دسته‌ها
اخبار

دستور العمل آسان گواکامول – گیاهی بر اساس بودجه


من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.

بهترین گواکاموله خانگی! این گواکاموله آسان که تنها با 7 ماده در کمتر از 10 دقیقه ساخته شده است، خامه‌ای، تند، تازه، پر جنب و جوش است و برای هر من،تی یک غذای دلپذیر، پیش‌غذا، میان‌وعده یا اسپری می‌کند!

Easy Guacamole در یک کاسه سفید در برابر پس زمینه سفید کامل شد

گواکاموله چیست؟

گواکامول (با نام مستعار “گواک”) نوعی دیپ (یا پخش) آووکادوی مکزیکی است که معمولاً با آووکادوی له شده، آب لیموترش، گشنیز و نمک – اغلب شامل پیاز، هالاپینو و/یا گوجه فرنگی نیز تهیه می شود. آنقدر محبوب است که در کنار در دسترس بودن در ا،ر غذاخوری های مکزیکی و ت،-م،، حتی می تو،د آن را به صورت پیش ساخته در فروشگاه های مواد غذایی ،یداری کنید.

و خوب، صدای ما را بشنوید. ما مخالف گاه به گاه گواکاموله از پیش بسته بندی شده ،یداری شده از مواد غذایی نیستیم. اما، اگر می‌خواهید دلپذیرترین، هوس‌انگیزترین و جذاب‌ترین نتایج را به دست آورید، این دستور العمل آسان گوآکاموله خانگی راهی برای رفتن است!

بهترین گواک خانگی با گوجه فرنگی

تنها با چند ماده ساده و با کیفیت بالا (کیفیت کلیدی است!)، این دستور غذای ساده گواکاموله ارزان است، کاملاً متعادل است و فقط چند دقیقه طول می کشد تا آماده شود – حتی برای روزهای شلوغ هفته عالی است.

برای اینکه چگونه بهترین گواک خانگی را برای خود بسازید – که گواکامولی صاف یا درشت باشد، با افزودنی های اضافی (مانند ذرت یا انبه)، استفاده از سالسا و غیره – و همچنین نحوه سرو و نگهداری آن به خواندن ادامه دهید! بعلاوه، بدون گلوتن، بدون روغن، بدون لبنیات، گیاهخواری و کتوپسند است، که عملاً برای هر گردهمایی عالی است!

اگر عاشق این گواکاموله تازه خانگی هستید، ممکن است از دستور العمل های ما برای پخش آووکادوی فوق العاده صاف، ، آووکادوی مکزیکی، سالسا ورد آووکادو گوجه فرنگی و پستو آووکادوی خامه ای لذت ببرید.

مواد تشکیل دهنده

این دستور ساده گواکاموله را فقط با ۷ ماده (به علاوه نمک و فلفل) تهیه کنید.

مواد تشکیل دهنده Easy Guacamole با یک سطح سفید اندازه گیری شده است
  • آووکادو: برای بهترین گواکامول از آووکادوی رسیده و با کیفیت خوب استفاده کنید.
  • پیاز: برای وضوح و بافت از پیاز زرد (اصیل) یا پیاز قرمز استفاده کنید.
  • سیر: در حالی که سنتی نیست، ما عاشق دستور پخت گواکاموله خانگی خود با سیر هستیم. مقدار را به سلیقه تنظیم کنید. از پودر سیر به مقدار کم (به سلیقه) استفاده کنید.
  • گوجه فرنگی: (اختیاری) برای بهترین گواکامول با گوجه فرنگی از گوجه فرنگی های روما/آلوی فصلی استفاده کنید. خارج از فصل، از گوجه فرنگی گی،ی استفاده کنید یا آن را حذف کنید.

متناوبا، از سوی دیگر، از سالسا تازه استفاده کنید مانند پیکو د گالو به جای گوجه فرنگی و پیاز ،د شده.

