دسته‌ها
اخبار

Guacamole برای Cinco de Mayo – WellPlated.com


دوستداران Guac هر کدام تعریف خود را از آنچه باعث می شود دارند بهترین دستور پخت گواکامولهو این مال من است. این ،یبی از نکاتی است که من در طول سال ها از گواکاموله معتبر در مکزیک (مواد تشکیل دهنده آن را ساده و با کیفیت نگه می دارم)، گواک افسانه ای مادرم (همه چیز در مورد چاشنی!) و البته خوردن مقادیر زیادی از آن را ،یب می کند. فرا گرفتن طرز تهیه گواکاموله که دوستان شما را شگفت زده می کند و باعث می شود بارها و بارها برگردید!

بهترین دستور پخت گواکامول بدون ژالاپنو در کاسه ای که روی آن فتا و بیکن است

این دستور غذا را در Pinterest پین کنید تا برای بعد ذخیره شود

سنجاق آن!

این دستور غذای گواکامول گواک کاملی به دست می دهد که عبارتند از:

  • خیلی درشت نیست خیلی صاف نیست
  • به درستی نمک زده و چاشنی شده (برای ما گواک ملایم نیست!).
  • کمی مرزه (به لطف ماده مخفی مامانم).
  • تازه و پر جنب و جوش.
  • طعمی شبیه تعطیلات ساحلی دارد!

این نوعی گواکامول تازه، خالص و چاشنی شده است که در یک جلسه آن را می بلعید.

می‌تو،د آن را به ،وان پیش‌غذا در کنار ذرت مکزیکی سرو کنید، از آن برای تاکوهایی مانند کارنیتا استفاده کنید، یا آن را در یک بوریتو گیاهی قرار دهید.

فقط این را بد،د – هر چقدر از این گواکاموله درست کنید، این مقدار خورده می شود.

برای ماندگاری خیلی خوب است!

دستور پخت گواکاموله با بالاترین امتیاز در یک کاسه سفید

نقد و بررسی 5 ستاره

“به طور جدی، بهترین گواکی که تا به حال ساخته ام. تمام گروه آن را استنشاق ،د!»

– ابی –

چگونه بهترین گواکاموله را بسازیم

به اندازه آشپزهای خانگی که آنها را تهیه می کنند، می تو،د انواع گواکاموله را پیدا کنید.

  • گواکاموله سنتی از آووکادو، نمک، آهک، پیاز و یک ،صر تند مانند jalapeño ساخته شده است.
  • گشنیز نیز اغلب اضافه می شود (من همچنین دوست دارم گشنیز را به این 7 لایه تاکو دیپ اضافه کنم).
  • من گواکم را با مواد اضافی که طراوت، ترد و پانچ می‌افزایند نقطه‌گذاری می‌کنم: گوجه‌فرنگی و سیر، به‌علاوه مقدار زیادی آب مرکبات و چندین سس تند خوب برای زنده ، آن.

شما می تو،د این یک دستور ساده گواکاموله را نگه دارید (همانطور که هست لذیذ است) یا یکی از تغییراتی که در زیر پیشنهاد داده ام را امتحان کنید.

یک کاسه از بهترین دستور پخت گواکاموله جهان

مواد تشکیل دهنده

  • آووکادوها. ظاهر همه چیز نیست! برای بهترین گواکامول (و سالاد تخم مرغ آووکادو)، از آووکادو هاس استفاده کنید که تیره، قهوه ای و ناهموار هستند. آنها در مقایسه با آووکادوهای سبز براق با پوست روشن و براق، طعم عالی و بافت خامه‌تری دارند.

چگونه بفهمیم آووکادو رسیده است

  • رنگ. آووکادوی هاس را انتخاب کنید که به رنگ سبز تیره، قهوه ای یا سیاه باشد.
  • پوست. یک آووکادوی رسیده به جای صافی، پوست ناهمواری خواهد داشت.
  • استحکام. آووکادو را به آرامی فشار دهید. باید احساس نرمی اما سفت داشته باشد. آووکادویی که خیلی سفت است، رسیده نیست و آووکادویی که وقتی کمی فشرده می‌شود، خیس است و فرو می‌رود، بیش از حد رسیده است.
  • آب لیمو و آب لیمو. تعجب! در حالی که فقط آب لیموترش برای گواکامول سنتی است، ،یب آن حتی بهتر است. من این واقعیت خوشحال کننده را یک شب کشف کردم، زم، که لیموترش کافی برای یک دسته کامل گواکامول نداشتیم، بنابراین با آب لیمو تکمیل کردم. در حال حاضر، ما آن را به هیچ راه دیگری.
  • نمک کوشر. نمک کوشر یا نمک دریایی ریز مهمترین چیزی است که باید به گواکامول اضافه کنید تا طعم آن عالی شود. از نمک خوراکی که یددار است و طعم ف،ی دارد استفاده نکنید.

