دسته‌ها
اخبار

اختاپوس کبابی • دستور اختاپوس آسان {ویدئو} • دو عدد انجیر بنفش


اختاپوس کبابی یک غذای لذیذ مدیترانه ای است و امروز ما این دستور خارق العاده اختاپوس را مرحله به مرحله با ویدیو درست می کنیم. لطیف و پر از طعم، شما عاشق این دستور غذایی خوشمزه خانوادگی خواهید شد!

نمای نزدیک از یک بشقاب اختاپوس کبابی که با تکه های لیمو و آرگولا احاطه شده است

هر اختاپوس امتحان شده؟ این یکی از آن غذاهای ک،یک است که در امتداد ساحل مدیترانه با طعم‌های روشن لیمو، سبزی و روغن زیتون سرو می‌شود. معمولاً کبابی است و بنابراین ما امروز دستور تهیه اختاپوس کبابی را داریم.

ما عاشق دستور العمل های غذاهای دریایی خاص مانند صدف سبز و باس دریایی شیلی، هالیبوت، ماهی پخته شده مدیترانه ای، دم ،چنگ، گوش ماهی، ماهی ماهی کارپاچیو، ماهی تارتار، کالاماری، تارتار ماهی قزل آلا و دستور غذای ساردین مادربزرگم و غیره هستیم! بنابراین به اشتراک گذاری این دستور غذا بسیار طبیعی است و به طور جدی باید امتحان کنید!

چرا اختاپوس کبابی

بنابراین اگر اختاپوس را در رستوران امتحان کرده باشید، متوجه خواهید شد که چقدر گران است و در عین حال چقدر خوشمزه است! و اگر این کار را نکرده اید، پس این تماس شماست تا آن را در خانه بسازید!

اختاپوس تازه کوچک و متوسط ​​روی کاغذ روغنی

شما آن را دوست خواهید داشت زیرا:

  • مملو از طعم های روشن لیمو، روغن زیتون، گیاهان، سیر و مقداری ادویه است.
  • اختاپوس خیلی لطیف است، جویدنی یا ،تیکی نیست!
  • دستور پخت بسیار آسان است!
  • می تو،د آن را به ،وان پیش غذا سرو کنید، به جز بدون سرخ ،، شبیه کالاماری است.
  • اگر به ادویه علاقه دارید، می تو،د سطح ادویه را بالا ببرید یا آن را به طور کامل رها کنید.
  • از هر گیاهی که در دست دارید استفاده کنید – آن را به سلیقه خود درست کنید.
  • این دستور اختاپوس کبابی را می توان در یک گریل داخلی یا منقل در فضای باز درست کرد – بنابراین یک انتخاب عالی برای باربیکیو تابست، است!
  • این یک دستور غذایی قدیمی خانوادگی است.
  • خانواده و دوستان شما آن را دوست خواهند داشت!

مواد لازم برای اختاپوس کبابی

مواد لازم برای تهیه اختاپوس کبابی شامل روغن زیتون، سیر، فلفل، سبزی تازه، آب لیمو، چاشنی

دو مجموعه از مواد در اینجا وجود دارد.

  • اختاپوس – در صورت یخ زدگی یخ زدایی می شود.
  • پیاز، ادویه کامل، نصف لیمو، چاشنی برای جوشاندن اختاپوس.
  • سیر، آب لیمو، سبزی، فلفل قرمز و روغن زیتون را قبل از کباب ،، اختاپوس را مرینیت کنید.

طرز تهیه دستور اختاپوس کبابی
یک قابلمه پر از آب، نصف پیاز، برش های لیمو، سبزی تازه، برگ بو، دانه فلفل کامل و چاشنی روی اجاق آماده برای جوشاندن برای اختاپوس