  • آب لیمو: از آب لیموترش تازه برای بهترین طعم استفاده کنید (زینگ بیشتری را با مقدار کمی پوست لیمو اضافه کنید). آب لیمو به اندازه ای عمل می کند. این طعم را روشن می کند و همچنین از قهوه ای شدن آووکادو جلوگیری می کند.
  • زیره: یک عمق گرم و خاکی را برای طعمی کامل تر اضافه می کند.
  • گشنیز: از گشنیز تازه استفاده کنید. اگر طرفدار آن نیستید، جعفری یا پیاز سبز را امتحان کنید.
  • نمک و فلفل سیاه: از نمک پولکی (مانند مالدون) یا نمک کوشر استفاده کنید. مزه دار کنید.

برای بیشتر دستور غذای اصلی گواکامول با 4 ماده، از آووکادو، پیاز، آبلیمو و گشنیز استفاده کنید (و نمک بزنید).

چگونه دیپ گواکامولی درست کنیم؟

چهار مرحله ساده و کم زحمت را برای این دستور پخت گواکاموله خانگی بسیار آسان دنبال کنید.

  • ۱) ابتدا پیاز، گوجه فرنگی و گشنیز را ریز ،د کرده و سیر را چرخ کرده و لیموترش را آب می کنیم.
مواد تشکیل دهنده Easy Guacamole با یک سطح سفید اندازه گیری شده است
  • 2) سپس آووکادوها را باز کنید، هسته آن را بردارید و قبل از اینکه آنها را در یک کاسه متوسط ​​،د کنید، آنها را پوست بگیرید یا از پوست جدا کنید.
دو آووکادو برش خورده روی یک سطح سفید
آووکادو ورقه شده در یک کاسه شیشه ای
  • 3) آب لیموترش را هم بزنید، سپس از چنگال یا پوره سیب زمینی برای له ، آووکادو به غلظت دلخواه خود استفاده کنید.
شات آب لیموترش را روی آووکادو پردازش کنید
آووکادو ورقه شده در یک کاسه شیشه ای
فرآیند له ، آووکادو با چنگال
فرآیند شات بعد از له ، آووکادو با چنگال

شما می تو،د از آن لذت ببرید درشت فقط گواکامول کمی درشت، یا روی صاف تر سمت.

  • 4) مواد باقیمانده را هم بزنید و به مزه مزه دار کنید (در صورت تمایل مقدار لیمو را هم به میزان دلخواه تغییر دهید). لذت بردن!
مواد لازم برای گواکامول آسان در کاسه شیشه ای قبل از مخلوط ،

برای بهترین طعم، آن را بگذارید تا بماند و حداقل 15 دقیقه “مارینه” کنید.

چه چیز دیگری می توانم اضافه کنم؟

  • Jalapeno/Serrano: برای ادویه، فلفل دلمه ای ریز ،د شده را اضافه کنید (برای حرارت ملایم تر، دانه ها را از بین ببرید). در غیر این صورت از سس تند، فلفل قرمز ،د شده یا کاین استفاده کنید.
  • ماست یون، گیاهی: (یا خامه ترش) گواکاموله ماست یون، غیر لبنی حتی غنی تر و خامه تر است.
  • فلفل قرمز: فقط کمی برای عمق طعم کمی.
  • سالسا گواکاموله: با استفاده از سالسا به جای گوجه فرنگی و پیاز تازه در زمان صرفه جویی کنید.
  • گواکامول ذرت: از ذرت کنسرو شده یا کبابی استفاده کنید.
  • انبه: مقداری انبه تازه ریز ،د شده را داخل آن بریزید (مقدار آن را به سلیقه تنظیم کنید) تا یک گواکاموله انبه خوشمزه، شیرین و خوش طعم.
  • آناناس: همینطور بالا.
  • فتا وگان: برای مخلوط ، یا ،د ، گواکامول گیاهی.
  • ناگت برشته شده: برای کرانچ سایر آجیل ها / دانه ها نیز می توانند موثر باشند.

