اشپل ماهی را در تابه بریزید تا رنگ آن در اثر گرما تغییر کند. سپس اشپلها را بههمراه انار و گلپر دوباره در تابه بریزید. از خمیر درست شده در شکم ماهی پریزید و لبههای شکم را بدوزید.
- سپس سیر را به آن اضافه کنید و تفت دهید و در ادامه گردوها را به مواد بیفزایید و کمی تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند.
- برخی افراد به این خورش، بادمجان سرخ شده هم اضافه میکنند.
- لاکان جزو رستورانهای غذای گیلکی در تهران است که قدیمیها آنجا را خوب میشناسند.
- بادمجان، گردو، رب انار، گوجه، و سبزیهای معطر مواد اولیه خورشتی به نام بادنجان کباب هستند که در سفره مازندرانی ها دیده می شود.
- یک خورش ساده، سریع و فوری که هم با رب گوجه و هم با رب انار طبخ می شود.
به شما توصیه می کنیم کمی دارچین را در هنگام پخت گوشت به آن اضافه کنید تا عطر واویشکای شما دل انگیز شود. اسفناج، عدس، سیر و انار ترش اجزای اصلی تشکیلدهنده اسفناج مرجی هستند که ترکیب آنها با هم یک طعم لذیذ را در اختیار شما قرار خواهد داد. اگر به مازندران سفر کردید، حتماً این خورش خوشمزه را امتحان کنید.
مرغ ترش یکی دیگر از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار گیلانی است که با روشها و مواد متنوعی طبخ میشود. آلو مسما یکی از خورشتهای خوشمزه و پرطرفدار گیلانی است که در مهمانیهای گیلانی سرو میشود. این خورش البته با روشهای مختلفی در جاهای دیگر ایران تهیه میشود که تقریباً بهترین نوع آن را میتوانید در شمال کشور بیابید. خورشت سیر انار یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ مازندران است که محبوبیت بالایی در این استان دارد.
غذاهای شمالی با بادمجان
جغرافیا، تاریخ و تأثیرات فرهنگی ایران تنوع مواد اولیه و روش های آشپزی را در یکی از قدیمی ترین و پیچیده ترین فرهنگ های جهان شکل داده است. وسعت وسیع ایران شامل طیف وسیعی از گویش های محلی، شیوه زندگی، سنت ها و آداب و رسوم منطقه ای است، بدون ذکر تنوع فوق العاده ای از مناظر و آب و هوا هستند. تمام غذاهای اصلی رستوران لاکان ماهی دارند و به همین ماهیهایشان هم معروف هستند. بعضی پیش غذاهای معروف مثل میرزاقاسمی و ماست و زیتون محلی هم دارند. قیمتهای لاکان هم نسبت به بسیاری از رقیبهایش پایینتر است و مشتریهای قدیمیاش میگویند کیفیت غذاها با گذشت سالها هیچ تغییری نکرده. این رستوران در خیابان جردن قرار دارد و جزو رستورانهای لوکس هم به حساب میآید.
قابلمه را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا حبوبات بپزند. پس از نیمپز شدن حبوبات، هویج و چغندر نگینی خرد شده، سبزی خرد شده، نمک و فلفل را به حبوبات اضافه کنید. مالاوابیج، یکی از غذاهای لذیذ گیلکی است که با مرغ، اردک یا مرغابی، پیاز، رب انار و رب گوجه فرنگی درست میشود. شیرین خورش یا خورش آلو قیسی گیلانی، از آن دست غذاهایی است که کافی است فقط یک بار آن را امتحان کنید تا عاشق آن شوید. مرغ، پیاز، کشمش، قیسی، آلو سیاه، زعفران، کره، رب گوجه فرنگی و ادویه از مواد تشکیلدهنده این خورش هستند که با برنج سرو میشود.
ماهی شکم پر شمالی را هم روی آتش و هم در فر می توان طبخ کرد. جهت آماده سازی قلیه ماهی شمالی، شما به یک عدد ماهی سفید، سبزی های معطری مانند گشنیز، شنبلیله و چوچاق، گردوی آسیاب شده، رب انار و نارنج نیاز خواهید داشت. ماهی شما باید به خوبی برش داده شود و در نمک و فلفل برای دو ساعت مزه دار گردد. همچنین موادی مانند پیاز، سیر و سبزیجات به خوبی باید در ماهیتابه تفت داده شود و سپس به آن گردو را اضافه کنید. ماهی باید به صورت جداگانه سرخ شود و سپس به خورش شما اضافه گردد.
این غذای جنوبی با ماهی، پیاز، شوید، شنبلیله و سیر درست میشود. برای پختن هواری باید مواد لازم را با ماهی سرخ کنید و بعد برنج را به آنها اضافه و دم کنید. غذاهای گیلان و رشت جزو غذاهای بسیار معروف و خوشمزه در سرتاسر ایران شناخته میشود. اگر هنوز موفق نشدید که طعم این غذاها را بچشید پیشنهاد میکنیم که حتما امتحان کنید و لذت ببرید.
معرفی خوشمزهترین غذاهای جنوبی ؛ سفر به سرزمین تند و تیزهای جذاب!
برخی افراد، کمی رب آلوچه نیز در مراحل اول پخت در آش میریزند. توجه داشته باشید که برگ سیر بعد از سرخ شدن نصف میشود، پس در ریختن آن صرفهجویی نکنید. شما میتوانید بهجای گوشت مرغ از گوشت اردک و غاز هم استفاده کنید.
زردچوبه، پیاز، سیر و ادویههای مخصوص جنوبی هم رمزوراز طعم خاص و خوشایند آن هستند. این غذا را در رستورانهای شهرهای مختلف میتوانید امتحان کنید. همانطور که گفته شد، شهرت و محبوبیت آن در همهجای کشور زیاد است. در شمال، در اطراف سواحل جنوبی دریای خزر، چشم انداز سرسبز است و در نتیجه بارندگی های فراوان تنوع زیادی از میوه ها، سبزیجات و گیاهان وجود دارد. غذای شمالی ساده و تازه از طعم و عطر هستند و ترجیح طعم های شیرین و ترش برعکس تند است.
در این مقاله خوشمزه شما را با انواع غذاهای محلی رشت و گیلان آشنا میکنم. طرفداران آش می توانند حسابی در مازندران خوش بگذرانند و آش های خوشمزه این دیار را امتحان کنند. یکی از غذاهای دیگر مازندرانی که بسیار به آش شباهت دارد، ترش ترشو است که برای تهیه آن برنج را همراه با حبوبات و ترشی آلوچه به شکل آش در میآورند. نمک و زردچوبه و رب وگردوها را خرد کنید و سبزی معطر را به پیاز اضافه کنید. مرغ شکم پر شمالی بعلت مواد داخل شکم مرغ طعمی لذیذ دارد.