شما میتوانید طرز تهیه این غذای لذیذ را در مقاله انواع غذا با مرغ کجارو مشاهده کنید. پوست نازک و رگههای اشپل ماهی را جدا کنید و با چنگال، آن را دانه دانه کنید. سپس برنج پخته، گردو، سیر و پیاز را مخلوط کرده و آنها را چرخ کنید. مخلوط برنج را به اشپل ماهی بیفزایید و آنها را با تخممرغ همزده، رب انار، سبزی ساطوری شده، نمک، فلفل و گلپر مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا مواد یکدست و منسجم شوند.
- پس از طلایی شدن پیازها و سرخ شدن مرغ، یک لیتر آب جوش در قابلمه بریزید و درب قابلمه را ببندید تا مرغ بپزد.
- ۲ عدد پیاز را رنده کنید و با مقداری کمی روغن داخل گمج تفت دهید.
- ماهیهای این رستوران و پیش غذاهای دلچسبش را نیز نمیشود نادیده گرفت.
- غذاهای شمالی که با مرغ طبخ می شوند، انواع مختلفی دارد که در اینجا طرز تهیه 8 نوع از این غذا ها را به شما آموزش می دهیم.
- ماهی سفید، گردو، سیر، پیاز و رب انار از مواد اصلی ماهی گردوبیج مازندران هستند.
اناربیچ یکی از غذاهای شمالی است که مسافران زیادی از طعم خوشمزه آن در بسیاری از وب سایت ها نظر داده اند. اناربیج با رب انار فراوان، گردو، سبزی قورمه و گوشت چرخ کرده پخته می شود. برای پختن و جا افتادن این غذای اصبل گیلانی حتما چند ساعت زمان لازم است. اگر گیلان سفر کردید یادتان باشد اناربیچ را از دست ندهید. یکی از غذاهای معروف شمال باقله قاتوق است که در شهرهای گیلان و مازندران پخته می شود. این غذا در میان گردشگران نیز طرفداران زیادی دارد و از خوشمزه ترین غذاهای شمالی نیز از سوی گردشگران گفته می شود.
اگر طرفدار غذاهای دریایی هستید، حتما این غذا را امتحان کنید. ماهیها روی آتش یا ذغال کباب میشوند و داخل آن با مخلوطی از سبزیهای معطر شمالی و گردو و رب انار پر میشود. این غذا کاملا شبیه به کباب است اما بسیار متفاوتتر از آن پخته میشود. پلا هم همان پلویی است که به همراه این غذا طبخ میشود اما بهتر است که برنج را کته طبخ کنید. در زمان سرو بهتر است که به همراه این غذا گردو، باقلا خام، اشپل، زیتون و پیاز هم بگذارید تا نهایت لذت را از پلا کباب ببرید. کارناوال میخواهد شما را به گشتی خوشمزه ببرد و غذاهای محلی مازندران را به شما معرفی کند.
۳. واویشکای گوشت و بادمجان و طرز تهیه آن
برای سرو، یک تا دو قاشق چایخوری از مایه کوکو را در نان تخممرغی بریزید و دو طرف آن را روی هم بیاورید. اگر به آب انار دسترسی ندارید، آن را از طرز تهیه حذف کنید و بهجای آن، رب انار یا انار سابیده شده در خورش بریزید. یک یا دو پیمانه آب در قابلمه بریزید، درب آن را ببندید و اجازه دهید خورش بهآرامی و روی حرارت ملایم بپزد. پس از روغن انداختن و کشیده شدن آب گمج کباب، آن را در ظرف سرو بریزید و با پلو یا کته سرو کنید. برای تهیه مطنجن مرغ، گوشت مرغ را در ۳۰ تا ۱۴ دقیقه پایانی پخت در قابلمه بریزید؛ زیرا در غیر این صورت مرغ وا میرود.
نمک، فلفل و زردچوبه را به مایه اشپل اضافه کنید و خوب هم بزنید. در آخر نیز تخممرغها را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک مایه کوکوی یکدست داشته باشید. در تابه کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا داغ شود.
– مرغ شکم پر شمالی
مرغ ناردونی را میتوان با تکههای فیله مرغ نیز تهیه کرد که زمان پخت آن کمتر میشود. این خورش خوشمزه را میتوان در مهمانیهای خاص سرو نمود و از طعم آن لذت برد. اگر اهل شکمگردی هستید و مقصد سفرتان را بر اساس خوشمزههایش تعیین میکنید، ما به شما گفتهایم خوشمزه ترین غذاهای ایرانی را کجا پیدا میکنید.
این غذا در واقع نوعی پخت جوجه است که برای طعمدار کردن آن از یک سس مخصوص استفاده میشود. سس اکبر جوجه از ترکیب رب انار شیرین، لیموترش، زعفران دمکرده، نمک و فلفل تهیه میشود. اکبر جوجه در کنار برنج، یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است.
اصلی ترشی ناز خاتون بادمجان کبابی، گوجه فرنگی، پیاز، آبغوره، نعنا و رب انار است. غذاهای شمالی ایران زبان زد تمام گردشگران بوده است و به همین خاطر بسیار معروف است. اگر به استان گیلان و یا مازندران سفر کنید طعم غذاهای بی نظیر شمالی دل از شما می رباید. اهالی شمال کشور آنقدر در غذا و طبخ آن خلاقیت داشتند که شهر گیلان به عنوان شهر خلاق غذا ثبت گردید. یکی از مناطق ایران که برای شکم گردی حرف ندارد استان مازندران و گیلان با غذاهای خوشمزه و رنگارنگ است. شمالیها برای تهیه قلیهماهی از ماهی سفید یا کفال بدون پوست و استخوان استفاده میکنند.