اجتناب از گواکاموله بی مزه

اگر طعم گواک خود را می‌چشید و ملایم است، با نمک، آب لیمو یا آبلیمو بیشتری شروع کنید. نمک و/یا اسید چیزی است که باید به گواکامول اضافه کرد تا طعم آن بهتر شود.

اگر می خواهید گواکامول را با چیپس سرو کنید، هنگام تست طعم از آن چیپس استفاده کنید، به خصوص اگر چیپس ها شور خاصی دارند.

در مورد نمک زدن زیاد استرس نداشته باشید. گواکاموله خانگی بیش از آنچه فکر می کنید نیاز دارد.

  • سس ووسترشر. ماده مخفی مامان (و همچنین راز من در این ماست یون، رنچ). اگرچه در دستور العمل های معتبر گواکامول گنجانده نشده است، اما طعم لطیفی به آن اضافه می کند که ، خوردن گواک را حتی سخت تر از آنچه که هست می کند (به شما هشدار داده شده است).
  • سس تند. علاوه بر این دستور پخت گواکاموله تند، آن را به بهترین دستور غذای گواکاموله بدون جالاپینو تبدیل می کنم. به راحتی می تو،د مقدار را مطابق با ترجیح گرمای خود تنظیم کنید. (برای یک غذای تند دیگر، این دیپ انچیلادا مرغ را امتحان کنید.)
  • گوجه فرنگیها. آیا گواکاموله سنتی گوجه فرنگی دارد؟ به نظر می رسد مردم در مورد اینکه آیا گواکاموله معتبر در آن گوجه فرنگی وجود دارد یا خیر ت،یم شده اند. من شخصاً فکر می کنم آنها یک افزودنی خوشمزه هستند. آنها طراوت، بافت، اسیدیته و رنگ قرمز زیبا را اضافه می کنند.
  • پیاز قرمز. تازه، ترد و ترد. من احساس می کنم پیاز قرمز برای گواکامول بهترین است، اما پیاز سفید یکی دیگر از گزینه های خوب با طعم پیاز تمیز است.
  • سیر. برای آن خوبی سیر.

بالا آن را خاموش

برای تغییرات بیشتر در مورد گواک خانگی، یک یا چند تا از این چاشنی های طعم دهنده را امتحان کنید:

  • پنیر فتا ،د شده
  • انار (برای تعطیلات عالی است! به خصوص با فتا ،یب شده است.)
  • تخمه کدو تنبل برشته شده (معروف به پپیتاس)
  • بیکن (بیکن پخته شده و بیکن سرخ کن با هوا را برای روش های آسان طبخ آن ببینید)
  • گوجه گی،ی ،د شده
  • انبه یا آناناس ،د شده
  • دانه های ذرت کبابی
  • گشنیز تازه یا پیاز سبز

جهت

آووکادو نصف شده
  1. آووکادو را از وسط نصف کنید و هسته های آن را بردارید.
آووکادو نصف شده در یک کاسه
  1. گوشت را در یک کاسه بریزید.
دستور پخت گواکامول 4 ماده اولیه در یک کاسه
  1. بقیه مواد را به کاسه اضافه کنید (منهای گوجه فرنگی).
گواک خانگی ساده که در یک کاسه له می شود
  1. له کنید تا نیمه خامه ای و نیمه ، شود.
آووکادو و گوجه فرنگی له شده در یک کاسه شیشه ای
  1. گوجه فرنگی را هم بزنید (در صورت استفاده). تاپینگ های دلخواه را اضافه کنید و وارد شوید!

نکته!

برای بهترین گواکاموله خانگی، بیش از حد مخلوط نکنید. اگر گواک را کمی درشت نگه دارید، بافت رضایت‌بخش‌تری به آن می‌دهد و خوردن آن را لذت‌بخش‌تر می‌کند.

دستور پخت گواکاموله تند با بیکن، فتا و پپیتا در یک کاسه

چگونه از قهوه ای شدن گواکاموله جلوگیری کنیم

گواکامول خانگی قهوه ای می شود زیرا آنزیمی در گوشت سبز آووکادو با ا،یژن موجود در هوا واکنش می دهد (این فرآیند ا،یداسیون نامیده می شود).