سوالات متداول

آیا می تو،د گواکاموله را بدون آووکادو درست کنید؟

ما استدلال می کنیم که بدون آووکادو، گواکاموله نخواهد بود. با این حال، می‌تو،د با استفاده از نخود سبز ،د شده (و فقط کمی برای غنا) یک دیپ مشابه درست کنید.

بهترین گوجه فرنگی برای گواکامول چیست؟

گوجه‌فرنگی روما یا دیگر گوجه‌فرنگی‌های کمتر آبدار بهتر است از گواکاموله آبکی اجتناب کنید. اگر بیش از حد ،یف هستند، آنها را از دانه جدا کنید.

چگونه آووکادو را سریع بسازیم؟

آن‌ها را درون یک کیسه کاغذی با میوه‌ای اتیلن‌زا، مانند موز یا سیب بریزید، و این امر رسیدن را تسریع می‌کند. همچنین می تو،د آووکادو را در فر (در دمای 200 درجه فارنهایت/93 درجه سانتیگراد، پیچیده شده در فویل) یا در مایکروویو (در فاصله 20 ث،ه) نرم کنید تا نرم شود، اگرچه طعم و بافت آن با گرم شدن کمی تغییر می کند.

آیا می تو،د گواکامولی قهوه ای بخورید؟

قهوه ای شدن از ا،ید شدن آووکادو در تماس با هوا (مانند سیب زمینی و سیب ،د شده) ناشی می شود. اگر زودرس قهوه ای شود (در عرض 3-4 روز)، گواک خانگی هنوز کاملاً بی خطر است. فقط اشتها آور به نظر نمی رسد. اگرچه ممکن است کمی تلخ تر باشد.

یادداشت های دستور غذا

  • برای جلوگیری از گواکامول آبکی: اگر گوجه فرنگی را فوراً نمی خورید، بذر آن را جدا کنید.
  • لکه های قهوه ای آووکادو: اینها می توانند طعم تلخی به جا بگذارند، بنابراین ممکن است بخواهید قبل از له ، آووکادو، لکه های قهوه ای را از بین ببرید.
  • برای گواکامول فوق العاده صاف: از مخلوط کن/غذاساز برای پردازش آووکادو و آب لیموترش قبل از تا زدن مواد باقی مانده استفاده کنید.
  • نکته صرفه جویی در زمان: از یک ،دکن سبزیجات یا مینی غذاساز استفاده کنید تا پیاز را ،د کنید و آووکادو را به قوام دلخواه خود پردازش کنید.
  • بگذارید طعم ها با هم مخلوط شوند: حتی تنها 20 تا 30 دقیقه به تهیه بهترین دیپ گواکاموله خانگی کمک می کند.
  • قوام را تنظیم کنید: گواکاموله خانگی می تواند به اندازه دلخواه شما درشت یا صاف باشد.
Easy Guacamole در یک کاسه سفید در برابر پس زمینه سفید کامل شد

چگونه بفهمیم آووکادو رسیده است؟

  1. آووکادو را به آرامی فشار دهید. مقداری باید وجود داشته باشد، اما بدون اینکه احساس نرمی و لطافت داشته باشد.
  2. زیر ساقه را بررسی کنید. اگر برداشتن آن سخت است، این معمولاً به م،ای آووکادوی نارس است. اگر به راحتی کنده می شود و زیر آن سبز یا کمی قهوه ای می شود، آووکادو معمولاً رسیده است (گاهی اوقات هنوز دوست دارد شما را فریب دهد). اگر قهوه ای باشد، آووکادو نیز احتمالاً دارای لکه های قهوه ای خواهد بود.

دستورالعمل های ذخیره سازی

توصیه می کنیم برای جلوگیری از قهوه ای شدن زودرس گواکامول آووکادو، یک لایه آب لیموترش اضافه کنید.

سپس آن را با یک لایه پ،تیک (مستقیماً با آووکادو لمس کنید) یا یک لایه نازک آب/روغن زیتون برای جلوگیری از ورود هوا/ا،یژن نگهداری کنید. برای نگهداری در یخچال 2-3 روز.