  1. اولین مرحله این است که یک قابلمه آب را با طعم دهنده هایی مانند پیاز، ادویه کامل، سبزی، نصف لیمو، نمک و فلفل بجوش،د.
  2. این مرحله برای پختن اختاپوس در هر اندازه ای مهم است: کوچک، متوسط ​​یا بزرگ. جوشاندن اختاپوس را فوق العاده لطیف می کند.دستی که اختاپوس را در دیگ آب جوش طعم‌دار می‌ریزد
  3. حالا اختاپوس خود را بگیرید و در آب جوش بیندازید، ابتدا شاخک ها داخل می شوند. بهتر است ابتدا شاخک ها را به آرامی با یک حرکت بالا و پایین رها کنید تا آنها را جمع کنید.اختاپوس آب پز و کاملا لطیف
  4. بسته به اندازه اختاپوس شما، فرآیند جوش ممکن است بین 45 دقیقه تا 1 ساعت و نیم طول بکشد. اختاپوس را از آب در حال جوش خارج کنید.چاقویی که شاخک های اختاپوس پخته شده را برش می دهد
  5. با چاقو شاخک های اختاپوس را برش دهید و حالا آماده مارینه ، است.تمام مواد ماریناد که در یک بشقاب کم عمق اضافه شده است شامل روغن زیتون، آب لیمو، سیر، گیاهان تازه، چاشنی
  6. برای اضافه ، همه مواد به یک کاسه یا بشقاب کم عمق نیاز دارید. در اینجا می‌تو،د کم و بیش ادویه‌های مورد علاقه‌تان، سبزی‌ها، موسیرها، سیر کم و بیش و غیره را کم و بیش اضافه کنید. ما در اینجا ،یبی از آویشن پونه کوهی تازه، جعفری، شوید و رزماری داریم.اختاپوس پخته شده را به ماریناد اضافه کرده و روی آن ریخته می شود
  7. اختاپوس خود را حداقل به مدت 1 ساعت و حتی یک شبه در این مخلوط خوش طعم قرار دهید. این همه طعم ها را به زیبایی جذب می کند! همچنین هنگام کباب ، این ماریناد را دور نریزید زیرا همیشه می تو،د اختاپوس را با آن برس بزنید.شاخک های اختاپوس روی کباب پز که نحوه کباب ، اختاپوس را نشان می دهد
  8. حالا وقت گریل ، است! گریل داخلی یا خارجی عالی کار می کند. از آنجایی که اختاپوس از قبل پخته شده است، شما اساساً آن را برای طعم و مزه کباب می کنید، بنابراین نگران خام بودن آن و عدم نیاز به دماسنج در اینجا نباشید.
  9. اختاپوس را بعد از 3-7 دقیقه بسته به اندازه برگرد،د و آماده سرو است!

از نزدیک دستور اختاپوس کبابی کاملاً لطیف و خوشمزه پخته شده است

نکات و سؤالات متداول اختاپوس کبابی

  • شما می تو،د از اختاپوس هر اندازه ای برای این دستور استفاده کنید، ما در اینجا از هشت پا بچه استفاده کردیم. زمان پخت تنها متغیری است که باید در نظر گرفته شود.
  • مطمئن شوید که ماهی فروش شما سرها را برای شما تمیز می کند.
  • در صورت ،ید اختاپوس منجمد، ابتدا آن را به خوبی یخ زدایی کنید.
  • جوشاندن اختاپوس باعث لطیف و پخته شدن آن می شود، بنابراین نیازی نیست در هنگام کباب ، نگران آن باشید.
  • مطمئن شوید که با حرارت ملایم در حال پختن است.
  • از جوشاندن بیش از حد اختاپوس خودداری کنید زیرا خشک و بی مزه می شود
  • مارینادی که ما اینجا استفاده کردیم کاملا مدیترانه ای است، یک دستور غذایی خانوادگی ❤️ با این حال می تو،د مواد را عوض کنید و آن را خودتان درست کنید!
  • اجازه دهید اختاپوس ماریناد را برای حداقل 1 ساعت و تا یک شب خیس کند.
  • مطمئن شوید که ماریناد را دور نریزید زیرا از آن برای مسواک زدن اختاپوس استفاده می شود.
  • می توان از گریل داخلی یا گریل بیرونی برای دستور پخت استفاده کرد.

چرا اختاپوس را در خانه درست کنیم؟

خیلی راحت تر از آن چیزی است که فکر می کنید! بعلاوه می‌تو،د طعم و مزه را سفارشی کنید، و اختاپوس لطیف شما تضمین می‌شود که آشپزی را کنترل می‌کنید! اختاپوس یکی از اقلام گران قیمت در منو است، بنابراین آن را در خانه درست کنید و خانواده و دوستان خود را تحت تاثیر قرار دهید!

اختاپوس چه اندازه ای استفاده کنیم؟

هیچ اندازه کاملی وجود ندارد، در حالی که ما کودک را به اختاپوس متوسط ​​ترجیح می دهیم، می دانم که برخی سایز بزرگ را ترجیح می دهند. همانطور که در بالا ذکر شد، زمان پخت تنها عاملی است که باید در نظر گرفته شود، نه اندازه.