به همین دلیل است که گوشت آووکادو تا زم، که پوست کنده نشده و در معرض هوا قرار نگیرد، قهوه ای نمی شود.

برای جلوگیری از قهوه ای شدن، مهمترین نکات عبارتند از:

  • از اسید استفاده کنید (که در این دستور آبلیمو و آبلیمو است). اسید مهم ترین چیزی است که می تو،د در گواکامول بریزید تا از قهوه ای شدن آن جلوگیری کنید. از ا،یداسیون جلوگیری می کند.
  • هوا را محکم نگه دارید. هنگام نگهداری گواکامول، از کوچکترین ظرف ممکن استفاده کنید و یک تکه پ،تیک را روی سطح فشار دهید تا هوا تا حد امکان از گواکامول دور بماند.

Brown Guac The Pits است!

یک نظریه محبوب در مورد اینکه چگونه رستوران ها از قهوه ای شدن گواکامول جلوگیری می کنند، اضافه ، حفره آووکادو به کاسه گواکامول است.

راستش را بخواهید، من یک کاسه گواکامول را با و بدون گودال آزمایش کردم و تفاوت صفر را پیدا کردم. هر دو کاسه تقریباً در یک زمان قهوه ای شدند. اگر می‌خواهید این گودال را برای اه، ارائه درج کنید، راحت باشید.

دستور العمل گواکاموله سالم در یک کاسه

چه چیزی را با گواکاموله غوطه ور کنیم

  • چیپس تورتیلا. ک،یک! اطمینان حاصل کنید که چیپس شما به اندازه کافی محکم است تا در برابر آن تکه های خوشمزه مقاومت کند. من چیپس به سبک اسکوپ را دوست دارم.
  • هویج. برای اینکه این دستور غذای گواکاموله سالم و فوق العاده ای باشد، آن را با چوب هویج تازه سرو کنید یا بچه هویج
  • چیپس پیتا. یک جایگزین ترد مشابه برای چیپس ترتیلا.
  • فلفل دلمه ای قرمز ورقه ای نازک. مغذی و لذت بخش ترد.
  • تربچه نازک برش خورده. تیزی تند آن‌ها با گواکامولی خنک و خامه‌ای تضاد خوشمزه‌ای دارد.
دستور العمل آسان گواکاموله برای ناچو با بیکن، پیتاس و گشنیز

راه های استفاده از گواکاموله خانگی

نکات ذخیره سازی

  • برای ذخیره ،. باقی مانده گواکامول را محکم در یک ظرف نگهداری هوا بسته بندی کنید، با پوشش پ،تیکی بپوش،د و درب آن را ببندید. به مدت 1 تا 2 روز در یخچال قرار دهید.
بهترین دستور غذای گواکاموله در کاسه ای که روی آن بیکن، پپتاس و گشنیز است

ایده های باقی مانده

از گواکامول باقیمانده برای درست ، یک چرخش خوش طعم روی نان تست آووکادو استفاده کنید. روی یک تکه نان تست شده (مانند نان جو دوسر بدون ورز) گواکامول و کمی فتا بپاشید.

چه چیزی را با گواکاموله خانگی سرو کنید

مشاهده همه دستور العمل ها

بهترین تخته برش

چه در حال ،د ، سبزیجات یا میوه باشید، چه گوشت یا سیر ،د کنید، تخته برش بدون لغزش مانند این بسیار ارزشمند است.

یک کاسه سفید با گواکاموله خانگی آسان

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

به من بگو چه فکر می کنی!

امتیازی را در زیر در نظرات بگذارید و به من بگویید که چگونه دستور پخت را دوست داشتید.

این گواکاموله خانگی برای ما به یک امضای خانگی تبدیل شده است (با یک Jalapeño Margarita تند سرو می شود.)

دفعه بعد که در فروشگاه هستید، چند آووکادوی اضافه بردارید و آن را به یک غذای خاص در خانه خود تبدیل کنید.

اگر می‌خواهید این غذای گواکامولی را به مهم، ببرید، مطمئناً محبوب خواهید بود، اما آماده باشید: وقتی دوستانتان آن را امتحان کنند، ممکن است به شما اجازه ندهند چیز دیگری بیاورید!

سوالات متداول

چه زم، باید گواکاموله را از قبل برای مهم، درست کنید؟

می تو،د 1 تا 2 ساعت قبل گواکاموله خانگی درست کنید، زیرا قهوه ای شدن آن اجتناب ناپذیر است. آن را در یخچال نگهداری کنید و پ،تیک روی آن را محکم فشار دهید تا آماده سرو شود. اگر می خواهید جلوتر بروید، روز قبل، پیاز قرمز را ،د کرده، سیر را ،د کرده و گوجه فرنگی را خلالی کنید.

