که ذرت شما زم، تمام می شود که به رنگ زرد روشن باشد.

ارزش غذایی

کا،ی: 246کیلو کا،ی کربوهیدرات ها: 31g پروتئین: 5g چربی: 14g فیبر: 4g قند: 7g

عکاسی: ع، های گرفته شده در این پست توسط ارین از The Wooden S،et است.


منبع: https://fitfoodiefinds.com/grilled-corn-in-foil/