چرا باید اختاپوس را بجوش،د؟

هدف اصلی این است که با ش،تن کلاژن بافتی در عضله به ژلاتین نرم، آن را حساس کنید.

چه مدت اختاپوس را بجوش،م؟

اختاپوس بچه به 45 دقیقه تا 1 ساعت زمان جوش نیاز دارد. اختاپوس متوسط ​​به 1 ساعت تا 75 دقیقه نیاز دارد، در حالی که اختاپوس بزرگتر ممکن است بین 1 ساعت تا نیم تا 2 ساعت نیاز داشته باشد. همانطور که احساس می کنید گوشت چقدر لطیف است، خواهید فهمید. مطمئن شوید که آب روی حرارت ملایم بجوشد.

آیا می تو،د اختاپوس را از قبل بپزید؟

می تو،د اختاپوس را از یک روز قبل بجوش،د و آن را در یخچال بگذارید. گزینه دیگر این است که اختاپوس را بپزید و آن را بدون ماریناد منجمد کنید، سپس آن را یخ زدایی کنید و قبل از کباب ،، یک روز آن را مرینیت کنید.

بشقاب بزرگ پیش غذا با دستور هشت پا کبابی که روی آرگولا، لیمو برش داده شده و با ماریناد روغن زیتون بیشتر سرو می شود

دستور العمل های غذاهای دریایی آسان

ماهی سرخ شده

صنایع دستی پخته شده

میگو آهکی چیلی

گوش ماهی سرخ کن بادی

تاکو درست کنید

کاسه سوشی

تاکو ماهی سالمون

دستور تهیه استیک ماهی تن

سالمون Sockeye با سس کره لیمو

سوشی بوریتو

اختاپوس کبابی

اختاپوس کبابی یک غذای لذیذ مدیترانه ای است و امروز ما این دستور خارق العاده اختاپوس را مرحله به مرحله با ویدیو درست می کنیم. لطیف و پر از طعم، شما عاشق این دستور غذایی خوشمزه خانوادگی خواهید شد!

زمان پخت 1 ساعت 27 دقایق

،اصر

اختاپوس

  • 2
    اختاپوس
    اندازه کوچک و متوسط ​​یا انتخاب شما
  • 6
    فنجان ها
    اب
  • 1
    پیاز
    نصف کنید
  • 4
    برش ها
    لیمو
  • 1
    قاشق سوپخوری
    دانه های فلفل
  • 1
    قاشق چایخوری
    نمک دریا
  • 1
    فنجان
    گیاهان تازه
    ،یبی به انتخاب شما
  • 2
    برگ بو

ماریناد

  • 1
    فنجان
    روغن زیتون
    روغن زیتون مینا مراکش مورد علاقه ماست
  • 2
    قاشق غذاخوری
    آب لیمو
  • 4
    میخک ها
    سیر
    چرخ کرده
  • 1/2
    فنجان
    گیاهان
    ریز شده: ،یبی از پونه کوهی، آویشن، جعفری شوید و رزماری
  • 1
    فلفل هالوپینو
    چرخ کرده یا هر نوع فلفلی
  • 1/4
    قاشق چایخوری
    نمک و فلفل

دستورالعمل ها

  1. ابتدا اختاپوس را با آب نمک و تمام مواد باقیمانده (به جز هشت پا) آماده کنید تا بجوشد.

  2. پس از جوش آمدن، ابتدا شاخک های اختاپوس را به آرامی رها کنید تا جمع شوند، سپس کل اختاپوس را به آن اضافه کنید.

  3. حرارت را کم کنید و بگذارید اختاپوس روی حرارت کم بپزد تا نرم شود. بسته به اندازه آن ممکن است بین 45 دقیقه تا 1.5 ساعت طول بکشد.

  4. اختاپوس را از تابه آب خارج کنید و با چاقو شاخک ها را به صورت نوار برش دهید.

  5. در یک بشقاب کم عمق، تمام مواد ماریناد را اضافه کنید.

  6. شاخک های اختاپوس را به ماریناد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پوشش داده شود. بگذارید حداقل 1 ساعت و تا یک شب بماند.

  7. گریل داخلی یا خارجی خود را از قبل گرم کنید و شاخک ها را هر 3 دقیقه یکبار کباب کنید تا پوسته ذغالی شده خوبی به دست آید. برای حدا،ر طعم، با ماریناد باقی مانده برس بزنید.