اگر گواکامول من قهوه ای شد چه کنم؟

اگر گواکامول شما چند ساعت یا یک روز از عمرش می گذرد و شروع به گرفتن رنگ قهوه ای می کند، آن را خوب هم بزنید. ،مت های قهوه ای ظاهراً در رنگ سبز ناپدید می شوند و باعث می شوند که گواکامول تقریباً جدید به نظر برسد. افزودن آووکادوی تازه اضافی نیز کمک می کند.

آیا می توانم این دستور العمل گواکاموله را بدون گشنیز درست کنم؟

مطمئن! من شخصاً از گشنیز تیمی استفاده می کنم، اما اگر شما از آن دسته افرادی هستید که طعم گشنیز را شبیه صابون می دانند (ژنتیکی!) مطمئناً می تو،د گواکاموله را بدون گشنیز درست کنید. برای طراوت، در صورت تمایل می تو،د گیاهان جایگزین مانند جعفری یا پیازچه اضافه کنید.

آیا گواکامول سالم است؟

گواکامول فقط در صورتی برای شما مضر است که زیاده روی کنید. آووکادو فواید سلامتی متعددی از جمله ویتامین ها، فولات و امگا 3 دارد. آنها چربی بالایی دارند، بنابراین مانند بسیاری از چیزهای زندگی، کلید لذت بردن از گواکامول به طور سالم، کنترل وعده غذایی است.

  • 4 آووکادو بزرگ رسیده هاس
  • 1/2 فنجان پیاز قرمز ریز ،د شده حدود 1 کوچک
  • 2 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه فشرده حدود 1/2 لیمو متوسط
  • 1 قاشق سوپخوری آب لیموترش تازه فشرده حدود 1/2 آهک کوچک
  • 6 تا 8 سس تند داش بسته به اینکه گواکاموله خود را چقدر تند دوست دارید
  • 1 قاشق چایخوری سس ووسترشر
  • 1 میخک سیر چرخ کرده (حدود 1 قاشق چایخوری)
  • 1 قاشق چایخوری نمک کوشر
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده
  • 1 گوجه فرنگی بزرگ ،د شده (اختیاری)

تاپینگ ها (اختیاری):

برای خدمت:

  • چیپس ترتیلا شور
  • سبزیجات تازه مانند هویج، نخود فرنگی، فلفل دلمه ای، تربچه نازک ورقه شده یا جیکاما

  • آووکادو ها را از طول نصف کنید و هسته های آن را بردارید (حتما روی تخته برش بزنید نه در دستتان).

  • گوشت را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

  • پیاز قرمز، آب لیمو، آبلیمو، سس تند، سس ورسسترشر، سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید.

  • با چنگال با هم له کنید تا مخلوط نیمه حجیم و نیمه خامه ای شود.

  • گوجه فرنگی ،د شده را به آرامی هم بزنید. بیش از حد مخلوط نکنید! گواک چاق گواک شاد است.

  • بچشید و نمک، فلفل، سس تند، و آب لیمو یا لیموترش را به مزه اضافه کنید. با چیپس ترتیلا شور و سبزیجات سرو کنید.

  • *برای پخت آسان بیکن، این بیکن پخته شده در فر یا بیکن با هوا را امتحان کنید.
  • برای ذخیره ،: باقی مانده گواکامول را محکم در یک ظرف نگهداری هوا بسته بندی کنید، با پوشش پ،تیکی بپوش،د و درب آن را ببندید. به مدت 1 تا 2 روز در یخچال قرار دهید.

خدمت: 1(از 12) بدون تاپینگ یا چیپس، حدود 1/4 فنجانکا،ی: 113کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 7gپروتئین: 1gچربی: 10gچربی های اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 7gپتاسیم: 357میلی گرمفیبر: 5gقند: 1gویتامین A: 143IUویتامین سی: 10میلی گرمکلسیم: 12میلی گرماهن: 1میلی گرم

امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی دستور العمل های مورد علاقه خود را ذخیره کنید و به برنامه های غذایی رایگان دسترسی داشته باشید.

ثبت نام من

دستور العمل های دیپ خوشمزه تر

غذای مهم، خود را با یکی از این دستور العمل های خوشمزه دیگر برای جمعیت کامل کنید:

مشاهده همه دستور العمل ها


منبع: https://www.wellplated.com/rockin-guacamole/?adt_ei=%7B%7B%20subscriber.email_address%20%7D%7D