آیا می تو،د گواکامول را منجمد کنید؟

گواکامول بدون گوجه‌فرنگی به خوبی یخ می‌زند سه ماه. آن را در ،مت های کوچک در یک سینی یخ سیلی، منجمد می کنیم (سپس آن را به کیسه Ziplock/Stasher منتقل می کنیم).

یک یا دو ساعت در یخچال یا در دمای اتاق بگذارید تا آب شود.

با گواکامول چه بخوریم؟

راه های زیادی برای لذت بردن از این غوطه وری/ پخش همه کاره وجود دارد، از جمله:

  • با خامه ها – خیار، کرفس، فلفل دلمه ای، چوب هویج و غیره.
  • با چیپس ترتیلا
  • در تاکو
  • داخل یا در کنار بوریتو، ،ادیلا
  • بیش از ناچوهای وگان
  • با فلفل قرمز
  • در یک کاسه بوریتو، کاسه سالاد (مانند سالاد تاکو)
  • روی همبرگر لوبیا تند
  • روی یک سیب زمینی پخته ریخته شده است
  • روی نان تست پخش کنید
  • با توفو اسکرامبل و دیگر غذاهای «تخم مرغی» وگان

دستور العمل های بیشتر شیب گیاهی

ع، ها توسط آلفونسو رویا

  • آووکادو را از وسط نصف کنید، پوست بگیرید و در یک کاسه متوسط ​​،د کنید.

  • آب لیموترش را فشار دهید.

  • با استفاده از چنگال، آووکادو را له کنید تا به قوام دلخواه خود برسید. پیاز، سیر، زیره، گشنیز، گوجه فرنگی را با نمک و فلفل مخلوط کنید تا مزه دار شود.

  • برای جلوگیری از گواکامول آبکی: اگر گوجه فرنگی را فوراً نمی خورید، بذر آن را جدا کنید.
  • لکه های قهوه ای آووکادو: اینها می توانند طعم تلخی به جا بگذارند، بنابراین ممکن است بخواهید قبل از له ، آووکادو، لکه های قهوه ای را از بین ببرید.
  • برای گواکامول فوق العاده صاف: از مخلوط کن/غذاساز برای پردازش آووکادو و آب لیموترش قبل از تا زدن مواد باقی مانده استفاده کنید.
  • نکته صرفه جویی در زمان: از یک ،دکن سبزیجات یا مینی غذاساز استفاده کنید تا پیاز را ،د کنید و آووکادو را به قوام دلخواه خود پردازش کنید.

کا،ی: 168کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 10gپروتئین: 2gچربی: 15gچربی های اشباع شده: 2gچربی های چند غیر اشباع: 2gچربی اشباع شده: 10gسدیم: 18میلی گرمپتاسیم: 528میلی گرمفیبر: 7gقند: 1gویتامین A: 223IUویتامین سی: 14میلی گرمکلسیم: 18میلی گرماهن: 1میلی گرم

سلب مسئولیت: اگرچه plantbasedonabudget.com سعی در ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای دارد، لطفاً توجه داشته باشید که اینها فقط برآورد هستند. اطلاعات تغذیه ای ممکن است بر اساس نوع محصول، نام تجاری ،یداری شده و سایر روش های غیرقابل پیش بینی تحت تأثیر قرار گیرد. Plantbasedonabudget.com هیچ مسئولیتی در قبال هرگونه ضرر یا خسارت ناشی از اتکای شما به اطلاعات تغذیه ای نخواهد داشت. اگر نیاز به پیروی از رژیم کا،ی خاصی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.

نویسنده: تونی اوکاموتو

دوره: شیب

غذا: مکزیکی

روش: مخلوط ،

رژیم غذایی: وگان

کلید واژه ها: پیش غذا، پخش آووکادو، دیپ آسان، گواکاموله آسان، گواکاموله، بدون روغن، دستور العمل های سریع، دیپ گیاهی، دیپ وگان، گواکامول وگان، دیپ گیاهی



منبع: https://plantbasedonabudget.com/guacamole-2/