  8. بلافاصله سرو کنید و لذت ببرید

یادداشت های دستور غذا

نکات و سؤالات متداول اختاپوس کبابی

  • شما می تو،د از اختاپوس هر اندازه ای برای این دستور استفاده کنید، ما در اینجا از هشت پا بچه استفاده کردیم. زمان پخت تنها متغیری است که باید در نظر گرفته شود.
  • مطمئن شوید که ماهی فروش شما سرها را برای شما تمیز می کند.
  • در صورت ،ید اختاپوس منجمد، ابتدا آن را به خوبی یخ زدایی کنید.
  • جوشاندن اختاپوس باعث لطیف و پخته شدن آن می شود، بنابراین نیازی نیست در هنگام کباب ، نگران آن باشید.
  • مطمئن شوید که با حرارت ملایم در حال پختن است.
  • از جوشاندن بیش از حد اختاپوس خودداری کنید زیرا خشک و بی مزه می شود
  • مارینادی که ما اینجا استفاده کردیم کاملا مدیترانه ای است، یک دستور غذایی خانوادگی ❤️ با این حال می تو،د مواد را عوض کنید و آن را خودتان درست کنید!
  • اجازه دهید اختاپوس ماریناد را برای حداقل 1 ساعت و تا یک شب خیس کند.
  • مطمئن شوید که ماریناد را دور نریزید زیرا از آن برای مسواک زدن اختاپوس استفاده می شود.
  • می توان از گریل داخلی یا گریل بیرونی برای دستور پخت استفاده کرد.

چرا اختاپوس را در خانه درست کنیم؟

خیلی راحت تر از آن چیزی است که فکر می کنید! بعلاوه می‌تو،د طعم و مزه را سفارشی کنید، و اختاپوس لطیف شما تضمین می‌شود که آشپزی را کنترل می‌کنید! اختاپوس یکی از اقلام گران قیمت در منو است، بنابراین آن را در خانه درست کنید و خانواده و دوستان خود را تحت تاثیر قرار دهید!

اختاپوس چه اندازه ای استفاده کنیم؟

هیچ اندازه کاملی وجود ندارد، در حالی که ما کودک را به اختاپوس متوسط ​​ترجیح می دهیم، می دانم که برخی سایز بزرگ را ترجیح می دهند. همانطور که در بالا ذکر شد، زمان پخت تنها عاملی است که باید در نظر گرفته شود، نه اندازه.

چرا باید اختاپوس را بجوش،د؟

هدف اصلی این است که با ش،تن کلاژن بافتی در عضله به ژلاتین نرم، آن را حساس کنید.

چه مدت اختاپوس را بجوش،م؟

اختاپوس بچه به 45 دقیقه تا 1 ساعت زمان جوش نیاز دارد. اختاپوس متوسط ​​به 1 ساعت تا 75 دقیقه نیاز دارد، در حالی که اختاپوس بزرگتر ممکن است بین 1 ساعت تا نیم تا 2 ساعت نیاز داشته باشد. همانطور که احساس می کنید گوشت چقدر لطیف است، خواهید فهمید. مطمئن شوید که آب روی حرارت ملایم بجوشد.

آیا می تو،د اختاپوس را از قبل بپزید؟

می تو،د اختاپوس را از یک روز قبل بجوش،د و آن را در یخچال بگذارید. گزینه دیگر این است که اختاپوس را بپزید و آن را بدون ماریناد منجمد کنید، سپس آن را یخ زدایی کنید و قبل از کباب ،، یک روز آن را مرینیت کنید.

ارزش غذایی

اختاپوس کبابی

مقدار در هر خدمت

کا،ی 660
کا،ی از چربی 630

٪ ارزش روزانه*

چربی 70 گرم108%

چربی اشباع 8 گرم50%

چربی اشباع نشده 10 گرم

چربی تک غیراشباع 49 گرم

کلسترول 0.2 میلی گرم0%

سدیم 755 میلی گرم33%

پتاسیم 437 میلی گرم12%

کربوهیدرات ها 14 گرم5%

فیبر 7 گرم29%

شکر 5 گرم6%

پروتئین 12 گرم24%

ویتامین A 229 IU5%

ویتامین سی 17 میلی گرم21%

کلسیم 156 میلی گرم16%

اهن 5 میلی گرم28%

* درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کا،ی است.


منبع: https://www.t،urplefigs.com/grilled-octopus/